Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Čekáte na Tojeho verzi?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  07:56:27  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Čekáte na Tojeho verzi událostí zbavení Perthy RL a porušení slibu Khaotovi?
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17933&whichpage=6

Edit: Konec 16/4 20:00

Results:
Ano   [38%] 15 votes
Ne   [13%] 5 votes
Kurva už se na to všichni vyserte!!!   [50%] 20 votes

Poll Status: Locked  »»   Total Votes: 40 counted  »»   Last Vote: 18/04/2006 09:12:39 

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:23:19

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  08:13:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Super zpusob jak se vyhnout odpovedi. Musim uznat, ze toto me nenapadlo a ani nikdy by me nenapadlo.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  08:14:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vyborne :) naprosto v souladu se systemem - co nechci delat na to udelam anketu

edit: jinak ja bych ji velmi rad vedel a myslim ze jsem dokonce jeden z mala co na tuhle informaci ma svym zpusobem i pravo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 13/04/2006 08:16:09
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  08:40:15  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hele ja ja jsem presvedcenej, ze to krome vas skoro nikoho nezajima. My tri se navzajem o svych pravdach nepresvedcime, tak nez tu budeme dal pokracovat v zahlcovani fora a ztraceni casu uplne zbytecne, tak si tu zbytecnost overim.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  08:46:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Hele ja ja jsem presvedcenej, ze to krome vas skoro nikoho nezajima. My tri se navzajem o svych pravdach nepresvedcime, tak nez tu budeme dal pokracovat v zahlcovani fora a ztraceni casu uplne zbytecne, tak si tu zbytecnost overim.

jak to muzes vedet, kdyz jsi svou verzi nikdy nerekl ?

mozna kdybys hned na zacatku jasne presne a konkretne rekl bud me nebo jako soucast postu o zbaveni me rl co a proc tak se dalo spousta tech zalezitosti usetrit ja bych nemusel spekulovat cancelnul bych jen acc bo bych ve hre bez RL nemel co delat a moh bejt klid

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 13/04/2006 08:47:36
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  09:37:32  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Hm elegantní způsob :).

Využívá svojí popularity k tomu, aby nemusel říkat pravdu. Tleskám, tleskám a u toho zvracím :/.

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  10:14:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Využívá svojí popularity k tomu, aby nemusel říkat pravdu. Tleskám, tleskám a u toho zvracím :/.

no zrejme ma co skryvat jinak by to urcite ochotne uz davno rekl kdyby byl naprosto v pravu jak vsude tvrdi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  10:28:53  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote

tak uz ho nechte...pokud vam to nechce rict, tak nechce...
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  10:31:47  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
a navic:

quote:

Go to Top of Page

mercy
Starting Member

56 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:04:59  Show Profile Send mercy a Private Message  Reply with Quote
hmm zase hlasovani..pak bude hlasovani o tom jestli bylo tohle hlasovani spravne, pak hlasovani o .... neverending story :)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:16:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mercy

hmm zase hlasovani..pak bude hlasovani o tom jestli bylo tohle hlasovani spravne, pak hlasovani o .... neverending story :)

jj něco v tom stylu čekám :)

-
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:24:47  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mercy

hm...tak cekejte, hlasujte a cekejte,hlasujte a pak...:)
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:29:08  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
Jste snad dospeli, skoro dospeli rozumni nebo se tak aspon obcas umite tvarit. Tak se tak snazte chovat, pekne vas o to prosim.
Vemte si trebas den dovolene, sejdete se v kavarne, hospode, proste nekde, kde by vam to vyhovovalo .. ve meste, ktere by vam prislo pekne, aby vam samo o sobe navodilo prijemnou naladu a dobre se vam resil ten vas pekny problem...osobni problem, ktery mate vzajemne mezi sebou, ne mezi sebou a ostatnimi lidmi na imperiu.

Edit: par chybicek //hides

Mamma is playin'

Edited by - charis on 13/04/2006 11:32:06
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  13:42:51  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
edit: jinak ja bych ji velmi rad vedel a myslim ze jsem dokonce jeden z mala co na tuhle informaci ma svym zpusobem i pravo

Aha, ty myslis, ze napisu neco jineho, nez uz jsem ti rekl do TS a na imperiu? Proc?

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 13/04/2006 :  13:54:12  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
c) je spravně, jinak me fakt mrzi, ze nemam trochu vic casu si tu celou diskuzi tykajici se bullshitu o "strycku Fidovi" poradne a z patra projit. Nicmene mam takovy pocit, ze jsem o nic zasadniho neprisel. Stale se tu totiz krisi neco co uz je davno mrtve a je opravdu zajimave, ze se o to zasluhuji prevazne ti lide, kteri uz s AOckem sekli, momentalne s nim nemaji nic spolecneho a ted navic pari parodii na omalovanky. Mozna WoW neni zase tak zabavna gamesa jak by se mohlo zdat, kdo vi...

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  13:58:26  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

c) je spravně, jinak me fakt mrzi, ze nemam trochu vic casu si tu celou diskuzi tykajici se bullshitu o "strycku Fidovi" poradne a z patra projit. Nicmene mam takovy pocit, ze jsem o nic zasadniho neprisel. Stale se tu totiz krisi neco co uz je davno mrtve a je opravdu zajimave, ze se o to zasluhuji prevazne ti lide, kteri uz s AOckem sekli, momentalne s nim nemaji nic spolecneho a ted navic pari parodii na omalovanky. Mozna WoW neni zase tak zabavna gamesa jak by se mohlo zdat, kdo vi...

je to urcite zabavnejsi, nez logovani jen na zerg na beasta. Ostatne ani to se neda nazyvat hrani, kdyz uz jsme u toho.

Jinak dej si praci a precti si to.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:08:04  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

je to urcite zabavnejsi, nez logovani jen na zerg na beasta. Ostatne ani to se neda nazyvat hrani, kdyz uz jsme u toho.

Jinak dej si praci a precti si to.

pokud AO vidíš jenom o logování na beasta pak není problém u AO :)

Každá hra tě někdy omrzí a pokud jsi u AO vydržel víc jak rok tak prostě nemůžeš tvrdit, že AO je špatné. Hrál jsem UO 2 roky a vím, že mě bavila. Dneska bych už ji nehrál, je dávno překonaná. AO hraju rok a kousínek. Baví mě to jenom lidi jako Petrdoc a Willemek mi dávají najevo, že mě tam nechtějí. No a asi taky potáhnu. Zkusím ten wow.

Udělal jsem velikou chybu. Postavil jsem se proti Tojemu a dav jeho přívrženců mě chce ušlapat. Tak je prostě vyfuckuju a account prodám na ebayi. Akorát Petrdoc na tom tratí 90m :/, ale on to tak chtěl.

EDIT: Jednou mi Pertha napsal, že Tojejedno je pro ostatní jako bůh, ale vidím, že je to pravda. Prostě co udělá on je nemožné změnit. Nebudu bojovat s větrnými mlýny. Prostě ste si vybrali, ale vaše chování mi přijde jako kdybyste byli jenom ovce.

-

Edited by - sleglik on 13/04/2006 14:09:17
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:14:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha, ty myslis, ze napisu neco jineho, nez uz jsem ti rekl do TS a na imperiu? Proc?

protoze jsi nikde nic konkretniho nenapsal
povinnosti v jine guilde velmi obecne a navic ocividne nepravdive protoze zaroven byli RL jmenovani lide s temi samymi povinnostmi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:25:51  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Sleglo ty bys potreboval jako prase drbani byt aspon jednou clenem trochu vetsi guildy, abys konecne poznal a pochopil co to znamena, kdyz nekdo nemuze neco zmenit. V CzA to mozne je. Jinde nikoliv. A pokud tvrdis opak, nevis o cem mluvis.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:40:00  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Udělal jsem velikou chybu. Postavil jsem se proti Tojemu

Postavil si se, řekl si děláš to blbě, já to budu dělat správně. Zvolte mně?
Nebo si chlapsky řel omni>TOje a /org leave?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:45:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

EDIT: Jednou mi Pertha napsal, že Tojejedno je pro ostatní jako bůh, ale vidím, že je to pravda. Prostě co udělá on je nemožné změnit. Nebudu bojovat s větrnými mlýny. Prostě ste si vybrali, ale vaše chování mi přijde jako kdybyste byli jenom ovce.

:) musis to brat s humorem
je takovy pravidlo nikdo neni bez chyb a kdyz se nekdo snazi v uzavrene skupine vyvolat dojem ze velitel bez chyb je tak jsou logicky dva mozny duvody
a) vsichni maji strach chyby nahlas rict kvuli trestu
b) vsici jsou zfetovani
tak kurva prestante k tomu AO brat drogy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:49:58  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
.....Tojejedno je pro ostatní jako bůh, ale vidím, že je to pravda. Prostě co udělá on je nemožné změnit.

Šleglo nepřeháněj zase.
Viz Kostkův mírně poupravený postík:
Nechápete že půlka lidí tyhle situace nepamatuje = nezajímají je?
První půlka druhý půlky si to vybavuje jinak, polovina zbývající půlky byla s Tojem a zbytek poslední půlky z poloviny té další půlky už AO nehrají a jen tu vykecávají na forum "co kdyby, jak kdyby" a pak je je ště další půlka z těch zbylých 20% co jim to bylo jedno předtím, při tom a i teď po tom.
Taháte to všichni sem na forum jak pytle s hnojem, a tím myslím opravdu všechny zainteresované, zasíráte pomalu každý druhý topik kravinama a všechno se to tady táhne jako smrad z kanálu a citím se fakt dobře když dalším nováčkům co začínají hrát AO musím při náboru do CzA nebo při nezávazném pokecu ve hře házet odkaz na org forum kde jsou takovýhle s odpuštěním sračky.
Nehlasuju páč nějaký klik myší je děsně unavnej a otravnej.

Domluvil jsem.

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:54:32  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
boze muj!!!!je vam vetsinou 20-3O let. Presne mi to totalne pripada, jak kdyz se hada skupinka 10ti letejch holek, kdo se s kym bavi, kdo je blbec, kdo co udelal a kdo co nedela...neustale se tu obvinujete, svym zpusobem nadavate,ale tim se to prece neresi!!! nemuzete si rict: co se stalo, stalo se a proste se na tohle vykaslat...tyhle nebo jakykoli jiny hre se venujete skoro denne, s tema lidma travite spoustu casu a nema to byt zabava??? tim, ze to budete takhle silene prozivat akorat skodite sami sobe..copak si nemuzete jit ven na prochazku, zamyslet se nad tim jak je krasne byt na tomto svete a jenom tak se prochazet...to musite porad sedet u toho fora a jenom sem psat jenom *****??? Co to je za lidi dneska??? No, tomuhle se neda rikat ani lidi... proste se fakt nad sebou vsichni zamyslete..teda co sem pisete ty kraviny...je to neuveritelne nepochopitelny...

edit: a pokud vas bavi neustale tuto kravinu rozebirat a cekat az toje napise svoji verzi, tak jste fakt blbci..neuveritelny...joj nejaky tojeho ovecky...propada mi to jako z prvni tridy...tam jsem mela spoluzacku...vsichni se ji bali a tak se s ni bavili... to je od vas nekterych treba 20 let...to nedokazete konecne dospet?to budete porad jak z prvni tridy??? nedokazete se pres tento vek uz konecne prenest????

Edited by - emilka on 13/04/2006 15:09:10
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:05:05  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emilka
..copak si nemuzete jit ven na prochazku, zamyslet se nad tim jak je krasne byt na tomto svete

krása na tomhle světě? no myslím že kdyby tenhle svět byl krásný tak lidi nesedí u AO, pač by užívali krás světa a nežili v umělém ráji

Stilgarr
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:08:34  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jenže když se mi někdo něco nelíbí tak tam nejsem. Já jsem členem AR a nikomu tam do ničeho nekecám. Vůbec nic tam neřeším. Ani nesleduju jejich web.

Ted k Tojemu.

Já jsem lívnul až pak jsem napsal, že jsi horší jak omnák, to se dá jednoduše dokázat. Další věc tvoje chování mi vadilo celou dobu, ale to s tím prezidentem prostě bylo moc a hlavně ten přístup, že jste to naprosto ignorovali a log out. V tu chvíli jsem dal org leave a řekl jsem si "ne tohle fakt ne" :). Pak jste napsali, že to není důležité . Pro mě to bylo důležité, ale to je prostě věc názoru.

No a ted co mi vadí na Toje?
No nebyl mi nikdy moc sympatický, protože se choval dost panovačně, ale nechal jsem to být a neřešil jsem to. Dokonce jsem se stal i pokladníkem CzA, abych s něčím pomohl. No a hrál jsem si v klídku dál.

Byl jsem taky vlastně RL. Jenže tady nastal první konflikt s ním. Prostudoval jsem pravidla o raidování. Řekl jsem si, že to zkusím. Kouknul jsem na czabot a doc nikde. Věděl jsem, že s koprem prakticky solnu gena. Tak jsem tellnul slabším charům co tehdy byli pod 200 a a ohlásil jsem raid. Tuším info, že to bylo pro lidi pod 200. No a v tu chvíli tell Toje, že co to dělám, že takhle se to nedělá, že prostě to nejde. At počkám 2 hodiny, že to přijde Petr. Zkoušel jsem oponovat, že dělám raid já. To pak prohlásil, že at se to na vykašlu. Za 2 hodiny jsem raid opravdu neměl náladu dělat :).

O spuštění raidu jsem se pokoušel asi 3x nebo 2x. Pokaždé tam byly telly od něj, které jsem prostě nezkous. Tak v tu chvíli jsem byl na něj alergický.

Pak se stala další. Stal jsem se na 2 dny prezidentem CzA. No a já jelikož všechno beru vážně, tak jsem si říkal, že bych měl něco udělat. V tu dobu AvR chodila hodně pande. Tak mě napadlo, že bychom zkusili se s nima nějak domluvit. Prostě napsat prezidentovi AvR. Zeptal jsem se na czabotu, kdo že je prezidentem AvR. No a v tu chvíli hned Toje "co chceš s AvR?". Já jsem mlčel, protože jsem v tu chvíli nevěděl nic konkrétního. Ještě neproběhnul ten dialog. No a Toje mi psal at to nedělám, že o pande se postará on.

BTW tohle vysvětluje mojí otázku "budeš řídat nadále CzA, i když nebudeš prezident" :). Kecal jsi mi prostě do toho. Druhý den jsem mu vrátil titul a říkal jsem si, že takhle ne.

Další nepříjemný zážitek byl v IS. Někomu se šlo pro pomoc a Toje říkal, že půjde taky(chvályhodné). Stojíme před IS a říkal "máš to na povel". Já byl překvapen, ale souhlasil jsem. No a asi ani ne za minutu prohlásil "tak všichni za mnou". A když jsem mu psal, že říkal, že to povedu já, jeho reakce byla něco ve smyslu "to je snad jedno ne?". grrr :)

Pak se stalo to s tím Pajou a od té doby si myslí většina lidí, že mám na org leave makro nebo co. Přecházel jsem akorát mezi CzB a CzA kvůli guildovním raidům jinak jsem byl pořád v CzA. To jsem prostě nepochopil.

Prostě moje osobní zkušenost říká, že spíš věřím Perthovi a Khaotovi, když říkají, že je panovačný.

Clan > omni > Tojejedno. Zatím se mi stalo, že akorát jednou jsem se nedomluvil s omnákem, když jsme si spolu tellovali. Obvinil mě z trainu. Tak asi tolik k tématu Toje.

Chápu, že ostatní ho vidí jako někoho, kdo udělal hodně pro CzA, ale není zlato všechno co se třpytí.

-
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:15:48  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

quote:
Originally posted by emilka
..copak si nemuzete jit ven na prochazku, zamyslet se nad tim jak je krasne byt na tomto svete

krása na tomhle světě? no myslím že kdyby tenhle svět byl krásný tak lidi nesedí u AO, pač by užívali krás světa a nežili v umělém ráji

Stilgarr

hm...hm...hm...hm...hm...hm... jak myslis

Edit: ale kdybys to nekdy zkusil...nevim...:)

Edited by - emilka on 13/04/2006 15:31:24
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:29:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi
Nechápete že půlka lidí tyhle situace nepamatuje = nezajímají je?
První půlka druhý půlky si to vybavuje jinak, polovina zbývající půlky byla s Tojem a zbytek poslední půlky z poloviny té další půlky už AO nehrají a jen tu vykecávají na forum "co kdyby, jak kdyby" a pak je je ště další půlka z těch zbylých 20% co jim to bylo jedno předtím, při tom a i teď po tom.

Domluvil jsem.

To je uzasne
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:30:17  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
To co mě vadí na Toje je aktuálního data.

Ufane a ty víš, že mi ted vadí víc lidí (Petrdoc, Willemek).

EDIT: na žádost dcery končím s AO

-

Edited by - sleglik on 13/04/2006 15:35:26
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:38:08  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

EDIT: na žádost dcery končím s AO
...

NO to teda ne!!! I kdybych te tam mela dokopat tak ne!!! jinak koncim taky
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:40:13  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

ven si zivot blbecku. mam takovej dojem, ze kdyby toje spachal sebevrazdu a smazal si postavy, ty bys byl ten prvni homous co by blil cosi o tom, ze se vyhejba odpovedi. ubozaku dementni.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:42:45  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

ven si zivot blbecku. mam takovej dojem, ze kdyby toje spachal sebevrazdu a smazal si postavy, ty bys byl ten prvni homous co by blil cosi o tom, ze se vyhejba odpovedi. ubozaku dementni.

no tak to prehanis, ne??? prestan urazet meho tatika nebo dostanes takovou ranu, ze se nezvednes!!!
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:43:23  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Octopusi ty budeš Pražák jinak si to nedokážu vysvětlit. Víš nikterak se mě nedotkne člověk co je tak primitivního vyjadřování, že používá tolik sprostých slov.

Kdyby spáchal sebevraždu tak bych jako první blil o tom, že se nám všem uleví :P.

Ne Octopusi jsi fakt trošku mimo :).

Ani mi to nepřijde jako sranda :/.

-
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:48:43  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
jenom kazis rodinnou veceri...fuj...ze se nestydis

edit: vecere?...ehm...svacinka...

Edited by - emilka on 13/04/2006 15:51:23
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  15:57:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Byl jsem taky vlastně RL. Jenže tady nastal první konflikt s ním. Prostudoval jsem pravidla o raidování. Řekl jsem si, že to zkusím. Kouknul jsem na czabot a doc nikde. Věděl jsem, že s koprem prakticky solnu gena. Tak jsem tellnul slabším charům co tehdy byli pod 200 a a ohlásil jsem raid. Tuším info, že to bylo pro lidi pod 200. No a v tu chvíli tell Toje, že co to dělám, že takhle se to nedělá, že prostě to nejde. At počkám 2 hodiny, že to přijde Petr. Zkoušel jsem oponovat, že dělám raid já. To pak prohlásil, že at se to na vykašlu. Za 2 hodiny jsem raid opravdu neměl náladu dělat :).

Fajn, je to proti pravidlům omezovat bodovaný raid, to jsem ti řekl. A řekl sem ti, že logne doc, možná i dokonce, že Petr, protože u toho všichni víme kdy logne. Takže si dělal raid proti pravidlům a já to ho zatrhl. Pod to se podepisuju. Až bude v pravidlech, že si každý může udělat bodovaný raid jen s tím kým chce, tak budiž. Ale má to moc dobrý důvod, proč je řečeno, že nikomu se to nesmí zakázat.
quote:
Pak se stala další. Stal jsem se na 2 dny prezidentem CzA. No a já jelikož všechno beru vážně, tak jsem si říkal, že bych měl něco udělat. V tu dobu AvR chodila hodně pande. Tak mě napadlo, že bychom zkusili se s nima nějak domluvit. Prostě napsat prezidentovi AvR. Zeptal jsem se na czabotu, kdo že je prezidentem AvR. No a v tu chvíli hned Toje "co chceš s AvR?". Já jsem mlčel, protože jsem v tu chvíli nevěděl nic konkrétního. Ještě neproběhnul ten dialog. No a Toje mi psal at to nedělám, že o pande se postará on.

Odpověděl si mi, a řekl si, že se chceš zeptat, jestli nám AvR dovolí jít Pande. Nevím kdo se mnou bude souhlasit, že to je ta nejhorší věc co může někdo udělat, ptát se jinýho orgu, zda mu neuvolní zónu (zvlášť když je zóna FFA a nikdo tam není furt každých 6 hodin). Řekl jsem ti ať to prosim tě neděláš.

Fajn Po Perthovi a Khaotovi další aférka, kterou Slegla vypráví po svém. Samozřejmě opět jinak, než si to pamatuji já. A samozřejmě veřejně. Každopádně zde máte mojí verzi jak to bylo, tak doufám, že po mne nebudete chtít někdy za třičtvrtě roku chtít vyjádření znovu, tentokrát na novou Zajícovu teorii.
Tak a teď tu můžeme zkusit vymyslet, co s tím aby to tu zase nehnilo tři čtvrtě roku a aby zase někdy někdo nepřišel s nějakým souhrnem co kdo kdy řekl a jak to pochopil. Nějaký návrhy? Docela by to bodlo.
BTW Pertha s Khaotem neříkají že jsem panovačný, ale že jsem podrazák.

Edit: Ta quote co tu visela.

Edited by - tojejedno on 13/04/2006 16:12:33
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:03:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16343

Nikde tam nevidím, že nemůžu udělat raidy jak chci já (jako RL) :/.

Pokud jsou pravidla ještě jinde, tak jsem to nevěděl, ale já postupoval dle tohoto. Navíc Petr měl lognout až za nějaký čas, takže bychom ten raid stihli.

ad telly o pande bylo to jinak, ale tvrzení proti tvrzení, takže plichta

EDIT: Khaot a Pertha tvrdí něco jiného to je pravda, ale jak znám Perthu dokázal by i tvrdit, že jsi panovačný :).

-

Edited by - sleglik on 13/04/2006 16:06:48
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:08:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

EDIT: Khaot a Pertha tvrdí něco jiného to je pravda, ale jak znám Perthu dokázal by i tvrdit, že jsi panovačný :).

nene to sem nikdy nerek
ja uz chci jenom znat tojeho verzi udalosti bo sem ji nikdy neslysel ani necetl

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:10:02  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nene to sem nikdy nerek

ale já napsal, že bys to dokázal tvrdit, ne že to tvrdíš! :)

taky jsem napsal, že to netvrdíš, rozumíš? :p

EDIT: já zase čekám, kde jsou vypsaná pravidla, že nesmím mít raid tak jak chci já, vždycky jsem myslel, že je jenom platná podmínka 6 lidí a všici nad level 158, aby bylo to bodované, což jsem dodržel

nás asi šest stejně nebylo

-

Edited by - sleglik on 13/04/2006 16:12:19
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:11:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nene to sem nikdy nerek

ale já napsal, že bys to dokázal tvrdit, ne že to tvrdíš! :)

taky jsem napsal, že to netvrdíš, rozumíš? :p

jo kdybych tomu veril a myslel si to docela klidne bych to dokazal tvrdit ale protoze to netvrdim neznamena ze si to nemyslim ale jen to ze se me to nechtelo tvrdit

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:15:22  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
takže netvrdíš to, že to tvrdíš, ty tvrdíš, že jsi to netvrdil, protože jsi to nechtěl tvrdit?

tím pádem co jsem napsal já, že tvrdím to, že ty bys to klidně tvrdil, tak není docela pravda, protože bys to nikdy netvrdil, ale ne z toho nedůvodu, že si to netvrdíš, ale protože si to nechtěl tvrdit, i když si to tvrdíš

myslím, že je to úplně jasné

takže Pertha by to nikdy netvrdil to je moje stanovisko a omlouvám se

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:16:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Bodované raidy se může účastnit kdokoliv, jen musí být clan."
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16205

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:21:53  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"Bodované raidy se může účastnit kdokoliv, jen musí být clan."
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16205

a co pravidlo 6ti lidí a level nad 158? to neexistuje?

protože pokud existuje pravidlo "level nad 158" pak tohle pravidlo je jaksi neplatné a pozbývá smyslu

EDIT: jdu na hokej, zbytek jindy

Loni napiš mi na ICQ

-

Edited by - sleglik on 13/04/2006 16:24:49
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:30:44  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
V pravidlech je takovych der, ze kdo chce, diru si najde, proto je tam zakladni pravidlo o tom, ze pravidla dela prezident.
Pokud nekdo bude chtit delat neprustrelna pravidla tak ma moznost az si ho zvolite. Ja uz jednou rekl, ze nebudu v pravidlech vyjmenovavat uplne vsechno.
Protoze se ti to nelibilo, tak si se RL vzdal a pohoda, zadny drama. Komu se pravidla nelibi, nemusi delat RL/chodit na czaraidy, nebo ma ted moznost vzit to do svych rukou a delat prezidenta.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  16:48:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ono je to jednoduchy
muj nazor na tojeho je jednoduchej
1. nedrzi slovo
2. neveri si
3. pro kazdyho ma jinou verzi pravidel
4. kdyz mu nekdo nesedi zacne pouzivat svoji moc
5. neni uplne blbej a tak pozuivani sve moci samozrejme nevyklada jako mstim se tomu a tomu ale chranim vas vsechny

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 13/04/2006 :  17:35:49  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Protože se nudím, tak jsem začal důkladně hledat díry.
Mno pravda našel jsem jich opravdu hodně, například:
Díra v podlaze do sklepa, mam ju tady v kanclu pod stolem a občas do ní něco i hodím.
Díra klíčová ... tedy klíčová dírka, dírka je taky skoro jako díra ne? Tak tu tu mám hned 2x
Další díru jsem nalezl v peněžence, ale tu tam má asi každej ... tak to asi bude běžná díra.
Díra v psacím stole, jsem tady něco montil u kompu a hřebík mi jaksi prolítl skrz a tak udělal tu díru.
Jo díra ve stropě, po ventilaci a ta je velká jak sviňa. Myslím že bych jí dokonce prolez, ale co tam pak že ...
Pak tu mám díru ve dveřích, někdo asi nedostal premie a tak nám pak ze vzteku prokopl dveře ... hajzl jeden.
Další díra je zvláštní, jednou je a podruhý ne. Je jen když otevřu lednici, když ji zavřu tak není. Takže je a není, podle toho kdo tu lednici otevře ....

Nechcete se taky někdo ještě podělit o další díry ?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 13/04/2006 :  17:37:27  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

Protože se nudím, tak jsem začal důkladně hledat díry.
Mno pravda našel jsem jich opravdu hodně, například:
Díra v podlaze do sklepa, mam ju tady v kanclu pod stolem a občas do ní něco i hodím.
Díra klíčová ... tedy klíčová dírka, dírka je taky skoro jako díra ne? Tak tu tu mám hned 2x
Další díru jsem nalezl v peněžence, ale tu tam má asi každej ... tak to asi bude běžná díra.
Díra v psacím stole, jsem tady něco montil u kompu a hřebík mi jaksi prolítl skrz a tak udělal tu díru.
Jo díra ve stropě, po ventilaci a ta je velká jak sviňa. Myslím že bych jí dokonce prolez, ale co tam pak že ...
Pak tu mám díru ve dveřích, někdo asi nedostal premie a tak nám pak ze vzteku prokopl dveře ... hajzl jeden.
Další díra je zvláštní, jednou je a podruhý ne. Je jen když otevřu lednici, když ji zavřu tak není. Takže je a není, podle toho kdo tu lednici otevře ....

staby se do jedny sikovne trefil :)))
sry :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/04/2006 :  17:54:28  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Originally posted by Ufi

lmao

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  17:57:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/04/2006 :  17:58:55  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
tak v tehle ankete snad hlasovalo nejvic lidi co jsme kdy videl. No jde videt, ze drby a vymysly lidi zajimaji.

Pro ty co chteji vedet tojeho verzi, at si prectou nejakou starou diskuzi, pro ty co nechteji hledat jim to pripomenu:

Perta delal hovno, mel hubu plnou kecu, ale skutek utek. Vse je zachyceno tady nekde na strankach imperia.

Pak prisel strycek khaot a vymyslel si nejakou konspiracni teorii a tu by mel podle jeho nazoru toje vyvratit.

Hosi co jste za posledni tyden, mesic, pul roku udelali pro CzA? Napovim vam .... HOVNO, tak si bezte flamovat na omalovankove fora.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/04/2006 :  18:03:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

tak v tehle ankete snad hlasovalo nejvic lidi co jsme kdy videl. No jde videt, ze drby a vymysly lidi zajimaji.

Pro ty co chteji vedet tojeho verzi, at si prectou nejakou starou diskuzi, pro ty co nechteji hledat jim to pripomenu:

Perta delal hovno, mel hubu plnou kecu, ale skutek utek. Vse je zachyceno tady nekde na strankach imperia.

Pak prisel strycek khaot a vymyslel si nejakou konspiracni teorii a tu by mel podle jeho nazoru toje vyvratit.

Hosi co jste za posledni tyden, mesic, pul roku udelali pro CzA? Napovim vam .... HOVNO, tak si bezte flamovat na omalovankove fora.

ty jses jeho tiskovej mluvci a nebo si to mam vysvetlit tak, ze toje nema pravo na to se vyjadrit sam

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 13/04/2006 :  18:50:43  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No chlapi uz se na to fakt vyserte. Pod kopou rádobyinteligentních pseudoargumentů tu slyšim furt trapný ublíženecký kňourání. Maminka vám pofouká bebí chudáčkové. Kdybych byl noob a lognul na fórum a přečet si tu kopu sraček, co tu píšete tak se pudu vyblejt a smáznu AO. Vy fakt nevíte kdy přestat. Berte ohledy na ostatní a už laskavě nevytvářejte další topicy a nezasírejte svýma dětinskýma hádkama tohle fórum.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  18:55:48  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

No chlapi uz se na to fakt vyserte. Pod kopou rádobyinteligentních pseudoargumentů tu slyšim furt trapný ublíženecký kňourání. Maminka vám pofouká bebí chudáčkové. Kdybych byl noob a lognul na fórum a přečet si tu kopu sraček, co tu píšete tak se pudu vyblejt a smáznu AO. Vy fakt nevíte kdy přestat. Berte ohledy na ostatní a už laskavě nevytvářejte další topicy a nezasírejte svýma dětinskýma hádkama tohle fórum.

Sorry, tak mi rekni co mam delat?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic