Author |
Topic  |
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 15:34:18
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Jenom takový dotaz? Co mají všechny tyhle kecy společného s NGE nebo SWG?
Vubec zadny. Moderator to muze cely klidne promazat. Kdyz vidim nejakou hloupost, tak reaguju nic vic. Btw. dival jsem se na tento topic za ucelem zjisteni novyho info o SWG. That's all.
no tak tady se toho bohuzel moc nedozvis jen na prvnich nekolika strankach |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 16:01:57
|
quote: Originally posted by Dreik
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Jenom takový dotaz? Co mají všechny tyhle kecy společného s NGE nebo SWG?
Vubec zadny. Moderator to muze cely klidne promazat. Kdyz vidim nejakou hloupost, tak reaguju nic vic. Btw. dival jsem se na tento topic za ucelem zjisteni novyho info o SWG. That's all.
no tak tady se toho bohuzel moc nedozvis jen na prvnich nekolika strankach
ono taky neni skoro o cem psat ze... |
jůůz d fóós |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 16:08:00
|
quote: Originally posted by Jorssk
No ja taky poprve Giltanisem souhlasim . Ani jsem nevedel ze Moravaci chovaji vuci nam takovou nenavist. Ja proti nim nic nemel ani proti Brnu. Na Morave sem nikdy nebyl, a po tom co sem slysel se mi tam ani nejak nechce . V Brne sem byl parkrat a je to takova mensi Praha se zastaralima tramvajema, autobusama atd. Jinak se tam daji sehnat obcas dobre veci, mozna diky tomu ze je tam lidi tolik nekupuji jako v Praze. Na druhou stranu tam maji pomalu vice houmlesu a sikmacu se stanky. A to co se rika o tom jak je v Praze plno prace a suprove platy, tak to je jen pitomej blud, tady jsou lidi bez prace a jsou radi kdyz si najdou misto kde jim solej za mesic 8-9k cistyho. Tydlety posrany hypermarkety a ostatni shopy skudlej jen pro sebe a zamestnancum davaji minimum a jeste je ojebavaji.
u tohohle postu jsem se ze srdce zasmal  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 17:54:54
|
quote: Originally posted by Carmax
No ja taky poprve Giltanisem souhlasim . Ani jsem nevedel ze Moravaci chovaji vuci nam takovou nenavist. Ja proti nim nic nemel ani proti Brnu. Na Morave sem nikdy nebyl, a po tom co sem slysel se mi tam ani nejak nechce . V Brne sem byl parkrat a je to takova mensi Praha se zastaralima tramvajema, autobusama atd. Jinak se tam daji sehnat obcas dobre veci, mozna diky tomu ze je tam lidi tolik nekupuji jako v Praze. Na druhou stranu tam maji pomalu vice houmlesu a sikmacu se stanky. A to co se rika o tom jak je v Praze plno prace a suprove platy, tak to je jen pitomej blud, tady jsou lidi bez prace a jsou radi kdyz si najdou misto kde jim solej za mesic 8-9k cistyho. Tydlety posrany hypermarkety a ostatni shopy skudlej jen pro sebe a zamestnancum davaji minimum a jeste je ojebavaji.
u tohohle postu jsem se ze srdce zasmal 
tak uz vim kde se flaka trandoshansky lovec lidi, ze o nem nebylo slyšet.. Byl v Brně!   |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 18:52:32
|
Ja jsem se v Praze nenarodil (jsem ze severnich cech) ale uz tu nejakou dobu ziji. Tak nevim jestli teda sem prazak nebo ne . Ale rekl bych ze vsude jsou dobri i spatni lide, a posuzovat nekoho podle toho odkud je, je nesmysl. Ostatne ja vas, vesnicany, mam taky docela rad   |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 19:58:07
|
Ze se vubec snazim poukazovat na offtopic, je to jak hazet hrach .....  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 00:18:35
|
lol to je debata...
 |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 10:27:46
|
Ja netvrdim ze brno neni v ceske republice, ja sem se jen snazil dat priklad mest ktere jsou na tom podobne jako morava, ze nesnaseji prazaky.
ale rekl jsi ze jsi nebyl na morave ale v brne ano ... brno je na morave takze jsi tam bud byl nebo nebyl ... si musis vybrat |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 10:34:54
|
mno, psal jsem, ze uz toho necham, takze glitanasovy zvratky nebudu komentovat.. jen drobna rada, jak ti pred nedavnem doporucil tusim pavelvanstaff, navstiv psychiatra, potrebujes totiz pomoc.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 12:38:06
|
no jeeejda..praha vs. zvysok je ako bratislava vs. zvysok..neviem preco vsetci nieco taketo riesia - aj u nas podaktori vychodniari a pritom z vychodu sa sem ludia najviac stahuju..co ja mozem za to ze som sa narodil v hlavnom meste? to sa mam prestahovat dakam na lazy?
proste debaty tohoto typu som prestal riesit uz davno na co to je komu. |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 22:34:13
|
quote: Originally posted by hlubik
no jeeejda..praha vs. zvysok je ako bratislava vs. zvysok..neviem preco vsetci nieco taketo riesia - aj u nas podaktori vychodniari a pritom z vychodu sa sem ludia najviac stahuju..co ja mozem za to ze som sa narodil v hlavnom meste? to sa mam prestahovat dakam na lazy?
proste debaty tohoto typu som prestal riesit uz davno na co to je komu.
a co teprve zajet na slovensko, vlezt v patek v deset vecer do slovenske krčmy nekde na vesnici a zacit cesky rvat ze jsou slovaci liny kurvy a blbci.. Tomu rikam odvaha   |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 08:15:41
|
quote: Originally posted by Olusriel
proste debaty tohoto typu som prestal riesit uz davno na co to je komu.
a co teprve zajet na slovensko, vlezt v patek v deset vecer do slovenske krčmy nekde na vesnici a zacit cesky rvat ze jsou slovaci liny kurvy a blbci.. Tomu rikam odvaha  
v pohode..odvaha by to bola keby sa hral hokejovy zapas CR-SR |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 10:59:57
|
quote: Originally posted by Olusriel
a co teprve zajet na slovensko, vlezt v patek v deset vecer do slovenske krčmy nekde na vesnici a zacit cesky rvat ze jsou slovaci liny kurvy a blbci.. Tomu rikam odvaha  
v pohode..odvaha by to bola keby sa hral hokejovy zapas CR-SR
ja to znam tak, ze v te slovenske krcme zvolas: "Janosik bol madarsky Zid"..
co je tam zajimaveho ? mi se to nechce cist, ten publish.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 01/04/2006 11:01:20 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 13:03:58
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mno, psal jsem, ze uz toho necham, takze glitanasovy zvratky nebudu komentovat.. jen drobna rada, jak ti pred nedavnem doporucil tusim pavelvanstaff, navstiv psychiatra, potrebujes totiz pomoc..
Aspon nejsem zakomplexovanej jako ty :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 13:44:07
|
quote: Originally posted by Carmax
quote: Originally posted by WanargiMort
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=36682&view=by_date_ascending&page=1
Info o PUB 28
nevypada to zle.. asi reaktivuju az to bude live 
Gut :)
Jerzeegu tesim se na faction base asi vysadim par zahonku s Imp bases okolo Bohemky .... 
A treba se zase budou delat raidy na Loku Yummy Yummy
Respec NPC je gut i ten zpusob ja docela pohodovej ...
Bounty mise me moc neberou ale pro nekoho asi budou fajn
Hlavne upravi commando a heavy weapons byt zvysi dmg snizi ucinost
Zrusi 15s timer na vyvolani peta a pety zrychli ale porad budou pomalejsi nez swoopy
Co se treba tyka space zvysi rychlost lodi ktere hrac musi eskortovat
Pridaji questy do Legacy serie
Nerfnou Cursed shard quest
Opravi Secret of syren
i nejake questy pro Obejwaka
pridaji sound efecty pro yt2400
zvysi cetnost stormiku v theedu / Nashal bude strazene webelama
budes se moct hodit do combatanta nebo SF aniz by si musel mluvit s NPC
ceny pro repsec u npc
Respec Credit Cost 1st 0 2nd 100,000 3rd 150,000 4th 250,000 5th 500,000 6th 1,000,000 7th 6,000,000 8th 7,000,000 9th 8,000,000 10th 9,000,000 11th 10,000,000 12th and up 25,000,000
Pribude nova armor a quest - Acklay Armor
Traderove a enti budou moci nosit armoru
Hindrance a omezeni armoru pro urcita povolani budou zruseny Jedi nebude moct nosit armor Mando budou moci nosit pouze BH a commanda
Nevim urcite ale enti nakonec nebudou combat povolani
no a hafec dalsich oprav a novinek |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 20:36:55
|
quote: Originally posted by Giltanas
Aspon nejsem zakomplexovanej jako ty :-)
a to je april, pratele..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 00:57:47
|
quote: Originally posted by JerzeeG a to je april, pratele.. 
Ja tady brecim jak je hrozne ze ja a moje mesto jsme prehlizeni a prizen kterou jsem mel mit ja ma nekdo jinej? To fakt ne. Jsi ubozak. Na to co jsem napsal a ze tam krome par utoku na tvoji osobu byli jen fakta napises co jsi napsal. Muze mi te byt jen lito tot vse. |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 08:12:23
|
quote: Originally posted by JerzeeG a to je april, pratele.. 
Ja tady brecim jak je hrozne ze ja a moje mesto jsme prehlizeni a prizen kterou jsem mel mit ja ma nekdo jinej? To fakt ne. Jsi ubozak. Na to co jsem napsal a ze tam krome par utoku na tvoji osobu byli jen fakta napises co jsi napsal. Muze mi te byt jen lito tot vse.
a kedy toho uz nechate? |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 09:15:41
|
hubik 2.6.2008 :) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 10:38:37
|
Ja tady brecim jak je hrozne ze ja a moje mesto jsme prehlizeni a prizen kterou jsem mel mit ja ma nekdo jinej? To fakt ne. Jsi ubozak. Na to co jsem napsal a ze tam krome par utoku na tvoji osobu byli jen fakta napises co jsi napsal. Muze mi te byt jen lito tot vse.
ale ale, pepicek nas lituje, to je ale od nej mile, od pepicka.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 14:19:17
|
krucinal, kde je nejaky moderator?
kdybych mohl, tak vam to tu promazu az se nebudete stacit divit |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 14:19:19
|
quote: Originally posted by Drakchen
hubik 2.6.2008 :)
Uz brzo
quote: Originally posted by JerzeeG ale ale, pepicek nas lituje, to je ale od nej mile, od pepicka..
Ne vas tebe. Jsi vazne ubozak. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 20:10:04
|
tadle diskuze vzala trochu jinej obrat.... tak ze LOCK |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Topic  |
|