Author |
Topic  |
thorik
Starting Member
23 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 16:54:03
|
quote: Originally posted by Murro
quote: Originally posted by thorik
quote: Originally posted by Ufoghetto
Ja proti BD nic nemam jsou to prima lidi akorat keldran je spatny oficir podle me 
Uffo nebyl sem onlajn , když jsi končil, takže se měj a ať všecko irl vyřešíš atd, papa 
omg uz sme skoncili, thorik objavil toto forum, ounou 
Maj repjutejšn presííds mííí ?  |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 16:56:45
|
quote: Originally posted by Murro omg uz sme skoncili, thorik objavil toto forum, ounou 
byla to jen otazka casu :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Drakus
Starting Member
51 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 17:23:27
|
jeste aby prisel Jakonales... |
WoW:Wipedrak/JakoDrak (retired) EQ2: WajpDrak (retired) LOTRo: Haldrakor |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 17:42:42
|
FOR GNOMERGAN !!
gnomes rulezz, u know  |
 |
|
thorik
Starting Member
23 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 19:53:30
|
quote: Originally posted by Drakus
jeste aby prisel Jakonales...
dobry napad hned mu řeknu  |
 |
|
WikThor
Starting Member
4 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 10:36:59
|
quote: Originally posted by Rodier
BlackDivision sou hovada. Tuhle par overpowered 60tek shamanu z jejich guildy gankovalo aliancni 30tky + i corpse camping.
Tihle 12ti lety klucici to fakt nemaj v hlave v poradku.
omg ty fucktardi mi o nicom zase nerekli:( od mych 13tych anrozenin me na takovyhle akce neberou..musim chodit sam, ale lvl 30 je moc, lepsi jsou elfinky kolem 10.. |
I came here with a simple dream, a dream of killing all the humans...and gnomes.. http://www.youtube.com/watch?v=k6pE-2g4hZU http://www.ctprofiles.net/2107421 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 11:05:02
|
quote: Originally posted by WikThor
BlackDivision sou hovada. Tuhle par overpowered 60tek shamanu z jejich guildy gankovalo aliancni 30tky + i corpse camping.
omg ty fucktardi mi o nicom zase nerekli:( od mych 13tych anrozenin me na takovyhle akce neberou..musim chodit sam, ale lvl 30 je moc, lepsi jsou elfinky kolem 10..
Posted - 03/04/2006 ... gg you won the internet  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
WikThor
Starting Member
4 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 11:23:37
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by WikThor
omg ty fucktardi mi o nicom zase nerekli:( od mych 13tych anrozenin me na takovyhle akce neberou..musim chodit sam, ale lvl 30 je moc, lepsi jsou elfinky kolem 10..
Posted - 03/04/2006 ... gg you won the internet 
mam spoustu prace, driv jsem se k tomu nedostal.) |
I came here with a simple dream, a dream of killing all the humans...and gnomes.. http://www.youtube.com/watch?v=k6pE-2g4hZU http://www.ctprofiles.net/2107421 |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 01:57:16
|
Update:
Rogue uz nebereme, na druhou stranu v soucasnosti hledame 1-2 schopne priesty.
Vyzadujeme: 4-5 vecernich raidu v tydnu, epic equip (mc/bwl) s maximalne par blue, Naxx pristup. Na raidy se vyzaduji consumables.
Nabizime: V pripade ze se osvedcite, nabizime pevne misto v nasich raidech. Chodi se 5-6x tydne Naxx, 1x AQ40, BWL ob-tyden. 20clenky se chodi odpoledne. V soucasnosti se nachazime (spolecne s nekolika dalsimi guildami) na 8. pomyslne pricce horde EU raiding guild s 9 mrtvymi bossy v Naxxramasu. |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 08:43:09
|
To Prandur: and what real life? Nic proti, ale tohle je naprosta totalni uplna magorina. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 09:05:37
|
Nemozes byt medzi najlepsimi pokial nie si hardcore ... Nikto ta tam nenuti ist , a ten kto na to cas ma, nech si ide  |
Edited by - Pepo on 22/08/2006 09:05:58 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 09:18:25
|
Vsak to jiste, ale rozum mi to akorat nebere. Nic vic, nic min.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 10:35:55
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Vsak to jiste, ale rozum mi to akorat nebere. Nic vic, nic min. 
tak tak, mi taky ne.. a posledni dny tim tuplem ne.. akorat, ze se clovek probere dycky az je pozde.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 12:02:34
|
takze flame on? :) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:10:31
|
quote: Originally posted by beldor5
takze flame on? :)
Ne. To nebyla urazka, to bylo konstatovani. A ja ve flamu nejedu.  |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 15:16:01
|
quote: Originally posted by beldor5
takze flame on? :)
Ne. To nebyla urazka, to bylo konstatovani. A ja ve flamu nejedu. 
urcite? |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 18:58:43
|
Ja jsem se svym RL docela spokojeny, vydelam si prekladama cca 5-8000 mesicne, mezitim studuju na vejsce a vysledky mam vice nez dobre. Jedine co trpi je parba v hospodach a klubech (cti: jine formy zabavy nez WoW) ale to me nikdy stejne nebavilo takze np.
Kazdopadne, kdyz uz neco delam, vzdycky se snazim byt v tom dobry. Jaky je smysl se necemu venovat kdyz v tom clovek niceho nedosahne? |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 21:15:56
|
/clap /clap /clap |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 21:27:45
|
quote: Originally posted by Prandur
Ja jsem se svym RL docela spokojeny, vydelam si prekladama cca 5-8000 mesicne, mezitim studuju na vejsce a vysledky mam vice nez dobre. Jedine co trpi je parba v hospodach a klubech (cti: jine formy zabavy nez WoW) ale to me nikdy stejne nebavilo takze np.
Kazdopadne, kdyz uz neco delam, vzdycky se snazim byt v tom dobry. Jaky je smysl se necemu venovat kdyz v tom clovek niceho nedosahne?
No trpi trosku i zdravy pokud se trosku nevenujes nejakymu "sportu" :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 21:59:37
|
Kazdopadne, kdyz uz neco delam, vzdycky se snazim byt v tom dobry. Jaky je smysl se necemu venovat kdyz v tom clovek niceho nedosahne?
What about chicks or guyz?  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 08:33:33
|
quote: Originally posted by Kořka
What about chicks or guyz? 
Who needs social life? We have World of Warcraft!  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 10:52:56
|
staci nekdo na cyb0r |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 10:55:39
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
staci nekdo na cyb0r
Třeba černý brouk, který už se nedá získat? |
Arokh Estarioll |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 12:12:39
|
rofl topic  |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
species8472
Starting Member
4 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 14:52:18
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
staci nekdo na cyb0r
Třeba černý brouk, který už se nedá získat?
OoooOOo jak originalni a novy vtip /clap  |
zpíčís "lame watermachine" <biach divizn> |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 15:03:06
|
quote: Originally posted by species8472
OoooOOo jak originalni a novy vtip /clap 
Nekterych veci uz se holt nezbavime a myslim, ze i kdyz ten for neni originalni a novy, je porad aktualni. Dokonce bych rekl, ze tak nak "zlidovel."  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 15:03:28
|
quote: Originally posted by species8472
OoooOOo jak originalni a novy vtip /clap 
ty bambulo.. nevis, nechapes, tak mlc.. nektere namety jsou vecne.. a casem jen zrajou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 15:33:23
|
quote: Originally posted by JerzeeG ty bambulo.. nevis, nechapes, tak mlc.. nektere namety jsou vecne.. a casem jen zrajou..
nenasel jsem  
|
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 15:42:32
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by JerzeeG ty bambulo.. nevis, nechapes, tak mlc.. nektere namety jsou vecne.. a casem jen zrajou..
nenasel jsem  
ty maslo, to Te musim fakt ucit uplne vsecko.. ? tady |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Topic  |
|