Author |
Topic  |
|
Strenght
Starting Member
19 Posts |
Posted - 03/01/2006 : 20:13:08
|
originalka SW:G + oba datadisky + username a heslo na account.. Cena dejme tomu 800 Kč? ICQ 175235242
|
Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP... Itaryi - GW - War/Ranger.. |
|
| |
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/01/2006 : 20:36:34
|
800 asi neprojde bo nova origoska stoji 899 a je tam mesic zadara |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Strenght
Starting Member
19 Posts |
Posted - 03/01/2006 : 20:37:56
|
quote: Originally posted by Carmax
800 asi neprojde bo nova origoska stoji 899 a je tam mesic zadara
Aha, nj nemam prehled..tak jestli nekdo chcete tak nabidnete, kolik ste ochotny dat.. |
Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP... Itaryi - GW - War/Ranger.. |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:38:22
|
Neprodávej, budeš litovat  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:41:55
|
quote: Originally posted by Olusriel
Neprodávej, budeš litovat 
já ji nedokázal prodat ani za ToOW jsem si nenechal vrátit peníze možná se ještě vrátím  |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:47:52
|
quote: Originally posted by SNowie
já ji nedokázal prodat ani za ToOW jsem si nenechal vrátit peníze možná se ještě vrátím 
JJ pojd zase hrat 
NGE je docela OK az na bugy   |
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:50:48
|
quote: Originally posted by WanargiMort
já ji nedokázal prodat ani za ToOW jsem si nenechal vrátit peníze možná se ještě vrátím 
JJ pojd zase hrat 
NGE je docela OK az na bugy  
NGE byla jen polovina problému - stále nemám po reklamaci té staré grafickou kartu schopnou utáhnout ToOW , už 2 měsíce jedu na R9000 a pořád čekám na x800GTO nebo 6800GS do agpčka    |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:53:35
|
quote: Originally posted by SNowie NGE byla jen polovina problému - stále nemám po reklamaci té staré grafickou kartu schopnou utáhnout ToOW , už 2 měsíce jedu na R9000 a pořád čekám na x800GTO nebo 6800GS do agpčka   
Jop GTO jsem taky shanel, nikde nebyla na sklade, ale nakonec jsem si poridil "jen" x800 GT a jako ze joooo ...  |
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 13:44:25
|
quote: Originally posted by WanargiMort
quote: Originally posted by SNowie NGE byla jen polovina problému - stále nemám po reklamaci té staré grafickou kartu schopnou utáhnout ToOW , už 2 měsíce jedu na R9000 a pořád čekám na x800GTO nebo 6800GS do agpčka   
Jop GTO jsem taky shanel, nikde nebyla na sklade, ale nakonec jsem si poridil "jen" x800 GT a jako ze joooo ... 
tos měl naprosto stejné dilema - na GTčko koukám celé ty dva měsíce, jak ho mají skladem. Pokaždé se objeví zpráva "už příští týden" nebo dokonce "už tento týden bude GTO k dostání" ... ale žádný obchod o nich neví (kromě německých - které je mají jen v ceníku) a 6800GS to by bylo něcóóóóó   |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 13:53:14
|
tos měl naprosto stejné dilema - na GTčko koukám celé ty dva měsíce, jak ho mají skladem. Pokaždé se objeví zpráva "už příští týden" nebo dokonce "už tento týden bude GTO k dostání" ... ale žádný obchod o nich neví (kromě německých - které je mají jen v ceníku) a 6800GS to by bylo něcóóóóó  
to bylo nejake auto ne? Mitsubishi GTO  |
|
Edited by - Olusriel on 05/01/2006 15:14:43 |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:25:23
|
tos měl naprosto stejné dilema - na GTčko koukám celé ty dva měsíce, jak ho mají skladem. Pokaždé se objeví zpráva "už příští týden" nebo dokonce "už tento týden bude GTO k dostání" ... ale žádný obchod o nich neví (kromě německých - které je mají jen v ceníku) a 6800GS to by bylo něcóóóóó  
to bylo nejake auto ne? Mitsubishi GTO 
LOL a z toho si chces udelat grafarnu ?? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:46:28
|
quote: Originally posted by Dreik
LOL a z toho si chces udelat grafarnu ??
na vrakovišti ti ho v lisu zkompatibilní ;o))) |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 17:21:29
|
quote: Originally posted by Dreik
LOL a z toho si chces udelat grafarnu ??
na vrakovišti ti ho v lisu zkompatibilní ;o)))
spise chlapcum v nvidii a ati dochazi tripismenny zkratky, ktere dobre zni, tak sahli do pribuzneho odvetvi  |
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 10:56:54
|
vydrzte do unora, ati ma prijit s x1900 tusim a nvidia s 7900GTX, tudiz nizsi karty pujdou cenove dolu |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 13:31:34
|
quote: Originally posted by Almych
vydrzte do unora, ati ma prijit s x1900 tusim a nvidia s 7900GTX, tudiz nizsi karty pujdou cenove dolu
když už jsem vydržel tak dlouho ... ale oddaluje se můj návrat do SWG  |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 14:10:53
|
No ja si koupil uz v listopadu X800 GT. Na to moje hrani SWG mi to bohate staci |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 16:07:53
|
ale kluci, tohle je topic o prodeji SWG: TTE, ne jakou mam grafarnu  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 16:35:54
|
ale kluci, tohle je topic o prodeji SWG: TTE, ne jakou mam grafarnu 
Omlouvám se za rozdmýchání offtopicu  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 13:05:27
|
Omlouvám se za rozdmýchání offtopicu 
to je dobry. jednou te nekdo buzeruje, ze zakladas novy topic, podruhe, ze tam nepises co zrovna jemu by se libilo. Pak si ma normalni clovek vybrat.. |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 17:37:26
|
to je dobry. jednou te nekdo buzeruje, ze zakladas novy topic, podruhe, ze tam nepises co zrovna jemu by se libilo. Pak si ma normalni clovek vybrat..
no jasne ze vybrat a velmi jednoduse: psat to tam, kam to patri a nepsat to tam, kam to nepatri..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 17:50:07
|
to je dobry. jednou te nekdo buzeruje, ze zakladas novy topic, podruhe, ze tam nepises co zrovna jemu by se libilo. Pak si ma normalni clovek vybrat..
no promin, ale pokud se topic jmenuje prodam SWG: Total experience, tak to nema s grafickejma kartama NIC spolecneho, nehlede na to, ze diskuze o HW tu uz je.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 10:28:34
|
no promin, ale pokud se topic jmenuje prodam SWG: Total experience, tak to nema s grafickejma kartama NIC spolecneho, nehlede na to, ze diskuze o HW tu uz je..
nehlede na to, ze by se bylo idelani mit topic "nakup a prodej" jako je to na WoW foru a pak by se dotycnym mohlo radne nadavat, ze svou nabidku neumistili do nej.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 10:52:31
|
quote: Originally posted by JerzeeG
no jasne ze vybrat a velmi jednoduse: psat to tam, kam to patri a nepsat to tam, kam to nepatri.. 
takze v okamziku kdy diskuse pomalu pada do jineho tematu rict: "Promin, musim toho nechat, tahle diskuse do tohoto topicu nepatri" anebo "Pojdme to tady ukoncit, nazev diskuse je jiny, to o cem se bavime my je v jinem topicu, kde muzeme pokracovat" ?? ze to tady ale skoro nikdo nedela.. |
|
Edited by - Olusriel on 10/01/2006 11:40:24 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 11:37:12
|
spravne ... jakej je vas nazor na prazskou zoo? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 11:50:41
|
quote: Originally posted by Eagle
spravne ... jakej je vas nazor na prazskou zoo?
To je jen floskule vyrcena komunalnim politikem... |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 12:31:12
|
takze v okamziku kdy diskuse pomalu pada do jineho tematu rict: "Promin, musim toho nechat, tahle diskuse do tohoto topicu nepatri" anebo "Pojdme to tady ukoncit, nazev diskuse je jiny, to o cem se bavime my je v jinem topicu, kde muzeme pokracovat" ?? ze to tady ale skoro nikdo nedela..
njn to je druha vec.. 
ale teoreticky by diskuse ani nemela zacit "pomalu padat do jineho".. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 14:11:54
|
to bys tady musel mit Vaclava Moravce kterej by to kociroval :) |
jůůz d fóós |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 16:30:43
|
co je s prazskou zoo? |
|
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 16:45:17
|
LOL tahle sikuse ma teda vyvoj  |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 16:51:06
|
co je s prazskou zoo?
no to ja nevim ... proto se prece ptam ne :) |
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 18:54:43
|
Jerzee a nejsi nahodou moderator? Od ceho ty prava mas? Tak to proste promaz nebo presun a je to. Myslim, ze je to efektnejsi nez porad tu lidi nabadat, aby dodrzovali pravidla diskuze.... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 19:29:37
|
quote: Originally posted by Arnie
Jerzee a nejsi nahodou moderator? Od ceho ty prava mas? Tak to proste promaz nebo presun a je to. Myslim, ze je to efektnejsi nez porad tu lidi nabadat, aby dodrzovali pravidla diskuze....
moje příspěvky tady o grafický a podobnejch chujovinách můžou jít klidně do koše :) |
Edited by - SNowie on 10/01/2006 19:29:51 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 04:02:14
|
Snowie proc jsi zkoncil ze swg? Uz se neplanujes vratit? |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 10:18:59
|
Jerzee a nejsi nahodou moderator? Od ceho ty prava mas? Tak to proste promaz nebo presun a je to. Myslim, ze je to efektnejsi nez porad tu lidi nabadat, aby dodrzovali pravidla diskuze....
to bych ale musel 24hodin denne sedet na foru.. vetsinou jsou propletene posty k veci a od veci, pripadne cast postu k veci a cast od veci a promazavat to by byl nadlisky ukol, nebo dokonce nekomu editovat posty.. (i kdyz to tak vypada, tak nejsem buh.. ) nehlede na to, ze jsem ani nechtel byt tak "prisny".. mnohdy je offtopic cast dost zajimava na to, abych ji jednoduse smazal.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 10:43:33
|
quote: Originally posted by Jorssk
Snowie proc jsi zkoncil ze swg? Uz se neplanujes vratit?
právě o tom je tady většina toho offtopicu  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:38:51
|
quote: Originally posted by JerzeeG to bych ale musel 24hodin denne sedet na foru.. vetsinou jsou propletene posty k veci a od veci, pripadne cast postu k veci a cast od veci a promazavat to by byl nadlisky ukol, nebo dokonce nekomu editovat posty.. (i kdyz to tak vypada, tak nejsem buh.. ) nehlede na to, ze jsem ani nechtel byt tak "prisny".. mnohdy je offtopic cast dost zajimava na to, abych ji jednoduse smazal..
No ja hodnotil pouze to co si komentoval. Kdyz si to komentoval, tak sis to asi precetl. Jako moderator si to uznal za nevhnodny (aspon tak sem to z tvych postu pochopil) a tak od tebe jako moderatora cekam napravu. To co je zajimave samozrejme nemazat ale presouvat. Proste ten cas co si stravil napominanim lidi, aby nepsali offtopic si mohl stravit napravou toho offtopicu. Ted nemluvim o nejakym mirnym odboceni od tematu.  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 21:45:14
|
quote: Originally posted by JerzeeG to bych ale musel 24hodin denne sedet na foru.. vetsinou jsou propletene posty k veci a od veci, pripadne cast postu k veci a cast od veci a promazavat to by byl nadlisky ukol, nebo dokonce nekomu editovat posty.. (i kdyz to tak vypada, tak nejsem buh.. ) nehlede na to, ze jsem ani nechtel byt tak "prisny".. mnohdy je offtopic cast dost zajimava na to, abych ji jednoduse smazal..
No ja hodnotil pouze to co si komentoval. Kdyz si to komentoval, tak sis to asi precetl. Jako moderator si to uznal za nevhnodny (aspon tak sem to z tvych postu pochopil) a tak od tebe jako moderatora cekam napravu. To co je zajimave samozrejme nemazat ale presouvat. Proste ten cas co si stravil napominanim lidi, aby nepsali offtopic si mohl stravit napravou toho offtopicu. Ted nemluvim o nejakym mirnym odboceni od tematu. 
ses nakej chytrej, ne ? no pockej, pockej, jednak sis me posty vylozil spatne, druhak bych obsah mych postu zde nenazval "napominanim" a tretak cas na mazani/presouvani by byl nesrovnatelne mnohonasobne delsi, nez napsat jednu dve vety..
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 11:08:19
|
Zdravim vsechny, mam tu jednoho lezaka SWG Total experience (co jsem zkousel), takze uz bez free mesice. Pokud by mel nekdo zajem, prodam za babku :o) Za 300Kc je vas. ICQ: 167872901 nebo mail skamrala@avonet.cz |
Edited by - Brouček on 17/01/2006 11:47:36 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:09:00
|
quote: Originally posted by Brouček
Zdravim vsechny, mam tu jednoho lezaka SWG Total experience (co jsem zkousel), takze uz bez free mesice. Pokud by mel nekdo zajem, prodam za babku :o) Za 300Kc je vas. ICQ: 167872901 nebo mail skamrala@avonet.cz
broučku nech si account, treba po nge2 budes veteran :) |
jůůz d fóós |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 12:15:45
|
broucek prodawa SWG, GW, EQ2 ... tazke bud potrebuje prachy nebo vybral sklad her :) |
|
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 20:41:29
|
-> Eagle: neee SWG, GW a DAoC Lezi mi to doma a nehraju to. Nepredpokladam, ze bych se k tomu nekdy vracel. Zkousel jsem ruzne gamesy a odlozil je, ale ted vidim, ze mi to lezi doma nanic. -> Kravka: mnoo, nevim, nejak jsem do toho SWG systemu celkove nepronikl a ted uz ho asi potreti zmenili, tak nevim. Je to zajimava hra, namet uplne super, ale nejak se nechytam  |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 17/01/2006 : 21:15:31
|
quote: Originally posted by Brouček
-> Eagle: neee SWG, GW a DAoC Lezi mi to doma a nehraju to. Nepredpokladam, ze bych se k tomu nekdy vracel. Zkousel jsem ruzne gamesy a odlozil je, ale ted vidim, ze mi to lezi doma nanic. -> Kravka: mnoo, nevim, nejak jsem do toho SWG systemu celkove nepronikl a ted uz ho asi potreti zmenili, tak nevim. Je to zajimava hra, namet uplne super, ale nejak se nechytam 
GW bych vzal, tak za pět stovek, ať je co hrát |
 |
|
nitro34czech
Starting Member
16 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 19:22:10
|
prodam SWG: Total experience za 500 ... pri rychlem jednani 400 ... piste na mail mike34czech@yahoo.co.uk nebo ICQ 202858709 ... preferuju sobni odber v Brne ... je to canceled acc ...
|
 |
|
|
Topic  |
|