Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Pozdě, ale přece...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 04/01/2006 :  19:12:55  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
..

myslim ze uz tu neni co resit, vyrikali jsme si to ve hre

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 04/01/2006 :  20:15:32  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
ale neni divu, ze po nem dotycni tak vystartovali - plati to o te postrelene huse - i kdyz to tady nenapisou a tvari se, ze vlastne "o tom jen normalne spolu mluvi", tak ve skutecnosti je to trapi a doma u pocitace narikaji a breci..

jj, tech slz, co jsem uronil a tech klavesnic, co jsem rozflakal
co te trapi jerzee?

Spis naopak, zive vidim ty xichty killeru, co si pri tom dozajista lestily kladelka (./tip jorssk 50000 bank)

Uz by jste take meli pochopit, ze ne kazdy je genius a dokaze pochopit vskutku dobre skryty vtip

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:14:58  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
No tak to je ohromnej rozdíl. Lock když proti němu stojej 4 chcípně hned a pala za 30 sekund... no kua NERF LOLADIN.

Jak sem řek - je to vykompenzovaný tim, že dává mizivou dmg. Jako v BG to je sviňárna, vo tom žádná.

Ale netvrď mi, že každej palát kerýho si potkal dal Shield + HS. Já někdy soupeři dám na držku, někdy dostanu, tak to prostě je...

Si mě nepochopil - já newhinuju... já to beru. co se mě týče, klidně by Shield mohl znemožnit attack kompletně a bylo by mi to fuk - používám ho hlavně v PvE, v PvP je trochu lepší kombinace Hammer of Justice + Divine Favor + Holy Light... zase na druhou stranu, ne dycky se stun povede, že jo.

edit - a vůbec - kerej class nedostane na držku když je proti němu přesila 3 a víc? Mě se povedla takovej souboj vyhrát jen jednou, jinak sem prostě dycky dostal na budku.

O HS jsem neřekl ani slovo. Každý mluvíme úplně o něčem jiném. Ty mluvíš o PVP 1 vs 4, já o 10-15 vs 10-15.

Jinak jsi to vystihl úplně přesně, proč by jedna class měla vydržet 1 sec a druhá 30sec? Za 30 sec může přiběhnout X tvých kamarádů z dost veliké vzdálenosti ti zachránit "holy zadel" :)

Jo můžeš mi jen tak na okraj shrnout, kolik teď po update máte ranged a stun útoků? (to není narážka, jen zvědavost)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:28:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
paladin je takovej Alarm-O-Bot :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:29:35  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ma WereHamster neco spolecnyho s WereVlkem?

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:39:05  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ne

Black
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:40:27  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
snad jedine podobne jmeno, Dlakovlk a Dlakokrecek

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:45:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no ja mel za to ze Cheeeewieee je WereHamster ... a ted koukam ze je to Werrevlk ... ale mozna si to po tech letech co SWG nehraju uz blbe pamatuju

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 05/01/2006 :  10:01:01  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Nene. Chewieee je hnusna chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/01/2006 :  11:49:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

snad jedine podobne jmeno, Dlakovlk a Dlakokrecek

vida, tak to jde taky.. ja dycky rikal Vlkodlak a Kreckodlak

quote:
Originally posted by Giltanas

Nene. Chewieee je hnusna chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)

tak tak

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 05/01/2006 :  14:19:28  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Eagle

ne

Ahoj Blacku,ty zase hraješ? Jestli jo,tak jaký to je?

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 05/01/2006 :  14:37:26  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nene. Chewieee je hnusna nadržená chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 05/01/2006 :  15:30:04  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

Nene. Chewieee je hnusna nadržená chlupata opice. WereHamie je nadherna Twilek :-)

LOOOL

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 05/01/2006 :  16:06:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster
O HS jsem neřekl ani slovo. Každý mluvíme úplně o něčem jiném. Ty mluvíš o PVP 1 vs 4, já o 10-15 vs 10-15.

Jinak jsi to vystihl úplně přesně, proč by jedna class měla vydržet 1 sec a druhá 30sec? Za 30 sec může přiběhnout X tvých kamarádů z dost veliké vzdálenosti ti zachránit "holy zadel" :)

Jo můžeš mi jen tak na okraj shrnout, kolik teď po update máte ranged a stun útoků? (to není narážka, jen zvědavost)

Tak jasně, s Bg nemám tolik zkušeností, to bych lhal. F tom máš prafdu.

Životnost paladina je jedna z jeho specialit... každé povolání má ňákou... Já chápu že to fšechno sere, ale tak to je - je to prostě skoro nesmrtelná svině.

A co se ranged útoků týče... teď budu házet z hlavy na co si vzpomenu.

Hammer of Justice umí stunovat na dálku, ale nedává dmg. (cooldown je 60s, pvp set snižuje o 10s, talenty až o dalších 25s - enže to sou talenty v Protection Tree a ten je tak nějak na ... )
Judgement teď funguje na větší vzdálenost (myslim), dá se přes něj dát DMG přes Seal of Righteosnous - na nejvyšším ranku cca 200 holy. To samý přes Seal of Command. (cooldown Judgementu je 10s, s talentama 8s)
Reckoning - jak se to veme... dostaneš 4 útoky najednou na melee range. Neni to ranged, ale je to rána.
Exorcism + Holy Wrath - útoky do PvE proti nemrtvejm a démonům, v PvP na nic.
Holy Shock - útok healera. Dává slušnou dmg, instant cast, 30s cooldown (co se mě týče, tak jedu Pala - support healer a tohle je absolutní vrchol co můžů - Holy 31 talent - takže beru fšema deseti). Navíc funguje jako insta heal.
Hammer of Wrath - tenhle skill eště nemám, tže jen co vo něm vim - můžeš ho použít pokud má cíl 20% a méně života, je ranged (vzdálenost nevim) a pokus se nepletu (možná jo) instant cast.
Další stun útok je Seal of Justice (posílenej tim že už nedává po třech zásazích cíli imunitu proti stunu) - xprocentní šance že cíl dostane na 2s stun.
Consecration - holy talent, AoE attack... podle mýho relativně na prd, bo mi akorát žere manu a stejně nedává potřebnou dmg proti víc lidem - na to se víc hodí mág.

A to je tak fše na co sem si vzpomněl - 2 stun útoky (z toho 1 Seal), 3 ranged (z toho 2 díky Holy talentům) a 2 dmg efekty přes Judgement (z toho 1 díky Retri talentu). Exorcism a Holy Wrath se počítat nedá.

Nemám šajn esli to je hodně nebo málo, ale doufám že jsem tvou zvědavost ukojil.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 05/01/2006 16:09:20
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/01/2006 :  16:49:20  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier

Cus, jj ze zoufalosti jsem to zkusil a muzu rict ze me to okamzite chytlo, chvili trvalo nez jsem si na novej system zvykl ale ted snad uz muzu rict ze je lepsi a te hre to urcite prospelo.
Vsak zkus a uvidis sam, na tebe pokud si skoncil pred NGE by se melo free 15dni vztahovat.

Black
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 05/01/2006 :  17:11:56  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cus, jj ze zoufalosti jsem to zkusil a muzu rict ze me to okamzite chytlo, chvili trvalo nez jsem si na novej system zvykl ale ted snad uz muzu rict ze je lepsi a te hre to urcite prospelo.
Vsak zkus a uvidis sam, na tebe pokud si skoncil pred NGE by se melo free 15dni vztahovat.

ja taky zkousim, zatim dobry, jsem lvl 7 comando :) na system si zvykam, nevypada to nejhur, na bug jsem zatim ani nenarazil, uvidi se jak budou fungovat specky vyssich levelu... ale chytlavy to celkem je. BTW je comando dobra volba ? ma nekdo zkusenost ? nejak me tihle tezkoodenci pritahuji..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 05/01/2006 :  22:05:20  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Ja se tesim na ten publish s tim vylepsenim stealth to bude brutus.
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=256884

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 05/01/2006 :  22:40:30  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

quote:

ja taky zkousim, zatim dobry, jsem lvl 7 comando :) na system si zvykam, nevypada to nejhur, na bug jsem zatim ani nenarazil, uvidi se jak budou fungovat specky vyssich levelu... ale chytlavy to celkem je. BTW je comando dobra volba ? ma nekdo zkusenost ? nejak me tihle tezkoodenci pritahuji..

JJ ja zkusil ze zacatku jediho pak commando a je fakt dobry delas spravne ma supr specky i kdyz sem ho mel kratce tak sem ho jakz takz otestoval ale sem SPY a ten je taky suprovej:)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/01/2006 :  21:58:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jo, commando je super, dokud se nerozhodneš používat zbraně, na které je primárně zaměřen - tj. Heavy Weapons. Pak zjistíš, že stejně tak si můžeš uřezat klacík a tím mlátit nepřátele po hlavě, protože všechny heavy weapons jsou disabled a prej bude jejich CU (Tj. ty co mají dobrý dmg budou mít úplně shitový a flametrower lootnutý z lvl 1 NPC bude rulovat).
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 07/01/2006 :  13:28:01  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

quote:

quote:

Jo, commando je super, dokud se nerozhodneš používat zbraně, na které je primárně zaměřen - tj. Heavy Weapons. Pak zjistíš, že stejně tak si můžeš uřezat klacík a tím mlátit nepřátele po hlavě, protože všechny heavy weapons jsou disabled a prej bude jejich CU (Tj. ty co mají dobrý dmg budou mít úplně shitový a flametrower lootnutý z lvl 1 NPC bude rulovat).

commando je naprosto super ja sem commando lvl 55 a uz si v kidu davam potvory na lvl80 co maj do 10K zivotu a davam jich obcas i nekolik najednou pac commando ma hafo plosnejch utoku atd....ale pride mi to takovy proti rebelum pac profesion questy zadava imp serzant
nakonec dyz sem byl lvl 30 lovil sem voritori lvl 65 po dvou a pak sem si sel lovit rancory

Edited by - Dreik on 07/01/2006 13:29:05
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 07/01/2006 :  17:59:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
No nevím, já dal duel s jedním Jedi lvl 90 a s Commandem lvl 82 a T21 Rifle jsem ho ani neškrábnul, trochu jsem mu ublížil minama, ale výsledek byl 1:0 pro něj po nějakých 20s boje
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 08/01/2006 :  13:12:23  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevím, já dal duel s jedním Jedi lvl 90 a s Commandem lvl 82 a T21 Rifle jsem ho ani neškrábnul, trochu jsem mu ublížil minama, ale výsledek byl 1:0 pro něj po nějakých 20s boje

Pouzivej karabinu (doporucuji SFOR nebo Nyms Slug thrower)

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 08/01/2006 :  13:16:17  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj carabiny sou mnohem lepsi

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/01/2006 :  14:24:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A hlavne se museji pri duelech vyuzivat naplno specky. Jinak ano za par dnu budou sprovozneny heavy weapons (konecne :D).
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 08/01/2006 :  14:35:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

A hlavne se museji pri duelech vyuzivat naplno specky. Jinak ano za par dnu budou sprovozneny heavy weapons (konecne :D).

to jim to trvalo jen dva měsíce ?
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 08/01/2006 :  15:20:41  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ted sem lootl DH-17 a ta je uber, s tim davam vse ..(takova ta craftena pro lvl 16)

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000