Jezis ja se cejtim tak trapne:/ U testing dmg sem byl. Desne mne sere kdyz se neco takovyho stane, protoze pak maji jisti lide moznost remcat jak je bot na prd...
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Ta guilda O.K.K.J. je dobra, max. level 90, ale tezce roleplaying zamerena, i kdyz ponekud uchylnym zpusobem, viz jejich stranky:
The Order of the Knights of King James (O.K.K.J.) is an Anarchy Online clan guild, and the president is Supplantor. We are located on RK1(Alantean), and check out our members by following the "Members" link. We have a dream that Rubi-Ka will one day be free of tyranny and will be liberated for our Lord Christ Jesus. And this is not just a dream or plan but an action that we are undertaking as we speak.
[Czabot] Janosik: Critical Close Area Examiner chcel by niekto? [Czabot] Lapiduch: v batohu je 21 mist tak v cem je rpoblem,:-) [Czabot] Andanthe: janosiku, to muzes strelit dobre na marketu [Czabot] Janosik: ako dchest? [Czabot] Andanthe: ne, tolik jako dchest to nestoji :) [Czabot] Andanthe: mimochodem fakt potrebuju dchest :) [Czabot] Janosik: ale vo wow [Czabot] Andanthe: huh? [Czabot] Ineea: dchest je crap ;p [Czabot] Janosik: Word Of Warcraft. nezabijajte ma za to slovo [Czabot] Andanthe: a co s tim ma delat wow? [Czabot] Mittra: To hrajou jen n00bové a zoufalci, kterym ne a ne padnout burden :) [Czabot] Andanthe: negri chces rict [Czabot] Janosik: asi v tej hre ti chyba, som si overil dchest nieje ziadny item v AO
... Město si samozřejmě nemůže postavit každý, jsou doménou velkých organizací, které mají dostatek zdrojů na nákup budov i dost času na získávání tzv. RCU. Tato zařízení udržují v chodu štít, který město chrání a jehož vypnutím jsou vetřelci přivoláni. ... citace z jednoho webu ;)))
Wearing Knights Robe Wearing this piece of armor is simply not being worthy of Avatars Reloaded. Action = Org Kick
to je celkem normalni, ale v eternal fury maji zakazano nosit jathos/reactive ;/
Protoze jsou lama guilda a nejsou schopny si to vyraidit:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
I am a 130 Fixer wondering what kind of team i will need to put together to kill Tarasque. I want a Globe of Sufferance. If there is anyone out there that had killed him before and has pointers I would like to hear about it ... Thank you
[Czabot] Razorcz: pls kam mam jit kdyz sem na 64 lvl abych nasbiral hodne zkusenosti [Czabot] Airashii: ninjove ve wine .) [Janosik]: ako zisit s ze su to ninjovia? to lootuju co sa da ci ako?
[Czabot] Janosik: nekceam, co myslis ako som mohol ninjnut item za 50M? [Czabot] Andanthe: fake LD :) [Czabot] Janosik: uz by o mne boli plne fora [Czabot] Petrdoc: sak sou :) [Czabot] Andanthe: to jsi byl bud nejakejma noobama nebo bohatejma twinkama :) [Czabot] Petrdoc: se podivej na imperium [Czabot] Janosik: imperium asi hacknem a zmazem :P
[Czabot] Lonillen: [Org. Msg.] Janosik just initiated an attack on playfield 635 at location (1391,657). That area is controlled by Circle of Notum. All districts controlled by your organization are open to attack! You are in a state of war. Leader chat informed.
[Czabot] Janosik: ja som len preletel na [Czabot] Petrdoc: haha [Czabot] Janosik: nad vezamy a pet bol na guard :/
[Czabot] Jerryenf: jak zjistim FPS pri anarchy? [Czabot] Strojarka: Alt + F4 :) [Czabot] Jerryenf left the group. [Czech Anarchy] Czabot: Jerryenf logged off
[Czabot] Jerryenf: jak zjistim FPS pri anarchy? [Czabot] Strojarka: Alt + F4 :) [Czabot] Jerryenf left the group. [Czech Anarchy] Czabot: Jerryenf logged off
Ze bych zavzpominal jako to bylo kdyz ste vy byli newbici? ;-)
Ze bych zavzpominal jake to bylo kdyz ste vy byli newbici? ;-)
[Team] Airashii: you dont have 1st spec? :p [Team] Auki: me.... nope lol
[Czabot] Czabot: Jillian "Auki" Fadri (Level 196 / AI Level 8) is a female Solitus Adventurer, Clan, Veteran of European Community United :: click for more info
tvůj post jsem nepochopil, ale nevěděl jsem, že drancování skladnice je blahodárné pro CzA
posledně jsem tam drancoval nějaké vyjebané itemy pro Firuna jsem myslel, že ho uškrtím
Pertho máš 2 možnosti co udělat.
1. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera 2. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera a k tomu mi budeš dávat prachy :) 3. vrátit se s docem a hajlit nás na raidech
tvůj post jsem nepochopil, ale nevěděl jsem, že drancování skladnice je blahodárné pro CzA
posledně jsem tam drancoval nějaké vyjebané itemy pro Firuna jsem myslel, že ho uškrtím
Pertho máš 2 možnosti co udělat.
1. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera 2. vrátit se s svým cratem a pomoc mi expovat keepera a k tomu mi budeš dávat prachy :) 3. vrátit se s docem a hajlit nás na raidech
PS: Nejsem moc dobrý v matice :p
Ja bych si klidne i zahajloval, ale musite nejdriv zprovoznit rozumny ovladani AOcka. Posledne co sem to zkousel tak sem nedokazal ujit rovne 20 metru, ta kamera je fakt priserna :)
Ja bych si klidne i zahajloval, ale musite nejdriv zprovoznit rozumny ovladani AOcka. Posledne co sem to zkousel tak sem nedokazal ujit rovne 20 metru, ta kamera je fakt priserna :)
Naprosto nechapu jak sem to mohl 2 roky hrat ]:D
Ono stačí nedotýkat se numerické klávesnice během pohybu. Člověku se tak netočí hlava.
Hraju 3d hry a s AO nemám žádný problém (HL2, D3, Q3, U2...). Nedokážu posoudit co ti vadí, ale fakt se nedotýkat té numerické klávesnice .