Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Video z evropy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 21/01/2006 :  10:59:14  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
Johane prestan placat ptakoviny prosimte.
Tenhle topic byl puvodne o jednom videu,takze se vrat zpet k tematu, nebo si zaloz novy.

Malej - Shaman 8Lx (EU PvP-Camlann)
Rivenid - Animist 2Lx (PvE gimp)
etc.
Rivene - Bainshee 4Lx (RvR Excalibur) - tired
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/01/2006 :  11:04:07  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Riven

Tenhle topic byl puvodne o jednom videu,takze se vrat zpet k tematu, nebo si zaloz novy.

Tenhle topic byl od zacatku o flamovani, tak at mluvi ! Nebo ti slapnul na kuri vocko ?

/let the flames begin !

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 21/01/2006 :  11:52:57  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Jezis grupu Javea davame ve 4 lidech. Bersi, skald, shaman, healer..

Fakt nechapu proc tedy... kdyz jak rikas umirame pomaleji... ses na takovu grupu nasranej.. a nejde o to ze takove grupy ani nemame.. Jedinej dobrej Vampir je Maypiire. BD mame jenom jednoho je sice rr11, ale to je jeho problem :D

V normalnim pripade nase guilda NIKDY nema mezz. Jelikoz frosti hrajou na clasiku a od nas me nikdo nechce dovolit vzit misto bersiho meho sorcika co nema nalevelovane arty :P

Takze sem to pokazde ja.. kdo vede grupu a dela MA coz je ve spouste pripadu dost nevhodne... zvlaste vs grupy co maj mezz.

Jo a ten RR11 BD nema ani ML1 jelikoz ML proste k zivotu nepotrebuje..
ML10 ma velice malo clenu nexus. Nikoho to proste nebavi... a ML kde proste musis mit more lidi neudelame.

More FG na camlannu.. to asi tezko. Treba vcera... jenom v gothu sme potkali fg Fearu.. tot vse. TOA ciste... to bylo uplne super udelat za 2h 1k rps... Zvlaste kdyz se motaj jenom v Gotu kde jsou porad vsichni bez rewardu.

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 21/01/2006 :  12:55:26  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Tenhle topic byl od zacatku o flamovani, tak at mluvi ! Nebo ti slapnul na kuri vocko ?

/let the flames begin !

hehe, ne nikdo me na kuri oko neslapl...ok tedy, ted mam cas psat, takze trochu toho flame neuskodi.

V Nexusu to momentalne vypada tak, ze se vetsina lidi presunula z Camlanu na clasic nebo na Excalibur, (ale postupne se nekteri zacinaji zase vracet,ti z clasicu, diky uzasnym zergum). Na nejaky uber setupy se tedy nehraje, vetsinou nam napisou lidi z guildy Fear, sebereme co mame zrovna online, parkrat se vzajemne zabijeme a logneme. Je to bida.
4-6 FG jak pise Johan, tady behalo soucasne naposled nekdy v listopadu minuleho roku. Momentalni stav je spise 1-3, a idelane se to vsechno placa v gothu, takze pouze nasiraji(nasirame) solisty.

Jak je psano vyse, prokletim Nexusu byl odjakziva nedostatek mezeru,
Jediny bard co za neco stal nam odesel zhruba pred rokem na materskou , vystridali se tu nejaci sorcove, a healeri. Ale bud to byli nejaci nezletilci, co se chovali jako pitomci, tudiz byli zahy vykopnuti, a nebo prestali hrat.
Na Camlanu zustava jen nekolik zarytych pvp hracu, kterym se uz jinam nechce, nebo uz by na dalsi levelovani a vybavovani charakteru jinde nemeli cas ani nervy

.../flame on
Johane mas pravdu, hravame s Mrburnsem (BD), a s Maypiire (vamp), tim dalsim asi myslis neciho solo twinka, souhlasim ze vampove sou prepal, ale s tim nic nenadelas, na bonedancery sis uz ale mohl za tu dobu zvyknout. A ano jeden Warlock v guilde opravdu je, je to twink od Narushi, ktery si to vyskemral. Nicmene byl invitnuty puvodne jen jako obrance do keepy, jestli s nim nekdy v ranich hodinach hrava nevim. Co vim, je ze se pred casem odstehoval na clasic, ale muzu te ujistit o jednom, ze my (rozumej cesi)warlocky do grupy nebereme .

Dale... Javea - ty mas to stesti ze je potkavas venku? Ja o nich slysim (ctu) tak maximalne obcas rano (napr.dnes) na guildovnim foru, ze nam zase nekdy mezi 3-4tou rano sebrali reliky.
Tak pred 14 dny delali pvp, sice se vytrvale snazili, a meli za to nas obdiv, ale moc jim to neslo ani s relikama.

SpaNNiard - kdyz jsem se vratil na Camlann, byla to jedna z dobrych pvp guild. Momentalne se o nich v guilde mluvi jako o trashtalkerich a flamerich. Tak nevim, me jako samanovi nepisou. Nemuzu soudit.

Pomahani:
Neznam cloveka ktery by ostanim pomahal vic nez Rozsekal, at uz se tykalo artefaktu, organizovani ML raidu pro ostatni, PL, nebo temer cehokoli. Problem byl ten, ze by ti byval kazdy rad pomohl, ale nikdy nikdo nevidel(alespon do te doby nez si prodal account) tvuj template pro healera.
Ale casem kazdyho prestane bavit delat artefakty ktery sou vicemene otrava, pro nekoho kdo nevi co vlastne potrebuje, a vymysli si co by se mu tak jeste mohlo hodit. Nemluve o tvem silenem twinkovani, kseftech s accountama,a o tom ze si byl sprosty na lidi z guildy.

/flame off

Jak rikam, prestan placat ptakoviny a uz dospej.

to Deim: spokojeny?

To by mohlo stacit,jdu ven. Prozatim caf
(ten edit dole ignorujte, odmacknul jsem odeslani o neco driv nez sem chtel, jeste jsem to nemel dopsane)

etc.

Edited by - Riven on 21/01/2006 13:42:24
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/01/2006 :  13:08:30  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Uz to zase jede, juhuuu.

Ja jsem Pramena v nasi US guilde taky nemel rad... Choval se vzdycky strasne detinsky, delal 68 tisic twinku a naposledy pred jeho vyhozenim si udelal Warriora, kdyz jsme potrebovali jeho gearnuteho healera s nejakym tim rankem.

A jeste neustale spamoval /gu, pojdte mi pomoc s levelovanim, pojdte mi pomoc s tim a tim artem, s tim a tim mobem, nemate nekdo to a to ?
-----

Skoda, ze nejde switchnout char z US na EU a naopak, byt treba s nejakou penalizaci na RPs nebo gear.

V soucasne dobe na Mordredu nehraje zadna TOP cookie cutter guilda typu MDK, takze se da rict, ze UK nema soupere a dost lidi od nas v zajmu zachovani "challenge" hraje v PvPcku sve twinky, aby to nebyl takovy easymode.

Obcas se nekdo ukaze, kdo stoji za relog na mainy, ale nestava se to moc casto.

Dost ted uvazujeme, ze zkusime nalevelovat/nagearovat nejake charu na EU a zabojovat si proti tem vasim RR11 drsnakum v RR4 grupe.
------

Nekdo psal, ze BD ktery ma moznost mit nejlepsi ML "lajnu" ve hre nepotrebuje MLka ? Kterej noob to byl ?

Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 21/01/2006 :  14:17:08  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
Super flamewar Johan vs zbytek sveta aspon to tu zas jednou trochu ozije.

quote:
Skoda, ze nejde switchnout char z US na EU a naopak, byt treba s nejakou penalizaci na RPs nebo gear.

Jo nebo by mohly ty nase dva tezce zivorici PvP servery rovnou spojit, o tech par zakazniku min by uz Mythic nebo GOA nezabilo

Pokud chcete prejit na EU tak to samo uvitame. Doporucit to sice s klidnym srdcem nemuzu, ale pokud se vam chce kupovat nove accounty a vybavovat se na skoro mrtvym serveru tak super
Byl bych i ochoten pomoct s levelingem ci artama kdyby bylo treba.

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/01/2006 :  15:06:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja si doteraz pamatam, ked tu bol u mna korka (to viete neohraniceny a neviazany gay sex ma nieco do seba, takze mu stalo za to sem prist) a boli sme na teamspeaku ..... zasek lasicka hadka, lebo pramenovho healera uschi vybavil itemama a on ich dal potom nejakemu newbikovi na ,,transfer itemov,, ale ten newbik mu ich ukradol .... proste lamerina

teamspeak :

hadka
....
....
....
Pramen : ,,Uschi, neser mne, neser mne ....
Teamspeak : Player left (alebo aka je ta hlaska .... toz ako uschi bol host teamspeaku a kickol ho s hlaskou : Uz se nevracej. )

Teraz to znie trapne, ale som sa s korkou nedokazal prestat smiat
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 21/01/2006 :  15:19:00  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Ja nikam nejdu, mam moc prace a nemam na to koule...

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 21/01/2006 :  15:51:10  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tristaver

quote:

Jo nebo by mohly ty nase dva tezce zivorici PvP servery rovnou spojit, o tech par zakazniku min by uz Mythic nebo GOA nezabilo

Pokud chcete prejit na EU tak to samo uvitame. Doporucit to sice s klidnym srdcem nemuzu, ale pokud se vam chce kupovat nove accounty a vybavovat se na skoro mrtvym serveru tak super

Souhlasim, pokud se vam bude chtit, radi vas na Camlannu uvidime.
Po 1.81 snad server zase trochu ozije. PL neni problem, lev 50 je otazka par dnu, a sehnat nejake ty artefakty ci jine vybaveni bude taky relativne v pohode.

etc.
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 22/01/2006 :  11:15:53  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nekdo psal, ze BD ktery ma moznost mit nejlepsi ML "lajnu" ve hre nepotrebuje MLka ? Kterej noob to byl ?

Ne takto sem to nepsal. Rikal sem ze ten BD co ho mame MrBurns sice ma rr11, ale nenavidi delat nejake ML. Nikdy na zadnem ML raidu s nama nebyl. Takze proste ML nema. On si nestezuje ze by mu nejak chybely.

Takze to neber tak, ze ja tvrdim ze BD proste ML nepotrebuje..

No jo.. to je to slovickareni

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/01/2006 :  12:31:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

populace zase vzroste az lidi pochopej ze classic servery nejsou nic prevratneho ale spise krok zpet, a hlame tu na US dost pomohl toa pve nerf patch 1.81, populace ted jde pomalicku nahoru ale neni tu dost EU hracu takze vetsinu casu bojujem proti 12letym amikum coz me osobne nijak extra nebere :/

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/01/2006 :  15:20:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

populace zase vzroste az lidi pochopej ze classic servery nejsou nic prevratneho ale spise krok zpet, a hlame tu na US dost pomohl toa pve nerf patch 1.81, populace ted jde pomalicku nahoru ale neni tu dost EU hracu takze vetsinu casu bojujem proti 12letym amikum coz me osobne nijak extra nebere :/

Pokud nedojde k nejake zasadni zmene (napr. moznosti char copy na Mordred) tak uz populace nikdy nevzroste. Neporoste ani na classic serverech ani na rvr. I kdyz bych si samozrejme pral, aby to bylo naopak.

DAOC tu sice bude jeste za 15 let (dockame se merge EU, US, Korejskych a Japonskych serveru - tak jak to uz bylo k videni napr. u EQ ci SB), ale uz to nebude nikdy jako drive.

Co se tyce 12 amiku - prave tihle 12 amici jsou x krat lepsi nez nejaky 30lety buranek z cech. Jsou mlady, maji rychle reflexy a rychly ping ) Ty nemas ani jedno. Prave pvpeckovat proti 12 amikum by pro tebe mela byt vyzva ).
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/01/2006 :  16:27:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ja si doteraz pamatam, ked tu bol u mna korka (to viete neohraniceny a neviazany gay sex ma nieco do seba, takze mu stalo za to sem prist) a boli sme na teamspeaku ..... zasek lasicka hadka, lebo pramenovho healera uschi vybavil itemama a on ich dal potom nejakemu newbikovi na ,,transfer itemov,, ale ten newbik mu ich ukradol .... proste lamerina

teamspeak :

hadka
....
....
....
Teamspeak : Player left (alebo aka je ta hlaska .... toz ako uschi bol host teamspeaku a kickol ho s hlaskou : Uz se nevracej. )

Teraz to znie trapne, ale som sa s korkou nedokazal prestat smiat

Jj, to bylo mega. "Player kicked" :) Proste super zazitek...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/01/2006 :  16:55:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Pokud nedojde k nejake zasadni zmene (napr. moznosti char copy na Mordred) tak uz populace nikdy nevzroste. Neporoste ani na classic serverech ani na rvr. I kdyz bych si samozrejme pral, aby to bylo naopak.

populace na mordredu mirne stoupla po 1.81 z cca 200 online (po release classic serveru) na dnesnich 300+

quote:
Co se tyce 12 amiku - prave tihle 12 amici jsou x krat lepsi nez nejaky 30lety buranek z cech. Jsou mlady, maji rychle reflexy a rychly ping ) Ty nemas ani jedno. Prave pvpeckovat proti 12 amikum by pro tebe mela byt vyzva ).

z tohohle hlediska jiste, ale daoc neni fps kde tohle hraje nejdulezitejsi roli, u daocu se musi premejslet a tudis je zde urocena i zkusenost, nemam s nima problem co se tyce herni stranky, problem mam spise s jejich pristupem ke hre, tim jak nadavaji, tim jak jednou prohrajou a prohlasi nas za cheatery a jiz proti nam nehraji atd...
proste to berou moc vazne

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/01/2006 :  17:31:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
populace na mordredu mirne stoupla po 1.81 z cca 200 online (po release classic serveru) na dnesnich 300+

Mno ... Odhadem tak 75% populace Mordredu zkusila jeden z classic serveru. Po dvou az ctyrech tydnech se nejaka cast vratila. To je tech soucasnych +- 300 hracu. Ostatni uz pravdepodobne Mordred pohrbili.

Mordred pvp uz neni sachovou fg v fg hrou. Je to obycejna dama nekolika jednotlivcu campujici porty. Bohuzel.

Mordred je skvely misto pro gildy jako Sin Vida, PTC ci Uhni Kurva, ktery nemeli sanci se prosadit a v podstate u nich fg v fg neexistovalo v dobe popu 1k+ hracu.

Skutecny fg hraci jsou ted na classicu ci starych rvr serverech, kde zazijou desitky fg akci per vecer. Takze si nemyslim, ze classic servery jsou krokem zpet ...

quote:
classic servery nejsou nic prevratneho ale spise krok zpet

add 21:25

Prave ted jsem sledoval bitvu E-Atletu (mdk z mordredu a nekolik dalsich mordred hracu) na Garethu jak zabili postupne 3 fg na jeden nadech a vterinu na to dostali add 2 fg midu - protocili snad vsechny RA, Trinia vychlastala minimalne 10 lahvi many a nakonec tento zerg 2fg kitovanim porazili.

(v sestave sorcerer, cabalist, theurg, cleric, cleric, minstrel, paladin, mercenary)

Na Mordredu uz nemas sanci neco podobneho zazit :(

Edited by - VT on 22/01/2006 21:30:47
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/01/2006 :  22:41:24  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
samozrejme, mas pravdu ale nemuzes to takhle generalizovat, nekteri hraci tam nehrajou protoze je to pro ne hra o "neco" osizena
dale pohyb neni jen classic <-> mordred ale i normalni servery <-> classic

take mas pravdu ze UK moc 8v8 nedela delame radsi 4v8 bavi nas to vic ;)
MDK zas neprovozovalo male grupy takze bych to neresil, oboji ma sve klady a zapory

add ten dodatek
na garethu jsem skousel levelovat ale uz na to proste nemam kdyz by se nekdy PL tak se treba i pridam jinac je pro me dulezitejsi ze lognu a jedu pvp misto toho abych se stresoval 1 mesic zabijenim mobu

Edited by - Yennefer on 22/01/2006 22:43:27
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/01/2006 :  22:56:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na VNboardech ctu spise o 8v4 ... oo

quote:

MDK zas neprovozovalo male grupy takze bych to neresil, oboji ma sve klady a zapory

Kdyz jsem hraval ja, tak jsem se lognul, rekl jsem, ze creatuju grupu, invitnul jednoho a nekam jsme se portli a primo v pvp zonach jsem filloval grupu.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 22/01/2006 :  23:12:56  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nemluve o tvem silenem twinkovani, kseftech s accountama,a o tom ze si byl sprosty na lidi z guildy.

Silene twinkovani? Myslis meho jedineho healera a k tomu jsem mel jedineho 50 savage, ktereho jsme hral jen obcas?

Kseftem s accountama: prodal jsem EU ucet s healerem, protoze jsme potreboval prachy, priznam to. Mezitim jsem hral obcas na US, kde jsem byl pozvan a hral jsem char co mi rekli, no vlastne, vzdy hraju, to co je treba... ale lidi jako Deim, proste s tebou hrani me nebavi.

Muj druhy EU ucet, kde jsem udelal shamana, proc? Protoze mi Rozsi rekl, ze je nemate...hral jsem do te doby, nez v Nexus byl online ja a max rozsi a vsude jen litali warloci, tak jsem DAoC vzdal a prodal ho Martinovi za penezni hodnotu (Hral na US rvr a chtel zkusit EU, a tusim, ze jsme meli castecnou domluvu, ze mi ten acc zase proda za 1000kc, takze chapete, bylo to jakoby takove pujceni se zalohou), dale to pokracovalo, ze se jde na RvR Exca hib, Martin uz tam mel tusim chary, tak jsem si koupil dalsi acc... jel jsem pbaoe eldritche a vyexpoval na 50 pomoci CM bugu, pomahal jsem i par gu clenum, co chteli PL, ale pujcoval jsem tento acc jednomu clenu KOJ, diky kteremu jsem ziskal warning na bann, takze jsem toho nechal.. par lidi z gu mi rikalo, ze to nevadi, ze do bannu je treba mit 3 warningy, rikal to tedy hlavne Dutx, dale me tento hrac nastval, s veci ohledne toho, ze byl up Scalars a ptal se na lidi, a ja mu psal, ze prijdu, ale, ze kdy to udelame chci si rollnout. Jeho odpoved byla, ze teda ne, on chce jako jediny arte. Kdyby to byl nekdo jinej prijmu to, ale tomuto memeberovi jsem vytahl 2 chary skoro na 50 a pomahal mu jako ko*ot, nidko z guildy to nepochopil, vse jsem odnesl ja, tak jsem smazal toho Buglevelovaneho eldritche a bye.

A ted po delsi dobe si zase od Martina beru z5 svuj byvaly acc se shamanem a uz i s tim theurgem a ted si Dutxe chainuju, takze jsem spokojenej. Tak toto je muj tezkej kseft a accountama, muzete me za to flamovat, vse vse, ale ja vam na to vite co? Kaslu.

A sproty jsem byl na ty, kteri si to zaslouzili a hodne lidi bylo sprotych na me, tak co?

quote:

Ted pri prime time mivame taky kolem tech 150-250 lidi, takze doufejme, ze to snad Camlann bude kolem 400 lidi, bitvy v gothu uz me nebavi, neni tam soukromi, samy sniper tam leechuje, nebo nejaky wl s botem si vlitne do bitvy a hodi 2 chambers s PBAOE...

quote:

btw. rikal jsem . Uschi, neser mě, neser mě...

quote:
Ja jsem Pramena v nasi US guilde taky nemel rad... Choval se vzdycky strasne detinsky, delal 68 tisic twinku a naposledy pred jeho vyhozenim si udelal Warriora, kdyz jsme potrebovali jeho gearnuteho healera s nejakym tim rankem.?

Ja te taky nemel nikdy rad, tva minulost mluvi o vsem. Mozna, ze jsem se tak choval, ale nejsem clovek, ktery nekomu lozi do zadku Deime.
Hral jsem Healera, Healera a jeste jednou healera, vetsinu veci jsem dostal od Uschiho, ale vy chlapi jste nedokazali pochopit, ze me ten char proste uz nebavi, nebylo to uz jako na EU, tak jsem chtel zkusit druida... to pak bylo itemy z5 a bye bye, itemy jsem vratil az na ml7 Healer shield, ktery se zahadne ztratil, koupil jsem v hz jen podle nazvu Magma infused shield... na staty jsem se nedival, vratil jsem to Uschimu a skoncil jsem se hrou. Jednoho dne mi bracha rekne, ze Uschi mi vzkazuje, ze ma spatny stit, ze prej to neni typ, tak jsme prodal krojera apod, veci za 50% slevu a dal money Uschimu za ten stit, the End. Ten warr byl nejak mezitim, nic vic jsem nehral.

quote:
A jeste neustale spamoval /gu, pojdte mi pomoc s levelovanim, pojdte mi pomoc s tim a tim artem, s tim a tim mobem, nemate nekdo to a to

Chteli jste healera, meli jste ho mit. Ja to vse chtel mit z krku a veril, ze i vy, aby se pak uz jelo hlavne pvp a s healerem jsem o levelovani neporsil, vzdycky jste me brali sami... az s warrem jsem te prosil v tom DF, takze spam o level jsem nedelal, asi si me s nekym pletes. Arty? Moby? Nevim...tusim, ze za celou dobu jsem vubec nechekoval arty a ani, moby hraval jsem Uschim, Legends, Rikinem, Dorlim a s ostatnima pvp... Poptaval jsem se po svitkach mozna.
Takze Deime, neber si me do huby a nedelej ze me neco horsiho nez jsi ty.

quote:
Jezis grupu Javea davame ve 4 lidech. Bersi, skald, shaman, healer..

Fakt nechapu proc tedy... kdyz jak rikas umirame pomaleji... ses na takovu grupu nasranej.. a nejde o to ze takove grupy ani nemame.. Jedinej dobrej Vampir je Maypiire. BD mame jenom jednoho je sice rr11, ale to je jeho problem :D

V normalnim pripade nase guilda NIKDY nema mezz. Jelikoz frosti hrajou na clasiku a od nas me nikdo nechce dovolit vzit misto bersiho meho sorcika co nema nalevelovane arty :P

Takze sem to pokazde ja.. kdo vede grupu a dela MA coz je ve spouste pripadu dost nevhodne... zvlaste vs grupy co maj mezz.

Jo a ten RR11 BD nema ani ML1 jelikoz ML proste k zivotu nepotrebuje..
ML10 ma velice malo clenu nexus. Nikoho to proste nebavi... a ML kde proste musis mit more lidi neudelame.

More FG na camlannu.. to asi tezko. Treba vcera... jenom v gothu sme potkali fg Fearu.. tot vse. TOA ciste... to bylo uplne super udelat za 2h 1k rps... Zvlaste kdyz se motaj jenom v Gotu kde jsou porad vsichni bez rewardu.

Rozsi, Javea jsou free rps. Tu grupu davate proc? Mate shamana s high aug.. mozna i red urcite zluty matter, nedelaji vam dmg a mate banelorda, kdyz jsem ja s Bladekillerem, tak nam staci shammy/druid a taky je dame. Ta TD grupa nemela banelorda;) a mezz byl zase na mne.

Jak to jeste zilo, meli jsme proti vam fighty a bud jsme vyhrali my nebo vy, ale jak rikam, oproti ostatnim umirate nejdele. A nasranej? Chlape, uz hodne delsi dobu beru DAoC jako zabavu... a jen rad lidi vytacim;).
Vsichni vampiiri jsou dobri, staci mit Banelorda, charge 3, purge 3 a to muzu byt i ja ten nejlepsi vampiir teda, kdyz na me leti, jen strafuje, ze kdyz jsme mel moc, tak jsme castit nemohl... to je skill, kteremu se muzes jen smat.
Vsiml jsem si, ze ted mate new healera Lush, vcelku ujde. Ja mam stejny problem, ze grupu vedu ja, a main mezz jsem ja... mezzer jsem dobrej, problem je ta jeho kvalita, pro det5 pure tanky je to asi pauza na 3-5 secs.
At uz udela rr12 a hraje jiny char ;)
Je pravda, ze ty fg nejsou kazdy den, ale treba zrovna denska tam 3-4 byly, nejak co jste odlogli popli TD, Javea a Fear a jenda cross s Fleurs du Mal. Me spise vadi, kdyz vcera ja, hannai a Nls, jsme v gothu s nasima lvl 40-43 twinkama a chainuje nas trio elite, lognem mainy.. theurg, svg a pally, bez supporta, zabijem je a mistr Axty, nas flamuje, ze je zergujeme apod. a odlogli... proste nechapu, asi pocital 3 earth petky za svymi zady jako hrace.

Anyway, sry Rozsi, za tu pripominku o mych vedomostech, mel jsem mit predtuchu, jake to bude mit nasledky, uz na foru nic nejde rict jako vtip.

Zaverem, kdo je a co se chystate na Camlann, tak se na vas tesim, jak si vas obcas s guildou zabiju, timto koncim svoji spoluucast na tomto foru. US hraci me nezajimaji a vim o nekterych uz svoje, ze s nema nemam ani to nejmensi nutkani o necem diskutovat.

Good Bye.

Edited by - Pramen on 22/01/2006 23:28:07
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/01/2006 :  06:49:41  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen
La comunidad Checa es una mierda, Viva SpaNNiarD , Adios noobs

Ještě že k ní patříš i ty... Není nad sebekritiku

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/01/2006 :  09:55:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kolko krat sme uz poculi ze tu nebudes postovat ? dobre dobre len musel rypnut
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:07:14  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kdyz jsem hraval ja, tak jsem se lognul, rekl jsem, ze creatuju grupu, invitnul jednoho a nekam jsme se portli a primo v pvp zonach jsem filloval grupu.

Na VN boardech ctu dene 99% hovadin :). Nicmene te mohu ubezpecit, ze 8vs4 nedelame (je samozrejmne jasne, ze kdyz je venku FG a my s ni jdeme bojovat, tak 4 clene grupy, ktere cestou potkame zabijeme). Jinak klido-pido bojujem 4vs8, pokud to neni nejaka turbo-cookie cutter grupa a rekl bych, ze mame tak 1:1 vyhra/prohra. Vetsi grupy delame v pripade, ze se nechcem stresovat 4vs8 bojem a nebo pokud je ta enemy grupa fakt drsna.

V dobe, kdy jsem MDK videl v mensi nez "velke" grupe bylo par tydnu co jsi hral Warlocka :), to musim uznat, ze jsi byl na solo/duo dost casto, ale predtim si fakt nevzpominam, ze by MDK delalo i mensi grupy.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:13:35  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
V dobe, kdy jsem MDK videl v mensi nez "velke" grupe bylo par tydnu co jsi hral Warlocka :), to musim uznat, ze jsi byl na solo/duo dost casto, ale predtim si fakt nevzpominam, ze by MDK delalo i mensi grupy.

Protoze kulovy pamatujes ). Pred Warlocem jsem hral 120 dni played sveho Hystera, ze ...
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:18:25  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mordred je skvely misto pro gildy jako Sin Vida, PTC ci Uhni Kurva, ktery nemeli sanci se prosadit a v podstate u nich fg v fg neexistovalo v dobe popu 1k+ hracu.
Poprosil bych te nespojovat nasi milou guildu s konzumenty ze Sin Vidy a PTC. :)

Mne se na Mordredu libi to, ze muzu proste jit "out" v libovolnem poctu lidi a nemusim mit nutne endu, buffy, speedu, DIcko atd, atd... Na Classic serveru todle neexistuje a je treba mit vyvazenou FG zkusenych lidi - s tim se spojuji dalsi potize (/gc who rika 10 lidi online,/gc who neukazuje zadne specbuffy/endu...apod.).

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:24:42  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Protoze kulovy pamatujes ). Pred Warlocem jsem hral 120 dni played sveho Hystera, ze ...

Mno tak to si samozrejmne pamatuji take, jak jsi s Trinii campoval DFentrance a mi se na shrederech klepali strachem, at nejdete checknout exp spoty, >< a podobne radosti. :)

Jenze to uz je hooooodne dlouho zpet. Ja mel zato, ze se bavime o post-ToA 4vs4(+-1) roamovacich grupach, protoze veta byla tak nejak spojena s existenci Uhni Kurva, ze ano. :)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:42:06  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

samozrejme, na mordredu plati jednoduche pravidlo, kdyz vyhrajes tak jsi a) cheater, b) radarer, c) speedhacker, d) mel jsi fg
toto bud jednotlive nebo v ruznych kombinacich nebo vsechno najednou
fg jsme udajne byly i kdyz jsme 3 sejmuli fg italu...

quote:
quote:

mozna ze TY jsi mel jiny play style "kdyz jsi hral", ja osobne "nikdy" nevidel MDK out bez 8 lidi za starejch casu 8v8, nikdy je v uvozovkach schvalne protoze samozrejme uplne zarucene nikdy to nebylo ;)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:56:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
mozna ze TY jsi mel jiny play style "kdyz jsi hral", ja osobne "nikdy" nevidel MDK out bez 8 lidi za starejch casu 8v8, nikdy je v uvozovkach schvalne protoze samozrejme uplne zarucene nikdy to nebylo ;)

Ono je to asi oboustranne. Kdyz jsem v malych grupkach provozoval pvp tak jsem te taky nevidel ) Spatril jsem te az ve full grupe )

Muj cas byl vzdy totiz velice vzacny (nejsem student) a nikdy jsem netravil v TNN vic nez par okamziku.

Oba jsme tedy asi v malych grupach provozovali pvp na jinych mistech )

Ale spise bych rekl, ze ty jsi campoval v TNN u banky a resil svoje stale nove guild flagy nad hlavou . Ale to uz odbocuji od tematu suxujiciho Mordredu k temau nejvetsiho guild hopera 00) Neber mne vazne )

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:00:19  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Mno Veldo, ono je potřeba brát VN hodně s rezervou, to pravidlo se nezměnilo a řekl bych, že se nikdy nezmění.
Cokoliv, co se týká poměrů na Mordredu, je hodně subjektivní, mnoho lidí plácá tak, jak se jim to hodí.
Popravdě - příležitostí, kdy je UK schopna vytvořit gildovní grupu, je minimum, řekl bych až za hranici možností, tolik dobrých hráčů, aby se fg zvládla, tam snad ani nehraje.

Zbylé osmičlenky jsou obyčejný pick-up s uk-spřízněnci, které jsou vytvářeny za nějakým konkrétním účelem - pvp s jinou fg nebo nějaké pve. Že tento pug cestou potká nějaké sólisty, miniskupiny a sejme je - to se stává - a že se nějake top čtveřici vymakaných sehraných hráčů s bleskovými reflexy podaří takový nesehraný pug sejmout - to se stává také. A pak jsou z toho na VN humorné skazky o tom, kterak ten a ten sejmul toho a toho, a jak kdo suxuje, jak kdo zerguje, cheatuje, radaruje ... jako co?, hlavně že se lidé baví ne? (:

Je třeba zajímavé, že takový Best Italian Team mívá fg v evropském čase, a to pozor - co se týče výběru povolání, tak papírově žádné ořezávátka - běhá ve fg, přitom množství zmínek o tomto je na VN minimum.

Za to když 5 UK v rámci roamingu vběhne do goth harboru, sejme tam jednoho solo vampiira a warlocka, co prolagne z baráku, kam se schovává 90procent lidí - tak hned je to radar fg zerg! Lidé v afektu ztrácí schopnost počítat do osmi, zapomínají na last attacker featuru, na existenci ghost lagů ... na mnoho věci...

Jinak osobně nesdílím názor s corwinem na mordreďáckou hráčskou komunitu a zároveň si nemyslím, že by to na evropském serveru bylo nějak výrazně jinak.
Imho mezi EU PVP a US PVP servrem nejde dát rovnítko pouze a jen kvůli tomu, že v evropě mají starší aktuální verzi herního software.
A kdyby tomu tak nebylo, tak nevěřím tomu, že by pro mne byla evropa herně lepší než US.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 23/01/2006 :  20:14:10  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
Tos napsal Nathal pekne.

Umim si predstavit, ze ted UK na Mordu dominuje i v malych grupach, vsak by to byla ostuda s vasima rankama a zkusenostma :p

Ja si ted hooodne uzivam na Garethu, po slabsim zacatku (do Vanoc porad nekdo leveloval, cast USA lidi mela odpoledne skolu atd) jsme se rozjeli v uzasne sestave lidi. Vsichni jsou z Mordredu, Bakedog (Freeeze) sorc, Zuwie (Seryn) cleric, Yark paladin, Finest (Wockilla) merc, Xorbital theurg, Lakineo cabal, Absorb minst, dalsi cleric Crozbyx (Fixxed).
Kazdy v podstate hraje jakykoliv char, podle toho, co zrovna chybi.
Uzasna komunikace, strategie...tech addu a zergu, co za vecer zabijem...
Zaver : Mordred mi nechybi :)

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 23/01/2006 :  21:03:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Holt Veldovi se to hrálo jinak, když měl svého buffbota
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/01/2006 :  00:53:46  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia
Umim si predstavit, ze ted UK na Mordu dominuje i v malych grupach, vsak by to byla ostuda s vasima rankama a zkusenostma :p

Řekl bych, že UK nedominuje ve fg bojích, prostě hlavně proto, že těch dobře hrajících lidí je málo, 4-5?.. a ti také nejsou stále online, jen na svých main charech.
Herni styl je hodně odlišný od toho, co jsem měl příležitost zažít v mdk. Nevím sice, jak ti dobří Uk hráči tenhle styl snášejí, protože je to určitě hodně o nervy pracovat s ne-zrovna-super-bezchybnými spoluhráči a se starými kozly, jako jsem například já, kteří se novým kouskům učí moc pomalu.
Ostuda? No, hehe - nedělat ostudu v počítačové hře - tak nemluvím sprostě, nespamuji, netrashtalkuji, a to mi stačí. Dokaď mne ta hra baví, budu klidně ten nejhorší berserker na servru (:
quote:
Originally posted by Trinia
Ja si ted hooodne uzivam na Garethu...
Zaver : Mordred mi nechybi :)
Celé je to jen o lidech a je úplně jedno, co ti lidé provozují a kde... jakmile jsou naladěni na stejnou herní frekvenci, tak nic nebrání tomu si to hraní užívat.
Mne classic servr nebavil, protože tam nefungovala spřízněná komunita lidí a hru samotnou hrajem už moc dlouho na to, aby jsme byli živi jen z toho, co pro nás Mythic naprogramoval.
Obávám se, že by to dopadlo stejně i na tom EU pvp, bo ono to není jen o množství "cílů na zabití" - jak nejsou dobří lidé na spoluhraní, hra přestává být zábavná.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/01/2006 :  10:03:46  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ 2x Nathal post

Lepe bych to sam nenapsal. /thumbs_up

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 24/01/2006 :  11:16:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale spise bych rekl, ze ty jsi campoval v TNN u banky a resil svoje stale nove guild flagy nad hlavou . Ale to uz odbocuji od tematu suxujiciho Mordredu k temau nejvetsiho guild hopera 00) Neber mne vazne )

hral jsem v te dobe porad se stejnejma lidma, to ze se rozhodli presunout do jine guildy jsem nijak neresil a resit nehodlam
v tnn jsem stal docela casto to ano, bezici daoc na pozadi a prace na popredi + pustene icq na ktere jsem pripadne dostl msg ze mam jit na pvp

ale tohle jsem ti vysvetloval uz asi 20x ;) toz tebe proste brat vazne nejde ;)

2trinia: no hlame ze se bavis ne ? od toho si tu hru platis ;)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/01/2006 :  11:35:18  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
A ja si myslel, ze nejvetsi guildhoper jsem ja :(

Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:50:24  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Ty jses tak maximalne nejvetsi jelito umouneny

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/01/2006 :  15:08:11  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edmund

Ty jses tak maximalne nejvetsi jelito umouneny

Ahoj Edo,
az se naucis pouzivat s healerem unmezz driv, nez cloveku spadne single-mezz, tak budes opravneny psat narazky na pana Dejma.

Do te doby soupej nohama a nech rozumovani na opravnenych lidech, dekuji uctive. :P

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000