http://iis.ic.cz/wow_aq.php uzijte si to.... jeste udelam allianci a pokud nekdo je zodpovedny tak mu dam adresu stranky na zmenu meno a heslo, nekdo z aliku by mohll
"All hunter pets will now always deal Physical damage for their base attack."
..mam Lupose lvl 23 vylevelovanyho na lvl60 - dela shadow damage (ignoruje armor) ...a ted Blizz oznami, ze vsichni peti budou delat jen normalni damage (physical) ....kua to me vazne sere
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
jo. kua.. a navic mi zdrazili purge, depoison, decurse atd.. grr (aspon predpokladam, ze "Mana cost now based on a percentage of base mana." bude vice nez drive)
jo. kua.. a navic mi zdrazili purge, depoison, decurse atd.. grr (aspon predpokladam, ze "Mana cost now based on a percentage of base mana." bude vice nez drive)
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ tak obnovuju a obnovuju a obnovuju a porad nic.Chtelo by to nejakou online kameru aby jsme videli co delaji. Urcite zerou ty svoje bagety a maj prdel z toho,jak pul milionu lidi porad cuci na ty jejich stranky.
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ tak obnovuju a obnovuju a obnovuju a porad nic.Chtelo by to nejakou online kameru aby jsme videli co delaji. Urcite zerou ty svoje bagety a maj prdel z toho,jak pul milionu lidi porad cuci na ty jejich stranky.
V tom lepsim pripade.Ja bych spis rek ze jsou nekde na kave a na balicku cigaret. Stejne nechapu proc to dali zodna frantikum.Meli to dat nemcum to by jelo jak hodinky.Jednou jsem neco z frantikama resil pracovne a byl na ne odkazan, jejich "dodrzovani" terminu em fascinovalo, jak byli v klidu, vubec jim nevadilo ze na to ceka dalsich deset lidi a ty pak budou mit problem.Nechapu proste.
at je jakkoliv nemusim tak s nemcema mas pravdu ... to by to ficelo asi jinak
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Napriklad Chromaggus mi nesiel a pozeram ze teraz klasicky problem , som stucknuty na Handshaking klasicke problemy pri patchovani, vzdy to poseru .... a clovek by si myslel ze po tych 10 tich alebo kolkych patchoch im to uz pojde.
As you all hopefully know there is a patch coming today which among lots of other things include the new instance in Silithus called: Ahn'Qiraj.
There is however a small obsticle to overcome before you get the chance to try this new instance, the server has to work together to hand in items which will open the AQ gates when the correct number has been reached. The following items and numbers are valid for alliance:
Rainbow Fin Albacore: 14,000 Spotted Yellowtail: 17,000 Roast Raptor: 20,000
Thorium Bars: 24,000 Iron Bars: 28,000 Copper Bars: 90,000
As you can see this is a lot of items and the numbers require everyone to help out. All races of all levels can contribute, in return they get boxes containing random magical items (so far Ive only heard of green items but Im sure you can get surprised and get blue and purple) and tokens which can be used to get faction reputation.
So look at the list and think, how can you contribute? Depending on your level and tradeskills there has to be something you can gather/farm to get those random rewards and faction reputation.
Maybe you want cheaper prices on repairs, maybe you want to ride a different racial mount? There are lot of reasons to gather reputation.
a jak je to s tim, ze by mel bejt nakej "general LFG cahnel", kterej by mohl poslouchat kdokoliv a kdekoliv? kdyz napisu /join trade nebo /join lookingforgroup pripojim se k nejykm kanalum, ale nikdo tam neni.
Klasika .... teda tie poziadavky su dost hardcore. A da sa niekde vidiet ze ako je na tom celej server ?
Ako tak na to pozeram tak chromaggus sa tak rychl oneotvori, predsa len je to novej server takze neni tu tolko 60tok ani tolko majetku ...
Hlavně jsem zvědav kdo to bude sbírat, hlavní motivaci budou mít guildy co si už prošli BWL, no za svou guildu můžu říct, že nijak aktivně se tedy na sběru věcí podílet nebudeme
jj plati to pro celej server.. a je mozny ze pro aliky a hordaky spolecne, bo v IF je hordackej pandulak, tak si myslim ze to nemusi kazda frakce davat zvlast, ale dohromady........ ale to jen hadam
To mamut: myslis??? Hele my ted treba zaciname s MC a ZG, a pocitam ze jak se tohle otevre, tak tam vlezem taky... Ted bude zalezet jak to bude udelany, jestli to bude prochazka jako MC a nebo to bude cele o taktice jako je ZG....