Author |
Topic  |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 10:34:46
|
jelikoz mi nestastnou nahodou byla davno zaslana evropska verze misto americke.Proto prodam evropskou verzy catacomb z nezaregistrovanym klicem vse nove za litr.Zajemci necht pisou na spehoun@atlas.cz.
|
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
|
| |
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 08:17:09
|
Jen bych rad podotkl, ze co vim, tak cechy co znam na EU, tak vsichni maji catacombs. Dale, na off webu je moznost si koupit licenci a stahnout laucher od catacombs za 9,99 liber coz je ~500kc. O krabicky moc lidi uz nestoji.
Ale kdyby chteli s krabici, tak to stoji tez 9,99liber, ale vetsina obchodu (Evropskych) ti predem neposle klic a pak ten zbytek, musis si 2-10 dni pockat. Nasel jsem i nektere obchody co Catacomby prodavaji za 13-14 Euro. |
Edited by - Pramen on 18/12/2005 08:27:40 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 09:53:26
|
Ha to jsem nevedel podival jsem se na jeden shop kde to bylo za 1300 tak jsem si rek, ze to snad bude dobra cena.Nehraju uz docela dlouho takze to moc nesleduju tak nevim.Prominte |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 18/12/2005 09:53:37 |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 10:01:41
|
quote: Originally posted by Speh
Ha to jsem nevedel podival jsem se na jeden shop kde to bylo za 1300 tak jsem si rek, ze to snad bude dobra cena.Nehraju uz docela dlouho takze to moc nesleduju tak nevim.Prominte
Neni se za co omlouvat, btw. vcelku sis vybral spatnou dobu na prodej, takze good luck ;) |
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 20:09:45
|
Kedze som nestastnou nahodou kupil cata EU mam tiez na predaj :p Taktiez neregistrovany kluc vsetko nove iba rozbalene.. Cena 999,- Kareez_sk@yahoo.com
|
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
Edited by - Yurrk on 18/12/2005 20:10:27 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:47:03
|
Prodam Dark Age of Camelot complete EU (se vsemi datadisky) za 300 Kc a Dark Age of Camelot US (take se vsemi datadisky, vcetne Darkness Rising) za 500 Kc. Kdo ma zajem, tak na ICQ: 167872901 nebo mail skamrala@avonet.cz
DAoC EU - prodano |
Edited by - Brouček on 19/01/2006 09:49:17 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 18:31:59
|
Toz to predavas tak svoj 15 account, ne ?   |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 20:25:48
|
quote: Originally posted by Pepo
Toz to predavas tak svoj 15 account, ne ?  
Ne, mily Pepo, je to porad ten samy se skaldem a sockou Ma mi to doma zbytecne lezet? Kdyz jsem to uz rok nehral. |
Edited by - Brouček on 17/01/2006 20:34:24 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 10:25:21
|
quote: Originally posted by Brouček Ne, mily Pepo, je to porad ten samy se skaldem a sockou Ma mi to doma zbytecne lezet? Kdyz jsem to uz rok nehral.
ok, jinak... kolikrat jsi uz prodal tenhle svuj account se skaldem a sockou ? :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 10:38:17
|
^^ Yennefer
Co je ti do toho ? Nejak penize musi vydelavat, kdyz nepracuje, musi zabezpecit manzelku a 4ri hladove deti !  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 11:34:17
|
quote: Originally posted by Deimnia
^^ Yennefer
Co je ti do toho ? Nejak penize musi vydelavat, kdyz nepracuje, musi zabezpecit manzelku a 4ri hladove deti ! 
Pracuje, zenit se teprve bude, deti zatim zadne a IRL > nez nejaka Gamesa, tak proto to asi prodava. DAoC v dnesni dobe nejde prodavat za sumy, jako driv, takze te to nemuze obzivit. |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 11:56:07
|
OMG...musite tu probirat zrovna muj soukromy zivot? Asi se tu nekdo z vas nudi a nema zadne jine rozumne tema, vid Yenne Zrovna Tobe je po tom uplne ho... |
Edited by - Brouček on 18/01/2006 11:57:49 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 12:02:36
|
quote: Originally posted by Brouček
OMG...musite tu probirat zrovna muj soukromy zivot? Asi se tu nekdo z vas nudi a nema zadne jine rozumne tema, vid Yenne Zrovna Tobe je po tom uplne ho...
kdyz je nam vsem po tom uplne ho... tak proc to postujes na verejne forum ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 15:56:08
|
quote: Originally posted by Yennefer
OMG...musite tu probirat zrovna muj soukromy zivot? Asi se tu nekdo z vas nudi a nema zadne jine rozumne tema, vid Yenne Zrovna Tobe je po tom uplne ho...
kdyz je nam vsem po tom uplne ho... tak proc to postujes na verejne forum ;)
Protoze se toho verejne zbavuju, ne?  To Ti za celou tu dobu, co se tu prodavaji ruzne acc jeste nedoslo?  |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 18/01/2006 : 17:23:33
|
Protoze se toho verejne zbavuju, ne?  To Ti za celou tu dobu, co se tu prodavaji ruzne acc jeste nedoslo? 
jelikoz se toho tedy "verejne zbavujes" jak sam pises to znamena ze siroke verejnosti naopak je hodne do toho co to je za account a siroka verejnost ma pravo mit obavy ze neni neco v poradku kdyz uz jsi ten account prodaval xkrat ;)
chtel bych eu account koupit za 300,- bych ho bral, ale ty jsi pro me podezrelej ;) vzhledem ke sve povesti na foru, nebud tak vstahovacnej neutocim na tebe, jen chci abys to nejak jednoduse vysvetlil
jestli chces neco prodavat bez diskuse tak dej inzerat do annonce ne do fora |
|
Edited by - Yennefer on 18/01/2006 17:30:40 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 09:02:43
|
Protoze se toho verejne zbavuju, ne?  To Ti za celou tu dobu, co se tu prodavaji ruzne acc jeste nedoslo? 
jelikoz se toho tedy "verejne zbavujes" jak sam pises to znamena ze siroke verejnosti naopak je hodne do toho co to je za account a siroka verejnost ma pravo mit obavy ze neni neco v poradku kdyz uz jsi ten account prodaval xkrat ;)
chtel bych eu account koupit za 300,- bych ho bral, ale ty jsi pro me podezrelej ;) vzhledem ke sve povesti na foru, nebud tak vstahovacnej neutocim na tebe, jen chci abys to nejak jednoduse vysvetlil
jestli chces neco prodavat bez diskuse tak dej inzerat do annonce ne do fora
OMG, ty jses fakt mimon  Tak tady mas to vysvetleni: account uz jsem jednou prodaval, ale pres forum jsem ho neprodal. Hraval pak na nem kamos z baraku, od ktereho jsem si to pak vzal zpet. Myslim, ze vic Te zajimat nemusi. Nejsi opravnen k tomu, abych se Ti tu sveroval. Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S. Nevim o jake povesti to tu mluvis, vis o me velke kulove, nikdy jsem s Tebou nehral a neprisel do styku, tak si laskave sve trapne poznamky nech pro nekoho jineho. Tahle debata je jak s malym deckem, muze Ti byt uplne jedno co je to za account. Muzu Te ale ubezpecit, ze je naprosto v poradku. Zdar! |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 09:25:33
|
quote: Originally posted by Yennefer chtel bych eu account koupit za 300,- bych ho bral, ale ty jsi pro me podezrelej ;) vzhledem ke sve povesti na foru, nebud tak vstahovacnej neutocim na tebe, jen chci abys to nejak jednoduse vysvetlil
Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S.
Mne naopak prijde, ze Yennefer zajem ma ...
Jestli neni account jeste prodanej tak kontaktuj Trinii pres AOL nebo ICQ, dej ji account/pass/secretword, posle ti penize na ucet.
Jsem sberatel accountu a mmorpgs ) |
Edited by - VT on 19/01/2006 09:32:37 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 09:43:55
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Yennefer chtel bych eu account koupit za 300,- bych ho bral, ale ty jsi pro me podezrelej ;) vzhledem ke sve povesti na foru, nebud tak vstahovacnej neutocim na tebe, jen chci abys to nejak jednoduse vysvetlil
Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S.
Mne naopak prijde, ze Yennefer zajem ma ...
Jestli neni account jeste prodanej tak kontaktuj Trinii pres AOL nebo ICQ, dej ji account/pass/secretword, posle ti penize na ucet.
Jsem sberatel accountu a mmorpgs )
Ahoj VT ...ty chces EU, nebo US?
EDIT: DAoC EU - prodano |
Edited by - Brouček on 19/01/2006 09:49:53 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 09:49:58
|
quote: Originally posted by Brouček Ahoj VT ...ty chces EU, nebo US?
EU. Diky. |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 09:54:47
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Brouček Ahoj VT ...ty chces EU, nebo US?
EU. Diky.
EU je uz prodany , promin. Nestacil jsem to zeditovat. Zbyva jen US acc. |
Edited by - Brouček on 19/01/2006 10:01:28 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 10:40:55
|
quote: Originally posted by Brouček OMG,ty jses fakt mimon  Tak tady mas to vysvetleni: account uz jsem jednou prodaval, ale pres forum jsem ho neprodal. Hraval pak na nem kamos z baraku, od ktereho jsem si to pak vzal zpet. Myslim, ze vic Te zajimat nemusi. Nejsi opravnen k tomu, abych se Ti tu sveroval. Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S. Nevim o jake povesti to tu mluvis, vis o me velke kulove, nikdy jsem s Tebou nehral a neprisel do styku, tak si laskave sve trapne poznamky nech pro nekoho jineho. Tahle debata je jak s malym deckem, muze Ti byt uplne jedno co je to za account. Muzu Te ale ubezpecit, ze je naprosto v poradku. Zdar!
Nechcem to tu nejako moc rozohnovat, ale pamatas na Shadowbane ?  |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 11:11:56
|
quote: Originally posted by Brouček OMG, ty jses fakt mimon  Tak tady mas to vysvetleni: account uz jsem jednou prodaval, ale pres forum jsem ho neprodal. Hraval pak na nem kamos z baraku, od ktereho jsem si to pak vzal zpet. Myslim, ze vic Te zajimat nemusi. Nejsi opravnen k tomu, abych se Ti tu sveroval. Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S. Nevim o jake povesti to tu mluvis, vis o me velke kulove, nikdy jsem s Tebou nehral a neprisel do styku, tak si laskave sve trapne poznamky nech pro nekoho jineho. Tahle debata je jak s malym deckem, muze Ti byt uplne jedno co je to za account. Muzu Te ale ubezpecit, ze je naprosto v poradku. Zdar!
zajem mam, jenze jak vidno ty se chovas jeste dle starych komunistickych obchodnich zasad ze kterych vypichnu snad jen - pohrdani potencialnima zakaznikama
tu vetu s tim sverovanim nechapu, take nechapu co ma spolecneho tva povest "prodavace accountu" zde na foru s tim jestli jsme spolu nekdy tuhle hru hrali ci ne...
asi to pro tebe bude prekvapeni ale me jako pripadnemu kupujicimu je sakra hodne do toho co to je za account a jaka se na nej vaze historie, kupoval jsi uz nekdy neco "ojeteho" ? |
|
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 11:28:05
|
quote: Originally posted by Brouček OMG, ty jses fakt mimon  Tak tady mas to vysvetleni: account uz jsem jednou prodaval, ale pres forum jsem ho neprodal. Hraval pak na nem kamos z baraku, od ktereho jsem si to pak vzal zpet. Myslim, ze vic Te zajimat nemusi. Nejsi opravnen k tomu, abych se Ti tu sveroval. Do tohoto topicu by mel odpovidat jen ten, kdo ma zajem. Schvalne jsem kvuli tomu nezakladal novy. A P.S. Nevim o jake povesti to tu mluvis, vis o me velke kulove, nikdy jsem s Tebou nehral a neprisel do styku, tak si laskave sve trapne poznamky nech pro nekoho jineho. Tahle debata je jak s malym deckem, muze Ti byt uplne jedno co je to za account. Muzu Te ale ubezpecit, ze je naprosto v poradku. Zdar!
zajem mam, jenze jak vidno ty se chovas jeste dle starych komunistickych obchodnich zasad ze kterych vypichnu snad jen - pohrdani potencialnima zakaznikama
tu vetu s tim sverovanim nechapu, take nechapu co ma spolecneho tva povest "prodavace accountu" zde na foru s tim jestli jsme spolu nekdy tuhle hru hrali ci ne...
asi to pro tebe bude prekvapeni ale me jako pripadnemu kupujicimu je sakra hodne do toho co to je za account a jaka se na nej vaze historie, kupoval jsi uz nekdy neco "ojeteho" ?
Asi jsem cetl spatne, ale tohle je prvni zminka o tom, ze chces acc koupit. V zadnem jinem topicu jsem ale nevidel tolik postu pro rozebirani acc. Co by jsi jeste rad vedel? Tve dotazy chapu spis jako narazky. Pokud chces, muzu Ti to vse povedet do telefonu, nebo se nekdy nekde sejit, ale je zbytecne to tady resit. Co se tyce secret wordu, tak ho mam jen ja, takze pokud by byl nejaky problem, muzes ho resit u me.
EDIT: P.S. Pepo, ty jsi dalsi pripad rejpala, ktery jeste nedospel Nebo jsi take potencionalni zakaznik?  |
Edited by - Brouček on 19/01/2006 11:29:39 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 11:42:30
|
quote: Originally posted by Brouček Asi jsem cetl spatne, ale tohle je prvni zminka o tom, ze chces acc koupit. V zadnem jinem topicu jsem ale nevidel tolik postu pro rozebirani acc. Co by jsi jeste rad vedel? Tve dotazy chapu spis jako narazky. Pokud chces, muzu Ti to vse povedet do telefonu, nebo se nekdy nekde sejit, ale je zbytecne to tady resit. Co se tyce secret wordu, tak ho mam jen ja, takze pokud by byl nejaky problem, muzes ho resit u me.
precti si me posty znovu, jasne najevo jsem to dal vedet 2x nicmene spravny obchodnik se venuje kazdemu zakaznikovy, ktery se pta i kdyz to pak treba nakonec nekoupi, alespon tak to funguje ve vyspelem ekonomickem prostredi
jiz je ale prodano takze neni co resit, kazdopadne dekuji za vysvetleni, musis chapat me obavy, na US serverech se kradou accounty jako na bezicim pasu, a nejoblibenejsi metoda je prodej + nasledne zmeneni secret wordu predtim nez si je novy majitel stihne zmenit |
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 11:51:10
|
quote: Originally posted by Brouček Asi jsem cetl spatne, ale tohle je prvni zminka o tom, ze chces acc koupit. V zadnem jinem topicu jsem ale nevidel tolik postu pro rozebirani acc. Co by jsi jeste rad vedel? Tve dotazy chapu spis jako narazky. Pokud chces, muzu Ti to vse povedet do telefonu, nebo se nekdy nekde sejit, ale je zbytecne to tady resit. Co se tyce secret wordu, tak ho mam jen ja, takze pokud by byl nejaky problem, muzes ho resit u me.
precti si me posty znovu, jasne najevo jsem to dal vedet 2x nicmene spravny obchodnik se venuje kazdemu zakaznikovy, ktery se pta i kdyz to pak treba nakonec nekoupi, alespon tak to funguje ve vyspelem ekonomickem prostredi
jiz je ale prodano takze neni co resit, kazdopadne dekuji za vysvetleni, musis chapat me obavy, na US serverech se kradou accounty jako na bezicim pasu, a nejoblibenejsi metoda je prodej + nasledne zmeneni secret wordu predtim nez si je novy majitel stihne zmenit
Spravny obchodnik vi, kdy do nej zakaznik jen husti/prudi a vi, kdy se ma snazit "prodat" a taky vi, kdy zbytecne mrha svym drahocenym casem na ukor vynalozeni sve energie jinemu zakazniku.
Ad druhy odstavec: Pokud si hrajes se slovicky a vytahujes moudra, tak bys take mel brat v potaz fakt, ze i v nasem demokrat_ehmehm state plati presumce neviny a tim padem by ses do pana "Broučka" nemusel tak neotrele navazet a naznacovat, ze je zlodej. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 11:53:00
|
jiz je ale prodano takze neni co resit, kazdopadne dekuji za vysvetleni, musis chapat me obavy, na US serverech se kradou accounty jako na bezicim pasu, a nejoblibenejsi metoda je prodej + nasledne zmeneni secret wordu predtim nez si je novy majitel stihne zmenit
Mno, tohle je proste nekonecne, s nekteryma to jde jak je videt tezko Vim, ze jsou problemy s kradezeni acc, na EU to funguje jinak. Jen pro vysvetleni, kdyby Te to zajimalo, tak jsou tam totiz dva odlisne loginy. Jeden na web, kde si spravujes ucet a mas samostatne jmeno a heslo a druhy do hry. Kdyz nekomu pujcis jmeno a heslo do hry, tak nema zadne opraveni si to heslo zmenit. Lze to pouze pres web. Myslim, ze tohle je lepsi reseni nez se SW.
EDIT: takze zbyva jeste US account, kdyby mel nekdo zajem |
Edited by - Brouček on 19/01/2006 11:59:09 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:45:51
|
quote: Originally posted by Brouček Ne, mily Pepo, je to porad ten samy se skaldem a sockou Ma mi to doma zbytecne lezet? Kdyz jsem to uz rok nehral.
ok, jinak... kolikrat jsi uz prodal tenhle svuj account se skaldem a sockou ? :)
ok pro pana nechapaveho (dejma) qotnul jsem znovu svuj post, doporucuji si precist stranku 1 znovu (od postu Broucka dolu, pres pepuv post az na muj)
zde po ujisteni pana broucka mam fakt zajem jen bych rad vedel jak se veci maji, jsem konecne dostal odpoved:
quote: Originally posted by Brouček Tak tady mas to vysvetleni: account uz jsem jednou prodaval, ale pres forum jsem ho neprodal. Hraval pak na nem kamos z baraku, od ktereho jsem si to pak vzal zpet.
nikde jsem nikoho nenarknul ze zlodejny, pouze jsem chtel vedet co se stalo bo si pamatuju jeho minulej inzerat staci nebejt tak vstahovacnej a chapat obavy pripadneho kupujiciho, vse se da vyresit rozumnou diskusi |
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|