Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Video z evropy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 27/11/2005 :  16:24:02  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
Porad jeste zijem ;)
Neni to zadna slava ale pekne zeditovany od rr11 chantera z nasi guildy.Z nas cechu je tam videt ale akorat Katzz nas rr10 clerda.
http://movies.nexus-camlann.com/LegendaryTale.avi

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/11/2005 :  16:59:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pekne.

Zajimalo by mne jak stare ty zabery z pvp jsou. Pac takhle to vypadalo na Mordredu 1+ rok zpatky.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 27/11/2005 :  18:25:15  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tož, Katzze jsem tam přes ten obsovský spam pbaečka neviděl, každopádně má parádně naefektované ty výbuchy ddček(to jak mění tu barvu), to je fakt super.
Z nostalgie jsem se podíval na většinu svých videí z daoc, co ještě mám uložené na disku. Ach jo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 27/11/2005 :  21:32:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
8:26 prebehne cez obrazovku ale kedze neni vidno group monitor ....
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 27/11/2005 :  22:50:12  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Pekne.

Zajimalo by mne jak stare ty zabery z pvp jsou. Pac takhle to vypadalo na Mordredu 1+ rok zpatky.

Primo v tom videu to je videt, je to nahravany na verzi 1.78 na ktere momentalne bezime a ty fg boje jsou z vecera 13. listopadu, takze to tak stary neni.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2005 :  00:53:21  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Mno effekty ve videu jsou sice moc pekne, ale jinak ten clovek nic nepredvedl, akorat porad mackal dokolecka pbaoe, kdyz na nem byli tanci, tak pouzil moc a mackal dal :)

Panovani asi taky nezna...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2005 :  00:58:17  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pekne.

Mno to je teda pekny blabol. Takto to na Mordredu vypada porad. FG na Dredu behaji - pokud myslis toto. Napr. dnes jsme ve 20:00 vlezli do hibu a ted - 0:30 z nej vylezli. Bojovali jsme prakticky nonstop, krome 5ti minut, kdy se davala pauza na "cígo".

Smackster/Chuva prej Frapsoval, takze urcite taky zplacne nejake video.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/11/2005 :  01:11:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Pekne.

Mno to je teda pekny blabol. Takto to na Mordredu vypada porad. FG na Dredu behaji - pokud myslis toto. Napr. dnes jsme ve 20:00 vlezli do hibu a ted - 0:30 z nej vylezli. Bojovali jsme prakticky nonstop, krome 5ti minut, kdy se davala pauza na "cígo".

Full grupy budou vzdy, dokud bude alespon 16 hracu online.

Myslel jsem spise to, ze zony jako Ageir, Domnan, Mag Mell atd. jsou zcela, ale zcela mrtvy. Vsichni se placaji na rozhrani GH/Cotswold (infiltratori, vampiri, warloci). Par medvedu pobiha v TOA/questi v DR; Best Italian fg ci pug fg se muze jednou za tri dny probehnout v Connachtu.

Ale blabol rozhodne neni to, ze Mordred mel pred rokem 5x tolik hracu a oproti Camlanu ma hracu o 30 - 40 procent mene.

Abych nekoncil tak pesimisticky - populace Mordredu se zase pomalu zveda.

Edited by - VT on 28/11/2005 01:13:57
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 28/11/2005 :  03:38:36  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Hmm hmm asi zacnem zase hrat.... kobold nejaky bude dobry :p

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 28/11/2005 :  05:39:41  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno effekty ve videu jsou sice moc pekne, ale jinak ten clovek nic nepredvedl, akorat porad mackal dokolecka pbaoe, kdyz na nem byli tanci, tak pouzil moc a mackal dal :)

Panovani asi taky nezna...

LOL deimo zase ake reci :P skapem lol
No ale suhlas - spravene pekne ale inak nic moc.Boje miestamy trapne a inak normalne :-O atd.Aspon,ze na konci umrel :) to sa pocita :D

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/11/2005 :  08:32:29  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
3 velmi kvalitne posty za sebou
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2005 :  09:17:28  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pekne.

Full grupy budou vzdy, dokud bude alespon 16 hracu online.

Myslel jsem spise to, ze zony jako Ageir, Domnan, Mag Mell atd. jsou zcela, ale zcela mrtvy. Vsichni se placaji na rozhrani GH/Cotswold (infiltratori, vampiri, warloci). Par medvedu pobiha v TOA/questi v DR; Best Italian fg ci pug fg se muze jednou za tri dny probehnout v Connachtu.

Ale blabol rozhodne neni to, ze Mordred mel pred rokem 5x tolik hracu a oproti Camlanu ma hracu o 30 - 40 procent mene.

Dobre Veldo, ale z toho videa nejde poznat, kolik na Camlanu beha lidi po MM, Aegiru a Domnanu, zejo :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2005 :  09:18:28  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tristaver

Porad jeste zijem ;)
Neni to zadna slava ale pekne zeditovany od rr11 chantera z nasi guildy.Z nas cechu je tam videt ale akorat Katzz nas rr10 clerda.
http://movies.nexus-camlann.com/LegendaryTale.avi

Btw zda se mi to, nebo RR11 chanter nema purge, proboha... ?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/11/2005 :  09:28:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dobre Veldo, ale z toho videa nejde poznat, kolik na Camlanu beha lidi po MM, Aegiru a Domnanu, zejo :)

No prave, ze da :) Minimalne si ted vzpominam na Aegir, ktery byl na videu plny hracu. Ale je mozne, ze je to verzi na ktere evropa ted beha (resp., ze jeste nemaji implementovany GH/Cotswold port).
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 28/11/2005 :  10:40:15  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
A kdy se vrátíte? O víkendu jsem spatřil friendlist hlášku o Trinii (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 28/11/2005 :  12:22:25  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No prave, ze da :) Minimalne si ted vzpominam na Aegir, ktery byl na videu plny hracu. Ale je mozne, ze je to verzi na ktere evropa ted beha (resp., ze jeste nemaji implementovany GH/Cotswold port).

SI porty uz samo mame presunuty, jsme jeden patch pred DR, takze to neni az tak zpatky. A takovej MM je pustej uplne, Aegir&Domnan tak par solistu a v Gothu je porad nejvetsi koncentrace, naprostej zmatek, moje nejmene oblibene misto na pvp, v tom zmatku sedivek je snadny nekoho prehlidnou a leechovani je tam pro ne hlavni zdroj rps ;)
8v8 se da najit kazdej den, vetsinou az po te pate a ne vzdy je venku dost enemy guild, ale pro mensi grupy se da najit enemy vzdycky.

A jak jsem rikal neni to zadny uber skillorz video ;) ty 8v8 jsou z jednoho vecera a dost suchy, jen si s tim vyhral a pekne to zeditoval.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 28/11/2005 :  12:45:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
A kdy se vrátíte? O víkendu jsem spatřil friendlist hlášku o Trinii (:

To jsem jen lognul Trinii, abych se mrknul zda ma cenu reopnout account. )

Nakonec jsem ho otevrel (ne na full uvazek, pac hraju jeste asheron calls na darktide), ale vidim to, ze se pridam k Trinii a MdK na Garethu, kde jsou 8v8 bitvy jako za starych casu na Mordredu (tedy bez TOA sracek).

Edited by - VT on 28/11/2005 12:51:12
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/11/2005 :  12:45:49  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

3 velmi kvalitne posty za sebou

ale aspoň se "snaží" používat edit ...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/11/2005 :  14:00:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To moze byt cista nahoda ze tam bolo tolko ludi ...
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 28/11/2005 :  14:20:01  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
5,5,5,5,5,5,,5,5,5,5,5,5,5,5,5,,5,55,5,5,5,, omg tank,,,,, MoC

,,5,5,5,5,5,5,5,5,55,5,,55,5,5,5,5,5,5, I WIN OMG RR11.

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 29/11/2005 :  17:19:22  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Jezis a co by asi tak mel PBAOE caster delat jineho nez PBAOE ?
Ma delat dmg.. ten dela jelikoz je tak speclej. fakt nechapu co se ti na tom nezda...

To uz rovnou muzes vycitat bardovy ze jenom mezuje a hraje endu a mezuje.... a utika :D

A hlavne mu vycitej.. ze je gimp ze neumi ani strafovat.. v okne si vesele hejbat okynkem kdyz je pod utokem nebo si hejbat chat oknem.. nebo jeste oblibenejsi.... vse najednou :D

Jinac.. souboje nejsou nic moc.. ani nemohou byt.. Elita nasi guildy v tom videu rozhodne neni. Mezer... nejakej neznamej clovek, shaman to same :D jenom healeri jsou dobri no a ten bersi je taky dobrej. Ale nerad dela MA, porad to nechava na me...

Ale ja zase hold nemam zadne stesti a tak nikdy v zadnem filmecku asi nebudu... Teda pokud si ho nenatocim :D

50 Berseker Rozsekal [EU PvP-Camlann] RR 11L0 .:- NEXUS -:.
50 Druid Rozsekal [Excalibur][HIBERNIA] RR 4L7
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/11/2005 :  17:25:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Viridovix

Ma delat dmg.. ten dela jelikoz je tak speclej. fakt nechapu co se ti na tom nezda...

To uz rovnou muzes vycitat bardovy ze jenom mezuje a hraje endu a mezuje.... a utika :D

A hlavne mu vycitej.. ze je gimp ze neumi ani strafovat.. v okne si vesele hejbat okynkem kdyz je pod utokem nebo si hejbat chat oknem.. nebo jeste oblibenejsi.... vse najednou :D

Jinac.. souboje nejsou nic moc.. ani nemohou byt.. Elita nasi guildy v tom videu rozhodne neni. Mezer... nejakej neznamej clovek, shaman to same :D jenom healeri jsou dobri no a ten bersi je taky dobrej. Ale nerad dela MA, porad to nechava na me...

Ale ja zase hold nemam zadne stesti a tak nikdy v zadnem filmecku asi nebudu... Teda pokud si ho nenatocim :D

Mozno tie fajty kde si ty stoja za hovno, preto to radsej ani nikdo nenataca ...

/flame on

PS: neber to vazne
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/11/2005 :  17:57:30  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Enchanter ma stun, pbaoe, debuff heatu/heat ddcko, super peta, muze kitovat. Tendle clovek jen stoji a macka 5ku. Jak osel.

Stejne tak jak Bard hazi SoS, mezzuje, unmezzuje, healuje, pouziva shouty na interupt, kituje, dava confuzi na pety, ressuje, rebuffuje atd... pokud jen mezzuje, tak je to gimp.

A muzes mi prosim quotnout kde jsem mu rikal, ze je gimp, ze neumi strafovat ? Mluvil jsem o panovani, ale to ty asi neznas, tak nm...

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 29/11/2005 :  18:31:42  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Enchanter ma stun, pbaoe, debuff heatu/heat ddcko, super peta, muze kitovat. Tendle clovek jen stoji a macka 5ku. Jak osel.

Stejne tak jak Bard hazi SoS, mezzuje, unmezzuje, healuje, pouziva shouty na interupt, kituje, dava confuzi na pety, ressuje, rebuffuje atd... pokud jen mezzuje, tak je to gimp.

A muzes mi prosim quotnout kde jsem mu rikal, ze je gimp, ze neumi strafovat ? Mluvil jsem o panovani, ale to ty asi neznas, tak nm...

No tak nevim jak si na to teda koukal... ale stun, heat debuf tam pouziva dost casto. Peta na enemy suporty take posila. Samozrejme jak ma na sobe tanky a jeste k tomu Bodyguarda tak dela aoe.. a proc taky ne .. byl by blbej kdyby ne.

A to ze si pri tom jeste netoci kamerou... no to je teda opravdu podstatny prohresek :D
Nikde jsi nepsal ze je gimp. Takorad to kazdemu z tveho postu dojde.

Edited by - Viridovix on 29/11/2005 18:32:17
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/11/2005 :  19:05:10  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^

Kazdy clovek co na RR 1L5 nema purge je u me gimp...

Chapu MCL na expovani tho.
A charge/det5 tanky

Edited by - Deimnia on 29/11/2005 19:08:30
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 29/11/2005 :  19:12:22  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^

Kazdy clovek co na RR 1L5 nema purge je u me gimp...

Chapu MCL na expovani tho.
A charge/det5 tanky

Jasne ze ma PURGE dokonce ma PURGE 2. TO ZE HO NEMA NA JEDNOM USMOLENYM PANELU PRECE vubec nic neznamena :D A to ze ho hold ma nekdy dole a nemuze ho pouzit.. to se snad da pochopit ne ? Cele video je sestrihane. Nemuzes vedet co se delo pred nebo az po boji.

No to si me teda zklamal :D

a ted to tam je :D SLOVO GIMP :D kdo si pocka ten se docka

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/11/2005 :  19:19:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Čau...
Ty efekty byly fakt pěkné... ale to už jsem vlatně říkál... tak nvm...
(btw, taky si myslím, že mačká jenom pbae,ale tak jde mu to pěkně, já bych to tak asi nedokázal :o)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/11/2005 :  19:54:53  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Tak jestli ma purge 2 a ma ho na 3 strance tak je gimp tuplovanej. Protoze normalni clovek si ho da tak, aby videl, jestli je up nebo ne.

Dival jsem se znova... Dela PBAOE porad i kdyz BG nema, kdyz ma MOC, pouzije ho a PBAOEckuje dal... kdyz MOC nema, da aspon QC PBAOE...

A ted jsem si jeste vsiml, ze na to PBAOE macka na liste, no rofl...

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/11/2005 :  19:58:38  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... MOC ... Klik, klik, klik ... I WIN OMGooose

Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 29/11/2005 :  21:32:05  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... Klik, klik, klik ... MOC ... Klik, klik, klik ... I WIN OMGooose

Jestli sis vsimnul dela AOE pokazdy jak je kolem nej vice lidi. purge nemusis videt up taky proc... kdyz dostanes mezz tak zmackes qbind klavesu a bud se hejbas nebo ne... Jestli sis vsimnul tak pouziva i insta debufy na prerusovani.

Ale co me je to fuk :D proste je to peknej filmecek.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 30/11/2005 :  00:02:44  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jestli sis vsimnul dela AOE pokazdy jak je kolem nej vice lidi. purge nemusis videt up taky proc... kdyz dostanes mezz tak zmackes qbind klavesu a bud se hejbas nebo ne... Jestli sis vsimnul tak pouziva i insta debufy na prerusovani.

Ale co me je to fuk :D proste je to peknej filmecek.

Myslis insta debuffy co neprerusuji ?

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 16/01/2006 :  20:46:17  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Dival jsem se na to video jeste jednou a chce se mi blinkat. :(

Jak muze mit nekdo odvahu neco takoveho vypustit do sveta, to nechapu.

Ted mi psal i jeden ex-member Nexusu, ze to je silenej noob. :)

Go to Top of Page

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 17/01/2006 :  12:27:04  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dival jsem se na to video jeste jednou a chce se mi blinkat. :(

Jak muze mit nekdo odvahu neco takoveho vypustit do sveta, to nechapu.

Ted mi psal i jeden ex-member Nexusu, ze to je silenej noob. :)

Zdravim,
to video neni po herni strance zadna slava, jak uz psal v uvodu Trist, akorat je pekne editovane.
Jen pro informaci Krystals uz v Nexusu delsi dobu neni, frantici se pokusili zalozit vlastni guildu, ale krapet jim to nevyslo.
Jinak kdo byl ten ex-member s vazbou na US hrace, pokud se muzu zeptat?

Malej - Shaman 8Lx (EU PvP-Camlann)
Rivenid - Animist 2Lx (PvE gimp)
etc.
Rivene - Bainshee 4Lx (RvR Excalibur) - tired
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 17/01/2006 :  13:32:38  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Riven

To je malinko slozitejsi. Ten ex-member je bratr cloveka, co s nim hraju DAoC (Skalo). Mel v Nexusu nejakeho RR9 minstrela, sec na jmeno si uz nevzpominam.

EDIT: Po herni strane je to priserne, pokud mam byt optimista :)

Edited by - Deimnia on 17/01/2006 13:33:50
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 17/01/2006 :  15:21:33  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
jelikoz prechod US->EU se me nedari prosadit, podte vy lidi z EU sem na US a podte nam natrhnout prdele at je tu vic akce ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 18/01/2006 :  19:22:58  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
NeXus nikdy v zivote zadneho rr9 nemel. :D

V celem nexusu je jediny minstrel a ten ma do rr9 jeste hoodne daleko. Hlavne nema zadne pokravni ani jine spojeni s nekym z US.

no a samozrejme...

+1

Edited by - Viridovix on 18/01/2006 19:23:49
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/01/2006 :  19:36:56  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Skalo je ze Španělska (myslim)
Btw, víte, že se Ponds vdala?=) Ne teda za Skala, ale za nějakého ťinťonga...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:40:48  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Picx or it didnt happen.

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 19/01/2006 :  16:14:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kořka

Picx or it didnt happen.

Obrázek má v MSN :) Ale když jsem se podíval znovu na její(teď už teda asi jeho..) profil,tak změnil(a) gender na male, takže teď fakt nevím, jestli je to chlap nebo ženská... Co už

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/01/2006 :  16:47:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

V celem nexusu je jediny minstrel a ten ma do rr9 jeste hoodne daleko. Hlavne nema zadne pokravni ani jine spojeni s nekym z US.

no a samozrejme...

+1

Skalo tvrdi, ze jeho bratr mel/ma Minstrela se jmenem Colosal a je RR9 (dle web stranky mu schazi asi 100k RPs, cili 8L9). Takze dle meho skromneho nazoru pekne kecas.

EDIT: Dukaz misto slibu: http://deim.chytrak.cz/colosal.JPG

Edited by - Deimnia on 19/01/2006 17:19:53
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 19/01/2006 :  17:15:56  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
Tak uz je me jasne proc sem si na nejakeho high rr nemohl najit zpomenout. Jedine co Colosal umel bylo solo.. v grupe proste nehral.

Jeste k tomu byl dost neaktivni aspon v nexusu. Zajimalo by me jak solista posoudi jak kterej hrac je dobrej v grupe.

Stejne je to jedno. U nas na camlannu je ted tak mrtvo ze jedine pvp je v gothu... 100 lidi ve hre.. a kdyz se neco stane tak 200 a jasame.. ze potkame fg... ach jo ach jo...

Go to Top of Page

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 19/01/2006 :  21:52:38  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
Nazdar,
no jo tak mas pravdu, ale souhlasim s Rozsem. Jsem v Nexusu od zalozeni a zadnyho minstrela jsem si nemoh vybavit, dokud jsi nerekl jmeno.Jen na par skaldu jsem si vzpomel, takze to neni o umyslnem kecani, ale spise o deravych palicich.
Colosal uz na EU nehraje peknou dobu, a opravdu v grupach hraval malo, takze se nediv ze si ho nepamatujem.

Btw kdo koupil ten Brouckuv EU account, koupil ho nekdo kdo s nim planuje aktivne hrat, nebo jen nejaky sberatel jakozto vyhodnou koupi?

A pokud nekdo aktivni, na kterem serveru s nim mini hrat?

etc.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/01/2006 :  23:44:21  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Riven

Nazdar,
no jo tak mas pravdu, ale souhlasim s Rozsem. Jsem v Nexusu od zalozeni a zadnyho minstrela jsem si nemoh vybavit, dokud jsi nerekl jmeno.Jen na par skaldu jsem si vzpomel, takze to neni o umyslnem kecani, ale spise o deravych palicich.
Colosal uz na EU nehraje peknou dobu, a opravdu v grupach hraval malo, takze se nediv ze si ho nepamatujem.

quote:

V tom pripade nechapu, proc "autor" blabolu pise, ze nikdo takovy neexistuje, kdyz pisu, ze existuje ? Pokud si teda neni jisty, proc nenapise, ze si na nikoho takoveho nevzpomina, misto absolutniho "vyvraceni" informace ? Asi jsem moc velky detailista.

Nic to nemeni na faktu, ze nemam rad lhare a desinformatory.

Go to Top of Page

Infinit
Starting Member

46 Posts

Posted - 20/01/2006 :  08:58:04  Show Profile Send Infinit a Private Message  Reply with Quote
Filmik HKeru z Legends co ted hraji na Merlinu.
(ke konci uvidite i mne, obcas tam taky jeste hraju )

http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9EDB6AE74C1026A6

(250 MB, 30 min)

"Hlavní je být nejlepší :)"
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 20/01/2006 :  13:54:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ Imi

Opet VELICE pekne zeditovane, nicmene obsah taky prisernej :( Nemluve o tom, ze jich je 9 (i kdyz je to bot na speedu, tak s nim enemy ztraci cas mezzovanim/stunovanim/dmgovanim)...

Cabalista na RR5 beha s MoC3... lol.

Toz klasicke Mordred Legends :)

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 20/01/2006 :  20:20:44  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

no a samozrejme...

+1

Rozsi, Colosal byl rr9... mel Hexel ( male dwarf h2 savage),...plno charu, ale hraval toho Mincera, jako jeste edit, mel pekneho shamana: Pontefuerte (kobby)
jo sry Deime, mas pravdu... jestli s tim jeho brachou hrajes, tak at pozdravuje real Colosala od Claviuse frostalf shaman (taky nexus), obcas jsem zahrali (100% casu byval v toa ) a delali jsme cyclop shield a to jsi tam byl i ty rozsi s necrem ; diky

Je silene, ze ja, ktery je ted hated by Nexus, protoze jsem v jedne hodne zle spanelske guilde, toho vi vic nez GM :P niz ve zlem hehe

Edited by - Pramen on 20/01/2006 20:37:47
Go to Top of Page

Riven
Starting Member

10 Posts

Posted - 20/01/2006 :  23:22:31  Show Profile Send Riven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen
Je silene, ze ja, ktery je ted hated by Nexus, protoze jsem v jedne hodne zle spanelske guilde, toho vi vic nez GM :P niz ve zlem hehe

Ted si mu to teda nandal , ty hodne zla spanelska guildo.

etc.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 21/01/2006 :  00:38:54  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Riven

quote:
Originally posted by Pramen

Ted si mu to teda nandal , ty hodne zla spanelska guildo.

jj, kdyz jsem dostal invite, hodne nexus memberu mi napsalo : lol /ignore and chain u naab, tak asi jsme zli.

A to nic ve zlem.. nemuzete to pochopit jako ve srande, vse moc zetere jesus ;)

Edited by - Pramen on 21/01/2006 00:50:00
Go to Top of Page

Viridovix
Starting Member

42 Posts

Posted - 21/01/2006 :  07:45:52  Show Profile  Send Viridovix an ICQ Message Send Viridovix a Private Message  Reply with Quote
To ze ma nekdo rank 0 v guilde neznamena ze je GM. Vse bylo takhle nastaveno, aby sme pri hlasovani nemohli bejt jednoznacne prehlasovany Frostama. Jedine opravdove GM na camlannu byl Katzz. Ted to vede uspesne dal Mayah.

Ja si pamatuju jenom dobry lidi se kterejma hraju... vic ke stesti nepotrebuju.

Proto me tvrzeni, ze nikdy zadny takovy minstrel nehral vychazelo z debaty 2 lidi, ve ktere ani jeden nemohl ve sve pameti najit nejakeho rr9 minstrela.

Solisti co nechteji jit do grup jsou opravdu uzitecni.. Neni treba si je pamatovat.

quote:

Si nejak moc veris. Tebe lidi nemeli radi uz drive... moc dobre vis proc. Ted ses jenom obycejnej enemy jako vsichni na mrtvem servru.

Edited by - Viridovix on 21/01/2006 07:57:04
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 21/01/2006 :  08:28:02  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Si nejak moc veris. Tebe lidi nemeli radi uz drive... moc dobre vis proc. Ted ses jenom obycejnej enemy jako vsichni na mrtvem servru.

Ja nemam rad Nexus ted, i s vama, protoze vase fg se slozenim 2 Vampiir, rr11+ BD a Warlock + ostatni hmyz z vas dela obyc lame guildu, jako je treba Javea, jenze umirate trosku dele.

Priznam, drive jsem casto leavoval guildu a ty vis proc... tak to nebudeme roztahovat. Dobre, hlavni duvod byl, kdyz nejaky Nexus member callnul o help s artem, vzdy ja hnup sel pomoc, ale kdyz ja... nikdo nemel cas, toto bylo mou hlavni zaminkou vzdycky se nasrat a dat /gc quit.
Takze muj healer, ktereho jsem hral tusim do rr7l9 mel jen Gov, Zahur a mozna Ceremonial.. zbytek byly nejake random itemy :P

A mrtvy Camlann neni, byl mrtvy, kdyz jsem teprve udelal theurg sc a hral ho do tech rr4 a sli jsme zkusit ten exc, to byl Camlann mrtvy. Ted obcas na Camlanne potkas i 4-6 fg, ale je skoda, ze jedna z nich je mozna bez tech warlocku apod-.-

Jo Krystals, vcera mi napsal, ze uz nema k SpaNN respekt, protoze jsem si udelal cross FG, abychom zabili Javeu, kdyz Javea odesla, logli jsme, toto on nedokazal pochopit...

Edited by - Pramen on 21/01/2006 08:34:22
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 21/01/2006 :  10:09:33  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Wooow

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000