Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Dalsi nerf magu...grats blizzard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/03/2006 :  13:38:35  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=7304452&s=blizzard&tmp=1#blizzard

Mno byli ste s tim krapet IMBA

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 01/03/2006 :  13:54:57  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
krapet?

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  13:55:53  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
kolik magu si potkal co na tebe pouzili oba dva trinkety? (imo ma oba trinkety max 5% vsech 60 magu)
s aktivovanym AP a jednim trinketem bude mag furt imba (na 15 sekund)

sere me na tohle si blizzard cas najde, ale aby vyresil realny problemy ktery magove maj to ne...

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 01/03/2006 13:56:58
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:09:36  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Az dostanes frost bolt za 3500 tak se mi ozvi...ano ano uz mlcim..

whine more, cry me a river, it's fine learn2play.

Sam jsem si odpovedel..

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:15:55  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
se divim, ze to porad davate na magy :)
jeste magy co jedou frost bolty :))

co takovej destruction lock s ruin co na vas plyvne SB s CoS nebo soulfire s CoE? obojim dam v pve equipu i 2k critical kdyz se zadari :)
aspon ze se na nas zapomina :) na nas whine locky
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:21:43  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Sam jsem si odpovedel..

cca +450 spell dmg, oba trinkety a AP + samozrejme crit - tzn tohle ti ten mag udela jednou za 3 minuty - jen aby sis uvedomil o cem to je ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:23:28  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
aspon ze se na nas zapomina :) na nas whine locky

warloci uz nemaj davno kvuli cemu whinovat, sou op jak svin

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:38:22  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

Sam jsem si odpovedel..

cca +450 spell dmg, oba trinkety a AP + samozrejme crit - tzn tohle ti ten mag udela jednou za 3 minuty - jen aby sis uvedomil o cem to je ;)

s +450dmg 15-20% critom, frost mag je imo hodne imba. prirataj k tomu dva trinkety s 3m cd... 5k pyroblast+40% dot alebo 3,5k frostbolt neni ovepowered? takyto instakill magovia su na kazdom high pop servery uplne bezni.
S magmi to dopadne rovnako ako s warlockmi. Neustaly whining modrych retardovanych deciek, ktorych vygankovala roguna s epic gearom ked grindili a boli 1/2HP a OOM, sposobil ze z warlocka spravili to co z neho spravili. Warloci boli silny aj pred revampom, jedine co clovek potreboval bolo trocha skillu a rozumu.
Same goes for mages. Furt fnukaju ze ich ownuju r14 warriori, pricom oni maju nejaky green crap z ST... DPC ved ked clovek porovna r14 maga s trinketmi etc a r14 warriora tak mu vyjde uplne iny vysledok ako ked porovnava r14 warriora a green maga. Neviem preco stale magovia whinuju. Sheep+2xtrinket+fireball+pom+pyro+fireblast= mrtve cokolvek... Proste ak ma mag dobry +hit, +crit +dmg a HP plus ma minimalny skill mackat tie tri gombiky v spravnom poradi tak je to jedna z najviac nebezpecnych postav... Ani natures swiftness nezachrani pred burst dmg dobreho maga. Furt magovia whinuju ze warriori ich critovali za 2k. Ja ako warrior mam whinovat ze ma minule critol mag za 4k s pyroblastom a ze som chcipol na tu 40% dotu? Newhinujem proste je to tak, rock/paper/scissors.
Ked by este boostli magov tak je to imo najhorsie co mohil spravit. Dost zly uz je ten pvp boost priestov.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:53:34  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
me je tenhle nerf celkem u prdele, cekal sem ho uz davno btw

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/03/2006 :  14:58:38  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
imho tohle je jeste hodne mirna uprava, cooldown jen po dobu pusobnosti trinketu
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:05:28  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jak pise Jebka, je to presne tak!

To Aragorn: ..dej mi neco cim budu moc dat prakticky instantem 3k dmg kazdy tri minuty a nebudu se zlobit. Diky

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:07:02  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Aragorn: ..dej mi neco cim budu moc dat prakticky instantem 3k dmg kazdy tri minuty a nebudu se zlobit. Diky

Execute?....mlcim mlcim

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:07:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak potom chci execute od 100% souperova health =D
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:17:44  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
magovia teraz zmenia trocha trinkety.
Neltharions Tear + ZHC. ZHC je omnoho lepsi ako ToeP, a dmg ostane rovnaky... stale to budu instakilly. staci si pozriet random video od nejakeho dobre vybaveneho maga.
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:25:29  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
sice to sem moc nepatri ale od 1.10 sa "nerfne" aj hunter asi to vzali blizardi naraz :-))

ranged weapons prejdu tzv. normalizaciou (nieco ako u rogue/war)

normalizacn rychlost bude 2.8

choť topiče
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:27:07  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti to klidne dam kdyz ty mi das platy a 2k hp navic ;)
zpet k topiku - ja samozrejme souhlasim, ze trinkety+ap sou op jak svin, blizzard tim udelal z magu one button class a ja budu jedine rad kdyz ze hry jak AP tak trinkety zmizej (coz se asi bohuzel nestane), ovsem za predpokladu ze magy bufnou jinym zpusobem

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:28:14  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

Neltharions Tear + ZHC. ZHC je omnoho lepsi ako ToeP, a dmg ostane rovnaky... stale to budu instakilly. staci si pozriet random video od nejakeho dobre vybaveneho maga.

stejne jako podivat se na video dobre vybavenyho rogua, huntera etc.....

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:33:08  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ti to klidne dam kdyz ty mi das platy a 2k hp navic ;)
zpet k topiku - ja samozrejme souhlasim, ze trinkety+ap sou op jak svin, blizzard tim udelal z magu one button class a ja budu jedine rad kdyz ze hry jak AP tak trinkety zmizej (coz se asi bohuzel nestane), ovsem za predpokladu ze magy bufnou jinym zpusobem

pre tvoju informaciu:
r14 warrior (e.g. Medule) 5,5k HP unbuffed
r14 mage ~5k hp unbuffed
r14 priest ~6k hp PoF buffed
r14 hunter ~5,5k HP unbuffed
.
.
.

mno a platy nejsu zas taka vyhra. dajte mi shadowformu a innerfire.

Edited by - Jebka on 01/03/2006 15:33:38
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:37:00  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja som este nevidel ziadneho rogue, ktory dokaze 2shotnut warriora, priesta. Tbh. priznam sa ze som este nevidel ziadneho rogue ktory dava 4k crity, resp cca 6-7k burst dmg. Hunter je niekde medzi mage a rogue imo.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:52:11  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja som este nevidel ziadneho rogue, ktory dokaze 2shotnut warriora, priesta. Tbh. priznam sa ze som este nevidel ziadneho rogue ktory dava 4k crity, resp cca 6-7k burst dmg. Hunter je niekde medzi mage a rogue imo.

hehe jasne, beznej mage 2shotuje cokoliv na co se podiva ;)
pripomina mi to to video kde brutalne ownuje r14 war cokoliv co mu prijde pod ruku..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  15:59:41  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
pre tvoju informaciu:
r14 mage ~5k hp unbuffed

bs, porovnavas neporovnatelny (jisteze maga dostanes na 4,5-4,7k hp unbuffed, ale stejne tak dostanes wara se stejne zamerenym equipem na 6,5-7k hp..)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:00:36  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

hehe jasne, beznej mage 2shotuje cokoliv na co se podiva ;)
pripomina mi to to video kde brutalne ownuje r14 war cokoliv co mu prijde pod ruku..

jo to hovorime o warriorovi s 52 talent pointami, 20x buffmi, a windfury totemom a druidom+shamanom+priestom za zadkom. takze tieto argumenty si daj niekam za klobucik a porovnavaj porovnatelne a nie, tak ako som uz napisal porovnavat green maga s epic r14 warriorom.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:01:08  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
http://www.styxelite.com/imagesz/pvp.WMV

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:01:40  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
pre tvoju informaciu:
r14 mage ~5k hp unbuffed

bs, porovnavas neporovnatelny (jisteze maga dostanes na 4,5-4,7k hp unbuffed, ale stejne tak dostanes wara se stejne zamerenym equipem na 6,5-7k hp..)

naw, no wai. maga dostanes na 5k s tym ze bude mat 300-400dmg a dva trinkety.
warrior s 6,5k hp ma na sebe full wrath a tank gear aby tych 6,5 dosiahol.

Edited by - Jebka on 01/03/2006 16:02:54
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:02:00  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
jo to hovorime o warriorovi s 52 talent pointami, 20x buffmi, a windfury totemom a druidom+shamanom+priestom za zadkom. takze tieto argumenty si daj niekam za klobucik a porovnavaj porovnatelne a nie, tak ako som uz napisal porovnavat green maga s epic r14 warriorom.

ja nekde neco porovnavam? ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:03:00  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
pre tvoju informaciu:
r14 mage ~5k hp unbuffed

naw, no wai. maga dostanes na 5k s tym ze bude mat 400dmg a dva trinkety.

pak postni equip se kterym to udelas..

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:09:02  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
no parada, jeste ze sem nevyhazoval erp za toep

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:10:05  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja nekde neco porovnavam? ;)

ale porovnavas nerob zo seba retarda.

btw.
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=9254
a

nejake patovo video (narocky vravim patovo, 52 talentoveho warriora s MS a deathwishom.)
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:10:44  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
pre tvoju informaciu:
r14 mage ~5k hp unbuffed

www.thotbott.com

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:12:59  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
pre tvoju informaciu:
r14 mage ~5k hp unbuffed

www.thotbott.com

theorycraft ftw? ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:15:43  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale porovnavas nerob zo seba retarda.

btw.
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=9254
a

nejake patovo video (narocky vravim patovo, 52 talentoveho warriora s MS a deathwishom.)

odkaz me na muj post kde ze to maga s nekym porovnavam ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:15:50  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jebko, by me zajimalo cim udelali, ze je warlock imba? nebo nebude to spis tim, ze kdyz wow zacinalo, byl warlock easy kill a nezmohl se ani na prd a ted kdyz se muze branit a nekoho i zabit, tak je owerpowered?

warlock neni imba ani gimp, je balanced, jako jeden z mala class

jediny co na to rict je lear2play...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:24:08  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim, ze jsou vsichni overpowered a meli by je nerfnout... krome maga samozrejme :)
Tyhle topicy me fakt bavej... existuje vubec class o ktery si ostatni nemysli, ze je overpowered (krome tech lidi co to hrajou a naopak si mysli, ze maj gimp class) :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 01/03/2006 16:25:20
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:24:20  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Omg Plussminuss cekal jsem az postnes neco zajimavyho.

To Aragorn: Nevsiml jsem si ze platy redukovali magical dmg . Takze radeji nic nerikej.

To Tragedy: Nemluvim tady o tom, kdo je OP, mluvim tady o sanci neco vubec udelat. Vis kdyz se behem boje zmuzes tak na charge a modlitbu za critical (jiste mame trinkety, intercept a bla bla). Nejlepsi na to je, ze treba stihnu dat pummel magovi, ktery ovcuje, ale vzdycky mi to bylo k hovnu, protoze ovce ma takovej CD jakej ma. Pak uz cekam na nice death. Rikam ti vlastni zkusenosti a hlavne mi nepis it's fine learn2play, navic pouzivam thorium grenade, discombobulator, ale stejne je mi to na <>.

Edited by - Shemiramoth on 01/03/2006 16:29:23
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:28:17  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jebko, by me zajimalo cim udelali, ze je warlock imba? nebo nebude to spis tim, ze kdyz wow zacinalo, byl warlock easy kill a nezmohl se ani na prd a ted kdyz se muze branit a nekoho i zabit, tak je owerpowered?

warlock neni imba ani gimp, je balanced, jako jeden z mala class

jediny co na to rict je lear2play...

ehm ok mam 3x lvl 60, sem tam nejaky epics, stale si nemyslim ze warlock je balanced class.

warlock bol mozno easy kill pre UD roguny s 20s wotf, inak by som to o easy kille netvrdil ;)

Edited by - Jebka on 01/03/2006 16:30:33
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:28:51  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Aragorn: Nevsiml jsem si ze platy redukovali magical dmg . Takze radeji nic nerikej.

kazdopadne redukujou 1500+ MS, 2,5k+ aimedy a 1,8+ ambushe, ktery dostava char v clothu ;)
btw slysel si nekdy o resistech? ;) celkem neprijemna vec

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 01/03/2006 16:29:29
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:30:13  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Tragedy: Nemluvim tady o tom, kdo je OP, mluvim tady o sanci neco vubec udelat. Vis kdyz se behem boje zmuzes tak na charge a modlitbu za critical (jiste mame trinkety, intercept a bla bla). Nejlepsi na to je, ze treba stihnu dat pummel magovi, ktery ovcuje, ale vzdycky mi to bylo k hovnu, protoze ovce ma takovej CD jakej ma. Pak uz cekam na nice death. Rikam ti vlastni zkusenosti a hlavne mi nepis it's fine learn2play, navic pouzivam thorium grenade, discombobulator, ale stejne je mi to na <>.

it's fine learn2play ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:31:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

zkus www.google.com a precti si neco o equipu pro warry vs equip s resistancemi. Pak se mrkni na www.thottbot.com porovnavej a porovnavej ..snad to dojde samo.

Edited by - Shemiramoth on 01/03/2006 16:36:08
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:31:40  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kazdopadne redukujou 1500+ MS, 2,5k+ aimedy a 1,8+ ambushe, ktery dostava char v clothu ;)

zahraj si warriora a skus buchat do maga s mana shieldom, som zvedavy ako sa budes tvarit ked nebudes mat rage ani na hamstring.

jo a btw ambush-slowed-blink-sheep-2x trinket-instakill. how balanced.

Edited by - Jebka on 01/03/2006 16:34:33
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:31:40  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
sherminatore, kdyz uz tak me pis s jednim s jen nebo zkracene :D tohle je improvizace, ptze sem nejak zapomnel heslo k plusminus uctu

tragedy, z myho pohledu warlocka by meli posilit magy a roguny (bez wotf by si uz vubec neskrtli), mozna trochu shamy a warr (ale zase moc neprehanet )
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:33:15  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

sherminatore, kdyz uz tak me pis s jednim s jen nebo zkracene :D tohle je improvizace, ptze sem nejak zapomnel heslo k plusminus uctu

tragedy, z myho pohledu warlocka by meli posilit magy a roguny (bez wotf by si uz vubec neskrtli), mozna trochu shamy a warr (ale zase moc neprehanet )

s tymi rogunami suhlasim, uz davno nejsu to co byvali
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:35:41  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jebko, hraju locka neco pres rok, tak vim jaky byl a jaky je ted
easy kill byl ne pro 20s wotf, ale ptze nemel burst dmg ani nic jak by prezil.

a to ze mas 3x 60lvl a nejaky epixy to jako z toho si mam sednout na zadek? taky tady nevytahuju co mam jeste za charaktery a kolik epixu mam
a nebo se budeme prehanet kdo ma kolik altu, jaky a kolik epixu a bude nam dobre
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:38:26  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jebko, hraju locka neco pres rok, tak vim jaky byl a jaky je ted
easy kill byl ne pro 20s wotf, ale ptze nemel burst dmg ani nic jak by prezil.

a to ze mas 3x 60lvl a nejaky epixy to jako z toho si mam sednout na zadek? taky tady nevytahuju co mam jeste za charaktery a kolik epixu mam
a nebo se budeme prehanet kdo ma kolik altu, jaky a kolik epixu a bude nam dobre

no zjavne nechapes co som tym chcel povedat. klasicky CZE/SVK syndrom, ked niekto povie co ma hned sa to berie ako "WTF im da best". napadlo ta ze to ze mam 3x lvl 60 ma opravnuje hodnotit warlocka z troch roznych pohladov na zaklade vlastnych skusenosti (so zodpovedajucim gearom, teda aby som porovnaval porovnatelne a nie jablka s hruskami), a nie ako vacsina ked porovnava jednu classu s inou?
Jo a padnut na zadek kludne mozes, i do not care.

Edited by - Jebka on 01/03/2006 16:39:11
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:38:46  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
lidi uvedomte si, ze mag ty dva trinkety opravdu nedostane od trenera pri dingu na lvl 60, opakuju ze je ma max 5% vsech lvl 60 magu co potkate - ano, trinkety+AP sou OP, uz sem to tu psal, ale to je taky jediny co je na magovi momentalne OP, jinak je to v porovnani s ostatnima ranged dmg charama gimp

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:39:14  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
je krasny kdyz si lidi pekne popovidaji

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:40:06  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

je krasny kdyz si lidi pekne popovidaji

ja bych si i povidal, ale tady zjevne nikdo neposloucha ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:40:55  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

lidi uvedomte si, ze mag ty dva trinkety opravdu nedostane od trenera pri dingu na lvl 60, opakuju ze je ma max 5% vsech lvl 60 magu co potkate - ano, trinkety+AP sou OP, uz sem to tu psal, ale to je taky jediny co je na magovi momentalne OP, jinak je to v porovnani s ostatnima ranged dmg charama gimp

jo hele a Medulak dostal ten svoj HW/GM sword hned ako dingol?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:41:12  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

zahraj si warriora a skus buchat do maga s mana shieldom, som zvedavy ako sa budes tvarit ked nebudes mat rage ani na hamstring.

Nj... by me ale zajimalo, co pak ten mag bude delat, kdyz bude bez many :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:43:17  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Nj... by me ale zajimalo, co pak ten mag bude delat, kdyz bude bez many :)

na tri frostbolty nepotrebuje 8k many.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:43:22  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo hele a Medulak dostal ten svoj HW/GM sword hned ako dingol?

ctes ty vubec co pisu? ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 01/03/2006 :  16:44:29  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

mana shield sux, ice barriera je super, pro ty co ji maj :)

Jinak sem zvedavej co provedou s magem v 1.11

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000