Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2006 :  21:10:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Triple post, that's h4x!!!1 Pallyho bych zkusil z důvodu že by mě war třeba přestal bavit :) a healage-pal je takový mix-plácat můžeš aspoň za NĚJAKOU (lol, já to fakt napsal) dmg a můžeš nádherně supportovat grupu(strašně mě totiž láká kouzlit každých 5 minut blessings )

Sadista. TEraz je to pohoda, ale predstav si takeho palata ked je solo v MCku :D to nerobi nic ine celej raid.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2006 :  21:26:23  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:
Originally posted by Kořka

Triple post, that's h4x!!!1 Pallyho bych zkusil z důvodu že by mě war třeba přestal bavit :) a healage-pal je takový mix-plácat můžeš aspoň za NĚJAKOU (lol, já to fakt napsal) dmg a můžeš nádherně supportovat grupu(strašně mě totiž láká kouzlit každých 5 minut blessings )

Sadista. TEraz je to pohoda, ale predstav si takeho palata ked je solo v MCku :D to nerobi nic ine celej raid.

No šak oni už mají nějaké ty group blessings co trvají 10(?) minut nebo tak něco, ne?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  22:16:34  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Ano do 1.9 to bylo celkem ... neprijemne

blessing trval 5 min, uzitecnych blessingu je 5 (Salvation, MIght, Kings, Wisdom, Light) prakticky staci 3-4 palove (tanci od jednoho dostanou light a zbytek might, druhej pal : melee might a casteri wisdom a a treti pal vsechny kings)

driv to byl prood, bo buffnout 40 lidi instacast spellem (i prez ruzne addony) proste trva minutu + ...

v praxy to vypadalo,
stojime pred majordomem, uz to vypada ze se pujde
(paladins channel) Stilgarr: Ok guys, start with blessings ...
bufflo se, dura na blessingu prvne blkessovanych uz byla pod 4 min
2 min se idlovalo (resili targety .. znate to), dura pod 2 min
(paladins channel) Stilgarr: ok, rebless
(raid) Stilgarr: hang on , reblessing in progress ...
za minutu sme zase stali rdy ... a zjistilo se ze 2 lidi sou Afk ...

po 1.9 tohle odpadlo , diky Gr blessingum, kery blessnou vsechny classy (jako byl target na kerej se to castlo) v raidu danym blessingem na 15 min ...

horda tim zase dostala naprdel ..

protoze k pokryti raidu aby vsici meli "aspon neco" z totem buffu, je treba 8 shamanu (to je luxus kerej si vetsina raidu nedovoli), navic sou tu problemy jako range totemu, neustaly recasteni (mana cost pro shamana, kdy pal proste blessne a refilne rped bojem), dobry totemy se kryji (Tranquil air, WF, Agil je jeden element), problemy s tranq air jako takovym ...
kdezto alianci staci 3(4) paladini a VSICI MAJI VSE? nikoho to behem boje nestoji ani bod many a muzou si behat kde chcou

/whine
/whine

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 16/02/2006 :  23:47:11  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

k pokryti raidu aby vsici meli "aspon neco" z totem buffu, je treba 8 shamanu (to je luxus kerej si vetsina raidu nedovoli), navic sou tu problemy jako range totemu, neustaly recasteni (mana cost pro shamana, kdy pal proste blessne a refilne rped bojem), dobry totemy se kryji (Tranquil air, WF, Agil je jeden element), problemy s tranq air jako takovym ...
kdezto alianci staci 3(4) paladini a VSICI MAJI VSE? nikoho to behem boje nestoji ani bod many a muzou si behat kde chcou

/whine
/whine

no na fire / frost encountery je porad dobry mit v raidu 8 palatu :p

Trance addicted <3

Edited by - Shad3 on 17/02/2006 00:05:56
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/02/2006 :  08:30:01  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ale imo meele sa budes nudit lebo vlastne ziadny dmg nemas

Tohle si vždycky opakuju když ke mě přijde Elfkam a bjo vypadá tak že první 3 sekundy jsem stun (berserker rage na to nefunguje, proč proboha?), mám 2/3 hp, pak do něj šťastně dvakrát seknu, damage se mi vrátí a pak si uvědomím že jsem ho vlastně nechtěl ani zabít, a byl to jen taktický manévr odlákání Elfkama z báze takže jsem ho už zaujal dost a pomale bych moh couvat - a přistane na mě critlá ranged dorážka za 1700. Celková délka popravy ~8 sekund. No - a pak si řeknu, "paladin nemá dmg"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/02/2006 :  09:35:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
i ty kecko

(a HoJ je 6 sec a ne 3)

[Stilgar]
Go to Top of Page

LupVen
Starting Member

4 Posts

Posted - 17/02/2006 :  09:52:23  Show Profile Send LupVen a Private Message  Reply with Quote
Sem tu dobre u Drujdu? ^^ no mnel bych 2 dotazy:
1. Proc vpodstate nefungujou koreny v PVP (v pve taky) pokud je cil na vysim lvl nez ja? (nemyslym tim ze rezistne, ale proc mi na roguovy (+3 lvl vuci mne) koreny vidržely cca 3 až 4 s a to opakovane (povedlo se mi je castnout 4x)?
2. Pokud jsem shiftlej do nejaky formy a mam zbran co dela napriklad "sance na +75 frost dmg pri zasahu" aplikuje se tento bonus? (zkousel jsem stim kilnou v koce 4 moby a ani jednou se to nespustilo)

Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:03:11  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LupVen

1. Proc vpodstate nefungujou koreny v PVP (v pve taky) pokud je cil na vysim lvl nez ja? (nemyslym tim ze rezistne, ale proc mi na roguovy (+3 lvl vuci mne) koreny vidržely cca 3 až 4 s a to opakovane (povedlo se mi je castnout 4x)?
2. Pokud jsem shiftlej do nejaky formy a mam zbran co dela napriklad "sance na +75 frost dmg pri zasahu" aplikuje se tento bonus? (zkousel jsem stim kilnou v koce 4 moby a ani jednou se to nespustilo)

no ty koreny ... kazdej ma nejakou moznost se z nich dostat ... navic kazda dmg muze koreny rozmotat ... a to i ta dmg kterou delaji smotne koreny ... a kdyz je vyssi level tak ma taky vetsi sanci se z toho dostat

no a s tou zbrani ... nevim jak je to v morfu tam by to podle me fungovat nemelo ale po zabiti 4 mobu se nedivim ze se to nespustilo ani jednou ... ta snace ze to procne je celkem mala takze to zkousej dal
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:05:39  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

1)bo blizzards sux(asi by to podle nich bylo moc ower.i kdyz je fakt ze nekdy vydrzi na targetu i 10sec,tak 1/10pokusu)
2)ve feral procujou jen nonweapon veci(chance to hit)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:34:15  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5
1)bo blizzards sux(asi by to podle nich bylo moc ower.i kdyz je fakt ze nekdy vydrzi na targetu i 10sec,tak 1/10pokusu)
2)ve feral procujou jen nonweapon veci(chance to hit)

Co rvete, ja taky nebulim, ze ovce mi vydrzi na protivnikovi sotva 10s a dost casto ani tolik ne. Se clovek pak nemuze ani dohealovat a pustit evokaci.
A to ani nemluvim o FN.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:38:17  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
(+3 lvl vuci mne)

tady je tvuj problem :p

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

LupVen
Starting Member

4 Posts

Posted - 17/02/2006 :  11:37:18  Show Profile Send LupVen a Private Message  Reply with Quote
super dalsi kouzlo co clovek pouzije v 1/10 pripadu :-), ztoho odvozuju ze hibernate se bude chovat podobne, pokud castnu na neco co ma vetsi lvl nez ja tak nevydrzi plnou dobu. (sem nevedel ze se koreny prerusujou vlastni dmg, to je husty ^^)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/02/2006 :  11:59:40  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

super dalsi kouzlo co clovek pouzije v 1/10 pripadu :-), ztoho odvozuju ze hibernate se bude chovat podobne, pokud castnu na neco co ma vetsi lvl nez ja tak nevydrzi plnou dobu. (sem nevedel ze se koreny prerusujou vlastni dmg, to je husty ^^)

Hibernate a Roots jsou pouzitelne.
Go to Top of Page

LupVen
Starting Member

4 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:32:13  Show Profile Send LupVen a Private Message  Reply with Quote
blbe jsem se vyjadril, sam jsem je pouzil (hibernate pri bojy s huntrem), a koreny jsou mnohem mene pouzitelne nez jsem myslel (mozna kdyz bych jel balance bude to o nicem jinem) ale zatim +3 moba ukockuju (v nouzi heal a meda), a na +4 jsou temner k nicemu, PVP plati temner to samy (mozna tak na utek se mi ty 3s hodej), pokud je nepritel podemnou, tak bych ho vecinou mnel dat i bez nich (cos se mi dari tak v 40% sem noob), a pokud ma vetsi lvl tak je vysledek deisve nejistej.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:43:10  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

Mno.. hibernate samozrejmne Vs druids
ale ty rooty jsou pouzitelne jen v minimu pripadu.3ti cast uz je zbytecnej protoze je tak na 2-3sec. 1-2 kazdej nejak shodi..(nerikam z neexistujou total lama roguove co se nechaj rootnout a nevi ze existuje vanish...)

.....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/02/2006 :  15:51:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
2 korka : vsak pisem ze TERAZ je to pohoda, ked maju tie gr. buffy. Jojo, aliancia su pve whores.

A jo, paladin ma mega brutus omgwthpwnd111oneone!!1!1!1!1!1!1! dmg, ale nemyslim si ze heal spec a equipnuty shaman bude robit rovnaku damaz.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/02/2006 :  16:16:54  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale ty rooty jsou pouzitelne jen v minimu pripadu.3ti cast uz je zbytecnej protoze je tak na 2-3sec. 1-2 kazdej nejak shodi..(nerikam z neexistujou total lama roguove co se nechaj rootnout a nevi ze existuje vanish...)

Hibernate jde i proti petum huntera, ale je pravda, ze tam spis nahazuju rooty. Roots - hlavně ve formě Nature's Grasp jsou hodně použitelné, ale i normální jsou ok. I kdyby to jen vyplácalo CD na itemu/abilitě - třeba u toho vanishe. FF na rogue, rootnout a pak ať klidně vyplácá vanish ;-)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/02/2006 :  16:33:39  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hibernate jde i proti petum huntera, ale je pravda, ze tam spis nahazuju rooty. Roots - hlavně ve formě Nature's Grasp jsou hodně použitelné, ale i normální jsou ok. I kdyby to jen vyplácalo CD na itemu/abilitě - třeba u toho vanishe. FF na rogue, rootnout a pak ať klidně vyplácá vanish ;-)

mno nechapu proc by ho "nevyplacal" kdyz te tim zabije(stejne mu to je kvuli FF na nic takze pro nej neni problem to pouzit,neni ti divne ze paladin taky kazdou chvili "vyplacava" vajicko?)..
hibernovat hunteriho peta??proc? mno mozna kdyz vidim ze jde po nekom jinem a nemam co delat,ale jinak 1vs1 mi ten pet absolutne nevadi nehlede na to ze ma vetsinou 60-120 nature rezist tak gl.
NG je jako jediny typ rootu pouzitelne na "spomaleni" ale je to precenovane(nebrat,jedine kdyz pojedete 14/32/5,tam stejne neni nic jineho co vzit).....

.....
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 18/02/2006 :  01:52:40  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

mno nechapu proc by ho "nevyplacal" kdyz te tim zabije(stejne mu to je kvuli FF na nic takze pro nej neni problem to pouzit,neni ti divne ze paladin taky kazdou chvili "vyplacava" vajicko?)..
hibernovat hunteriho peta??proc? mno mozna kdyz vidim ze jde po nekom jinem a nemam co delat,ale jinak 1vs1 mi ten pet absolutne nevadi nehlede na to ze ma vetsinou 60-120 nature rezist tak gl.
NG je jako jediny typ rootu pouzitelne na "spomaleni" ale je to precenovane(nebrat,jedine kdyz pojedete 14/32/5,tam stejne neni nic jineho co vzit).....

No tak vanishem me tedy jeste zadny rogue nezabil ;-) Je to proste zpomaleni rogue, ktere v tom rychlem boji celkem pomuze - nic vic, nic min.

Proc hibernovat peta? Aby ses ho zbavil a mohl v poklidu likvidovat huntera. Kdyz je na to cas, tak je to spolehlivejsi nez root, navic se to da pouzit i uvnitr na rozdil od rootu. Mozna jsem levej, ale v mem modrem equipu se epicti hunteri likviduji ztuha a tak se snazim pouzit vsechny vyhody co mam. Nature rezist je hnus, to se neda nic delat.
NG rozhodne precenovane neni, nedokazal bych spocitat kolikrat mi to zachranilo kuzi...

Rozhodne jsou to smylyplneji investovane body nez treba Improved MotW ;-)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/02/2006 :  07:14:13  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
nejde o to jakou dela hunter pet dmg (obycejne u non BM spec malou) ale o to ze taky delayuje casteni tim sekanim ...

[Stilgar]
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/02/2006 :  10:10:20  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejde o to jakou dela hunter pet dmg (obycejne u non BM spec malou) ale o to ze taky delayuje casteni tim sekanim ...

Mno pokud se Vs hunter potrebujes healovat casteji nez 1xinstaheal+rejuw a 1x stomp+regrow+rejuw tak je asi chyba v tobe......ja vetsinou delam jen instaheal(hunteri umiraj brzo..:) )

Edit:: ja to samozrejmne beru jako feral druid, :) sem netusil ze tu jeste nekdo jede healbota a stezuje si ze ho davaj v pvp

btw:pokud hunter nahodi nature auru tak hibernate/root stejne temer hned zmizi.

.....

Edited by - beldor5 on 18/02/2006 10:17:07
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/02/2006 :  00:05:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno pokud se Vs hunter potrebujes healovat casteji nez 1xinstaheal+rejuw a 1x stomp+regrow+rejuw tak je asi chyba v tobe......ja vetsinou delam jen instaheal(hunteri umiraj brzo..:) )

Edit:: ja to samozrejmne beru jako feral druid, :) sem netusil ze tu jeste nekdo jede healbota a stezuje si ze ho davaj v pvp

btw:pokud hunter nahodi nature auru tak hibernate/root stejne temer hned zmizi.

ja si vubec nestezuju te by me hunteri davali, ... a to ze nejedu stylem ze ho musim zabit co nejvychleji to de, ale spis s prehledem (coz je obecne moje taktika do vetsiny boju) nevidim jako nejakou zadnisni "chybu ve me"

taky predpokladam ze docela klicovou roli u tebe hraje feral charge, kerou ne kazdej druid musi mit (i kyz do pvp je to bez debat uber vec)

[Stilgar]
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/02/2006 :  10:33:59  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
taky predpokladam ze docela klicovou roli u tebe hraje feral charge, kerou ne kazdej druid musi mit (i kyz do pvp je to bez debat uber vec)

Mno je jasne ze chci protivnika zabit co nejrychleji..:) hodne casto treba u aliku na stablech(Ab) hlida hunter v Shadowmeldu a neni nic lepsiho nez ho behem 15sec rozsekat a stihnout prebrat vlajku nez prijde zbytek.V naproste vetsine pripadu kdyz jdu v kocce na nic netusiciho huntera tak nepotrebuju ani jeden heal.(pokud nema Top equip)

Feral charge ftw:bez toho je meda nehratelnej

.....
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/02/2006 :  11:13:49  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Změny v 1.10, údajně z oficiálního postu na taiwanských fórech:

1. Healing Touch Mana cost reduced by 9%.

2. Ferocious Bite: cannot be parried, dodged, or resisted?

3. No cure poison in Moonkin.

4. Gift of the Wild - Now has an increased range

5. Rip - now a bleed effect.

6. All shapeshifts can use equiped items!
Tak tomuhle neuvěřím dokud to neuvidím na vlastní oči. Super změna.

7. Soothe animal and Rebirth are now affected by Nature's swiftness.

8. You can no longer die from shifting out of bear at low health (MoTW bug).
No konečně ... už nebudu umírat v duelu ;-)

9. Pounce no longer causes its DoT if missed or blocked.

10. No idea.

11. Players will no longer be immune to snares for 1 second when performing a shapeshift.
Že by Blizzard chtěl zabránit zabíjení v Neutrálních městech? ;-)

Zdroj:
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-druid-en&t=121523&p=1&tmp=1#post121523
http://www.partingvisions.com/modules.php?name=News&file=article&sid=85

Edited by - Gurrshael on 27/02/2006 11:14:41
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 27/02/2006 :  16:09:21  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
2. Ferocious Bite: cannot be parried, dodged, or resisted?
6. All shapeshifts can use equiped items!
Tak tomuhle neuvěřím dokud to neuvidím na vlastní oči. Super změna.

Že by Blizzard chtěl zabránit zabíjení v Neutrálních městech? ;-)

2.neni to Fb.kdovi co to je asi ravage..
6.nejspis to budou jen "use" itemy ,ale ne flasky.uvidime.

Jinak to celkem hodne posily feral druidy(na pvp)

.....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:10:36  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Zajimavy topic o tankovani v medovi. :P

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-druid&t=744351&p=1&tmp=1#post744351

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:27:00  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
A este neco. :P Neco jako hadka, ktera se tu kona cas od casu(vsichni vedi co myslim).

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=7334724&p=1&tmp=1#post7334724

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:28:41  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-druid&t=744351&p=1&tmp=1#post744351

celkem zabavny post bohuzel ty cisla co tam pouziva nemaj naprosto nic spolecneho s realitou...:) btw sunder dela 261 base agro?..rofl

.....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:31:03  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

celkem zabavny post bohuzel ty cisla co tam pouziva nemaj naprosto nic spolecneho s realitou...:) btw sunder dela 261 base agro?..rofl

Cetls to cele?

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:39:13  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Cetls to cele?

mno jen prvni 3 posty,ty cisla jsou proste spatna.pokud tam nekde je nejaka zajimava myslenka tak ji sem prepostni.Nemam cas prochazet 15ti strankovy topic.Jednou jsem to udelal a zjistil jsem ze naprosta vetsina tech lidi vi o tankovani ho**o.strata casu.

.....
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:39:33  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
proc by nemoh druid tankovat ... u nas tankuje vzdycky mag protoze war je kokot a druida nemame a zatim sme dali vsechno
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:53:25  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koron

proc by nemoh druid tankovat ... u nas tankuje vzdycky mag protoze war je kokot a druida nemame a zatim sme dali vsechno

To bys musel zazit...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/03/2006 :  15:32:16  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

ve WC? mno dobry
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 02/03/2006 :  16:04:18  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

ve WC? mno dobry

na WC si tankuju sam
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/03/2006 :  17:53:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ve WC? mno dobry

na WC si tankuju sam

ja na WC netankuju vubec, proste si sednu a necham tomu volny prubeh..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 02/03/2006 :  20:46:44  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ve WC? mno dobry

Tankoval sem BRD(pravda nikdy ne do konce, pokazde sme skoncili u sloupu), Strat, Scholo i LBRS a nikdo si nestezoval. Do raidu se s tim necpu, ale stejne bych to chtel nekdy vyzkouset.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/03/2006 :  22:55:17  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tankoval sem BRD(pravda nikdy ne do konce, pokazde sme skoncili u sloupu), Strat, Scholo i LBRS a nikdo si nestezoval. Do raidu se s tim necpu, ale stejne bych to chtel nekdy vyzkouset.

Myslis tankovani stylem: ja pullnu, ty backstab, aggro na tobe, ja taunt, 1x sunder bo neni vic rage, ty druhy backstab a mob je opet na tobe... (tohle se magove/roguny odnaucili hned po par smrtich) ty morfnes medu bo dostavas sadu....
A nebo: ja pull, 2x sunder, ty v medovi taunt, ja 2x sunder ->mob je na me, ty taunt, ja 2x sunder-> mob na me, ty taunt
Tomu rikam tankovani.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 02/03/2006 :  23:04:52  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ja bezne tankuju v MC / BWL ...

urvu nakyho moba healama a pak rvu "zOMG proc tankuje SHAMAN!!!" nabiju ZHC a spamuju na sebe healy

vcera sem prezil 5 hitu od nefika (pak me foukl shadowflamikem

[Stilgar]
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 03/03/2006 :  00:06:05  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

Myslis tankovani stylem: ja pullnu, ty backstab, aggro na tobe, ja taunt, 1x sunder bo neni vic rage, ty druhy backstab a mob je opet na tobe... (tohle se magove/roguny odnaucili hned po par smrtich) ty morfnes medu bo dostavas sadu....
A nebo: ja pull, 2x sunder, ty v medovi taunt, ja 2x sunder ->mob je na me, ty taunt, ja 2x sunder-> mob na me, ty taunt
Tomu rikam tankovani.

Ještě tu o karkulce. Bude se to hezky hodit k té, jak 3x za sebou dvěma sunderama přebereš moba ;-)

S generováním threatu a jeho držením druid problémy opravdu nemá, crity maulu ho udělají moře. Pokud mi nevěříš, tak se ozvi ingame, rád se tě ve svém crappy equipu pokusím přesvědčit o opaku ;-)

Ale fakt se nechci pouštět do debat o možnostech tankování druida s warama. Warrioři většinou netuší, co druid dokáže a dost ho podceňují, druidi zase přehání co dokáže (nebo nepřehání, ale nedokáží tomu dostát) a nevidí do warů.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/03/2006 :  00:25:29  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Gurrshaeli: s tebou flamovat nebudu, protoze vim, ze ti to za druida jde. Byl jsem s tebou v par instancich (warr ci mage) a vim, ze to proste umis. A nedelas hlouposti.
Taky vim, ze proste kdyz mas na sobe moba, tak ti ho s warrem neberu, ale soustredim se na dalsi veci, popripade na dmg kdyz je to last mob v pullu.
Ale tohle proste kazdej hrac neumi ci na to nema equip.
Jenom jsem chtel zchladit Hekate po tech "vylevech" ve hre a na MdK foru.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 03/03/2006 :  08:09:17  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Nekteri lidi nechapou celkem vyrazny rozdil tankovani v 5-15ppl instancich a raid instancich...To ze druid v pohode tankuje v tech low vam nikdo nebere....

.....
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:50:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Rekl bych to asi takhle: Warrior ma vetsi arzenal tankovacich skillu, obzvlaste takovych, ktere mohou obcas zachranovat situaci (mocking blow, last stand, shield wall, berserker rage...) Naproti tomu nema inervate, nema healy, nema battle ress ...

V beznem raidu, kde se da predpokladat, ze je relativne jednoduche poskladat classove slozeni raidu tak, aby byl raid vykonny, je jednoduse lepsi vzit na tankovani warry a na healovani druidy nez naopak. Verim, ze na nacvicene instanci ci v raidu s velkymi problemy s classovym slozenim ma feral tank vyznam, ale to jsou specificke situace a ve vetsine pripadu proste warrior vyjde lepe jako tank a druid jako healer.

Jinymi slovy: Pokud chcete tankovat na raidu, zalozte si warra, udelate tim raidu velkou sluzbu :o)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:55:10  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ve WC? mno dobry

Bych chtel videt ty odvazlivce kteri by s tebou sli do instance jako s tankem
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:16:04  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekteri lidi nechapou celkem vyrazny rozdil tankovani v 5-15ppl instancich a raid instancich...To ze druid v pohode tankuje v tech low vam nikdo nebere....

Já ti nevím - přelouskal jsem si pár topiců "theorycraftu" o možnostech tankování druidů vs. warů. Pokud předpokládám, že ta čísla sedí (minimálně u těch druidích tomu tak je, tam jsem četl dost seriózní thread, ve kterém zjišťovali jaké aggro generuje jaká abilita - mimochodem, zjišťoval to warrior :-P), tak to má celkem zajímavé výsledky. Čísla od warů byly převzaty z podobného threadu ve warrior sekci fór a pokud vím, tak tam ta čísla taky nikdo nezpochybňoval.
Spočetli, kolik která z class (ideálně vybavená) může generovat aggra za sekundu pomocí optimální strategie za předpokladu nelimitované rage. Opět jsem to zkontroloval u druida a sedělo to.

Každopádně zajímavé jsou výsledky v množství generovaného aggra:
Do dmg mitigace cca 35% vede o trošku druid, potom se to otáčí a vyhrává o zase warrior díky abilitám, jejichž aggro nezávisí na mitigaci...

Potom je tu druhá stránka a to, jak to ten dotyčný tank ustojí - tam se opět spolehnu na jejich výsledky, protože to nedokážu kloudně odhadnout:
Warriorovo dodge, parry a block, s jeho dmg mitigací vs. druidovo dodge a dmg mitigace - vyšlo to (pro mě celkem překvapivě) dost blízko sebe. Druid sice ztrácí na parry a blocku, ale ten jeho velký armor je prostě znát.

Pak je tu větší šance na crity díky menší defense, kterou by snad (do toho už tuplem nevidím :-P) měla aspoň trochu vyrušit větší dmg mitigace + velký počet HP (takže ho ten dmg spike nezabije), ale tady méďa proti warovi ztrácí.

No a nakonec to nejdůležitější - druid v medvědovi je sice imuní polymorfu a dostane se z rootů a podobných věcí, ale nepoužije žádný předmět a nevypije flašku, nemá last stand, ... tady druid ztrácí dost podstatně. Pokud to není hoax, tak od 1.10 by měl druid mít schopnost předměty ve formách používat - ale kdo ví, patchnotes jsou překládané z Taiwanu a dokud to neuvidím na vlastní oči, tak tomu neuvěřím.

Tak jako tak, pořád mi to vychází, že druid je sice poměrně schopný tank, ale warrior je prostě lepší (a tak to má být), má na to víc vybavení, obecně i víc zkušeností a hlavně - podporu guildy, která si ho vybaví a posune to celé do úplně jiné úrovně. Druid si ten equip musí posbírat sám, věnovat tomu moře času a ještě na něj ječí roguové, že tenhle kousek je jejich (teď přeháním, já jsem s tím ječením moc problémy neměl).

Tolik k teorii. Praxe - filmečky:
I am druid, hear me roar (tankování celého MC včetně ragnarose)
34 druids walk into Onyxia lair (překvapivě raid druidů na onyxii :-P)

Uff, jsem se nějak rozepsal. Každopádně to je z mé strany všechno, pokud máte touhu mě přesvědčit, že to je celé špatně, tak zkuste raději přesvědčit autory toho threadu tady:

Já jsem ty výsledky jen přepsal.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:30:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ona to je pekna teorie, ale ve skutecnosti je jen malo bossu, kteri se tankuji v ciste def equipu. Kdyz zacnes kombinovat def equip s rezist equipem, tak imho zacne mit druid docela vazne problemy.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:33:31  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ono hlavne je to o tom, ze druid nenabizi v zasade o nic vic, nec co umi warrior (jedine co ma navic je vic hpcek, coz ale na elke vetsine mobu nehraje zasadni roli). Zatimco druid v roli healera nabizi neco, co zadny jiny healer nevede a na raidu je to strasne znat.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:39:56  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ve WC? mno dobry

Jen se do me navazejte, hlavne ze nikdo z vas(ani ty ani Seth) se mnou instance nechodil. Uznavam, s raidy nemam zkusenosti, ale o tech ja jsem ani nikdy nemluvil. Oba panove jste chytri jak radio. Ja si sem postnu par veci o druidovi, do kterych vam je prd a hned jdete oba po me. Rollnul sem na Painweaver band a odmitl Cenarion kus a hned afera jak krava. Fakt zajimave. Ze bych uz dale nebyl vitan v guilde? Staci rict narovinu. Odejdu sam.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:49:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jen se do me navazejte, hlavne ze nikdo z vas(ani ty ani Seth) se mnou instance nechodil. Uznavam, s raidy nemam zkusenosti, ale o tech ja jsem ani nikdy nemluvil. Oba panove jste chytri jak radio. Ja si sem postnu par veci o druidovi, do kterych vam je prd a hned jdete oba po me. Rollnul sem na Painweaver band a odmitl Cenarion kus a hned afera jak krava. Fakt zajimave. Ze bych uz dale nebyl vitan v guilde? Staci rict narovinu. Odejdu sam.

Mel by si jit na obed pac kecas z hladu.
Napsal bych to komu koli kdo by napsal to co ty.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:50:25  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ve WC? mno dobry

Ve WoWu je v raidu omezeny pocet mist a raidove encountery jsou docela tezke, takze si raid pochopitelne snazi vybirat spoluhrace, kteri budou raidu prinosem. Vazne pochybuju o tom, ze by jakykoliv raid bral druida, ktery bude ciste feral - neposklada si healovaci set, bude bidovat na equip tankum a roguum....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 03/03/2006 :  11:54:14  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Stim agrem/sec war Vs druid celkem souhlasim je to vyrovnane(i kdyz ty jejich cisla jsou spatna!!!!!!) .Ovsem zapominas ze druid 90%toho agra kumuluje pres maul tzn normal utokem co 2.5sec.. predstav si ze druidovi mob prvni dva utoky parne/dodge/miss.to pak raid nemuze delat 10sec dmg...

Takze war pokud chlastne flasku udela v prvnich 10ti vterinach boje 3xAgra nez druid.A to je v raidech nejdulezitejsi.!!!!!Pak uz se to pomalu vyrovnava.

btw:presne jak psal rahman pro druida neexistuje fire equip = lehne hodne rychle na nekterych bose/mobech v bwl/mc.Navic kdyz tankuje druid je sance ze dostane crit+spec. a lehne behem 1sec.coz u wara nehrozi... o Shieldwall atd. se ani nezminuju.Bohuzel se zda ze to avizovane pouzivani itemu se bude tykat pouze "use" itemu a ne flasek(ale fakt se to nevi jiste)...

.....

Edited by - beldor5 on 03/03/2006 12:03:10
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,55 seconds. on eygor Snitz Forums 2000