Author |
Topic  |
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 12:19:50
|
Zaridil jsem zmeny moderatoru, pokud budete chtit pridat nejakou sekci, moderatora atd, tak to smerujte na mne, ja to poslu dal.
AO - Aukce - lonillen, tojejedno, paja2000, Wilda, Soudcze, Ufi AO - General Chat - lonillen, tojejedno, paja2000, Wilda AO - návody - lonillen, tojejedno, paja2000, Wilda AO - Raidy - lonillen, tojejedno, paja2000, Wilda
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 21/04/2006 13:49:48
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:20:50
|
jen bych doplnil ze to bylo udelano protoze jsem tojejeho post offtopic presunul do fora k tomu urcenemu kdyz chces toje nekomu podekovat nemusis tim svinit fora s naviodama notabene takovy, ktery jsi nezridil a nedaval doporadku stalo me to cisteni topicu cca 6 hodin prace
edit: a neni to prvni pripad naproste neshopnosti v moderovani fora smazani historickyho CzA fora bylo prvni nevim jestli tojeho prace ale smazani celyho fora vcetne vetsiny navodu ktery ted nekdo musi slozite psat |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 21/04/2006 13:39:31 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:50:39
|
Za celou svoji moderatorskou karieru jsem smazal asi 10 prispevku, z toho dneska dva tvoje. O historickem foru cza nic nevim |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:51:43
|
Editem v prvnim prispevku topicu vybiras sekci noobe. |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:52:23
|
pripominky: 1) nelibi se mi zrizeni naprosto zbytecne sekce fora 2) nelibi se mi jak will dela bordel v navodech :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:56:13
|
pripominka 1 paja jako moderator ? za prve neumi forum ani pouzivat za druhe i kdyby dejme tomu muze delat aukce nebo raidy ale s obecnym ao forem a uz vubec s navodama kterych se ani nedotkl nema co do cineni mohl bych samozrejme napsat majiteli for, ze jsou prava zneuzivana a at oddeli moderovani for vlastnenych a pouzivanych cza od obecnych ale skutecne chceme misto prace provadet dalsi trestani nam nepohodlnych a pokracovat v rade ?
|
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:57:19
|
btw mi prijde, ze tyhle zmeny maji ucel ukazat, ze uz do toho pertha nekeca. predvest se svyma powaaz :P |
|
Edited by - nekrotyrael on 21/04/2006 13:58:10 |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:08:23
|
Kua Petrho to jsi takovej alergik??? Nechte se uz doprdele bejt kdo ma ty vase spamy porad probirat
Beeman-gimpDoc |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:17:42
|
quote: Originally posted by tojejedno
Editem v prvnim prispevku topicu vybiras sekci noobe.
Jo a opatrne, protoze to muzes presunout do jakehokoli fora...no a pokud se spletes, tak zpet uz to nemusi jit, protoze tam uz clovek prava mit nemusi. Pak zbyva uz jen: Tibereeee help :D |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:17:45
|
quote: Originally posted by B8M
Kua Petrho to jsi takovej alergik??? Nechte se uz doprdele bejt kdo ma ty vase spamy porad probirat Beeman-gimpDoc
bum for Beem a voba toho uz nechte, jak toje tak pertha, uz to stacilo fakt me donutite tohle forum necist.... ted se oba chovate jako maly kluci, just udelam tomu druhymu naschval netahejte to uz na forum a AO - Flamy smazte, je to s odpustenim k hovnu kthxbye |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:19:03
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by tojejedno
Editem v prvnim prispevku topicu vybiras sekci noobe.
Jo a opatrne, protoze to muzes presunout do jakehokoli fora...no a pokud se spletes, tak zpet uz to nemusi jit, protoze tam uz clovek prava mit nemusi. Pak zbyva uz jen: Tibereeee help :D
to sem taky nevedel :)) hehe no tak snad mi dotycni odpusti, kdyz jsem jim trosku prohazel prispevky aby to trsoku vypadalo:( |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:27:11
|
quote: Originally posted by Wilda
Kua Petrho to jsi takovej alergik??? Nechte se uz doprdele bejt kdo ma ty vase spamy porad probirat Beeman-gimpDoc
bum for Beem a voba toho uz nechte, jak toje tak pertha, uz to stacilo fakt me donutite tohle forum necist.... ted se oba chovate jako maly kluci, just udelam tomu druhymu naschval netahejte to uz na forum a AO - Flamy smazte, je to s odpustenim k hovnu kthxbye
je mi lito wile ale prisuzujes mi neco co jsem nikdy nedelal nikdy sem tojemu nemazal jeho prispevky dokonce i OT podekovani jsem pouze presunul do ao chatu protoze navody jsem mazal dost dusledne a co toje udela ? nevaha a zapracuje na tom abych nedelal moderatora zalozi debilni forum na flamy a dal se tvari jako svatej toje nenapsal jedinej navod dokonce forum ani nemoderoval tak by bylo minimalne slusne dat moderatory tem kdo to delaji a ne sobe a par kamaradumz nichz pouha polovina nekdy navod napsala |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 14:42:17
|
quote:
je mi lito wile ale prisuzujes mi neco co jsem nikdy nedelal nikdy sem tojemu nemazal jeho prispevky dokonce i OT podekovani jsem pouze presunul do ao chatu protoze navody jsem mazal dost dusledne a co toje udela ? nevaha a zapracuje na tom abych nedelal moderatora zalozi debilni forum na flamy a dal se tvari jako svatej toje nenapsal jedinej navod dokonce forum ani nemoderoval tak by bylo minimalne slusne dat moderatory tem kdo to delaji a ne sobe a par kamaradumz nichz pouha polovina nekdy navod napsala
je to prast jako uhod, proste jeden druhymu presune prispevek, druhej mu ho smaze, pak se zase presune, pak zase smaze a tuhle se prida, je to porad stejny. Vybodnete se na to sakra timhle koncim prispivanim do tohodle threadu pac mi prijde smesnej a k hounu jak jsem napsal vejs... |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/04/2006 : 08:06:14
|
Honitba ega. Jestli vás uspokojují banány v auditkách, pozvěte hofyho nebo nyxe, nebo se tam rovnou přesuňte. "My postcount is bigger then your postcount!" Kucii, venku už je hezky, běžte si začutat  |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 23/04/2006 : 10:53:36
|
hmm jak ctu tak flame sekce uz plni svoju ulohu na jednicku.... |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/04/2006 : 11:07:31
|
quote: Originally posted by Deka
Honitba ega. Jestli vás uspokojují banány v auditkách, pozvěte hofyho nebo nyxe, nebo se tam rovnou přesuňte. "My postcount is bigger then your postcount!" Kucii, venku už je hezky, běžte si začutat 
hofy uz nebanuje :P |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 12:20:07
|
Mno nechtel jsem reagovat, ale na to co tu predvadi Pertha (spamuje (nejen) AO thready ...) skutecne sedi nezapomenutelny prispevek Octopusse :)
quote: Originally posted by Octopuss Pertho ty stupidni curaku, ty tvoje dusevni blitky se fakt nedaj cist! Me urcite za nooba, co se AO tyka, rozhodne oznacit nemuzes, a proto ti rikam, zes NIKDY neudelal ANI HOVNO. Co se ti ale dari velice dobre je pruzeni, flamovani, lhani, otravovani zivota ostatnim atd. Kdo se te ty nulo ptal na tvuj nazor? Navic, pokud se nepletu, davno nehrajes. Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky?
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 12:56:49
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Mno nechtel jsem reagovat, ale na to co tu predvadi Pertha (spamuje (nejen) AO thready ...) skutecne sedi nezapomenutelny prispevek Octopusse :)
quote: Originally posted by Octopuss Pertho ty stupidni curaku, ty tvoje dusevni blitky se fakt nedaj cist! Me urcite za nooba, co se AO tyka, rozhodne oznacit nemuzes, a proto ti rikam, zes NIKDY neudelal ANI HOVNO. Co se ti ale dari velice dobre je pruzeni, flamovani, lhani, otravovani zivota ostatnim atd. Kdo se te ty nulo ptal na tvuj nazor? Navic, pokud se nepletu, davno nehrajes. Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky?
jo brat si za priklad octopusse, tak to si dopad hur nez si kdokoliv dokazal predstavit |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:06:15
|
quote: Originally posted by Pertha jo brat si za priklad octopusse, tak to si dopad hur nez si kdokoliv dokazal predstavit
Naopak, a dovolim si odpovedet znovu citaci z Octopussova prispevku, ktery te vystihl ve trech vetach jako to nikdo nedokazal ve stostrankovych flamech :)
quote: Originally posted by Octopuss Pertho ... Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky?
|
Edited by - VT on 24/04/2006 13:06:35 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:07:05
|
nikdo si nebere příklad ze mě
mě už jebal i admin! :)
Svým způsobem jsem nejhorší člověk na webu! :)
BTW změna na imperiu by pomohla kdybych byl adminem!!! |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:08:18
|
quote: Originally posted by Pertha jo brat si za priklad octopusse, tak to si dopad hur nez si kdokoliv dokazal predstavit
Naopak, a dovolim si odpovedet znovu citaci z Octopussova prispevku, ktery te vystihl ve trech vetach jako to nikdo nedokazal ve stostrankovych flamech :)
quote: Originally posted by Octopuss Pertho ... Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky?
opravdu v tom pripade to plati o to vic na tebe protoze nejak si nevsimam mych prispevku v napr forech daocu, ktery nehraju a troufam si tvrdit, ze jsem ho rhal dyl nez ty AO |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:25:34
|
quote: Originally posted by Pertha opravdu v tom pripade to plati o to vic na tebe protoze nejak si nevsimam mych prispevku v napr forech daocu, ktery nehraju a troufam si tvrdit, ze jsem ho rhal dyl nez ty AO
Octopuss mel fakt pravdu :) Do puntiku s nim souhlasim )
|
Edited by - VT on 24/04/2006 13:30:01 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:32:36
|
quote: Originally posted by Pertha opravdu v tom pripade to plati o to vic na tebe protoze nejak si nevsimam mych prispevku v napr forech daocu, ktery nehraju a troufam si tvrdit, ze jsem ho rhal dyl nez ty AO
Octopuss mel fakt pravdu :) Do puntiku s nim souhlasim )
ja taky  |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:51:09
|
kdybyste misto toho delali neco uzitecneho...
edit: a ty Pertho si zkus najit nejakou pritelkyni...myslim si, ze ti to pomuze preorientovat se na neco jineho... |
Edited by - emilka on 24/04/2006 13:52:26 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 13:56:53
|
quote: Originally posted by emilka
edit: a ty Pertho si zkus najit nejakou pritelkyni...myslim si, ze ti to pomuze preorientovat se na neco jineho...
supr :) tak ja si najdu druhou a kdyz bude prusvih poslu je za tebou  |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:05:17
|
quote: Originally posted by Pertha
edit: a ty Pertho si zkus najit nejakou pritelkyni...myslim si, ze ti to pomuze preorientovat se na neco jineho...
supr :) tak ja si najdu druhou a kdyz bude prusvih poslu je za tebou 
OMG!!!Delas si srandu? s tebou by nevydrzela ani latkova panenka!!!Boze muj, co to je dneska za lidi... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:08:07
|
supr :) tak ja si najdu druhou a kdyz bude prusvih poslu je za tebou 
OMG!!!Delas si srandu? s tebou by nevydrzela ani latkova panenka!!!Boze muj, co to je dneska za lidi...
dam ti radu, podle flamovani, ktery ma za ucel odreagovani v praci lidi nesud :) |
|
Edited by - Pertha on 24/04/2006 14:18:48 |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:12:34
|
dam ti radu flamovani, ktery ma za ucel odreagovani v praci lidi nesud :)
dobre diky...ale nemas nahodou v praci pracovat? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:19:21
|
dobre diky...ale nemas nahodou v praci pracovat?
to vis kdyz vsici ostatni se tak flakaj tak prece nebudu delat vic nez dvakrat tolik jako oni :) |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:22:21
|
dobre diky...ale nemas nahodou v praci pracovat?
to vis kdyz vsici ostatni se tak flakaj tak prece nebudu delat vic nez dvakrat tolik jako oni :)
hm...na tohle bych se taky chtela vymlouvat...houby! mas jit prikladem, takze utikej makat |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:30:20
|
jen do něj, bez tak je to nesmysl :) |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:31:57
|
hm...na tohle bych se taky chtela vymlouvat...houby! mas jit prikladem, takze utikej makat
este ze moje sefova je hodna zenska :) |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:35:33
|
hm...na tohle bych se taky chtela vymlouvat...houby! mas jit prikladem, takze utikej makat
este ze moje sefova je hodna zenska :)
jen se zeptej tatinka jsem hodna, mila a nejlepsi |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:37:46
|
Mám nejlepší dceru co jsem si mohl přát a to je to důležitý. A pak jsou jiný věci co jsou důležitý a to je to podstatný :).
Emilko nešetři je :). |
- |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:41:03
|
quote: Originally posted by sleglik
Mám nejlepší dceru co jsem si mohl přát a to je to důležitý. A pak jsou jiný věci co jsou důležitý a to je to podstatný :).
Emilko nešetři je :).
tady nejde o setreni,ale o to, ze ma vetsina lidi tady jiste pochybne myslenky na ktere nejde nereagovat.. prominte panove,ale i male dite je chytrejsi nez nekteri z vas
Edit: tim myslim, ze jsou stale jeste v puberte:P
|
Edited by - emilka on 25/04/2006 12:10:10 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:48:52
|
nevim cim to je ale taky kdyz sem byl dite jsem mel pocit, ze vim vsecko nejlip :) a dost mozna jsem i vedel |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:50:51
|
nevim cim to je ale taky kdyz sem byl dite jsem mel pocit, ze vim vsecko nejlip :) a dost mozna jsem i vedel
tak me potom chapes...mile, dekuji |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 21:07:12
|
To neni o detstvi ale o puberte Nekdo z ni vyroste a nekdo ani v 60 letech ne Nekdo je proste chytrej a nekdo proste blbej umre |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 02:24:29
|
To neni o detstvi ale o puberte Nekdo z ni vyroste a nekdo ani v 60 letech ne Nekdo je proste chytrej a nekdo proste blbej umre
Bee, ty umres v 60? A tos vypocital jak?:P |
Mamma is playin' |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 11:53:03
|
To neni o detstvi ale o puberte Nekdo z ni vyroste a nekdo ani v 60 letech ne Nekdo je proste chytrej a nekdo proste blbej umre
tim chces dosti napadne rict, ze jsem blba? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:00:17
|
tim chces dosti napadne rict, ze jsem blba?
bych rek ze je to hodne napadny :) |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:03:59
|
tim chces dosti napadne rict, ze jsem blba?
bych rek ze je to hodne napadny :)
Promin,ale ty nemas co rikat..blbej se narodil, blbej zustane...myslim, ze se to neda lecit |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:15:53
|
emilko, rikas, ze ses chytra a vsechno vis, tak se nediv, ze se o tebe nekdo naveze .. jestli nechces aby se do tebe nikdo nenavazel, tak nepostuj 
|
Mamma is playin' |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:17:36
|
Ne Emo o tobe nikdo nemluvil... Nechytej se kazdy hovadiny Apropos jen to dokazuje, je jsi chytrej pubertak  
Aki ja doufam ze driv.. co bych tu do 60 delal? sere mi to uz ted   |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:17:56
|
quote: Originally posted by charis
emilko, rikas, ze ses chytra a vsechno vis, tak se nediv, ze se o tebe nekdo naveze .. jestli nechces aby se do tebe nikdo nenavazel, tak nepostuj 
nevidim nic, kde bych to rikala |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:20:50
|
Ne Emo o tobe nikdo nemluvil... Nechytej se kazdy hovadiny Apropos jen to dokazuje, je jsi chytrej pubertak   ...
ja o sobe verejne prohlasuji, ze jsem naprosto blba... a jsem na tom stejne, jako polovina lidi na svete... |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:21:56
|
nevidim nic, kde bych to rikala
ses prece chytra ne, tak cti meziradky, holka |
Mamma is playin' |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 12:23:28
|
nevidim nic, kde bych to rikala
ses prece chytra ne, tak cti meziradky, holka
tak znova...opravdu si to o sobe nemyslim |
 |
|
Topic  |
|