TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click
nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc..
quote:Originally posted by JerzeeG nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc..
Neházej flintu do žita Jerzee. FB by měl běžet i dál, ačkoliv nevidim žádnou výhodu v jeho používání (mimo automatickýho nahazování udice) - zbytek jsou přepychofky imho.
Tim "měl" říkám že netuším stopro že pojede dál, jako to je třeba u ItemRacku, CTRA, Discordu, Flexbaru nebo Nymbia's Perl Unitframes, které fšechny pojedou dál.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje)?
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic> Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje)?
Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu
Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu
Mno to je tim ze se tu vsichni bavi o lvl 60 a ne o lvl40-49..
Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku?
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic> Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything
Na Chromaggusu se PVP situace hoodne zmenila zhruba poslednich 14 dni,aliance uz nema ty silny premady v AB a WSG jak to byvalo zvykem,ty PVP gildy se zacali imho trosku vice zajimat o PVE,pze se tam kazdou chvili otevre AQ a naopak u hordy ty premady vznikaji,WSG sem neprohral asi 5 dnu a AB to samy aliance tam ted pvp uplne lami.(o AV ani nemluvim to jsem tam neprohral nikdy v zivote )
kdyz si postavis pevny 10ticlenny tym tak vyhrajes WSG ... kdyz postavis 15ticlenny tak vyhrajes AB .. no a kdyz vas bude vic tak date i AV .... je to o lidech ne o serveru
kdyz budes ovsem cekat ze to ten zbytek za tebe vyhraje tak tam radsi nelez
samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes
samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes
no pak je to taky o tom koho tam potkas :) ale to je snad logicky ne ... kazdopadne s randomem se vyhrava hur ...
Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku?
Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju
quote: Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju
Nebo si zaloz Mighty Paladina From Ironforge No. 1249 a vyhrozuj na forech :)
No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ? A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím
quote:Originally posted by NINJA No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ? A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím
Lol, že raptor, jo? Dyť je to pod tebou velký jak vydra, i můj Broken Tooth no. 1387 je větší... ti trpoši maj všecko takové... maličké...
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.
Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank ..
Možná bych nejdřív naleveloval, teda pokud ten char nemáš jen čistě jako rybáře (což pochybuju) :) Navíc na skilly bývá limit na level od kterého můžeš pokračovat, i když nevím jak je to s Fishingem. Například tailoring a spol nad 225 jde až od levelu 35 tuším, a podobně...
Quest na to není... Ale přijde mi to jako nesmysl na Tvém levelu. Už jen proto že v zónách kde takový fishing skill potřebuješ Tě budou neustále žrát mobi...
Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank ..
nejvic honoru je za vyhrane zapasy ... ne za zabijeni druhe frakce ... coz si nekteri neuvedomuji ... takze neni dulezite mit milion HK ale je dulezite naucit se hrat svoji roli na BG
marky odevzdas tam kde se prihlasujes ... bude tam nekde zadavatel questu na to .. na odevzdani potrebujes vzdy 3 (9)
je i neni, prida ti to 100 attack power na 15sec, sam si musis spocitat, jestli to je pro tebe prinosne
no ja na crusadera nedam dopustit, na moji TUF to procuje paradne, nejvic potesi, kdyz procne WF za 600, 1k crit, 1k crit a na obou critech procne crusader.. kvuli takovym okamzikum stoji zato toho gimpa samana hrat..
tak shaman neni rogue... pokud ten rogue jede treba na dagger, tak bych doporucil +5dmg na main hand a +15agi offhand, pokud na mece, tak to zase zalezi na stylu hry... to je otazka jestli je lepsi +15 agi nebo radsi crusader nebo neco jinyho (lifestealing treba) etc