Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 30/03/2006 :  15:34:18  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Jenom takový dotaz? Co mají všechny tyhle kecy společného s NGE nebo SWG?
Vubec zadny. Moderator to muze cely klidne promazat. Kdyz vidim nejakou hloupost, tak reaguju nic vic. Btw. dival jsem se na tento topic za ucelem zjisteni novyho info o SWG. That's all.

no tak tady se toho bohuzel moc nedozvis jen na prvnich nekolika strankach

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/03/2006 :  16:01:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:
Originally posted by Dreik

quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Jenom takový dotaz? Co mají všechny tyhle kecy společného s NGE nebo SWG?
Vubec zadny. Moderator to muze cely klidne promazat. Kdyz vidim nejakou hloupost, tak reaguju nic vic. Btw. dival jsem se na tento topic za ucelem zjisteni novyho info o SWG. That's all.

no tak tady se toho bohuzel moc nedozvis jen na prvnich nekolika strankach

ono taky neni skoro o cem psat ze...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/03/2006 :  16:08:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

No ja taky poprve Giltanisem souhlasim . Ani jsem nevedel ze Moravaci chovaji vuci nam takovou nenavist. Ja proti nim nic nemel ani proti Brnu. Na Morave sem nikdy nebyl, a po tom co sem slysel se mi tam ani nejak nechce . V Brne sem byl parkrat a je to takova mensi Praha se zastaralima tramvajema, autobusama atd. Jinak se tam daji sehnat obcas dobre veci, mozna diky tomu ze je tam lidi tolik nekupuji jako v Praze. Na druhou stranu tam maji pomalu vice houmlesu a sikmacu se stanky. A to co se rika o tom jak je v Praze plno prace a suprove platy, tak to je jen pitomej blud, tady jsou lidi bez prace a jsou radi kdyz si najdou misto kde jim solej za mesic 8-9k cistyho. Tydlety posrany hypermarkety a ostatni shopy skudlej jen pro sebe a zamestnancum davaji minimum a jeste je ojebavaji.

u tohohle postu jsem se ze srdce zasmal

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 30/03/2006 :  17:54:54  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

No ja taky poprve Giltanisem souhlasim . Ani jsem nevedel ze Moravaci chovaji vuci nam takovou nenavist. Ja proti nim nic nemel ani proti Brnu. Na Morave sem nikdy nebyl, a po tom co sem slysel se mi tam ani nejak nechce . V Brne sem byl parkrat a je to takova mensi Praha se zastaralima tramvajema, autobusama atd. Jinak se tam daji sehnat obcas dobre veci, mozna diky tomu ze je tam lidi tolik nekupuji jako v Praze. Na druhou stranu tam maji pomalu vice houmlesu a sikmacu se stanky. A to co se rika o tom jak je v Praze plno prace a suprove platy, tak to je jen pitomej blud, tady jsou lidi bez prace a jsou radi kdyz si najdou misto kde jim solej za mesic 8-9k cistyho. Tydlety posrany hypermarkety a ostatni shopy skudlej jen pro sebe a zamestnancum davaji minimum a jeste je ojebavaji.

u tohohle postu jsem se ze srdce zasmal

tak uz vim kde se flaka trandoshansky lovec lidi, ze o nem nebylo slyšet.. Byl v Brně!

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 30/03/2006 :  18:52:32  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Ja jsem se v Praze nenarodil (jsem ze severnich cech) ale uz tu nejakou dobu ziji. Tak nevim jestli teda sem prazak nebo ne . Ale rekl bych ze vsude jsou dobri i spatni lide, a posuzovat nekoho podle toho odkud je, je nesmysl. Ostatne ja vas, vesnicany, mam taky docela rad

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/03/2006 :  19:58:07  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
Ze se vubec snazim poukazovat na offtopic, je to jak hazet hrach .....

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 31/03/2006 :  00:18:35  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
lol to je debata...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/03/2006 :  10:27:46  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

Ja netvrdim ze brno neni v ceske republice, ja sem se jen snazil dat priklad mest ktere jsou na tom podobne jako morava, ze nesnaseji prazaky.

ale rekl jsi ze jsi nebyl na morave ale v brne ano ... brno je na morave takze jsi tam bud byl nebo nebyl ... si musis vybrat

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/03/2006 :  10:34:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
mno, psal jsem, ze uz toho necham, takze glitanasovy zvratky nebudu komentovat..
jen drobna rada, jak ti pred nedavnem doporucil tusim pavelvanstaff, navstiv psychiatra, potrebujes totiz pomoc..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 31/03/2006 :  12:38:06  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message
no jeeejda..praha vs. zvysok je ako bratislava vs. zvysok..neviem preco vsetci nieco taketo riesia - aj u nas podaktori vychodniari a pritom z vychodu sa sem ludia najviac stahuju..co ja mozem za to ze som sa narodil v hlavnom meste? to sa mam prestahovat dakam na lazy?

proste debaty tohoto typu som prestal riesit uz davno na co to je komu.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/03/2006 :  22:34:13  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by hlubik

no jeeejda..praha vs. zvysok je ako bratislava vs. zvysok..neviem preco vsetci nieco taketo riesia - aj u nas podaktori vychodniari a pritom z vychodu sa sem ludia najviac stahuju..co ja mozem za to ze som sa narodil v hlavnom meste? to sa mam prestahovat dakam na lazy?

a co teprve zajet na slovensko, vlezt v patek v deset vecer do slovenske krčmy nekde na vesnici a zacit cesky rvat ze jsou slovaci liny kurvy a blbci.. Tomu rikam odvaha

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 31/03/2006 :  23:37:19  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=36682&view=by_date_ascending&page=1

Info o PUB 28

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 01/04/2006 :  08:15:41  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

a co teprve zajet na slovensko, vlezt v patek v deset vecer do slovenske krčmy nekde na vesnici a zacit cesky rvat ze jsou slovaci liny kurvy a blbci.. Tomu rikam odvaha

v pohode..odvaha by to bola keby sa hral hokejovy zapas CR-SR
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 01/04/2006 :  08:26:12  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message
quote:
Originally posted by WanargiMort

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=36682&view=by_date_ascending&page=1

Info o PUB 28

sakraaaa...preco mi vypli portyyy...ja xce respeeeec (ale este neviem ci na manda ci na BH)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 01/04/2006 :  08:35:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

Info o PUB 28

nevypada to zle.. asi reaktivuju az to bude live

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/04/2006 :  10:59:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Olusriel

v pohode..odvaha by to bola keby sa hral hokejovy zapas CR-SR

ja to znam tak, ze v te slovenske krcme zvolas: "Janosik bol madarsky Zid"..

co je tam zajimaveho ? mi se to nechce cist, ten publish..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/04/2006 11:01:20
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/04/2006 :  13:03:58  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

mno, psal jsem, ze uz toho necham, takze glitanasovy zvratky nebudu komentovat..
jen drobna rada, jak ti pred nedavnem doporucil tusim pavelvanstaff, navstiv psychiatra, potrebujes totiz pomoc..

Aspon nejsem zakomplexovanej jako ty :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 01/04/2006 :  13:44:07  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

Info o PUB 28

nevypada to zle.. asi reaktivuju az to bude live

Gut :)

Jerzeegu
tesim se na faction base asi vysadim par zahonku s Imp bases okolo Bohemky ....

A treba se zase budou delat raidy na Loku Yummy Yummy

Respec NPC je gut i ten zpusob ja docela pohodovej ...

Bounty mise me moc neberou ale pro nekoho asi budou fajn

Hlavne upravi commando a heavy weapons byt zvysi dmg snizi ucinost

Zrusi 15s timer na vyvolani peta a pety zrychli ale porad budou pomalejsi nez swoopy

Co se treba tyka space zvysi rychlost lodi ktere hrac musi eskortovat

Pridaji questy do Legacy serie

Nerfnou Cursed shard quest

Opravi Secret of syren

i nejake questy pro Obejwaka

pridaji sound efecty pro yt2400

zvysi cetnost stormiku v theedu / Nashal bude strazene webelama

budes se moct hodit do combatanta nebo SF aniz by si musel mluvit s NPC

ceny pro repsec u npc

Respec
Credit Cost

1st
0

2nd
100,000

3rd
150,000

4th
250,000

5th
500,000

6th
1,000,000

7th
6,000,000

8th
7,000,000

9th
8,000,000

10th
9,000,000

11th
10,000,000

12th and up
25,000,000

Pribude nova armor a quest - Acklay Armor

Traderove a enti budou moci nosit armoru

Hindrance a omezeni armoru pro urcita povolani budou zruseny
Jedi nebude moct nosit armor
Mando budou moci nosit pouze BH a commanda

Nevim urcite ale enti nakonec nebudou combat povolani

no a hafec dalsich oprav a novinek

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/04/2006 :  20:36:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

Aspon nejsem zakomplexovanej jako ty :-)

a to je april, pratele..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 02/04/2006 :  00:57:47  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
a to je april, pratele..

Ja tady brecim jak je hrozne ze ja a moje mesto jsme prehlizeni a prizen kterou jsem mel mit ja ma nekdo jinej? To fakt ne. Jsi ubozak. Na to co jsem napsal a ze tam krome par utoku na tvoji osobu byli jen fakta napises co jsi napsal. Muze mi te byt jen lito tot vse.

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 02/04/2006 :  08:12:23  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message
quote:

quote:
a to je april, pratele..

Ja tady brecim jak je hrozne ze ja a moje mesto jsme prehlizeni a prizen kterou jsem mel mit ja ma nekdo jinej? To fakt ne. Jsi ubozak. Na to co jsem napsal a ze tam krome par utoku na tvoji osobu byli jen fakta napises co jsi napsal. Muze mi te byt jen lito tot vse.

a kedy toho uz nechate?
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/04/2006 :  09:15:41  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message
hubik 2.6.2008 :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/04/2006 :  10:38:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

ale ale, pepicek nas lituje, to je ale od nej mile, od pepicka..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/04/2006 :  14:19:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
krucinal, kde je nejaky moderator?

kdybych mohl, tak vam to tu promazu az se nebudete stacit divit
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 02/04/2006 :  14:19:19  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Drakchen

hubik 2.6.2008 :)

Uz brzo

quote:
ale ale, pepicek nas lituje, to je ale od nej mile, od pepicka..

Ne vas tebe. Jsi vazne ubozak.

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/04/2006 :  20:10:04  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
tadle diskuze vzala trochu jinej obrat....
tak ze LOCK

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000