Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Poradite Novackum?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 25/03/2006 :  02:34:03  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
kdepak sou k stažení addony , fishing atd. plz poraďte
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/03/2006 :  10:09:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mischu

zkus treba www.curse-gaming.com

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 25/03/2006 :  11:22:12  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

zkus treba www.curse-gaming.com

hmm dík trochu moc na mě ,nemáš tam link přesně na ten addon . Pertha kdysi tu o tom povídal jak na ryby :-)
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 25/03/2006 :  12:04:15  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm dík trochu moc na mě ,nemáš tam link přesně na ten addon . Pertha kdysi tu o tom povídal jak na ryby :-)

co takhle do toho okýnka na vyhledávání zkusit napsat 'fishing'?:-p

http://www.curse-gaming.com/mod.php?s=fishing
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 25/03/2006 :  12:12:42  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/03/2006 :  12:37:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click

nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 25/03/2006 :  13:12:36  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
chtel bych vas poprosit o jmeno addonu, ktery zobrazuje HP a MANU clenum v grupe.a kde ho stahnu?...
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 25/03/2006 :  13:18:00  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
jen skopírovat ten addon do :\World of Warcraft\Interface\AddOns nic jinýho ?
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 25/03/2006 :  13:23:52  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:

jen skopírovat ten addon do :\World of Warcraft\Interface\AddOns nic jinýho ?

presne tak
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/03/2006 :  14:39:44  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc..

Neházej flintu do žita Jerzee. FB by měl běžet i dál, ačkoliv nevidim žádnou výhodu v jeho používání (mimo automatickýho nahazování udice) - zbytek jsou přepychofky imho.

Tim "měl" říkám že netuším stopro že pojede dál, jako to je třeba u ItemRacku, CTRA, Discordu, Flexbaru nebo Nymbia's Perl Unitframes, které fšechny pojedou dál.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 25/03/2006 14:57:06
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 25/03/2006 :  15:26:57  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

No to se na mě nezlob, ale vyjede jen jeden, a to je právě Fishing Buddy, kterej dělá (zatím) přesně to co chceš;-)
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 25/03/2006 :  21:25:16  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Jak je to stou únavou 9H sem tam nebyl a sem furt normál, vůbec nejsem odpočatej.Pak má člověk levelit.
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 25/03/2006 :  21:37:08  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje)?

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 26/03/2006 :  01:07:51  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
kde najdu Felix Whindlebolt v Coldridge Valley běhám a nikde ho nemožu najít ?
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 26/03/2006 :  11:26:47  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje)?

Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/03/2006 :  11:55:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortos

quote:

Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu

Mno to je tim ze se tu vsichni bavi o lvl 60 a ne o lvl40-49..

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 26/03/2006 :  12:38:30  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mno to je tim ze se tu vsichni bavi o lvl 60 a ne o lvl40-49..

No ja sem to pochopil, i kdyz je to v topicu "Poradite novackum?" Ale muze z toho vyplyvat, ze az tihle ali dojedou na sedesatky, tak se to vyrovna

Edited by - Mortos on 26/03/2006 12:39:10
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 26/03/2006 :  14:54:11  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku?

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Shifty
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/03/2006 :  15:20:03  Show Profile Send Shifty a Private Message  Reply with Quote
Na Chromaggusu se PVP situace hoodne zmenila zhruba poslednich 14 dni,aliance uz nema ty silny premady v AB a WSG jak to byvalo zvykem,ty PVP gildy se zacali imho trosku vice zajimat o PVE,pze se tam kazdou chvili otevre AQ a naopak u hordy ty premady vznikaji,WSG sem neprohral asi 5 dnu a AB to samy aliance tam ted pvp uplne lami.(o AV ani nemluvim
to jsem tam neprohral nikdy v zivote )
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/03/2006 :  15:21:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
kdyz si postavis pevny 10ticlenny tym tak vyhrajes WSG ... kdyz postavis 15ticlenny tak vyhrajes AB .. no a kdyz vas bude vic tak date i AV .... je to o lidech ne o serveru

kdyz budes ovsem cekat ze to ten zbytek za tebe vyhraje tak tam radsi nelez

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 26/03/2006 15:22:36
Go to Top of Page

Shifty
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/03/2006 :  15:52:39  Show Profile Send Shifty a Private Message  Reply with Quote
samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/03/2006 :  09:22:06  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shifty

samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes

no pak je to taky o tom koho tam potkas :) ale to je snad logicky ne ... kazdopadne s randomem se vyhrava hur ...

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 27/03/2006 :  12:35:20  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku?

Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju

Ninjagon

Edited by - NINJA on 27/03/2006 12:35:59
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/03/2006 :  13:11:19  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju

Nebo si zaloz Mighty Paladina From Ironforge No. 1249 a vyhrozuj na forech :)
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 27/03/2006 :  14:33:33  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cthulhu

quote:

Nebo si zaloz Mighty Paladina From Ironforge No. 1249 a vyhrozuj na forech :)

No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ?
A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím

Ninjagon
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 27/03/2006 :  14:50:22  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA
No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ?
A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím

Lol, že raptor, jo? Dyť je to pod tebou velký jak vydra, i můj Broken Tooth no. 1387 je větší... ti trpoši maj všecko takové... maličké...

Edited by - Rakhen on 27/03/2006 14:52:50
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 27/03/2006 :  20:07:39  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 27/03/2006 :  20:53:07  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.

Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank ..

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 27/03/2006 :  21:01:46  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
fishing addon nefunguje ale neva, na lvl 10 už mám 150 ale mám 2 prob kde najdu trenéra na zvednutí limitu ?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 27/03/2006 :  21:04:07  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

fishing addon nefunguje ale neva, na lvl 10 už mám 150 ale mám 2 prob kde najdu trenéra na zvednutí limitu ?

Knizka v Boooty bay za 1g tusim

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 27/03/2006 :  21:34:29  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

Knizka v Boooty bay za 1g tusim

1g :-( no tak to bude na dlouho umím už uštrikovat pěkný báglíky 6 slot ale než nahuntím 1g to bude na dlouho , no nic dem dák krejčovat :-)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/03/2006 :  21:42:18  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Možná bych nejdřív naleveloval, teda pokud ten char nemáš jen čistě jako rybáře (což pochybuju) :) Navíc na skilly bývá limit na level od kterého můžeš pokračovat, i když nevím jak je to s Fishingem. Například tailoring a spol nad 225 jde až od levelu 35 tuším, a podobně...
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 27/03/2006 :  23:45:43  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
no rybárna se provozovala bo xp bar byl tmavej a šlo to rychle, jen dotaz není na tu knížku questík bo 1g bude kdoví kdy
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 28/03/2006 :  01:07:58  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Quest na to není... Ale přijde mi to jako nesmysl na Tvém levelu. Už jen proto že v zónách kde takový fishing skill potřebuješ Tě budou neustále žrát mobi...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/03/2006 :  09:23:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mo0dy

quote:
Originally posted by Tenebrae

Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank ..

nejvic honoru je za vyhrane zapasy ... ne za zabijeni druhe frakce ... coz si nekteri neuvedomuji ... takze neni dulezite mit milion HK ale je dulezite naucit se hrat svoji roli na BG

marky odevzdas tam kde se prihlasujes ... bude tam nekde zadavatel questu na to .. na odevzdani potrebujes vzdy 3 (9)

Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:22:13  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
Ehm, ehm.. otazecka trosku blba ale tak... Co dela Crusader na zbrani ? +dmg nebo neco jineho ?

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:26:25  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehm, ehm.. otazecka trosku blba ale tak... Co dela Crusader na zbrani ? +dmg nebo neco jineho ?

Vyhealuje za 75-125 a zvedne silu o 100 na 15 vterin.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:27:58  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka

quote:

Vyhealuje za 75-125 a zvedne silu o 100 na 15 vterin.

Aaaaaa diky a je to k necemu pro rogua ? :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:53:44  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je i neni, prida ti to 100 attack power na 15sec, sam si musis spocitat, jestli to je pro tebe prinosne
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/03/2006 :  11:17:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

je i neni, prida ti to 100 attack power na 15sec, sam si musis spocitat, jestli to je pro tebe prinosne

no ja na crusadera nedam dopustit, na moji TUF to procuje paradne, nejvic potesi, kdyz procne WF za 600, 1k crit, 1k crit a na obou critech procne crusader..
kvuli takovym okamzikum stoji zato toho gimpa samana hrat..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 29/03/2006 11:18:20
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2006 :  11:27:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak shaman neni rogue... pokud ten rogue jede treba na dagger, tak bych doporucil +5dmg na main hand a +15agi offhand, pokud na mece, tak to zase zalezi na stylu hry... to je otazka jestli je lepsi +15 agi nebo radsi crusader nebo neco jinyho (lifestealing treba) etc
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/03/2006 :  12:48:17  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
dual lifesteal je super, procuje to jak sileny

jinak na jeho levelu bych asi doporucil fiery .. 40 dmg a procuje to dost casto

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 29/03/2006 13:03:05
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 29/03/2006 :  16:09:09  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Aaaaaa diky a je to k necemu pro rogua ? :)

U hemo buildu mozna dobry je, ale celkove je lepsi lifestealing. Tedy z tech enchantu, ktere delaji nejaky proc.

Edited by - kundihrabka on 29/03/2006 16:10:48
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/04/2006 :  12:06:32  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
Nevite kde a na jakem lvl se muzu jako hunter naucit pouzivat jine zbrane napriklad mece?? A muzu pouzivat dualy?
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 04/04/2006 :  12:52:09  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TesiD

Nevite kde a na jakem lvl se muzu jako hunter naucit pouzivat jine zbrane napriklad mece?? A muzu pouzivat dualy?

Dual wield se hunter tusim muze naucit na lvlu 20 a ty ostatni zbrane se muzes naucit treba hned na 1. Jen to staci mit prachy.

Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/04/2006 :  13:43:46  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
Super tak na dualy se tesim.
Nevis kde se jako elf naucim pouzivat mec? Nebo sekeru?
Pac sehnat peknou diku se mne nepovedlo.

A jeste dotaz dve odkdy muzu nosit mail brneni?
A taktez kde se to da naucit.

Staci napsat ze je nato specialni trener nebo ze mne to nauci hunter trener??
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 04/04/2006 :  14:56:03  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Super tak na dualy se tesim.
Nevis kde se jako elf naucim pouzivat mec? Nebo sekeru?
Pac sehnat peknou diku se mne nepovedlo.

A jeste dotaz dve odkdy muzu nosit mail brneni?
A taktez kde se to da naucit.

Staci napsat ze je nato specialni trener nebo ze mne to nauci hunter trener??

V hlavnich mestech vsech ras mas weapon mastery, kteri to uci. Kazdy uci jen nektere druhy zbrani.

Hunter muze nosit mail od lvlu 40 a normalne se to naucis u hunter trenera.

Edited by - kundihrabka on 04/04/2006 15:00:26
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/04/2006 :  15:02:33  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
dekuji mnohokrate
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/04/2006 :  15:44:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

dekuji mnohokrate

a kdybys je nemohl najit, tak se klidne zeptej strazi, oni ti poradi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 04/04/2006 :  16:40:36  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
strazi se ptam ale ja nemnel ani tucha jak se jmenuje ten kdo mne to nauci
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000