Author |
Topic  |
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 19:12:55
|
quote: Originally posted by JerzeeG ..
myslim ze uz tu neni co resit, vyrikali jsme si to ve hre  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 20:15:32
|
quote: Originally posted by JerzeeG ale neni divu, ze po nem dotycni tak vystartovali - plati to o te postrelene huse - i kdyz to tady nenapisou a tvari se, ze vlastne "o tom jen normalne spolu mluvi", tak ve skutecnosti je to trapi a doma u pocitace narikaji a breci..
jj, tech slz, co jsem uronil a tech klavesnic, co jsem rozflakal  co te trapi jerzee? 
Spis naopak, zive vidim ty xichty killeru, co si pri tom dozajista lestily kladelka (./tip jorssk 50000 bank)
Uz by jste take meli pochopit, ze ne kazdy je genius a dokaze pochopit vskutku dobre skryty vtip  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:14:58
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight No tak to je ohromnej rozdíl. Lock když proti němu stojej 4 chcípně hned a pala za 30 sekund... no kua NERF LOLADIN. 
Jak sem řek - je to vykompenzovaný tim, že dává mizivou dmg. Jako v BG to je sviňárna, vo tom žádná.
Ale netvrď mi, že každej palát kerýho si potkal dal Shield + HS. Já někdy soupeři dám na držku, někdy dostanu, tak to prostě je...
Si mě nepochopil - já newhinuju... já to beru. co se mě týče, klidně by Shield mohl znemožnit attack kompletně a bylo by mi to fuk - používám ho hlavně v PvE, v PvP je trochu lepší kombinace Hammer of Justice + Divine Favor + Holy Light... zase na druhou stranu, ne dycky se stun povede, že jo. 
edit - a vůbec - kerej class nedostane na držku když je proti němu přesila 3 a víc? Mě se povedla takovej souboj vyhrát jen jednou, jinak sem prostě dycky dostal na budku. 
O HS jsem neřekl ani slovo. Každý mluvíme úplně o něčem jiném. Ty mluvíš o PVP 1 vs 4, já o 10-15 vs 10-15.
Jinak jsi to vystihl úplně přesně, proč by jedna class měla vydržet 1 sec a druhá 30sec? Za 30 sec může přiběhnout X tvých kamarádů z dost veliké vzdálenosti ti zachránit "holy zadel" :)
Jo můžeš mi jen tak na okraj shrnout, kolik teď po update máte ranged a stun útoků? (to není narážka, jen zvědavost)
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:28:55
|
paladin je takovej Alarm-O-Bot :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:29:35
|
ma WereHamster neco spolecnyho s WereVlkem? |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:39:05
|
quote: Originally posted by Eagle
ma WereHamster neco spolecnyho s WereVlkem?
ne |
Black |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:45:39
|
no ja mel za to ze Cheeeewieee je WereHamster ... a ted koukam ze je to Werrevlk ... ale mozna si to po tech letech co SWG nehraju uz blbe pamatuju |
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:01:01
|
Nene. Chewieee je hnusna chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 11:49:30
|
quote: Originally posted by Sagger
snad jedine podobne jmeno, Dlakovlk a Dlakokrecek
vida, tak to jde taky.. ja dycky rikal Vlkodlak a Kreckodlak 
quote: Originally posted by Giltanas
Nene. Chewieee je hnusna chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)
tak tak |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 14:19:28
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by Eagle
ma WereHamster neco spolecnyho s WereVlkem?
ne
Ahoj Blacku,ty zase hraješ? Jestli jo,tak jaký to je? |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 14:37:26
|
Nene. Chewieee je hnusna nadržená chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)
 |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:30:04
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Nene. Chewieee je hnusna nadržená chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)

LOOOL |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 16:06:51
|
quote: Originally posted by WereHamster O HS jsem neřekl ani slovo. Každý mluvíme úplně o něčem jiném. Ty mluvíš o PVP 1 vs 4, já o 10-15 vs 10-15.
Jinak jsi to vystihl úplně přesně, proč by jedna class měla vydržet 1 sec a druhá 30sec? Za 30 sec může přiběhnout X tvých kamarádů z dost veliké vzdálenosti ti zachránit "holy zadel" :)
Jo můžeš mi jen tak na okraj shrnout, kolik teď po update máte ranged a stun útoků? (to není narážka, jen zvědavost)
Tak jasně, s Bg nemám tolik zkušeností, to bych lhal. F tom máš prafdu.
Životnost paladina je jedna z jeho specialit... každé povolání má ňákou... Já chápu že to fšechno sere, ale tak to je - je to prostě skoro nesmrtelná svině. 
A co se ranged útoků týče... teď budu házet z hlavy na co si vzpomenu.
Hammer of Justice umí stunovat na dálku, ale nedává dmg. (cooldown je 60s, pvp set snižuje o 10s, talenty až o dalších 25s - enže to sou talenty v Protection Tree a ten je tak nějak na ... ) Judgement teď funguje na větší vzdálenost (myslim), dá se přes něj dát DMG přes Seal of Righteosnous - na nejvyšším ranku cca 200 holy. To samý přes Seal of Command. (cooldown Judgementu je 10s, s talentama 8s) Reckoning - jak se to veme... dostaneš 4 útoky najednou na melee range. Neni to ranged, ale je to rána.  Exorcism + Holy Wrath - útoky do PvE proti nemrtvejm a démonům, v PvP na nic. Holy Shock - útok healera. Dává slušnou dmg, instant cast, 30s cooldown (co se mě týče, tak jedu Pala - support healer a tohle je absolutní vrchol co můžů - Holy 31 talent - takže beru fšema deseti). Navíc funguje jako insta heal. Hammer of Wrath - tenhle skill eště nemám, tže jen co vo něm vim - můžeš ho použít pokud má cíl 20% a méně života, je ranged (vzdálenost nevim) a pokus se nepletu (možná jo) instant cast. Další stun útok je Seal of Justice (posílenej tim že už nedává po třech zásazích cíli imunitu proti stunu) - xprocentní šance že cíl dostane na 2s stun. Consecration - holy talent, AoE attack... podle mýho relativně na prd, bo mi akorát žere manu a stejně nedává potřebnou dmg proti víc lidem - na to se víc hodí mág.
A to je tak fše na co sem si vzpomněl - 2 stun útoky (z toho 1 Seal), 3 ranged (z toho 2 díky Holy talentům) a 2 dmg efekty přes Judgement (z toho 1 díky Retri talentu). Exorcism a Holy Wrath se počítat nedá.
Nemám šajn esli to je hodně nebo málo, ale doufám že jsem tvou zvědavost ukojil.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 05/01/2006 16:09:20 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 16:49:20
|
quote: Originally posted by Xavier Ahoj Blacku,ty zase hraješ? Jestli jo,tak jaký to je?
Cus, jj ze zoufalosti jsem to zkusil a muzu rict ze me to okamzite chytlo, chvili trvalo nez jsem si na novej system zvykl ale ted snad uz muzu rict ze je lepsi a te hre to urcite prospelo. Vsak zkus a uvidis sam, na tebe pokud si skoncil pred NGE by se melo free 15dni vztahovat. |
Black |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 17:11:56
|
quote: Originally posted by Xavier Ahoj Blacku,ty zase hraješ? Jestli jo,tak jaký to je?
Cus, jj ze zoufalosti jsem to zkusil a muzu rict ze me to okamzite chytlo, chvili trvalo nez jsem si na novej system zvykl ale ted snad uz muzu rict ze je lepsi a te hre to urcite prospelo. Vsak zkus a uvidis sam, na tebe pokud si skoncil pred NGE by se melo free 15dni vztahovat.
ja taky zkousim, zatim dobry, jsem lvl 7 comando :) na system si zvykam, nevypada to nejhur, na bug jsem zatim ani nenarazil, uvidi se jak budou fungovat specky vyssich levelu... ale chytlavy to celkem je. BTW je comando dobra volba ? ma nekdo zkusenost ? nejak me tihle tezkoodenci pritahuji.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 22:40:30
|
quote: Originally posted by Kravka
Cus, jj ze zoufalosti jsem to zkusil a muzu rict ze me to okamzite chytlo, chvili trvalo nez jsem si na novej system zvykl ale ted snad uz muzu rict ze je lepsi a te hre to urcite prospelo. Vsak zkus a uvidis sam, na tebe pokud si skoncil pred NGE by se melo free 15dni vztahovat.
ja taky zkousim, zatim dobry, jsem lvl 7 comando :) na system si zvykam, nevypada to nejhur, na bug jsem zatim ani nenarazil, uvidi se jak budou fungovat specky vyssich levelu... ale chytlavy to celkem je. BTW je comando dobra volba ? ma nekdo zkusenost ? nejak me tihle tezkoodenci pritahuji..
JJ ja zkusil ze zacatku jediho pak commando a je fakt dobry delas spravne ma supr specky i kdyz sem ho mel kratce tak sem ho jakz takz otestoval ale sem SPY a ten je taky suprovej:) |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 06/01/2006 : 21:58:42
|
ja taky zkousim, zatim dobry, jsem lvl 7 comando :) na system si zvykam, nevypada to nejhur, na bug jsem zatim ani nenarazil, uvidi se jak budou fungovat specky vyssich levelu... ale chytlavy to celkem je. BTW je comando dobra volba ? ma nekdo zkusenost ? nejak me tihle tezkoodenci pritahuji..
Jo, commando je super, dokud se nerozhodneš používat zbraně, na které je primárně zaměřen - tj. Heavy Weapons. Pak zjistíš, že stejně tak si můžeš uřezat klacík a tím mlátit nepřátele po hlavě, protože všechny heavy weapons jsou disabled a prej bude jejich CU (Tj. ty co mají dobrý dmg budou mít úplně shitový a flametrower lootnutý z lvl 1 NPC bude rulovat). |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 13:28:01
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Jo, commando je super, dokud se nerozhodneš používat zbraně, na které je primárně zaměřen - tj. Heavy Weapons. Pak zjistíš, že stejně tak si můžeš uřezat klacík a tím mlátit nepřátele po hlavě, protože všechny heavy weapons jsou disabled a prej bude jejich CU (Tj. ty co mají dobrý dmg budou mít úplně shitový a flametrower lootnutý z lvl 1 NPC bude rulovat).
commando je naprosto super ja sem commando lvl 55 a uz si v kidu davam potvory na lvl80 co maj do 10K zivotu a davam jich obcas i nekolik najednou pac commando ma hafo plosnejch utoku atd....ale pride mi to takovy proti rebelum pac profesion questy zadava imp serzant nakonec dyz sem byl lvl 30 lovil sem voritori lvl 65 po dvou a pak sem si sel lovit rancory  |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
Edited by - Dreik on 07/01/2006 13:29:05 |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 17:59:09
|
No nevím, já dal duel s jedním Jedi lvl 90 a s Commandem lvl 82 a T21 Rifle jsem ho ani neškrábnul, trochu jsem mu ublížil minama, ale výsledek byl 1:0 pro něj po nějakých 20s boje  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 13:12:23
|
No nevím, já dal duel s jedním Jedi lvl 90 a s Commandem lvl 82 a T21 Rifle jsem ho ani neškrábnul, trochu jsem mu ublížil minama, ale výsledek byl 1:0 pro něj po nějakých 20s boje 
Pouzivej karabinu (doporucuji SFOR nebo Nyms Slug thrower) |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 13:16:17
|
No nevím, já dal duel s jedním Jedi lvl 90 a s Commandem lvl 82 a T21 Rifle jsem ho ani neškrábnul, trochu jsem mu ublížil minama, ale výsledek byl 1:0 pro něj po nějakých 20s boje 
Pouzivej karabinu (doporucuji SFOR nebo Nyms Slug thrower)
jj carabiny sou mnohem lepsi |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 14:24:44
|
A hlavne se museji pri duelech vyuzivat naplno specky. Jinak ano za par dnu budou sprovozneny heavy weapons (konecne :D). |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 14:35:51
|
quote: Originally posted by Jorssk
A hlavne se museji pri duelech vyuzivat naplno specky. Jinak ano za par dnu budou sprovozneny heavy weapons (konecne :D).
to jim to trvalo jen dva měsíce ?  |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 15:20:41
|
Pouzivej karabinu (doporucuji SFOR nebo Nyms Slug thrower)
no ted sem lootl DH-17 a ta je uber, s tim davam vse ..(takova ta craftena pro lvl 16)  |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Topic  |
|