Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Akce, raidy a Questy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/01/2006 :  08:44:57  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WanargiMort

Ahoj,

rad bych se pridal, v patek vecer od cca 22:00 bohuzel nebudu moct i kdyz se v SWG budu vyskytovat. V sobotu by se mi to hodilo vic.

No myslim, ze to zatim vypada na sobotu vecir:)
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 19/01/2006 :  18:11:43  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
nevite pls kde v questu na ARC-170 najdu Grralla ??? mel by to bejt woookieskej otrok v duhym trando campu ale nemuzu ho najit pls poradte

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/01/2006 :  08:02:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

nevite pls kde v questu na ARC-170 najdu Grralla ??? mel by to bejt woookieskej otrok v duhym trando campu ale nemuzu ho najit pls poradte

mam pocit, ze tahle cast byla bugla, a ta chlupata opice byla nekde jinde, podivej se po forech
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 20/01/2006 :  13:16:11  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:
Originally posted by Dreik

mam pocit, ze tahle cast byla bugla, a ta chlupata opice byla nekde jinde, podivej se po forech

njn kdyz ja sem strasna lama
myslis ofic fora ze?

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:27:24  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Dotaz nezasel by nekdo na NH nabo na Shaker neco....
Pada z nich ten Republic Hilt 2h.. a docela by semi libilo jej nosit

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:30:42  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Nechysta se nahodou nekdo na quest Transfer of the AI ? pokud ano, tak mi dejte vedet, pridal bych se, solnout se mi ho nedaři :) dik

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:38:42  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
Na Sherkara pro old rep hilt potrebuju i ja

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:41:54  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

ok, jedna se o kubaza beetle cave, hergoth slibil ze by sel taky a asi jdeme dnes vecer, pokud by ses chtel pridat tak dej vedet, imo ve 3 lidech to musime dat..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:42:33  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

na shreka můžem zajít už snad nebudu mít večer timer :)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:51:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky by se hodil, pokud se pujde az o vikendu tak si snad poridim Trials.

Black
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 23/01/2006 :  12:23:50  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

No urcite na sherkara pujdeme vickrat pac old hilt chce

Wanargi
Quartax
Khaot
Enni
Tarantina
Asi urcite i Koudy

EDIT: Quartax rikal ze utoky jsou s old rep hilt pomalejsi

Edited by - WanargiMort on 23/01/2006 12:27:28
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/01/2006 :  12:24:42  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

Nechysta se nahodou nekdo na quest Transfer of the AI ? pokud ano, tak mi dejte vedet, pridal bych se, solnout se mi ho nedaři :) dik

ja bych sel, nemam to hotove, usolovat se to opravdu neda
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 23/01/2006 :  12:41:46  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

ja bych sel, nemam to hotove, usolovat se to opravdu neda

dem to dnes vecer zkusit s Horacem, ten to ma hotovy a vi jak na to, ale zatim nevim v kolik hodin, tak se dohodnem ve hre.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 23/01/2006 12:42:04
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 23/01/2006 :  14:20:07  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Wanargi
Quartax
Khaot
Enni
Tarantina
Asi urcite i Koudy

a kdyz du na nej sam, tak mi padl kua ..... doufam ze to bylo poprva a naposledy

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/01/2006 :  15:38:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pajo mam pro tvyho armorsmitha suprovej prsten co pridava nejake bonusy. Padl nam tenkrat s foremana v kubaza cave.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 23/01/2006 :  17:29:27  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Pajo mam pro tvyho armorsmitha suprovej prsten co pridava nejake bonusy. Padl nam tenkrat s foremana v kubaza cave.

supr, tak ja teda lognu

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 24/01/2006 :  23:31:12  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Takze dnes nekolikaty neuspesny pokus o quest Wrong Place,Wrong Time tovarne na droidy takze se to bude delat tak dlouho dokud se to neudela pro neznale pripomenu je to soucast questu na HK-47 a jeho loot YT-2400 nejvic se potykame stim ze lidi nemaj hotovou Kubaza Cave a tovarnu na severu a pak je az tadle na jihu.Takze se de bud patek,sobota nebo nedele ucast povinna kdo nepride zaplati pokutuTakze kazdy se hodi a kdo ma ten quest tak ho berem tuplem chce to full grupu blizsi info poskytne pan Varan (Jorssk)Jako jednatel Kladelko S.R.O Czech Company

Edited by - Akoh Adi on 24/01/2006 23:33:18
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/01/2006 :  09:36:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo ale tu tovarnu pred tim zatim nedelejte pac po wrong place, wrong time je quest battle of koseyet tak aby z nej mel kazdy svuj loot.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 26/01/2006 :  09:56:09  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jo ale tu tovarnu pred tim zatim nedelejte pac po wrong place, wrong time je quest battle of koseyet tak aby z nej mel kazdy svuj loot.

Dnes jen dodam ze vcera se to malem vyvedlo, ze sme byli uz na konci a pak nas vybafli SBDcka a bylo to v riti vsici pomreli. Tak dnes se de zas tak lidi vecir.Nabor bude tak po 22.00 kdo ma zajem cim vic tim lip:)
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 26/01/2006 :  22:39:14  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Tak dnes se to nekonalo z nedostatku poctu lidi ale zitra se do droid factory pude mezi 16.00-21.00 takze v tomto case se lognete.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  13:36:56  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Ted mam problem s questem delam ty v keritamba Village Arenu uz mam a pro tri eldery ty tejpky tam taky zbejva me posledni pro Ardona mam zabit 5 outcast assasinu v webveaver cave jenze je zabijim a neodecitaj se me nevite co stim potrebuju to abych moh promluvit se Zhardanem a jit si pro dalsi badge:)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 27/01/2006 :  14:58:39  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Ted mam problem s questem delam ty v keritamba Village Arenu uz mam a pro tri eldery ty tejpky tam taky zbejva me posledni pro Ardona mam zabit 5 outcast assasinu v webveaver cave jenze je zabijim a neodecitaj se me nevite co stim potrebuju to abych moh promluvit se Zhardanem a jit si pro dalsi badge:)

outcast assasini jsou bugnuty uz delsi dobu, maj to opravit ale kdovi kdy.. ja jsem se tam taky zastavil... psal jsem report ale bez odezvy :(

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 27/01/2006 14:59:15
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  19:02:37  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

outcast assasini jsou bugnuty uz delsi dobu, maj to opravit ale kdovi kdy.. ja jsem se tam taky zastavil... psal jsem report ale bez odezvy :(

Za ten quest pro toho tipka v keritambe je badge Blood Hunter vid doufam ze to opravej chci delat pro Zhardana a ziskat i to badge za outcast
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/01/2006 :  22:18:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Wanargi
Quartax
Khaot
Enni
Tarantina
Asi urcite i Koudy

Koudy nepůjde, Koudy to balí - to že nemůžu do Station Acess plan zahrnout účty kde jsou jiné loginy, to mě dostalo a znechutilo, takže balím SWG - dvě hry platit nemůžu a v SWG stejně už není moc co dělat...
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/01/2006 :  23:02:01  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
no tak to je ale celkem logicky koudy

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/01/2006 :  04:32:28  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
V SWG se toho da delat dost, staci jen zpocitat kolik veci nam jeste chybi z Chu-gon Dars cube .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/01/2006 :  09:19:09  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
btw vcera jsem videl LS s lava crystalem a je pekne hnusnej..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/01/2006 :  11:58:46  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidim ze se ti zase trochu posunula carka

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/01/2006 :  12:29:49  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

vidim ze se ti zase trochu posunula carka

ty mas postreh

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/02/2006 :  04:05:47  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Me se ls s lava crystalem celkem libi, takova oranzova .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 10/02/2006 :  11:41:53  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jorssku kdy bude repete ty vcerejsi akce ? kterou jsme mimochodem zbytečně prokoučovali

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/02/2006 :  13:28:21  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

jorssku kdy bude repete ty vcerejsi akce ? kterou jsme mimochodem zbytečně prokoučovali

Jj, doufam ze repete bude co nejdriv a tentokrat snad bez natvrdlejch amiku:)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 10/02/2006 :  14:17:14  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no musim priznat ze mam na vcerejsim nezdaru taky svuj dil ... :(

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/02/2006 :  17:12:25  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no musim priznat ze mam na vcerejsim nezdaru taky svuj dil ... :(

Ani bych nerek proc si to myslis.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 10/02/2006 :  18:16:10  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mno ja taky doufam ze co nejdrive, dneska nemam cas a zitra je ta guild akce s IHC tak doufam ze vsici prijdete. Takze mozna pozitri .
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 10/02/2006 :  19:10:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
tak zitra akce s elorem neni pac mu odesel net, takze muzeme do factory!!
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 10/02/2006 :  22:04:12  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ale to prece neznamena ze akce s IHC nebude...
CHtelo by se to zeptat. Jorssku zkus se zeptat Versattiho jak by to vypadalo.
Nechtel bych aby se rikalo ze jsme se nezucastnili

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/02/2006 :  22:32:45  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lygie se ptal Elor to porada a kdyz neni tak akce neni. Btw. stejne si ani neprisel, teda ja sem te tam nevidel .

LIDI V NEDELI V 8 VECER JDEME DO DROID FACTORY 2. Po tom uz je mozna HK a potrebujeme kazdou pomoct,pac je to moc hard. Pls. kdo muze at prijde!

Edited by - Jorssk on 11/02/2006 22:34:09
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/02/2006 :  01:21:46  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ted jsem dorazil z prace... a to jsem v ni byl od 8:00

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 12/02/2006 :  01:23:09  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

ted jsem dorazil z prace... a to jsem v ni byl od 8:00

Pojd na ventrilo enni :P

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/02/2006 :  11:32:35  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ja jsem byl uplne statej unavenej a ospalej

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 12/02/2006 :  12:48:06  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

ale to prece neznamena ze akce s IHC nebude...
CHtelo by se to zeptat. Jorssku zkus se zeptat Versattiho jak by to vypadalo.
Nechtel bych aby se rikalo ze jsme se nezucastnili

KDyby to tak nebylo, tak by mi elor nepsal jen tak pro nci za nic ,aby se to neposunulo.Psal mi to nejspis proto ze je poradatel te akce ,ne?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/02/2006 :  16:47:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hlavne prijdte na dnesni akci .
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/02/2006 :  21:20:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
V UTERY 14.2.
AKCE DO DWB
v 7-8 hod. cim driv tim lepe.
SRAZ ENDOR - SMUGGLER OP.
Pro lvl: 88-90

Edited by - Jorssk on 13/02/2006 22:01:12
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/02/2006 :  16:10:15  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
VE ČTVRTEK AKCE DO FACTORY PART 2
SRAZ v MENSIX
OD 7-8 hod.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:19:16  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
asnd budu mit vice casu tak dorazim

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/02/2006 :  17:07:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
NEDELE 19.2.2006
RAID DO DWB na SESTAVENI JETPACKU
v 7-8 Hod.
SRAZ SMUGGLER OP. na ENDORU
Go to Top of Page

Kwebs
Starting Member

73 Posts

Posted - 21/02/2006 :  08:03:35  Show Profile  Send Kwebs an ICQ Message Send Kwebs a Private Message  Reply with Quote
chcel bych navrhnout raid. Protože me uz hodne amiku presvedcilo ze sou vazne ty nej Uz sem tam byl cca 5x a pokazdy sme skoncili u nejakyho droida velitele. Uz s tim mam nejaky zkusenosti jestli se chcete pripojit tak tak dejte navrh na cas a den nejakou predstavu nemam hlavne uz ten quest chci mit za sebou

SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90
SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 21/02/2006 :  08:51:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no jo, ale jakej quest?
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 21/02/2006 :  18:12:15  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwebs

chcel bych navrhnout raid. Protože me uz hodne amiku presvedcilo ze sou vazne ty nej Uz sem tam byl cca 5x a pokazdy sme skoncili u nejakyho droida velitele. Uz s tim mam nejaky zkusenosti jestli se chcete pripojit tak tak dejte navrh na cas a den nejakou predstavu nemam hlavne uz ten quest chci mit za sebou

Kdyz se mysli stale na lootovani na ostatni dulezite veci se zapomene.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,48 seconds. on eygor Snitz Forums 2000