Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Pertha v sekci Anarchy (ano/ne)
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/03/2006 :  16:14:03  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

No nevim, naslepo sem si vystrelil (mimochodem velmi kvalitnim spamem, sam se musim pochvalit ;-)) a nekdo to pohotove smazal (beeee). Takze mi prijde, ze placas hovadiny (a nebo ses rychlejsi ve cteni nez bleskova ruka moderatora Vadera ;-)).

Si to tam precti vsecko a uvidis, obcas se tam neco mimo tema vyskytne :) Takze neplacam :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 09/03/2006 :  16:33:59  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message
quote:
Originally posted by Wilda
feky treba prisel dneska o svuj prispevek Hmmmms v topiku na drazbu observantu :)

!!!

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/03/2006 :  17:13:36  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam

Nemam rad Perthu!

Edit: Grrrrrrr

Edited by - Khaot on 10/03/2006 07:36:23
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2006 :  17:16:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Rahman

Nemam rad Perthu!

tak sup na konec fronty a nepredbihat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 09/03/2006 :  18:54:01  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
OMG lidi, quotujte to s rozumem....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2006 :  22:08:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Pedro

OMG lidi, quotujte to s rozumem....

kde ho konkretne v tomdle topicu chces hledat ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/03/2006 :  23:13:54  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
zOMG rahman ma uz skoro 2K postu ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/03/2006 :  11:53:17  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Pertha

to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam

Nemam rad Perthu!

WTF? :)
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/03/2006 :  12:25:35  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

quote:

Nemam rad Perthu!

No zquotoval jsi asi 6 postu....to se mi nelibi a vzdycky kdyz to vidim (a muzu), tak to opravuji.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/03/2006 :  12:30:08  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot
No zquotoval jsi asi 6 postu....to se mi nelibi a vzdycky kdyz to vidim (a muzu), tak to opravuji.

Aspon nekdo s rozumem . Dik.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/03/2006 :  16:05:31  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

quote:

Nemam rad Perthu!

Nemam rad Khaota!
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/03/2006 :  16:06:05  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

Aspon nekdo s rozumem . Dik.

Rozum stal moc kreditu, tak sem radsi koupil novej heal :)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 10/03/2006 :  19:11:36  Show Profile Send Firian a Private Message
Rahmane tady máš Reply abys měl zase co ocitovat ;-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Bohous
New Member

214 Posts

Posted - 12/03/2006 :  21:33:40  Show Profile  Send Bohous an ICQ Message Send Bohous a Private Message
sem linej cist ty filozoficky kecy pro a proti perthovi, tak to zkratim. pertho: pro me za me klidne zustan...ma stam ode me hlas.
ostatni: nemlatte me, ale o cem by se tu psalo, kdyby tu nebyl nekdo kdo chce furt oponovat?

Bohous - AO - MA lamka
Mrkef - AO - ENF hromotluk
Break - UO, Kelevar -inactive
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:23:44  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message
quote:

Svým způsobem každý člověk se kvůli něčemu někdy naštve. Poslední dobou mě vytáčí hrozně Pertha. Jeho posty mě štvou, ale fakt hodně. Vím, že taky nejsem super, ale Pertha štve tolik lidí, že by se měl nad tím zamyslet.

Štve tebe nebo "hodně lidí"? Akorát si nemůžeš vzpomenout přesně koho. Připomíná mi to argumentaci "Pracující dělnícká třída je šťastná a všichni se mají skvěle"

quote:

Z toho důvodu zde pokládám otázku? Je možné nějakým způsobem zabránit Perthovi, aby kazil jinak poklidné ovzduší sekce anarchy? Je možné mu sebrat moderátorství? Někdo by mohl smazat veškeré jeho posty?

Technicky to možné je, ovšem není k tomu jediný důvod. "Klidné ovzduší sekce Anarky online" je relativní pojem. To, že ti to tak připadá ale neznamená, že všichni ostatní sdílejí tvůj názor.
"Sebrat moderátorství - no koukám do sekce Anarchy online a vidím současně 4 moderátory. Zajímavé je, že oni s Perthou problém nemají. Jediný, kdo má problém seš ty a snažíš se to prezentovat jako obecnou věc.

quote:

Možné je to příliš drsné, ale osobně už mě to hrozně nebaví :(.

Tebe osobně to nebaví - a jsme u toho. Ono, pokud sis nevšiml, tak tohle forum není pouze "pro tebe osobně"

quote:

Piště sem svoje názory a žádám moderátory, aby mazali jakýkoliv Perthův flam a spam. Nechci ho v tomhle auditko. V tomhle auditku chci názory na něj a ne jeho názory na mě nebo Tojeho.

opravdu ukázkový příklad vedení diskuze. Pokud něco postneš, tak jaksi musíš počítat s tím, že lidé budou psát své názory a ne pouze to, co ty očekáváš. Navíc bych si dovolil tenhle tvůj post označit za flame, který "tak nemáš rád".

quote:

navíc argumentací, že jsem na veřejném fóru mi taky nepřijde nejlepší, dle tvojí logiky si může plácat každy co chce? jak by se ti líbilo, kdy každý den tě někdo osočoval, jestli jseš toho zastancem tak pak jo, ale všude by měla platit principy slušného chování, ale on prostě bezdůvodně masíruje auditka o veliké křivdě...

Chyba - JSI na veřejném foru. Forum má svá obecná pravidla. Pokud máš pocit, že je nějaký post či posty mimo tyto pravidla, tak jsi určitě dal vědět příslušným lidem s konkrétním příkladem, místo zakládání podobných nesmylů ve smyslu "vždyť si to všichni myslí"

quote:

EDIT: k zákazu postování na ofiš fórech se naprosto běžně děje, pokud je ten člověk prudíč tak se mu smázne account a jde do háje, znám se z adminem z chatu, prostě když někoho prudíš tak se nastaví, že toho dotyčného už neprudíš

omezení aktivit určitých členů různých chatů se děje na základě porušení pravidel a platí, že se tak děje na základě konkrétních příkladů. "Znám se s adminem z chatu - člověk se smázne" Podle tvého popisu to vyznívá tak, že TY ukážeš prstem a on bez nějaké kontroly smaže kohokoliv, kdo se TI nelíbí. Opravdu super způsob diskuze. Bohužel tady to tak nefunguje (myslím bohužel pro tebe). Napadá mě, jestli ti tedy nevyhovuje se více projevovat na tebou zmiňovaném chatu - pokud ti způsob komunikace zde na foru vadí. Doporučuji, abys tuto variantu zvážil.

quote:

Jelikož tady není možnost ignorovat uživatele systémově musí se to udělat tímto způsobem. Jinak když tady budu provolávat slávu satanovi, taky to zkoustnete? Ne prostě svoboda slova neznamená, že si budeš plácat kde co.

Tady máš částěčně pravdu. Částěčně pro to, že plácat si nemůžeš kde co, ale pouze věci v souladu s pravidly - obávám se ale, že tímto sítem satan neprojde.

quote:

Ted tady budu vypadat jako ukrutně špatnýho člověka co je strašný bubák. Jenže na něj co vím si stěžuje hodně lidí. Ted mi řekni jak bys řešil kdybys měl člověka na foru co všechny akorát štve a prudí. Necháš ho tam, protože je svoboda slova?

pokud "víš, že si na něj stěžuje spustu lidí", tak ses místo těchto nesmylů mohl podělit o informace, kde konkrétně si ztěžují, kdo konkrétně si ztěžuje, v kterém konkrétně topicu si ztěžuje, atd. A ne si hrát na "pana spravedlivého" a rovnou se rozhodnout, že někoho nechceš.

quote:

Tímto jsem na tomto auditku domluvil. Nebudu zde více psát a klidně to za pár dní smažte. Kdo chce jsem na ICQ. Tady jsem napsal svůj názor. Je můj a stojím si za ním. Akceptovat ho nemusíte. Je to jenom na vás. Já jsem vždycky neoblíbený, protože mám svoji hlavu a na věc si dělám svůj názor, za kterým si stojím.

To sis asi udělal o sobě mylnou představu. Možná proto, že místo naslouchání ostatním je rovnou smažeš. Neoblíbený možná budeš ne proto, že máš vlastní názor, ale proto, že ten názor prezentuješ stylem "já jsem bůh, všechno dělám správně a kdo nesouhlasí, tak ho sejmu"

Mimoto to, co jsi tu prezentoval, není tvůj názor. To mělo do názoru do diskuze daleko. Tohle tady jsi pouze někoho očernil bez konkrétních příkladů a rovnou ses ho snažil popravit, aby se náhodou nemohl ozvat. Jsi skutečně charakter s pevným názorem. Hodně štěstí na "těch jiných místech, kam se z tohoto fora odebereš". Třeba na ten tvůj oblíbený chat, kde se znáš s adminem.

Moderátoři: Locknete si to sami, nebo to mám navečer udělat já sám?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000