Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Dalsi nerf magu...grats blizzard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:44:50  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jebko, z ceho myslis ze to posuzuju ja? z pohledu warlocka, ktery zazil spatny i dobry casy.
nikde si nestezuju, ze je warlock gimped, jen jsou class proti kterym se spatne hraje, stejne tak jsou classy, ktery si povodim, ale to neznamena ze jsem owerpowered.

btw. mas jednu z tech 60tek warlocka nebo to porovnavas ciste z pohledu nepritele?

Edited by - plussminuss on 01/03/2006 16:46:03
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:45:46  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

lidi uvedomte si, ze mag ty dva trinkety opravdu nedostane od trenera pri dingu na lvl 60, opakuju ze je ma max 5% vsech lvl 60 magu co potkate - ano, trinkety+AP sou OP, uz sem to tu psal, ale to je taky jediny co je na magovi momentalne OP, jinak je to v porovnani s ostatnima ranged dmg charama gimp

It's fine learn2 ...anyway ..are u sure?? 5% - nemusi mit ani jeden trinket, ale pak to neni instakill. Kdyz uz opravdu bohyne criticalu da, ta obcas i maga zabiju. To pak slouzim kazdou nedeli modlitbicku za dalsi mozny kill v budoucnu. Jak jsem rekl sam sobe..it's fine learn2play (budu muset jeste asi udelat k engineeringu tailoring a blacksmithing, abych po nem mohl hazet saticky a kovarsky kladivo, kdyz uz nic nepomuze).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:45:48  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
koncim, debatovat s fanatikama nikam nevede
Jebce a Shemiramothovi doporucuju zalozit si magy kdyz vas tak serou, aspon budete vedet o cem to je..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:47:59  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jebce a Shemiramothovi doporucuju zalozit si magy kdyz vas tak serou, aspon budete vedet o cem to je..
Nikdy warriora neopustim, to radeji skoncim s tohle hrou, ale divim se na skvelymi napady jisteho tymu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:48:57  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
uplne kazdej muze ziskat ZHC - je to quest reward - zvedne dmg prvniho spellu tusim up to 280 ? ToeP kdyz mas stesti muzes ziskat pri prvnim runu do MC, je to lucky drop, kombinaci tehle dvou vznikne absolutne imba caster (nerikam jen mage), to ze jim daj aspon pofiderni shared cooldown je imho progress spravnym smerem

anyway http://similarities.org/temp/shamicrit20060226.jpg ;)
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:49:55  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

koncim, debatovat s fanatikama nikam nevede

nah naco zbytocne wastovat cas levelovanim maga? poprosim kamarata na drakthule nech mi pozica na sekundu maga, namapujem si:
1) gombik na trinket macro
2) gombik na blink
3) gombik na novu
4) gombik na frostbolt fireblast CoC
5) gombik na PoM
6) a ofc gombik na "Conjure Crystal water"

j/k
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:52:19  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

jebko, z ceho myslis ze to posuzuju ja? z pohledu warlocka, ktery zazil spatny i dobry casy.
nikde si nestezuju, ze je warlock gimped, jen jsou class proti kterym se spatne hraje, stejne tak jsou classy, ktery si povodim, ale to neznamena ze jsem owerpowered.

btw. mas jednu z tech 60tek warlocka nebo to porovnavas ciste z pohledu nepritele?

len cisto z pohladu nepriatela
1) warrior ma asi tak 99% sancu ze prehra
2) rogue ma asi tak 90% sancu ze vyhra ak ma vsetky cooldowny. bez nich asi tak 99% sancu ze prehra
3) priest ma asi tak 90% sancu ze prehra

^^

Edited by - Jebka on 01/03/2006 16:52:45
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:54:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

lidi uvedomte si, ze mag ty dva trinkety opravdu nedostane od trenera pri dingu na lvl 60, opakuju ze je ma max 5% vsech lvl 60 magu co potkate - ano, trinkety+AP sou OP, uz sem to tu psal, ale to je taky jediny co je na magovi momentalne OP, jinak je to v porovnani s ostatnima ranged dmg charama gimp

Mno minimalne v nasi guilde uz ma ZHC snad kazdej....
drak rikal ze je celkem zabavne vyjet do WSg zabit 1noho alika instantne(behem 3-4sec) a se zbytkem se uz nejak poprat..sice jen 1 za 3 min ,ale.....

btw:dobra zmena....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:55:01  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Hele... bezte si brecet do svych topicu, tady maj brecet jen magove

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:59:41  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jebka

1/ souhlas
2/ nesouhlas, kdyz ma CD na wotf tak 90% ze prohraje

1+2 plati kdyz mas sucubu

3/ plati kdyz mas felhuntra

dale
mag 99% ze prohraje

hunter 90% ze vyhraje, pokud je BM a ma nejaky slusny dps jinak tak 50 na 50

warlock 50 na 50, kdo komu driv da banish na peta

shaman 80% ze prohraje, spammer tremor a grounding totemu 80% ze vyhraje

lamadin - sem alik, nemuzu posoudit :)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 01/03/2006 :  17:03:23  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Hele... bezte si brecet do svych topicu, tady maj brecet jen magove

Chtelo by to nejakou novou cool specku pro def warry, treba instakill na magy s rangem aspon 100m jednou za 5 sekund. Takhle je to nuda porad chcipat, aspon by byly skoro rovny sance ;-)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  17:05:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Chtelo by to nejakou novou cool specku pro def warry, treba instakill na magy s rangem aspon 100m jednou za 5 sekund. Takhle je to nuda porad chcipat, aspon by byly skoro rovny sance ;-)

JJ zalezelo by jestli stihnout dat ovci

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  17:06:51  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jebka

1/ souhlas

dale
mag 99% ze prohraje

1)suhlas
2)suhlas
3)suhlas
4)suhlas
5)suhlas
6)suhlas
7)shamana sem netahaj :D
8)drainovat mana sa da v seduce a dokonca ten seduce ani nezlomi, alebo sa mylim?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/03/2006 :  17:16:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vcera sme se bavili na gchatu o trinketech a doslo to tak daleko, ze warlock konstatoval, ze stejne jeho felhunter solne kazdyho maga tak co ;)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/03/2006 :  17:21:28  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jebka

1/ souhlas

dale
mag 99% ze prohraje

A druid ma 90% sancu ze utece?:)))

.....
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 01/03/2006 :  18:07:34  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
ja jako ally rogue bez WoTF jen cekam na napis release spirit jakmile dostanu coil a zacne chain fear :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 01/03/2006 :  19:53:23  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
Jen tak mimo tema :) je vubec mozne zabit tohoto paladina?
Odkazy na equip:

http://www.thotbott.com/?i=52871
http://www.thotbott.com/?i=52869
http://www.thotbott.com/?i=52872
http://www.thotbott.com/?i=52873
http://www.thotbott.com/?i=52870

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 01/03/2006 :  20:35:29  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ad 8.
Drain Mana (nontalented) breakne seduce.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 01/03/2006 :  20:47:45  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mo0dy

Jen tak mimo tema :) je vubec mozne zabit tohoto paladina?
Odkazy na equip:

http://www.thotbott.com/?i=52871
http://www.thotbott.com/?i=52869
http://www.thotbott.com/?i=52872
http://www.thotbott.com/?i=52873
http://www.thotbott.com/?i=52870

Jasne ze je. Nikdo neni neznicitelny.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/03/2006 :  21:06:47  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
LOOL to je fakt sranda cist nektere nazory

nekteri asi nepochoopili ze WoW neni o 1vs1

kdo chce poctive a rovne karty do 1vs1 at zmeni hru na qvejka nebo piskvorky.

Warrior je slaby blabla, ale s priestem za prdelou je to KM co ma furt plnou rage i HP, mag blabla, warlok blabla, hunter blabla, rogue blabla, to se divim ze se tu neozvali loladini nebo ti uzasni shadowpriesti

myslim, ze to ani nejde vyladit tak, aby tech 8 classu vsechny vzajemne bylo v 1vs1 rovnocenych. si uvedomte ze kdyz se nekde krapet ubere, tak se to projevi zas tam a tam a tam a taky tam:)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/03/2006 :  23:15:09  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Shemi: holt warr pri boji s magem taha za kratsi konec

mage ma 95% sanci ze warra sejme - nebo spise jinak - warr ma 3 rany na to aby killnul maga

Nezkousel nekdo pouzit Flame Reflector? Imho by to mohla by prdel koukat jak se mage sam killne. Ja tech pocatecnich 3k ustojim, a co on tech dalsich 3k+, ktere dostane zpet? plus ma rana po interceptu a pravdepodobny execute?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/03/2006 :  02:07:06  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

LOOL to je fakt sranda cist nektere nazory

nekteri asi nepochoopili ze WoW neni o 1vs1

kdo chce poctive a rovne karty do 1vs1 at zmeni hru na qvejka nebo piskvorky.

Warrior je slaby blabla, ale s priestem za prdelou je to KM co ma furt plnou rage i HP, mag blabla, warlok blabla, hunter blabla, rogue blabla, to se divim ze se tu neozvali loladini nebo ti uzasni shadowpriesti

myslim, ze to ani nejde vyladit tak, aby tech 8 classu vsechny vzajemne bylo v 1vs1 rovnocenych. si uvedomte ze kdyz se nekde krapet ubere, tak se to projevi zas tam a tam a tam a taky tam:)

oh well, mno nevim ... kdyz plusminus napise ze zabije s prehledem 80% classu ( no matter co udelaj ) a kdyz si uvedomim jak silnej je warlock na jakykoliv group pvp(insta doty, fear, neprerusitelnej fear, peti, mno nevim, myslim ze by sis mel sednout, mlcet a tise si uzivat a ne vyskakovat na foru jak je vlastne vsechno OK :p

quote:
Nezkousel nekdo pouzit Flame Reflector? Imho by to mohla by prdel koukat jak se mage sam killne. Ja tech pocatecnich 3k ustojim, a co on tech dalsich 3k+, ktere dostane zpet? plus ma rana po interceptu a pravdepodobny execute?

viz konec gegonova videa :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 02/03/2006 02:08:06
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/03/2006 :  02:10:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

co tam je ? mi se to nechce stahovat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/03/2006 :  02:12:34  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

co tam je ? mi se to nechce stahovat..

gegon si do sebe narve cca 5k dmg skrz ten trinket :p

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 02/03/2006 :  02:34:55  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Ja bych chtel aby meli samani talent kill evrthing around 10000000 yards.Protoze si myslim, ze jsou ted opravdu smucky.Maga musim zabijet dvacet sekund, war me furt honi a neda si pokoj dokud se neubeha kolem totemu a nehebne, rogue jse furt snazi schovat ale ja ho vecinou vidim driv, hunter to je :], priesti trvaj moc dlouho, warloci me obcas zabijou.Proto si myslim ze by bylo fer stim neco delat.Uz me vubec nebavi hrat tudle hru kde me muze nekdo zabit, proto prosim blizarde udelej stim neco, at se nemusim namahat premyslet, nebo nedej boze se smirit stim ze obcas si me nekdo da.Dekuji tvuj verny, ale nasrany zakaznik.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 02/03/2006 02:36:08
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 02/03/2006 :  05:58:16  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Ja bych chtel aby meli samani talent kill evrthing around 10000000 yards.Protoze si myslim, ze jsou ted opravdu smucky.Maga musim zabijet dvacet sekund, war me furt honi a neda si pokoj dokud se neubeha kolem totemu a nehebne, rogue jse furt snazi schovat ale ja ho vecinou vidim driv, hunter to je :], priesti trvaj moc dlouho, warloci me obcas zabijou.Proto si myslim ze by bylo fer stim neco delat.Uz me vubec nebavi hrat tudle hru kde me muze nekdo zabit, proto prosim blizarde udelej stim neco, at se nemusim namahat premyslet, nebo nedej boze se smirit stim ze obcas si me nekdo da.Dekuji tvuj verny, ale nasrany zakaznik.

Asi tak nějak
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/03/2006 :  08:38:22  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
oh well, mno nevim ... kdyz plusminus napise ze zabije s prehledem 80% classu ( no matter co udelaj ) a kdyz si uvedomim jak silnej je warlock na jakykoliv group pvp(insta doty, fear, neprerusitelnej fear, peti, mno nevim, myslim ze by sis mel sednout, mlcet a tise si uzivat a ne vyskakovat na foru jak je vlastne vsechno OK :p

nevim, kde si vzal, ze je s prehledem zabiju? jen sem psal sance v idealnim slozeni (spravny pet venku, soulshardy, CD na death coil) a je to 1v1 a zadny resist, jenze splnit vsechny tyhle predpoklady, je ve wow jen tak nejde, takze poradny souboje 1v1 vicemene nejdou a duely jsou neco jinyho

to beldor: mno, dr00dy felhunter nej, ale jako destruction lock, ho nepouzivam, takze me utahaj na manu, ptze ffs nature swiftnes
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 02/03/2006 :  10:39:53  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Sorry že se do toho pletu aniž bych i všechno pořadně přečet, ale dle meho nazoru, magove si nemaji na co stěžovat.

Třeba miluju, jak řvou že mě nikdy nedaj, že je to nefer a podobne kecy, přitom nějaky warr proti nim nema taky absolutně šanci. Holt za magy hrajou často lidi, kteři by nejradši měli 10k dmg a byli v pvp neporazitelní, jedno proti jakemu classu...

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/03/2006 :  10:46:37  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jj, magove dostanou extra boost novy rank kouzla

Conjure Water (Rank 8)
920 Mana
3 sec cast
Conjures 20 bottles of crystal water, providing the mage and his allies with something to drink.

Conjured items disappear if logged out for more than 15 minutes.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 02/03/2006 :  10:53:54  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
jedine co magovia potrebuju je jedna aggro reducing abilita, feint, fade, feign death. Inac su v poho
Go to Top of Page

Kaldo
Starting Member

36 Posts

Posted - 02/03/2006 :  12:58:30  Show Profile Send Kaldo a Private Message  Reply with Quote
Ice Block....popripade Cold Snap a znova IB (pokud mas Frost build)...v pripade Fire maga muzes akorat zavrit oci a doufat ze te netrefi.

Edited by - Kaldo on 02/03/2006 13:01:09
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:18:59  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaldo

Ice Block....popripade Cold Snap a znova IB (pokud mas Frost build)...v pripade Fire maga muzes akorat zavrit oci a doufat ze te netrefi.

iceblock radsej nespominaj ked nevies o co go.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:39:43  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ice block neshazuje aggro...

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:42:09  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Ice block neshazuje aggro...

To ne, ale za dobu trvani ma tank dost casu dostat se s aggrem vys nez ty.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:45:44  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

quote:

ocivihodne ty nevis o co go.protoze zkutecne ten war za ten cas co jsi v ice bloku ma cas moba z tebe sundat.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Kaldo
Starting Member

36 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:49:31  Show Profile Send Kaldo a Private Message  Reply with Quote
2jebka:Pokud cches neco na snizovani agra a radis do toho i Fade tak nevis vo co go ty..bo to je uplne to samy jako IB...pokud to agro nikdo neprebere tak se dycky k tomu priestovi/magovi ten mob vrati..

Edited by - Kaldo on 02/03/2006 13:52:37
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:53:53  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ocivihodne ty nevis o co go.protoze zkutecne ten war za ten cas co jsi v ice bloku ma cas moba z tebe sundat.

ocividne nevies o co go. mage je designed ako high dmg dealing ranged class. bohuzial nema aggro lowering ability a teda nemoze vyuzit svoj potencial na 100% ale sa musi bud:
1)kontrolovat a teda redukovat svoj dmg
2)nukovat - aggrovat - ovplyvnovat positioning etc...

nejde o to aby to ten war z teba dostal, ide o to predist tomu aby vobec taka situacia nastala.
lern2play
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:54:49  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

2jebka:Pokud cches neco na snizovani agra a radis do toho i Fade tak nevis vo co go ty..bo to je uplne to samy jako IB...pokud to agro nikdo neprebere tak se dycky k tomu priestovi/magovi ten mob vrati..

haha. fade ma uplne inu mechaniku ako IB a funguje presne tak ako si ty myslis ze nefunguje.
Go to Top of Page

Kaldo
Starting Member

36 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:59:13  Show Profile Send Kaldo a Private Message  Reply with Quote
Vysvetli mi prosimte, jak funguje fade...hral jsem priesta pul roku a asi sem to porad nepochopil....
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:05:23  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
go go
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:06:56  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2Jebka: mas cool meno asi vystihuje skill hrania;)

ja s huntrom idem full dmg preto lebo viem ze mozem dat fd a ked mi to resistne tak bezim za warom.

a ked si mag da IB, tak war ma dost casu toho moba zobrat. btw. su pripady ked si vsetci musime kontrolovat dmg ako napriklad u hexxera, je jedno ci mas abilitu na znizenie agra alebo nie.

choť topiče
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:11:45  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chulanbetra

2Jebka: mas cool meno asi vystihuje skill hrania;)

ja s huntrom idem full dmg preto lebo viem ze mozem dat fd a ked mi to resistne tak bezim za warom.

a ked si mag da IB, tak war ma dost casu toho moba zobrat. btw. su pripady ked si vsetci musime kontrolovat dmg ako napriklad u hexxera, je jedno ci mas abilitu na znizenie agra alebo nie.

ja si zoberiem iny priklad. Firemaw. Hunter a rogue mozu ist full dps pac zhadzuju aggro kazdych x sekund. Mag? chod skusit nukovat s magom, a potom sa necuduj ked zacne firemaw behat, tank za firemawom a cely vas LoS je v prdeli.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:20:37  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

haha. fade ma uplne inu mechaniku ako IB a funguje presne tak ako si ty myslis ze nefunguje.

Fade samozřejmě sníží agro o X, po vypršení fade se pak zase priestovi to agro vrátí (+X)...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/03/2006 :  14:24:59  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jebko, magove u vas pri firemawovi, nezalejzaj kvuli dotce?

u nas se jede full dps jak melee tak casteri prave proto, ze agro ze sebo shodi zalejzanim a cekanim az spadnou dotky a ikdyby nezalejzali, tak firemaw MT aspon u nas kopne maximalne 1 za celoudobu, kdyz offtanci zaspi
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 03/03/2006 :  06:03:46  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kdyz ma war 1000 aggra a ty jako mag mas 1090 tak je mob furt na warovi
ve chvili kdy prekrocis 1100 mob jde po tobe ... mag da iceblock a mob nepujde zpatky na wara ... pujde na toho dalsiho maga kterej mel 1050 aggra a pak na toho priesta s 1030 pote co ten dalsi mag iceblockne a pak teprve mozna na toho wara, tim hur kdyz ma ten mob deagro ability

iceblock je jen trapna berlicka ktera te parkrat muze zachranit ale taky te parkrat muze wipnout(typicky broodlord)

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 03/03/2006 :  07:59:34  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
De hlavne o to ze kdyz uz jednou to agro dostanes klidne i na 1sec tak se mob vetsinou otoci ,v nejlepsim pripady dejchne do raidu a par lidi prizabije.Navic ho pak tank musi zase pracne otacet....

Roguove delaj na nasich raidech 2x vic dmg nez casteri coz se mi nezda moc dobre(i kdyz ranged zase nepotrebujou heal)

.....
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 03/03/2006 :  09:57:13  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2mefisto: u bloodlorda sa da wipnut? how?

choť topiče
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:00:43  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

nic nerikej ty maslo!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:01:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

nic nerikej ty maslo!

ted nevim jestli si plete bloodlorda s broodlordem, nebo to ma nakej hlubsi podtext
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:02:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne opravdu nepise o Bloodlordu ze ZG, ale o Broodlordu z BWL

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000