Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
|
| |
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 11:33:01
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Nejake filmecky (kone vypadaji opravdu dobre):
http://www.mmorpgmovies.com/?game=E3%20Expo%202005&movie=101
http://www.mmorpg-planet.de/news.php?mode=show&id=2669 (nutne registrovat)
Zajimalo by me, jaky dopad to bude mit na pvp na Mordredu... protoze jak znamo, Mythic na "dred" kasle a vubec bych se nedivil, kdyby ty kone totalne rozvrtali to co ted funguje dobre. -- Kazdopadne vic PvE bude asi ubijejici... -> vice casu na finishnuti characteru -> vic lidi zabijejicich moby -> mene novych PvP aktivnich lidi... takdle to vidim ja.
|
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 05/06/2005 : 23:56:52
|
vypada to pekne |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 05/10/2005 : 09:07:40
|
Kůň mi příjde fajn, když se přivolává, postava musí stát, hvízdne a pak pár sekund (5 asi) čeká, než se mu objeví pod zadkem. Kůň instantně zmizí, když postava zaútočí nebo když vjede do budovy. 30tkový quest se dělá v mainlands, celkem dost ježdění, takže s 30tkovým koňem sólo to je cestování v kombinaci teleportů, používání klasických koní. Nevím jak je rychlý 45tkový kůň, dle tabulky splňuji requirements, ale nemohu ho používat. Quest na 30tce má několik kapitol, udělal jsem asi 4 a stále žádný champ level+. Obsah questu se mi líbí, za midgard mne King (má v hlavním městě vlastní instanci) pověřil infiltrací skupiny rebelů, kteří ho chtějí sesadit. Abych se mezi ně jako královský špeh dostal, tož jsem krom klasického zabíjení potvorů a nošení trofejí už aj v Mularnu předčítal jejich manifest (: Dneska se chystám v přestrojení se vplížit do jejich základny a šlohnout nějaké mapy. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 05/10/2005 : 19:56:43
|
quote: Originally posted by Yennefer
ale nate, vis ze krast by se nemelo :/
Bohatym brat a chudym (mne) davat... to neznas ? :) |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 14:13:35
|
Tak servery su dole a za par hodin bude Darkness Rising live. Som zvedavy kolko ludi bude mat do zajtra CL5 a potom sa zacne stazovat ze DR nema ziaden content  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 19:33:14
|
To ja jsem spis zvedavej az na me vyskoci troll zerk ze stinu  BTW co se muze specovat z toho sub classu, kdyz uz jsem u toho zerka tak co muze specnout a na kolik. pac bych docela nerad videl zerka se spreadhealem . Kazdopadne MA budou asi pekne zmateny :-) |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 20:32:19
|
Subclass ability jsou imho ok. Źádný spreadheal nebo stealth, žádné cc. Vesměs to jsou slabší typy bufů, nějaké nové meele styly (nic se stunem nebo open snare), slabý heal, slabé ddčka, slabší dmg add a shield. Hádám, že to bude spíše peklo pro classy, co castí, bo teď může mít nějaké to ddčko na interrupt v podstatě každý. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 21:02:25
|
Koukal jsem, ze se zmenila komplet grafika vsech koni, tedy i transportni kone maji jinou grafiku. Velice pekne, tisickrat hezci nez tlusty prasata v EQ2. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 21:17:57
|
Musím říct, že se mountama Mythic vytáhnul. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 22:49:43
|
Kůň je fajn, jen to chce trochu dopilovat, bo třebas u Nathal je ten kůň moc velký, trpajzlice nedosáhne na třmeny a nohy ma napůl vnořené v jeho zádech :) A horse emotes nefungují u koně, pouze postavička se na jeho hřbetě svíjí :) |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 22:50:26
|
mno uvidime jak to bude vypadat, byl jsem ve hre asi hodku, grafika se dost zmenila, treba v DF jsem mobi podle grafiky nepoznal potkal jsem akorat par lidi na koni, a v NF jsem nepotkal nikoho  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 22:55:37
|
Grafika nových měst se mi líbí, jediné mínus je náročnost. Když s 1gb ram proportuji všechny tři hlavní města, tak mi to drsně swapuje. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 23:10:56
|
Mohl by jsi postnout nějaký výběr screenshotů ze všech hlavních měst? Docela by mě zajímalo, jak to teď vypadá  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:29:54
|
quote: Originally posted by Nat
Grafika nových měst se mi líbí, jediné mínus je náročnost. Když s 1gb ram proportuji všechny tři hlavní města, tak mi to drsně swapuje.
2gb je optimum, neumim si predstavit komp (se kterym bych mel neco delat ve ms win) bez 2gb ram v dnesni dobe :O |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:54:37
|
Uz davno se nevenuju daoc a nechce se me hledat linky. Muzete sem nekdo postnout hafo screenu , nebo naky web s hafo screenama ? |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 17:15:29
|
Bulwayi, myslím že než hafo screenů by stálo za to, kdyby někdo ochotně frapsnul krátkou procházku po městech.
Grafika nových měst se mi líbí, jediné mínus je náročnost. Když s 1gb ram proportuji všechny tři hlavní města, tak mi to drsně swapuje.
2gb je optimum, neumim si predstavit komp (se kterym bych mel neco delat ve ms win) bez 2gb ram v dnesni dobe :O
Možná to tvoje "něco" je zcela odlišné než mé, bo osobně na vše, co dělám ve windows, mi 1gb stačí vrchovatě... a donedávna i na portování v DAoCu mezi hlavními městy. Což mi až tak nevadí, bo to dělám málokdy. |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 17:40:58
|
quote: Originally posted by Bulway
Uz davno se nevenuju daoc a nechce se me hledat linky. Muzete sem nekdo postnout hafo screenu , nebo naky web s hafo screenama ?
quote: Originally posted by Nat Bulwayi, myslím že než hafo screenů by stálo za to, kdyby někdo ochotně frapsnul krátkou procházku po městech.
Pokud chces, tak muzu FRAPSnout malou prochazku po mestech + projizdku na koni :)
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 17:58:24
|
Mimochodem prvni expansion, ktery prinasi rewardy za pvp.
Nove Chapion Ability a Champion zbrane totiz bude mozne ziskat pouhopouze za PvP.
Je mozne je vsak ziskat i plnenim questu nebo zabijenim obycejnych mobu.
Je to jednoduche, za kazdych 2M normalni expy dostanete 1 Champion experience. Na kazdy champion level je vsak treba 20 000 ChampXP.
Zbrane, ani ability vsak nejsou nikterak silne nebo dokonce overpowered. Problem, ale, asi nastava casterum, protoze kazdy hloupy tank, ktery predtim nemel "pristup" k zadnym range interuptovadlum, si ted muze vzit napr. 1500 range disease na 30sec, ddcko, bolt; pbaoe atd...
Grafika se zmenila pouze v hlavnich mestech, ktere jsou skutecne "vypiplane" do posledniho puntiku. Co je pozitivni (aspon pro me) tak nejsou zadne nove staty na vybaveni, takze odpada nutnost predelavat templaty.
Konici vypadaji v "praxi" velice pekne, maji prirozeny pohyb i pri "strafovani" a chuzi vzad.
Jedine co je asi na obtiz je fakt, ze opet dramaticky stoupl narok na PC v hlavnich mestech, kde se s 512MB RAM, NEDA prakticky pohybovat, loadovani trva 2 minuty. Nicmene novy client neni treba pouzivat, pokud nedelate zrovna questy v DR nebo pokud nepotrebujete navstivit krale a tim si vzit reward za ChampXP. (Champ. lvl 1 questy se odehravaji v mainlandu) Takze muzete ziskavat ChampXP napr. v Catacombs, kde je za lvl50 quest bambilion EXP/ChampXP. |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 18:23:24
|
Zajimalo by me jestli ma pro sklada(nebo jiny speedery) kun smysl kdyz beha po vlastnich rychleji a slysel jsem ze kdyz me nekdo sunda s kone mele ranou dostanu jeste fall dmg. A champ zbrane minimalne pro healery a shamany s mlc2 jako charge jsou velka vyhoda. Vetsinou jsou lepsi nez artefakty a zvlast dual wield tankum se vyplati mit k malici jeste slusnej main hand debuffujici mele rezist. Skoda ze zbran pro skaldy ktera me nejvic zajimala je tak zmrvena ze nema smysl ji menit za malici, zbran pro mele class bez procu nema proste nema perspektivu(btw skald je jedinej mele class co nema na champ zbrani proc). |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 20:54:43
|
To by bylo super, kdyby jsi udělal procházku městy a ještě předváděčku koně  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 20:57:58
|
Skaldí champion zbraně se mi líbí designově, ty variace na ladičku jsou prostě geniální (: Berserkova zbraň je nic moc, ne že by byla úplně oničem, ale ten kaktus na tyči je v porovnání s ostatními exempláři hodně slabý. Ale procy to ma podle všeho dokonce dva, takže i kdyby to byl bič z hovna pletený (c) klasik, tak je to uber (: |
 |
|
Tristaver
Starting Member
37 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 21:15:43
|
Skaldí champion zbraně se mi líbí designově, ty variace na ladičku jsou prostě geniální (: Berserkova zbraň je nic moc, ne že by byla úplně oničem, ale ten kaktus na tyči je v porovnání s ostatními exempláři hodně slabý. Ale procy to ma podle všeho dokonce dva, takže i kdyby to byl bič z hovna pletený (c) klasik, tak je to uber (:
No po graficke strance skaldi zbrani neni co vytknout, vypada nadherne, ale k cemu to je kdyz bude maximalne smrdet ve vaultu bo zmrsily staty. Jinak pokracujte v postovani dojmu z DR, my v evrope si jeste pockame  |
Strach 9l2 ML10 skald - Camlann Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 21:19:31
|
quote: Originally posted by Aramir
To by bylo super, kdyby jsi udělal procházku městy a ještě předváděčku koně 
Servers are down, servers are down, servers are down, atd... :) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 21:33:43
|
quote: Originally posted by Tristaver Jinak pokracujte v postovani dojmu z DR, my v evrope si jeste pockame 
Docela se těším až bude venku evropský videotrailer na DR... (: |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 13/10/2005 : 23:18:11
|
Tak to se graficky fakt vytáhli. We require more screenshots and some video  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 00:35:20
|
Tak to se graficky fakt vytáhli. We require more screenshots and some video 
Video jsem delal dnes rano a po 45 minutach "strihani" mi vytuhnul media maker :(.
BTW: Nove DF je naprosto prekresne, mobove uzasni, dropy z gatekeepera eňo, nuňo... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 08:42:59
|
Tak to se graficky fakt vytáhli. We require more screenshots and some video 
Jj, je to bomba. Nicmene chtel jsem si koupit datadisk i pro sebe (koupil jsem zatim jen kopii pro Trinii), ale na mem compu je to uz nehratelne (i EQ2 mam rychlejsi). Skoda ..
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 09:43:56
|
To je právě to. Pokud někdy budu chtít zkusit DAoC, tak budu muset nejdřív upgradnout komp. Zlaté Shrouded Isles  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 09:49:50
|
^^ Aramir, VT
"Tragicky" pomala je hra pouze v hlavnich mestech. Tam, kde se grafika nezmenila, je to ok. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 10:32:29
|
Ona se jednou taky změní  |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 17:06:02
|
To je právě to. Pokud někdy budu chtít zkusit DAoC, tak budu muset nejdřív upgradnout komp. Zlaté Shrouded Isles 
no ja s tim kdyz jsem jeste hral dost laboroval... nakonec jsem to vyresil tak, ze na pve jsem mel catacombs klienta a na rvr jsem si udelal instalaci SI klienta... coz chapu, ze na mordredu asi moc nepujde zkombinovat...
edit: ta grafika vypada fakt krasne, chvalila to i zena, ktera jinak na tyhle zalezitosti nahlizi dost svrchu :-), ta jizda na koni me prisla takova... no kostrbata... nevim jak bych to rek... to takhle skutecne jezdi? (spis bych to prirovnal k trhavemu pohybu...) |
no mmo
|
Edited by - celdric on 14/10/2005 17:13:20 |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 14/10/2005 : 17:20:52
|
pokud si dobre nastavis v options vodu, stiny, renderovani sceny, postavy (catacombs), renderovani terenu atd.. tak ti jede nejnovejsi klient stejne narocne jako SI klient krom mist s nove pridanejma high-res texturama samozrejme ;)
ale pri dnesnich cenach pameti si stojim za tim co jsem napsal predtim 2giga to jisti.. |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 15/10/2005 : 23:32:37
|
Kupovat nový komp, tak pod 2GB nejdu 
Ad Video. Začátek dobrý, ale od poloviny ke konci nic nevidím  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 02:28:31
|
Kupovat nový komp, tak pod 2GB nejdu 
Ad Video. Začátek dobrý, ale od poloviny ke konci nic nevidím 
Musis zmacknout takove to kulate tlacitko na monitoru, prej to pomaha. :)
PS: Nevidis proc ? Tmave, svetle... ?
Edit: Corwin to asi spatne nahostoval(jako minule) |
Edited by - Deimnia on 16/10/2005 02:29:15 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 09:32:32
|
Ta druhá část je v noci  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 10:40:21
|
Ta druhá část je v noci 
Takze si pripis do notysku:"koupit novou grafarnu, desku, procesor a 2GB pameti + novej monitor" :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 12:48:27
|
Mythic zase nabizi 10 dni free pro closenuty accounty, parada )
A koukam, ze muzu pouzit titul Elder )
Asi mi to neda a DR koupim i pro Hysteruv account ... |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 18:49:59
|
quote: Originally posted by Deimnia
Takze si pripis do notysku:"koupit novou grafarnu, desku, procesor a 2GB pameti + novej monitor" :)
Nevidím jediný důvod, proč měnit mojí skvěle fungující patnáctku monitor  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 18:58:10
|
quote: Originally posted by Van Tassel Asi mi to neda a DR koupim i pro Hysteruv account ...
Tak jsem si Hystera posadil na kone, pustil chronix radio, ale vic od DAOCu uz necekam. Je to prilis easy pvp hra ... ;) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 11:59:34
|
quote: Originally posted by Van Tassel Tak jsem si Hystera posadil na kone, pustil chronix radio, ale vic od DAOCu uz necekam. Je to prilis easy pvp hra ... ;)
nasel jsi tedy neco tezsiho, co ? ;) |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 13:18:08
|
quote: Originally posted by Van Tassel Tak jsem si Hystera posadil na kone, pustil chronix radio, ale vic od DAOCu uz necekam. Je to prilis easy pvp hra ... ;)
nasel jsi tedy neco tezsiho, co ? ;)
Jasne )
Nadchnul mne AC se svyma movement combama a hlavne s variabilitou spellu, resp. s vlastnostma ddecek (jedno leti jako parabola k cili, dalsi dd leti na 'predpokladane' misto kde se target bude nachazet (tedy napr. strafovani jednim smerem nepomuze), dalsi leti do tri smeru \|/ atd). A to uz nezminuji dalsi spelly jako hafo debuffu, buffu, drainy, presouvani energii z ruznych poolu apod. Celkem lahudka. Nic podobneho nikde neexistuje.
Zaroven v AC neni neobvykle kdyz pvp 1v1 bitka trva xx minut a nejsou vyjimkou ani dlouhe boje proti precislovani (napr. 1 v 4). Pri smrti dropujes itemy.
Ale to zasadni co odlisuje AC od DAOCU je to, ze i low level hrac muze killnout hrace treba na levelu 3x vyssim.
Mel by jsi to zkusit; za 20 dolaru +- a po domluve s Alanem na cdromshopu muzes hrat v podstate hned )
|
Edited by - VT on 17/10/2005 13:29:59 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 02:06:41