to je divny, zalozim novou postavu, dostanu balicek s vecma ktery maj vsechny definovanou condition, pritom je vse-non decay.. btw nevite nekdo co udelaj s oblecenim ve kterym jsou nejaky pasky z old systemu ? mohli by to premenit treba na agility nebo tak neco at to neni uplne crap ..
to je divny, zalozim novou postavu, dostanu balicek s vecma ktery maj vsechny definovanou condition, pritom je vse-non decay.. btw nevite nekdo co udelaj s oblecenim ve kterym jsou nejaky pasky z old systemu ? mohli by to premenit treba na agility nebo tak neco at to neni uplne crap ..
Co bude s paskama nevi asi ani samotni devove.
mozna to, co udelali koudymu s vecma na slice
Tys tam vcera taky byl? Pod jakym nickem? Mas Pavel a Pattt. NEbo jeste nejaky jiny?
Co stim ti blbci zas delaj postavy nahaty ze by neco vetsiho?:)
velky ...
Experience Points
Double Experience Points are now disabled. Life Day
Life Day Celebrations are over. We hope you had a wonderful holiday! Life Day Gifts are no longer available. Level-Up Life Day Orbs are no longer available.
Paja a Pavlinka EDIT: "ohradil, aby byl zamenovan" nebo "ohradil, aby nebyl zamenovan"
"Ohradil, aby mi lidi nelezli do zahonu"
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Já myslel, že dostanu 14 dní zadara a dostal jsem prd. Mno, pořád se snažím přijít na skrytou krásu toho nového systému, ale pořád mě nemůže osvítit můza. Prostě vždycky jsem se otáčel pomocí pravého myšítka a teď když ho zmáčknu, tak speciální akce. Když to přepnu altem, tak se sice můžu otáčet, ale ne mířit. Jde to, pokud mi furt někdo neleze před mířidla (jako že leze). A navíc mi ty souboje připadají příšerně zrychlené, když se kouknu na klávesnici, kterou specku mám přepnout, tak zase přestanu mířit, dám jednu specku, pak 20s čekám, až mi to umožní zmáčknout heal a mezitím mě uďobají. Možná kdyby tak 3x snížili rychlost soubojů, tak by se to dalo, ale zatím mě to jenom maximálně frustruje.
Navíc badge které mi SOE ukradlo, mi pořád nevrátili a když jsem napsal ticket, tak mi odpověděli, že už jednou mi sdělili, že o tom ví, a že to řeší.
Jako některé věci se mi líbí (ty co zkopírovali z EQ2, například zadávání misí, kde před přijetím mise následuje tabulka se souhrnem mise a odměnou a tlačítkem accept), systém misí, kdy po dokončení jednoho úkolu nemusíš zpět k NPCčku, ale vysílačkou ti řekne, co máš udělat dál. Taky loot je na každém zabitém nepříteli, i když docela shitový a ne moc použitelný (aspoň co jsem zatím měl tu čest lootnout).
Ale nejvíc mě štve, že by první poslední dali novým hráčům, ale na hráče, kteří už všechny questy poctivě udělali v průběhu hraní, nějak nemyslí. Už nejsou žádné supr questy, na kterých se dají nasbírat body (a ten jediný, to je sbírání věcí na Avataru, se mi bugnul).
No měsíc to budu střídat s EQ2 a pak se rozhodnu co dál. HOWG
Rikali ze pridaji i pro zkusene hrace questy, ale zatim nic no uvidime. Jinak to ze se ti pred questem objevi co je za odmenu ma i WoW takze se neda rict ze je to skopirovane s EQ2 :). Nojo holt konkurence. Loot je lepsi a padnout tam i pouzitelne veci napr. Jedi roby (ktere jsi z neznamich duvodu vcere neloot a 2x sem te volal kdyz byli v npc) nebo ruzne zbrane, nektere dokonce vypadaji jako rare zbrane (jen maji jine jmeno a mensi dmg).
Já myslel, že dostanu 14 dní zadara a dostal jsem prd. Mno, pořád se snažím přijít na skrytou krásu toho nového systému, ale pořád mě nemůže osvítit můza. Prostě vždycky jsem se otáčel pomocí pravého myšítka a teď když ho zmáčknu, tak speciální akce. Když to přepnu altem, tak se sice můžu otáčet, ale ne mířit. Jde to, pokud mi furt někdo neleze před mířidla (jako že leze). A navíc mi ty souboje připadají příšerně zrychlené, když se kouknu na klávesnici, kterou specku mám přepnout, tak zase přestanu mířit, dám jednu specku, pak 20s čekám, až mi to umožní zmáčknout heal a mezitím mě uďobají. Možná kdyby tak 3x snížili rychlost soubojů, tak by se to dalo, ale zatím mě to jenom maximálně frustruje.
Navíc badge které mi SOE ukradlo, mi pořád nevrátili a když jsem napsal ticket, tak mi odpověděli, že už jednou mi sdělili, že o tom ví, a že to řeší.
Jako některé věci se mi líbí (ty co zkopírovali z EQ2, například zadávání misí, kde před přijetím mise následuje tabulka se souhrnem mise a odměnou a tlačítkem accept), systém misí, kdy po dokončení jednoho úkolu nemusíš zpět k NPCčku, ale vysílačkou ti řekne, co máš udělat dál. Taky loot je na každém zabitém nepříteli, i když docela shitový a ne moc použitelný (aspoň co jsem zatím měl tu čest lootnout).
Ale nejvíc mě štve, že by první poslední dali novým hráčům, ale na hráče, kteří už všechny questy poctivě udělali v průběhu hraní, nějak nemyslí. Už nejsou žádné supr questy, na kterých se dají nasbírat body (a ten jediný, to je sbírání věcí na Avataru, se mi bugnul).
No měsíc to budu střídat s EQ2 a pak se rozhodnu co dál. HOWG
na tu mys a to ze nestihas combat si casem zvyknes a uz budes klikat a mackat cisla jak robot (to je jen spatny prirovnani)
a jaaaa :) kdyztak jako kor_tah nebo Uwah the guard
Kor Tah - Guild Wars - Guards Of Czech officier Uwah Ihnema - sniper, bounty hunter, imperial ace - Eclipse - retired BradycomCZ EVE Loď zničena i s celou posádkou
Tak na Sherkara se asi nepude nebo vlastne muze pucim vam klic s pajou sme ho dali ve dvou ale po je ho zabiti a ziskani badge se lootl Warmly glowing skull a razorknuckler docela pekna meele zbran ale nevedeli sme uz ze tam je lockout timer 36 hodin:) Tak dyztak zapujcim vstupenku do hnizdecka smejda
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
U mě špice neuhodl . Jinak škoda že u nás taky neni burger king měli v něm postavičky s epizody 3 .
hlavně že říkal že nebere specifický objekty (člověk ano ale františek dobrota ne) takže si si měl myslet pes, kočka, kladélko, dům a né vlčák, peršan, jorsskovo, tančící dům na nábřeží edit: a hlavně vypadá že je učící se :) když chce abys mu řekl co to je, třebas to někdo pak třídí a přidává do databáze :)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
OMG uz me fakt serou dneska dlouhej ress jak pica zejtra taky za todle mam platit kurwa net me hafruje celej den me sere este ze si za chvili stahnu demo Empire at War jediny uklidnijici fakt.