Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Shaman-par rad/pvp talenty atd
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/07/2005 :  13:56:09  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ten windfurry urcite, da to slusny bonus, jinak uplne souhlasim s brutem

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 13/07/2005 :  15:44:17  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
hmm a je lepsi jet one hand nebo two hand ?

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 13/07/2005 :  15:48:43  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ke konci mi prijde lepsi 2H ... davas 2x tolik damage a beres o 20-30% vyssi damage a s NS se healnes instant .. takze je to IMO vyhodnejsi ..

ja ted pouzivam arcanyte reapra a kdyz mi procne windfurry a critical tak mam zasah tak za 2,5 - 3k coz se uz vyplati :) (pravda neni to tak casto :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 13/07/2005 15:49:22
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 13/07/2005 :  15:51:39  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
no ja mam ted level 44 s shamym dosud jsem chtel jet 32 resto 17 element + one hand s shield ale ted zacinam mit nejakej drobne potize v pve(mam dlouhy cooldowny mezi pulama) tak me zajimal nejakej build kterej by to treba i resil :)

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/07/2005 :  15:58:40  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja jel vyhradne 2H - stit byl v PvE na pikacu jelikoz na grind si stejne vybiras moby co zabijes pomerne snadno abys je mohl chainkillovat a protoze manu mas komplet na healy tak je ti par dmg sem nebo tam fuk.

Ale uz nejaky 2mesice+ nehraju tak se mozna neco zmenilo ;)

Jo zapomen na to, ze shaman je nuker co muze melee a healovat - shocky maj snad nejhorsi pomer dmg/mana a shaman bez many je neco war bez rage v mailu ;) Shaman je univerzalni melee char co ma misto melee specek nuky s malym dosahem a velmi schopny secondary healer.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 13/07/2005 16:02:45
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/07/2005 :  18:22:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Jo zapomen na to, ze shaman je nuker co muze melee a healovat - shocky maj snad nejhorsi pomer dmg/mana a shaman bez many je neco war bez rage v mailu ;) Shaman je univerzalni melee char co ma misto melee specek nuky s malym dosahem a velmi schopny secondary healer.

wow, nekdo kdo to aspon trochu chape ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mnich
Starting Member

6 Posts

Posted - 14/07/2005 :  10:19:24  Show Profile Send Mnich a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

Go to Top of Page

Mnich
Starting Member

6 Posts

Posted - 14/07/2005 :  10:22:00  Show Profile Send Mnich a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je opravdu Restoration tak za ..........?

Jsem myslel ze posileny Mana Sprig Totem a Mana Tide Totem uz ma smysl.

Ale asi mate pravdu :)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/07/2005 :  10:48:13  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mnich

quote:

quote:

no ja sem ted pokusne specnutej 0/0/42
muzu rict ze vydrzim sice dyl ale bez improvnutejch mana spring a healing stream totemu bych se obesel a mana tide taky (myslel sem ze to bude cool,ale takovy terno to neni,da se pouzit jen jednou za 5 minut,to je lepsi tech 11 bodu kery na nej potrebujes investovat nekam jinam)

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 14/07/2005 10:53:35
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:04:22  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mnich

quote:

quote:

tak sem to nemyslel, restoration je nutnost (21 minimalne, ja si ale tlacim 30) ...
vic nez 30 (mana tide) je ale pak uz zalezitost ciste na PvE raidy (MC, onyx, BWl..)

[Stilgar]
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:27:47  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vsem,
Rad bych znal nazor jinych shamanu :) ,
padla me z random dropu tato staffka :

Glowing Brightwood Staff
Binds when equipped
Two-Hand Staff
127 - 191 Damage Speed 3.10
(51.3 damage per second)
+15 Stamina
+29 Intellect
+9 Spirit
+15 Nature Resistance
Durability 120 / 120
Requires Level 49
Sells for 5 Gold 70 Silver 18 Copper to vendors
Item Level 54

a mam dilema zdali ji prodat nebo si ji ponechat, lze za ni utrzit solidni obnos ale dle meho nazoru ja lepsi dobra vec nez penize...
jedine o cem jsem uvazoval je utrzenou castku venovat na vyrobu Arcanite Reaperu.

jedu build 30 Enchant a 21 Rest, ta hul me prijde (napr. i s dalsim enchantem +22 INT) jako super na raidy kde bych figuroval jako sekundarni healer, coz je jak mam informace role shamanu v MC, Onyx atp.

Predem dik za nazory a rady.

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/08/2005 :  16:11:58  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
prodej

1. Arcanite Reaper v dnesni dobe nedelej .. udelej si reputaci na The Unstoppable Force (http://www.thottbot.com/?i=40529) v AV

2. Jako Hul s caster statama je defakto stejne dobra Argent crusader (http://www.thottbot.com/?i=19796) ktera je z questu

(tj.
Argent Crusader
Binds when picked up
Two-Hand Staff
127 - 191 Damage Speed 3.00
(53.0 damage per second)
+6 Stamina
+30 Intellect
+10 Spirit
)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/08/2005 :  17:34:14  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
co to je za kvest?

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 01/08/2005 :  17:43:51  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

co to je za kvest?

http://www.thottbot.com/?q=4781

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 03/08/2005 :  10:39:18  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CabA

Ahoj vsem,

Glowing Brightwood Staff
Binds when equipped
Two-Hand Staff
(51.3 damage per second)
+15 Stamina
+29 Intellect
+9 Spirit
+15 Nature Resistance
Durability 120 / 120
Requires Level 49
Item Level 54

a mam dilema zdali ji prodat nebo si ji ponechat, lze za ni utrzit solidni obnos ale dle meho nazoru ja lepsi dobra vec nez penize...
jedine o cem jsem uvazoval je utrzenou castku venovat na vyrobu Arcanite Reaperu.

jedu build 30 Enchant a 21 Rest, ta hul me prijde (napr. i s dalsim enchantem +22 INT) jako super na raidy kde bych figuroval jako sekundarni healer, coz je jak mam informace role shamanu v MC, Onyx atp.

Hehe, se ptas vsude co:)

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 03/08/2005 :  11:00:46  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

quote:
Originally posted by CabA

Ahoj vsem,

Glowing Brightwood Staff
Binds when equipped
Two-Hand Staff
(51.3 damage per second)
+15 Stamina
+29 Intellect
+9 Spirit
+15 Nature Resistance
Durability 120 / 120
Requires Level 49
Item Level 54

Hehe, se ptas vsude co:)

:)))))) uplne vsude

- rozhodl jsem se zkusit jakej je mag a pak se rozhodnu jestli si hul necham / prodam

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/10/2005 :  10:32:38  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
No jsou tu 2 topicy a oba o pvp buildu shamana... nechce se mi zakladat special pve topic shamana, ale protoze mam dotaz na pve build do raid instanci tak se zeptam tady...
nejak to naspecovany mam, ale nezda se mi to uplne optimalne vyuzity, takze se zeptam co si myslite o tomhle buildu
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/shaman/talents.html?000000000000000500510310400000000005050505055101
v zasade mam 2 dilemata... a to mezi totemic focus a ancestral healing nevim jestli se v MC hodi vic levnejsi totemy a nebo sance, ze nekomu zvednu armor, na druhou stranu pomaham s healem prevazne tanku, priestu, semotamo rogue, mag atd.
a 2. dilema je jestli v enh stromu vylepsovat str totem, kterej v instancich ale vyuzivam nejvic... jestli tech 15% stoji za to :-D a nebo peclive investovat jinam...

no mmo
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 25/10/2005 :  11:15:39  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Ancestral healing sice vypada hezky,ale je to dost nepouzitelnej talent. Nejlepsi je se na tohle zeptat tanku,ktery mi stryktne vysvetlili, ze ten talent mam zahodit a uz se snim nikdy nezabyvat. Vylepsenej str totem,no, je to v podstate dost nepouzitelny,ale pokud hrajes JEN a JEN pro ostatni, tak je to naky to vylepseni pro tvoji partu, pro osobni vyuziti, budes tezko hledat neco horsiho.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/10/2005 :  11:38:03  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ancestral healing sice vypada hezky,ale je to dost nepouzitelnej talent. Nejlepsi je se na tohle zeptat tanku,ktery mi stryktne vysvetlili, ze ten talent mam zahodit a uz se snim nikdy nezabyvat. Vylepsenej str totem,no, je to v podstate dost nepouzitelny,ale pokud hrajes JEN a JEN pro ostatni, tak je to naky to vylepseni pro tvoji partu, pro osobni vyuziti, budes tezko hledat neco horsiho.

no ja tohle jednou tak ze zertu nadnesl na raid chatu v MC... ze bych o tom premyslel... a mluvil jsem o tom, ze by me stejne nenechali spamovat healy na MT... ale nas MT se tvaril celkem pozitivne... tak proto jsem o tom premyslel...
a kdybych nemyslel jen na ostatni tak bych samozrejme nesel heavy resto spec ze... takze v tomhle uhlu svetla vypada improved str jako dobra volba...
jeste jednou nadnesu otazku ancestral healu na guildchatu a co na to nasi tanci a uvidim...

no mmo
Go to Top of Page

aja
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/10/2005 :  10:55:25  Show Profile  Send aja an ICQ Message Send aja a Private Message  Reply with Quote
Pokud opravdu jedes heavy resto spec tak NESMIS zapomenout na 5 bodu do purification, o 10% vic healu za stejne many. Jinak byva nejvetsi problem nedostatek many takze Totemic focus, nejaky zvyseni armoru pri critu je IMO onicem, stejne healim pres celej raid a pri zapnute manakonzerve mam u MT minimalni sanci healnout bez abortu. Takze vysledek je 0/14/37 s tim ze ten STR totem nevim, ja mam ty tri body v lightning shield.

Aja Taurenka Shamanka
Drak'thul, My life for the horde!
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 24/11/2005 :  09:11:53  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Pls lidi mam problem, jsem na lvl 10 a nemam ni jeden totem... co vcil? vratila sem se do vychoziho campu, jenze tam nic neni (npc mlci a mlci)..¨
kd emam totemy vzit?

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/11/2005 :  09:32:44  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten effect vubec neni spatnej. Otazka je, jak moc se dostanes k healovani tanku a jak moc ti to crituje. To uz kazdopadne musis zvazit sam ;-)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/11/2005 :  10:24:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

Pls lidi mam problem, jsem na lvl 10 a nemam ni jeden totem... co vcil? vratila sem se do vychoziho campu, jenze tam nic neni (npc mlci a mlci)..¨
kd emam totemy vzit?

na totemy plnis Questy ... urcite az na to budes mit narok tak te bude informovat tvuj trainer

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 24/11/2005 :  13:48:09  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:
Originally posted by Kniga

kd emam totemy vzit?

na totemy plnis Questy ... urcite az na to budes mit narok tak te bude informovat tvuj trainer

Pricemz na Earth te uz informoval na lvl6 a na Fire na lvlu10

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 24/11/2005 :  20:45:58  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

no ja tohle jednou tak ze zertu nadnesl na raid chatu v MC... ze bych o tom premyslel... a mluvil jsem o tom, ze by me stejne nenechali spamovat healy na MT... ale nas MT se tvaril celkem pozitivne... tak proto jsem o tom premyslel...
a kdybych nemyslel jen na ostatni tak bych samozrejme nesel heavy resto spec ze... takze v tomhle uhlu svetla vypada improved str jako dobra volba...
jeste jednou nadnesu otazku ancestral healu na guildchatu a co na to nasi tanci a uvidim...

Kdyz to vasi tanci ocenej, tak je to super a klidne do toho jdi.

Jinak plne ocekavam novej totem na snizovani agra, to bude pro healery fajne.

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 26/11/2005 :  00:54:17  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Jak je na tom shaman v PvP?
Myslim, na kom si smlsne a kdo je pro nej fakt problem?
Mohl by mi nekdo napsat takové pořadí classů VS shaman, please? :)

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/11/2005 :  01:27:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Je na tom tak jak je na tom člověk který ho hraje. Nic víc, nic míň.
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 26/11/2005 :  02:27:16  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Pokud neumíš odpovědět tak neodpovídej!
Každý class si na něčem smlsne, pro někoho je tabu. (hunter-rogue apod.)
EDIT: je mi jasné že n00b VS progamer se asi srovnavat neda, ale chci srovnat classy, ne lidi.

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything

Edited by - Relative on 26/11/2005 02:28:33
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/11/2005 :  04:32:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
kdyz to hodne zobecnime, tak shaman ma silne nastroje proti vsem casterum, diky earthshocku (spell_interupt), grounding totemu (spell_deflection) a tremor totemu (Fear remover).

neznamena, ze hodne dobrej (a equipnutje) fire mage / lock / shadow priest te neda .. ale patis mezi classy se keryma to nemaj lehky (pri nejmensim)

proti prumernymu casterovi (nebo v prumernym equipu) vyhrajes (vetsinou)

jinak obecne shaman slabne s prichodem vic a vic uber veci ... war, rogue na cerstve 60ce je pohoda ... war s endgame vecma je sebevrazda v 9ti pripadech z 10ti ...

mlaceni se s hybridama (jinej sham, druid nebo paladin) je pak uz ciste o skillu hrace a je to v podstate vyrovnany

[Stilgar]
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/11/2005 :  09:07:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

quote:

EDIT: je mi jasné že n00b VS progamer se asi srovnavat neda, ale chci srovnat classy, ne lidi.

A k čemu ti je, že budeš srovnávat classy a né lidi? Třeba zrovna bdueš patřit mezi ty "n00bs" jak říkáš... Potom ti nepomůže ani sebesilnější class
Marigold má naprostou pravdu (díky bohu)...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/11/2005 :  13:04:42  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

quote:

A k čemu ti je, že budeš srovnávat classy a né lidi? Třeba zrovna bdueš patřit mezi ty "n00bs" jak říkáš... Potom ti nepomůže ani sebesilnější class

vsici moc dobre vime ze to neni jen o tom tak jak je na tom člověk který ho hraje.

takovy radikalni tvrzeni je stejne zcestny jako chtit nakej list "classu kery vyownujes"

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 26/11/2005 13:05:22
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/11/2005 :  13:38:43  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
No jo, ještě je potřeba dodat že je to i o štěstí(předpokládám, že Relative se ptal právě na to). Ono vlastně všechny tvrzení jsou zcestý, protože v akci vypadá všecko úplně jinak...
Ale jo, trošku jsem to přehnal, ale rozhodně na tom záleží víc, než na tom výčtu těch classů

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:21:10  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ale ja vim že o classsu jeni PvP.
Jen mě zajímá, proč odpovídáte nebo berete v úvahu věci, na které se neptám? Když se zeptám jestli jelepší Enzo nebo Murciélago tak mě nezajímá kdo v tom jede, jaký má řidič skill nebo po jaké jedou cestě, ale které má lepší boční přetížení, akceleraci, aerodynamiku, výbavu...

Jinak, Stilgare dík, ale stejně si mě zamotal v tomhle - "jinak obecne shaman slabne s prichodem vic a vic uber veci ... war, rogue na cerstve 60ce je pohoda ... war s endgame vecma je sebevrazda v 9ti pripadech z 10ti ...!"
Sebevražda a pohoda pro koho? Mě nebo Warra a Rogue?

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:31:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ale ja vim že o classsu jeni PvP.
Jen mě zajímá, proč odpovídáte nebo berete v úvahu věci, na které se neptám? Když se zeptám jestli jelepší Enzo nebo Murciélago tak mě nezajímá kdo v tom jede, jaký má řidič skill nebo po jaké jedou cestě, ale které má lepší boční přetížení, akceleraci, aerodynamiku, výbavu...

Jinak, Stilgare dík, ale stejně si mě zamotal v tomhle - "jinak obecne shaman slabne s prichodem vic a vic uber veci ... war, rogue na cerstve 60ce je pohoda ... war s endgame vecma je sebevrazda v 9ti pripadech z 10ti ...!"
Sebevražda a pohoda pro koho? Mě nebo Warra a Rogue?

pohoda je to pro shamana dokud nemaji wari uber equip ...
... az ho maji je to ... problem.

dmg se jim brutalne zveda s epix zbranema ... maji vic hp (takze v podstate sou shocky slabsi, protoze ty upgraduji jen minimalne ... t nakych 540 treba na 620) a kdyz do nich budes mlatit tim co se ti taky upgraduje s equipem (tj melee) tak si akorat vyhrabes hrob (az ho critnes a on ti to vrati MSem za 1400+)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 01/03/2006 :  08:43:01  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
jaky si myslite ze je ted nejlepsi pvp build do battlegroundu ? pokud mozne tak nejaky fajn rozbor pro a proti by se taky siknul :)

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 09/03/2006 :  19:15:51  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Jaka rychlost 1h zbrane je nejlepsi pro shamana? Chce to pomalou sekyru nebo rychly dagger? (elemental build)

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/03/2006 :  22:59:53  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scout

jaky si myslite ze je ted nejlepsi pvp build do battlegroundu ? pokud mozne tak nejaky fajn rozbor pro a proti by se taky siknul :)

do jakyho bg?
solo nebo grup ?
na frag hunt nebo "objectives" ?

...

[Stilgar]
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/03/2006 :  23:07:12  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaka rychlost 1h zbrane je nejlepsi pro shamana? Chce to pomalou sekyru nebo rychly dagger? (elemental build)

oboje ma svoje ...

pro shamana je teoreticky urcujici DPS,

predpokladejme ze pojedes WF,

-rychle zbrane maji vyhodu spell_delaying-u,
s 1,4 daggered kdyz budes (s flurry a obcasnym WF procem) sekat do castera tak mu DOST zneprijemnis casteni (treba tak aby se ti dobyl CD od shocku ..)
- s rychlou zbrani mas v podstate vyrovnanejsi dmg output ... jasne ze crit a WF proc udela svoje, ale tech hitu das spoustu, takze se pomalu zacnes blizit "prumernym" hodnotam

-pomale zbrane maji vyhodu burst dmg potencialu, .. je to dvojsecna zbran, muzes cekat na WF proc s 3,8 zbrani a on nikdy neprijde ... a nebo prijdou 2 po sobe a hadrak se odporouci k zemi ...
-druha vyhoda pomalych zbrani je, ze "recharge" po swingu jede i kdyz si mimo range targetu, tj nemusis u nej byt porad nalepenej ..
aby bylo jasno jak to myslim, vem si ze dobehnes k magovi, das mu jendu rani (je jedno jestli ta zbran mela speed 2 nebo 4, stihnes jen jednu , tu prvni instantni. pak mag da blink, hodis FS a nez k nemu dobehnes ubehnout 4 sekundy, vyjde druhy hit.
pritom ta 2 sec speed zbran mela potencial dat jeste jeden hit, o kterej ale prisla ...

ja osobne preferuju pomalejsi, i 1Handery spis kolem 2,7 (kdyz to de) ... je to trochu otazka preferenci a vkusu ...

dost elem mage wannabies .. ehmmm pardon elem shamanu bere rychly zbrane ... sice tomu moc nechapu, kdyz si vetsinou sn azi drzet dystanc (a prave tak by spis benefitovali z toho obcasnyho seku pomale zbrane ...) ale to je fuk

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 09/03/2006 23:08:23
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 09/03/2006 :  23:49:34  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Ja mam prave plno charu a jen shamika sem dotahl na 60, takze ikdyz WoW hrju od cervna, jeste sem ani nebyl v MC a chybi mi holt zkusenosti...

Takze dik za radu

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything

Edited by - Relative on 09/03/2006 23:50:52
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:06:42  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Scout

do jakyho bg?
solo nebo grup ?
na frag hunt nebo "objectives" ?

...

klidne se rozepis do vsech skupin :-) zajimalo me to tak spis obecne tzn ted mam 18/11/22 build a uvazoval jsem o respecu na 30/21 jen nevim zda to bude v bg(je jedno jakych) lepsi ci ne

Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:13:23  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
no ono se vsude hodi neco jineho ... wsg je behaci a vic tam vyuzijes zastavovaci/obrany techniky ... na AB zase jde to to zabit takze zase jiny build ... no a AV je kapitola sama pro sebe tam se to ztrati :)
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:48:23  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno samani uz jednoznacne nejsou to co bejvali, ale stale je to class ktery muze nabehnout na kohokoliv a preci jenom to dotahnout do zdarneho konce.Bohuzel stale se zlepsuji veci, tim mysleno statove, ale adekvatne se tomu nezveda dmg shocku.V podstate bych rekl ze to neni potreba zatim.Osobne si myslim ze saman je stale nejkomplexnejsi postava ve hre.
Mno co se tyce uzivani veci, bych doporucil si to oskouset a hrat stim co ti nejvic sedne.Neda se nejak zvlast rict co je nejlepsi vsechno am sve pro a proti.
Co se tyce talentu, zkousel jsem snad desitky ruznych kombinaci a dospel k nazoru ze pokud chces hrat ciste pvp doporucuju elementala k bleskum a enchance na mlaceni.Ja osobne jsem dal prednost k resto do purification 4x a enhansu do wf.Neni to mozna tak hrozivi deal damage, ale sve nepritele pomalu krajim a mezi tim se healuju.Dal jsem taky vybral tento build proto, protoze pomerne casto chodim do raid instanci a tam se po me chce abych predevsim healoval.
Osobne si myslim, aby jsi vubec se nezkousel ridit podle toho co ti tu lidi pisou, ale vsechno si zkusil sam.Nakonec jsi to stejne prehazis tak, jak to vyhovuej tobe.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 10/03/2006 14:49:29
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:57:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Osobne si myslim, aby jsi vubec se nezkousel ridit podle toho co ti tu lidi pisou, ale vsechno si zkusil sam.Nakonec jsi to stejne prehazis tak, jak to vyhovuej tobe.

no ja jsem mag a ne shaman takze trochu odbocim ale ...

kdyz jsem zacinal dostal jsem od zkuseneho a hodne dobreho hrace radu jak talenty rozhazet ... postupne jsem zkousel ruzne kombinace pres led arcane i fire ... zaplaril jsem za to par penez a nakonec mi vysel nejaky build ktery se mi zda pro muj stul nejlepsi ... kdyz jsem tenhle build pak porovnal s tou radou do zacatku tak jsem zjistil ze se lisi v jedinem talentovem bode :) ... z toho vyplyva ze sem moh usetrit hafo penez ... ale zase na druhou stranu ted vim proc tam ty talnety mam a vim o co prichazim jinde ...

takze je dobre se ridit neci radou ale lepsi je to vyzkouset vsechno :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 10/03/2006 :  15:36:31  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno to mas pravdu, ale prave k cemu mu je, ze tam ty talenty ma kdyz nevi proc.Prirozenou lidskou zvidavosti to stejne rozseka podle sveho a bude furt menit:]

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 10/03/2006 :  16:34:02  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
njn, kdyby tak ale předělani talentu nebylo tak drahe... ono to je pak už celkem dost :)

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/03/2006 :  19:22:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
rekl bych, ze 21 bodu v resto az po NS je nutnost pro kazdeho samana..

no a pak si rozmyslis, co chces byt, jestli ranged, tak elemental, ale pokud nebudes mit kvalitni epix s +dmg a hodne int (k tomu nejlepe dmg trinkety), tak se imho v pvp moc (vubec) nechytas..
mne osobne vice vyhovuje druha moznost a to melee, takze enhancement a pro zmenu shanis kvalitni veci, co maji primarne staminu a agilitu (+crit) a k tomu tak pul na pul str a int - tenhle build ma vyhodu v tom, ze do zacatku staci pouze kvalitni zbran a zbytek doplnujes casem a pritom si dokazes poradit s vetsinou classu

potom jeste pokud hodne chodis instance, tak jak rika speh, tam po tobe chteji heal, takze vice bodu do resto - az nejakych 31 max, ale tam myslim ze se ten mana totem zase az tak nevyplati, to nemuzu moc posoudit..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 10/03/2006 19:25:15
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 11/03/2006 :  02:22:52  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mana totem se v podstate nevyplati.Kdyz vemes v potaz ze nejvic stoji heal na priestech, kteri stejen dostavaj inervate od druidu.Jinak mana totem ti da snad jenom 720 many za 12sekund.Rozhodne to neni k zahozeni, ale pokud chces hrat aspon trochu pvp a nemas raid grp na pvp tak ti to nedoporucuju, utopis vtom hodne talentu.Myslim si, ze zkratka nejlepsi hybrid, ktery je dobry jakztakz uzitecny na pve a pvp je resto do purification 4x a enchanments do wind fury 2x.Ale je to o zkousce.A musim souhlasit s jerzeem, ze ns je hodne useful vec.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/03/2006 :  11:16:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
manatide totem dava 960 many a rozhodne se v pve raidech vyplati obzvlast pokud raidleader nasklada spravne grps (tzn. strci ti do grp priesty)
kazdy spravny restoshaman ma samozrejme trinket z questu (ten ancient mana spring nebo jak se to menuje) a to dava kolem 600 many 1x za 3 minuty...
takze kdyz si promitnes 10ti minutovej fight tak to mas 2x manatide, 3x trinket... a to uz stoji rozhodne za rec...
navic kdyz vemes do uvahy ze druidu obecne moc neni (aspon u nas v guilde... jsme tam bud 2 nebo 1... obcas teda 3 ale to je vyjimecne), kdezto shamanu je ... no hodne :-D

samozrejme 31 resto kdekoliv jinde nez raid instance je spis k placi ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 11/03/2006 :  16:32:06  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno otom mluvim.Ze proste raid instanci de jednou za uher pri nejlepcim trikrat do tejdne a tam to zas tak moc na tom jeho slavnym mana totemu nestoji, kdyzto on za to utrati hromadu talentu ktere se daku vyuzit lepcejs, ano pokud nebude chtit hrat pvp a de mu ciste o pve pak je to naprosto jasna volba.

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:06:40  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

manatide totem dava 960 many a rozhodne se v pve raidech vyplati obzvlast pokud raidleader nasklada spravne grps (tzn. strci ti do grp priesty)
kazdy spravny restoshaman ma samozrejme trinket z questu (ten ancient mana spring nebo jak se to menuje) a to dava kolem 600 many 1x za 3 minuty...
takze kdyz si promitnes 10ti minutovej fight tak to mas 2x manatide, 3x trinket... a to uz stoji rozhodne za rec...
navic kdyz vemes do uvahy ze druidu obecne moc neni (aspon u nas v guilde... jsme tam bud 2 nebo 1... obcas teda 3 ale to je vyjimecne), kdezto shamanu je ... no hodne :-D

samozrejme 31 resto kdekoliv jinde nez raid instance je spis k placi ;-)

no abych to uvedl na pravou miru, mana tide nedava ani 720, a dokonce ani 960 many za 12 sec, ac to muze vypadat divne a i v popisu mana tide je napsano ze da "240 many kazdy 3 sekundy po 12 sekund"
(vetsina lidi predpoklada ze tikne v case t=3,6,9,12 tj 4x240 ...
ale praxe je takova, ze tikne 5x, ku jeste vetsimu udivu to neni v t=0,3,6,9,12 ale v nejakym 3,6,9,12,15

proste i chvilinku po tom co uz zmizne ikonka tide buffu, tikne dalsich 240 many ... tide dava 1200 many kazdymu v grupe ... Overeno, nekolikrat

ohledne ancient mana spring totemu (kterej se casti onim trinketem z questu) jedna o slusnou vec pro normal shamana ... da jim nejakych 27 mana kazdy 2 sec po 24 sec (pokud se nepletu, pisu to z hlavy), coz kdyz budem predpkladat 12 tiku (ono jich totiz v praxi mozna bude 13, jako u tide) je 324 many, s cd 3 min je to fajnova vec

ale OPRAVDU HODNE UBER je ten trinket v kombinaci s 10 talenama v kerych clovek musi utopit talenty nez muze tide (krom tohodle proste waste 10 bodu no), ony totiz ovlivni i tenhle trinket totem, takze ten dava 34 mana po 34 sec, tj 578 many (skoro 2x tolik)

timto zdravim vsechny shamany co si vzali jiny reward

ad resto build, neni moc variant v podstate jen 0, 15 (jen poLHW, skoro nikdo to nedela, bo NS uz je to jen kousek), 21 (klasicky po NS), 30 (NS s purifikaci), 31 ( NS+Tide, tenhle build je blbina, lepci NS + Purif za 30 nez NS + Tide), 37 (NS+Tide+Purif, tj build ktery ma vse dulezite pro to byt healer), 37+ (doplneno o relativni "zbytecnosti" jako ancestral healing, imp Reinc, Combat endur ...)
(to posledni neni tak uplne pravda kvuli rank10 HW, ale to je spis moje teorie ... uvidime)

me sobne zdaji byt velmi, velmi dobre buildy:
11/18/21, ne tak znamej ale hodne dobrej (imo best trispec, hybrid build), ma to "nejlepci" co ma elem tree k nabidnuti (tj shocky o 20% levnejsi, 10% mana cost reduction a 10% chance na clearcast), Enhancement s 4/5 flurry (ten jeden bod nedela zasadni rozdil, hodil by se, ale uz neni kde) a NS
- chybi rychlejsi shocky, EF, parry, imp WF .. purif ... ale je to fajn univeralni build

0/21/30, NS+ Purif, ENhance s 5/5 Flurry a parry, = dobry melee, silny healy
- drahy shocky, imp WF

0/14/37, resto build s tide NS a purif, priarne do grupy, 14 enha na 2Hmace/axe, impLS, 5% crit
-chybi flurry, parry, drahy shocky

kekeke

[Stilgar]
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,29 seconds. on eygor Snitz Forums 2000