Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Spojeni BOH s CZA
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 23/01/2006 :  18:42:15  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
Takze nez me zacne nekdo jebat za zalozeni zbytecneho topicu tak todle je ted aktualni tema ve hre spousta lidi je proto abychom se sloucili i kdyz se najde par vyjimek.Prosim piste kazdy vas nazor na toto tema a navrhnete nazev spolecne guildy.

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 23/01/2006 :  18:44:47  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
no ono by asi neslo se spojit s uhlavnim nepritelem. Nejde spojovat to co spojovatelne nejde.
Nekdo z nas by musel ustoupit a bud se stat neutralnima nebo prejit na jinou frakci...
a to asi BOH nikdy neudela...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 23/01/2006 :  18:48:25  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by riddle

no ono by asi neslo se spojit s uhlavnim nepritelem. Nejde spojovat to co spojovatelne nejde.
Nekdo z nas by musel ustoupit a bud se stat neutralnima nebo prejit na jinou frakci...
a to asi BOH nikdy neudela...

Nejak by se to vykoumalo pac stejne na akce a ruzny raidy chodime spolu a sme velky kamaradi vy nevadite nam my vam a todle tema se dockalo velkeho ohlasu i koudy napr je pro sloucit se
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:10:50  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
lol.. sloucite rebely s impama a boh bude celymu eclipse pro smich :) a imho rusit guildu ktera ma uz na serveru dobrou povest jen kvuli tomu, aby se k ni pridalo kolik? 5? rebelu mi prijde nesmysl..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 23/01/2006 19:11:55
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:20:04  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

lol.. sloucite rebely s impama a boh bude celymu eclipse pro smich :) a imho rusit guildu ktera ma uz na serveru dobrou povest jen kvuli tomu, aby se k ni pridalo kolik? 5? rebelu mi prijde nesmysl..

Problem je v tom ze takle se to nebere a sou impove ktery se sloucit chtej pokud vim tak si byl v SK ne a ted hrajes WoW tak si prosim takovy pripominky nech dik.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:20:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
No pokud se z rebelu stanou impove tak proc ne, klidne na to obetuju par frakcnich bodu, ale tohle jsem uz navrhoval nekdy pred dvouma rokama a nic z toho nebylo.

EDIT: hybrid guilda je vazne nesmysl

Black

Edited by - Black on 23/01/2006 19:21:45
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:25:41  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Black

No pokud se z rebelu stanou impove tak proc ne, klidne na to obetuju par frakcnich bodu, ale tohle jsem uz navrhoval nekdy pred dvouma rokama a nic z toho nebylo.

EDIT: hybrid guilda je vazne nesmysl

Jj tvy posty i jinych sem cetl a vypadalo to ze zacatku nadejne snad to se to nejak dohodne a zas to nekrachne
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/01/2006 :  19:34:45  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:
Originally posted by Carmax

Problem je v tom ze takle se to nebere a sou impove ktery se sloucit chtej pokud vim tak si byl v SK ne a ted hrajes WoW tak si prosim takovy pripominky nech dik.

rofl za prve jsem byl v boh asi tri ctvrte roku (dyl nez ty vubec hrajes pokud vim) za druhe co se jak nebere? specifikuj pls... za treti zadny pripominky nemam, je mi to vazne jedno, jen rikam muj nazor (proto jsem psal na konci postu mi prijde, ne JE)
EDIT: a pokud by rebelove byli neutralove, popr impove tak je to samozrejme ok, mluvil jsem o pripade rebel/imp guildy..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 23/01/2006 19:36:02
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/01/2006 :  21:23:04  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
Jen tak pro oziveni, docela jsme se tenkrat postekali
Rebels vs Imperials Proste dve souperici strany nemohou byt spolu v jedne guilde kdo se chce pridat k BoH jako imperial nebo neutral ma dvere otevrene (alespon mluvim za sebe). Mimochodem uz velky pokrok je ze CzA bydli v Bohemce, coz jsem rad nicmene nebyl ten vyvoj jednoduchy, predpokladam ze mu pomohla pauza nekolika lidi co se tenkrat postekali

Black
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 24/01/2006 :  01:18:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
presne jak je tu tady napsano.. Neutralove mi opravdu vadit nebudou... a pokud bychom se na tom shodli bylo by to OK

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/01/2006 :  06:54:07  Show Profile Send Speh a Private Message
Se dejou veci.Impove s rebelama tak ted uz vazne nevim kde to jsme. Vaderovi a yodovi vstavaj vlasy hruzou na hlave.Kam jsme se to dopracovali.Nikdy jsem rp nejel, ale aspon nejake casti jsem ctil a rebel je pro me nejvetsi hnuj a vzdy bude.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 24/01/2006 06:57:40
Go to Top of Page

Kwebs
Starting Member

73 Posts

Posted - 24/01/2006 :  07:29:07  Show Profile  Send Kwebs an ICQ Message Send Kwebs a Private Message
Proč do toho kecajou lidi kteri ani SWG nehrajou a nevijou tohle nechapu ja sem pro protoze na vsechny raidy a akce chodime spolu a jediny rozdil mezi nami je v presvedceni. Me se to proste libi protoze se chovame jak v jedny guilde. Ten kdo nehraje tak nema kecat do hrani nekomu jinymu. A Carmaxi to o tri ctvrte roku hrani je hezky ale uz nehrajes chapu je to tvuj nazor ale uprimne se zamisli byl sem loglej kdyz se o tom na CZE diskutovalo a velka vecina byla pro myslis ze te budeme poslouchat kdyz mas cancel account? Jinak nic osobniho jen reaguju

SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90
SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 24/01/2006 :  09:01:28  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message
Heh, asi ozivim vsetky tri accounty a zahlasujem proti
Rebel v meste ... neutral v guilde ... nestaci co porobil SOE s SWG?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/01/2006 :  09:02:13  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
Ted ja, co by leader CzA

Situace v CzA neni ruzova, je nas malo a ja mam posledni dobou malo casu. NGE, ktere se po nejake dobe hrani nejevi jako uplny shit, hodne hracu donutilo skoncit. Novackove se zatim spise rozhlizeji, takze sehnat lidi na akci je opravdu problem.
Vsude vladne demokracie, i v CzA, takze pokud chcete vymenit vedeni, staci v guild terminalu kandidovat na leadera.
Spojeni CzA a BOH se mi jevi jako nerealne, byt bych si to pral. Rad bych byl v guilde s lidmi jako jsou treba Jorssk nebo Koudy. Jenze, aby ke spojeni doslo, museli by souhlasit vsichni v BOH a vsichni v CzA. A to se asi nikdy nepodari. Pokud nekteri clenove CzA budou chtit odejit a pristoupi na podminku stat se neutralem, branit mu rozhodne nebudu. Ja budu vzdy clenem rebelske frakce, tudiz u me asi prestup nepripada v uvahu.
Co se tyce Bohemie, jsem opravdu vdecny, ze se podarilo prosadit prijeti rebelu jako obcanu mesta. Mimochodem jak dopadlo hlasovani o prideleni mi Milice, abych se mohl starat o rebelske novacky a stavet jim baraky?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  09:04:57  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
a mate to :) hehe... spojovat nespojitelné

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 24/01/2006 :  10:14:38  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Speh

Se dejou veci.Impove s rebelama tak ted uz vazne nevim kde to jsme. Vaderovi a yodovi vstavaj vlasy hruzou na hlave.Kam jsme se to dopracovali.Nikdy jsem rp nejel, ale aspon nejake casti jsem ctil a rebel je pro me nejvetsi hnuj a vzdy bude.

No Vaderovi nema na hlave co vstavat ty jeho sesmahly speceny stetky se nehnou a Yoda ten tem mel 3 chlupy tak nevim
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  10:36:01  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Black

Jen tak pro oziveni, docela jsme se tenkrat postekali
Rebels vs Imperials Proste dve souperici strany nemohou byt spolu v jedne guilde kdo se chce pridat k BoH jako imperial nebo neutral ma dvere otevrene (alespon mluvim za sebe). Mimochodem uz velky pokrok je ze CzA bydli v Bohemce, coz jsem rad nicmene nebyl ten vyvoj jednoduchy, predpokladam ze mu pomohla pauza nekolika lidi co se tenkrat postekali

Ono by to šlo. Museli by jste se ale vykašlat na příslušnost k frakci a spojit se třeba proto, že jste češi, z jedné země, mluvící stejným jazykem, kamarádi a nebrat to tak vážně

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/01/2006 :  10:43:05  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
To bohuzel neni zadnej duvod.

Black
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  10:58:42  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
dyt je to jako ve hre na policajty a na zlodeje, ja to tvrdim porad, je uplne jedno jestli jsi rebel/imp.. hra ma stejne dnes tak malo spolecneho s predlohou, ze je to imo jedno za koho valcis, bugy mame vsichni stejny takze o co de Staci se trochu povznest.. ale je to vec nazoru.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/01/2006 :  11:12:11  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
podivej se na to takto:
sam jsem zazil, ze jsem potkaval lidi z jedne nejake guildy a nekteri byli rebelove a nekteri imperialove.. co si o tom pak mam myslet ? trochu trapas..

kdyby slo schovat tu zkratku nazvu guildy, tak jeste prosim, at jsou v BoH klidne rebelove, kdyz to nebudou moc hlucne davat najevo, ale je nemyslitelne a nesnesitelne, aby behali s jednim nazvem guildy jak impove, tak rebelove - jak to nekdo rekl, bude to celemu serveru pro smich..

a v neposledni rade, BoH je clenem (aspon byla, kdyz jsem odchazel) imperialni aliance s jinyma guildama a dost jsme na nasi povesti pracovali, takze k tomu uz nemusim snad nic dodavat..

a jeste nakonec, at si kazdy odpusti kecy o nehrani atd..
1) nikdy nevis, kdo se vrati a kdy
2) i nehrajici prispivaji znacnym dilem napr. k tomu, ze ma mesto shuttle..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  11:32:25  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
samozrejme by v guilde nemela byt smes reb/imp, to da rozum. Ja jsem to myslel tak, ze kdyby pred dvema lety kdy jsem zacal hrat, byla Boh guilda rebelska, tak jsem nejspise taky rebel, a to jen proto ze tam byli a jsou Češi. Prisel jsem do SWG jako neutralni novacek, dozvedel jsem se ze skoro vsichni Cesi jsou impove, tak mi pripadalo logicke a rozumne se dat k impum, todle mi jako duvod staci, nepotrebuju rozebirat co jak fungovalo v predloze a co je spravne z hlediska "vyssich principu" (tedy pokud vubec nejake jsou)

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 24/01/2006 11:33:22
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  11:52:19  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

...

tady by se asi mělo odlisit o jaky typ gildy se jedna. BOH je imperialni gilda a v tom je problem. Je ale spousta gild, kde prislusnost k frakci vubec nerozhoduje. Jsou (nebo byly ;) to napriklad male obchodni gildy, gilda bounty hunterů nebo třeba společná gilda poláků (rebelů i impů) .. nevím proč by to měl být trapas.

---> ne každý zakládá a provozuje gildu kvůli tomu, aby posluhovala některé z oficiálních frakcí.

Edited by - Olusriel on 24/01/2006 11:56:27
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  12:55:57  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
Aaaaa koukam uz je to tu zase. Rebelovae pravidelne kazych cca pul roku dostanou deprese z toho, ze jich je malo a ze jsou cesi a ze BoH jsou taky cesi a tak by mohli ty jejich teply prdelky trochu zahrat a zacnu se jim srat do guildy. No tak jim lidi smozkem vysvetli ze rebelove v imperialni guilde nejsou uplne koser a nakonec je obvykle premluvi. ... a buzny daj zase na pul roku pokoj.... a pak zase... celkem uz nuda.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 24/01/2006 :  13:02:53  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

Aaaaa koukam uz je to tu zase. Rebelovae pravidelne kazych cca pul roku dostanou deprese z toho, ze jich je malo a ze jsou cesi a ze BoH jsou taky cesi a tak by mohli ty jejich teply prdelky trochu zahrat a zacnu se jim srat do guildy. No tak jim lidi smozkem vysvetli ze rebelove v imperialni guilde nejsou uplne koser a nakonec je obvykle premluvi. ... a buzny daj zase na pul roku pokoj.... a pak zase... celkem uz nuda.

Ja ti dam buzny.Zalez zpatky do tech sracek z kterejch ses vyhrabal!
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  13:14:00  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:

Njn jak se da rikat jinak lidem co porad lezou poradnym chlapum do prdele?

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/01/2006 :  13:18:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
quote:

Hm, obvykle na takovehle posty nereaguju, ale toto se mi zda ponekud prilis.
1. Ocenil bych, kdyby si svuj post zeditoval do nejake prijatelne podoby.
2. Zkus rozumne argumentovat jako vetsina ostatnich, pak se muzem dobrat nejakeho vysledku, z tveho nic resiciho postu se neda dobrat k cemukoliv.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  13:23:31  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

tomuhle řikám nemluvit "v rukavičkách"

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  13:41:54  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

2. Zkus rozumne argumentovat jako vetsina ostatnich, pak se muzem dobrat nejakeho vysledku, z tveho nic resiciho postu se neda dobrat k cemukoliv.

1) Muj post mi k danemu tematu prijde korektni.
2) Precti si moje posty o stejne veci z doby kdy jste s tim prisli pred pul rokem. nebo pred rokem. Uz me nebavi se stale opakovat.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:05:01  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

1) Muj post mi k danemu tematu prijde korektni.
2) Precti si moje posty o stejne veci z doby kdy jste s tim prisli pred pul rokem. nebo pred rokem. Uz me nebavi se stale opakovat.

možná by ses měl omluvit Gilte..(je k tomu dobrá příležitost)

Edited by - Olusriel on 24/01/2006 14:06:54
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:07:18  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel
možná by ses místo vymlouvání měl omluvit Gilte..(jestli to umíš, je k tomu dobrá příležitost)

No, zrovna ty bys mel radsi mlcet

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:14:14  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
možná by ses místo vymlouvání měl omluvit Gilte..(jestli to umíš, je k tomu dobrá příležitost)

No, zrovna ty bys mel radsi mlcet

Saggu vyrid tomu individuu, ze s omlouvanim nemam nejmensi problem. Nicneme ty rebelsky pakazi se nemam za co omlouvat.

Sorry ze to resim pres tebe ale ja se s tou karikaturou rozhodl prestat komunikovat bo to nema smysl.

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:16:20  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
Mimochodem jak dopadlo hlasovani o prideleni mi Milice, abych se mohl starat o rebelske novacky a stavet jim baraky?

http://sweb.cz/Alfons_Hrabe/hlasovani.JPG

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:17:55  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

Njn jak se da rikat jinak lidem co porad lezou poradnym chlapum do prdele?

Navrh na spojeni gild = lezeni poradnym chlapum do prdele

EDIT:..ty zas dneska jedeš gilte
a vubec ti nevadi, ze si urazil plno ve hre pohodovych lidi
EDIT2:jestli BOH jako gilda, komunita za něco stoji, meli byste se od techhle vyroku distancovat. Jeden clovek Vam tady zbytecne dela spatne jmeno vsem.

Edited by - Olusriel on 24/01/2006 14:39:43
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:49:20  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

Nicneme ty rebelsky pakazi se nemam za co omlouvat.

jsi si 100% jisty, ze si nikoho neurazil?

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/01/2006 :  14:56:28  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
EDIT2:jestli BOH jako gilda, komunita za něco stoji, meli byste se od techhle vyroku distancovat. Jeden clovek Vam tady zbytecne dela spatne jmeno vsem.

Gilt neni v BoH.
Btw zamet si nejdriv pred vlastnim prahem. Ty zrovna nejsi jeden z tech, co delaji ceske swg komunite dobre jmeno na tomto foru.

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  15:09:47  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

Gilt neni v BoH.
Btw zamet si nejdriv pred vlastnim prahem. Ty zrovna nejsi jeden z tech, co delaji ceske swg komunite dobre jmeno na tomto foru.

nj, ja asi opravdu nejsem ten pravý.. Ale řekni sam. Co uděláš, když sousedovi uteče vzteklý pes a začne ohrožovat kolemjdoucí a třeba pokouše listonoše?

Edited by - Olusriel on 24/01/2006 15:10:23
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 24/01/2006 :  15:15:25  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
nj, ja asi opravdu nejsem ten pravý.. Ale řekni sam. Co uděláš, když sousedovi uteče vzteklý pes a začne ohrožovat kolemjdoucí a třeba pokouše listonoše?

Budu si myslet, ze mam halucinace, protoze nas soused nema psa

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  15:35:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
tos mozna trochu prehnal Giltanasi..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/01/2006 :  15:40:50  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
No uz to pomalu zase pripomina ten topic pred rokem, sem chvili premyslel jestli to promazat ale to bych musel smazat cely.

Black
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:06:53  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

Umyslne. To musi placnout pres oblicej. Sice nejsem clenem BoH.A defakto je mi to jedno ja jsem se od BoH distancoval davno zalozenim IPF. Ale prece jen mam pocit ze bych proti tomu mel zasahnout. Rebelove s imperialama v jedny guilde to je jako by jsi slucoval komunistickou stranu s ODS s oduvodneniim ze ODS ma vic clenu. Jako obcanovi stejneho statu (v pripade CzA a BoH hraci stejne hry a fandovi SW) mi to prijde jako krajne nechutne. Cili vsechny primery a slova ktery jsem pouzil mi prijdou neskonale jemna ve srovnani s tim jak nechutny mi pripada byt jen navrhnout to spojeni.

Edit: SWG na SW.

Edited by - Giltanas on 24/01/2006 16:07:58
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:16:29  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Kwebs

Proč do toho kecajou lidi kteri ani SWG nehrajou a nevijou tohle nechapu ja sem pro protoze na vsechny raidy a akce chodime spolu a jediny rozdil mezi nami je v presvedceni. Me se to proste libi protoze se chovame jak v jedny guilde. Ten kdo nehraje tak nema kecat do hrani nekomu jinymu. A Carmaxi to o tri ctvrte roku hrani je hezky ale uz nehrajes chapu je to tvuj nazor ale uprimne se zamisli byl sem loglej kdyz se o tom na CZE diskutovalo a velka vecina byla pro myslis ze te budeme poslouchat kdyz mas cancel account? Jinak nic osobniho jen reaguju

nauc se cestinu a I/Y a pak tu chytrac A uz vubec nejsem zvedavy, jak me nejakej clovek, co hraje 2 mesice posila do haje s tim, ze uz nemam narok se vyjadrovat, ponevadz nehraju. Myslim ze jsem SWG (a v boh vpodstate taky) hral dost dlouho na to(par mesicu pres rok), abych mohl vyjadrit nazor k veci, ktera se netyka toho, jestli jeste hraju nebo ne (jak jerzee rekl, kdykoliv se kdokoliv muze vratit), ale toho, ze mym presvedcenim se v Star Wars svete priklanim a vzdy budu priklanet k Imperiu a videt guildu, ktera vpodstate reprezentuje ceskou imperialni komunitu, jak se spojuje s Rebely mi prijde nemyslitelne, jak uz jsem rekl, byli by jste celemu eclipse pro smich, na jedne strane organizujete (nebo organizovali, kdyz jeste hrali lide jako Jerzee, nevim, jak je to ted) akce na niceni rebelskych zakladen, a na druhe strane jste reb/imp guilda.

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 24/01/2006 16:18:23
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:34:18  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kravka

Umyslne. To musi placnout pres oblicej. Sice nejsem clenem BoH.A defakto je mi to jedno ja jsem se od BoH distancoval davno zalozenim IPF. Ale prece jen mam pocit ze bych proti tomu mel zasahnout. Rebelove s imperialama v jedny guilde to je jako by jsi slucoval komunistickou stranu s ODS s oduvodneniim ze ODS ma vic clenu. Jako obcanovi stejneho statu (v pripade CzA a BoH hraci stejne hry a fandovi SW) mi to prijde jako krajne nechutne. Cili vsechny primery a slova ktery jsem pouzil mi prijdou neskonale jemna ve srovnani s tim jak nechutny mi pripada byt jen navrhnout to spojeni.

Edit: SWG na SW.

Neumiš se omlouvat, zase se jenom vykecavas.
Nekoho si bezduvodne urazil, nedochazi ti to? Kolik je ti roku OMG?

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:36:35  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
ja to pochopil tak, že by se rebelove co chtěj do guildy recruitovali na impy, jiné řešení je nemyslitelné, jinak to proste nejde. nechci jit overt proti lidem z vlastní guildy, to bychom asi pak byli jak u blbečků na dvorečku.. jestli se chce někdo spojovat tak at taky prijme frakci pocetnejsi komunity, toto vidim jako fair reseni.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:40:40  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:

Sice nejsem clenem BoH.A defakto je mi to jedno ja jsem se od BoH distancoval davno zalozenim IPF.

v tom pripade uz vubec nechapu proc do toho strkas nos, kor kdyz se te nikdo na tvuj nazor nepta.. topik se jmenuje Spojeni Boh s CZA, o tvy gilde se tam nic nepise..

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 24/01/2006 16:41:49
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:41:56  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:

Ty lidi s mozkem, tím myslíš sebe? Hmm, si fandíš...
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/01/2006 :  16:48:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
K tomu postu s komoušema a ODS - podle mého názoru jsou v obou skupinách stejní zloději a prasata, kterým jde jenom o koryto, takže by se klidně mohli sloučit, a přibrat ještě ČSSD. A neurážej nás tím, že nás přirovnáváš k ODS.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/01/2006 :  17:13:21  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Neumiš se omlouvat, zase se jenom vykecavas.
Nekoho si bezduvodne urazil, nedochazi ti to? Kolik je ti roku OMG?

Pokud jsi to pochopil jako pokus o omluvu. Pochopils spatne. To rozhodne nebyl ucel toho postu. Omlouvam se jen vyjmecne. Z jednoho prosteho duvodu. Obvykle kdyz neco reknu tak si za tim stojim.

Edit: Abych nezapomnel odpovedet na tvoji otazku i kdyz ti do toho nic neni... 27.

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Ty lidi s mozkem, tím myslíš sebe? Hmm, si fandíš...

LooooL rekl ucitel.

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

K tomu postu s komoušema a ODS - podle mého názoru jsou v obou skupinách stejní zloději a prasata, kterým jde jenom o koryto, takže by se klidně mohli sloučit, a přibrat ještě ČSSD. A neurážej nás tím, že nás přirovnáváš k ODS.

To ze te demokraticky principy urazej me neprekvapuje... jak jsem naznacil o par radku vys partis do nejhorsi mozne skupiny lidi o kterych se da rict civilizovani. (cili jste porad o fous vys nez fetaci a bezdomovci)

Edited by - Giltanas on 24/01/2006 17:17:01
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 24/01/2006 :  17:36:01  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message
heh totalni offtopic. o5 se to strhlo do nadavani a urazeni.... Neni lepsi se vyjadrit k tematu a hadat se nekde jinde?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 24/01/2006 :  17:40:44  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Drakchen

heh totalni offtopic. o5 se to strhlo do nadavani a urazeni.... Neni lepsi se vyjadrit k tematu a hadat se nekde jinde?

ze sis jeste nezvykl

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 24/01/2006 :  17:42:14  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message
ale jo zvykl:) ovsem co to obden procitam je to horsi a horsi:)
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/01/2006 :  17:45:29  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

..

malá rada. urazet nebo znevazovat rl praci druhych, to raději nikdy nedělej. (mne to malem stalo 5lety vztah)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000