Author |
Topic  |
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 09/12/2005 : 23:55:44
|
Je fakt ze Blizzard na nejake vetsi dohlizeni nad RP sere, asi mu to nestoji za to, skoda. Ono uz tak se chapani RP v klasickem slova smyslu a chapani RP Blizzardu dost lisi. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 09/12/2005 23:56:53 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 09:28:29
|
jedna prosba - muzete nekdo Dreadovi ... Mikesovi rict at mi napise na ICQ ... jsem ho nekde za ty leta potratil dik |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 28/12/2005 : 18:38:10
|
takže tento server je RP server? Morphe, jak se to liší od NWN, které tak dobře známe. Je možno hrát RP jako na Demoně či na jiném serveru? Nebo se to tam nedá a je to normální pokec o všem možném a tak? |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 28/12/2005 : 21:48:06
|
quote: Originally posted by Eagle
jedna prosba - muzete nekdo Dreadovi ... Mikesovi rict at mi napise na ICQ ... jsem ho nekde za ty leta potratil dik
napsal jsem mu :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 29/12/2005 : 09:09:11
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Eagle
jedna prosba - muzete nekdo Dreadovi ... Mikesovi rict at mi napise na ICQ ... jsem ho nekde za ty leta potratil dik
napsal jsem mu :)
dik :) i kdyz uz to neni moc aktualni :) |
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 29/12/2005 : 11:43:17
|
quote: Originally posted by Tomas
takže tento server je RP server? Morphe, jak se to liší od NWN, které tak dobře známe. Je možno hrát RP jako na Demoně či na jiném serveru? Nebo se to tam nedá a je to normální pokec o všem možném a tak?
Ahoj. Samozrejme dobre vis jako zkusene GMko ze hra je takova jakousi ji vytvori sami hraci. Prostor pro RP je, existuji celkem dobre RP guildy ale Blizzard nijak prisne nepostihuje neRP chovani. Proste s patrou RP fandu to je strasna sranda a hra je obrovska a moznosti temer nekonecne. Mimochodem jestli to chces zkusit mam myslim doma jeste nekde na mailu volny 10 denni test, ozvy se me na mail nebo na tomto foru. |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 29/12/2005 : 14:59:37
|
no, 10 denní verzi asi nepotřebuji, něco zkusím a možná se tam potkáme :) |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 31/12/2005 : 22:02:18
|
no, Morphe, kdyžtak mi ten 10 denní test schovej. Jde mi hlavně o klíč, pokud to je. Kdyžtak tě kontaktuji přes PM či ICQ. |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 01/01/2006 : 08:56:32
|
To cislo by ti melo dojit primo od Blizzardu na tvou adresu ze ktery si mi posilal mail, je na to takovej formular, dneska rano sem ho vyplnil. |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 01/01/2006 : 20:41:56
|
došlo a dík. Jen ještě musím zrušit starou kreditku - i když stále mohu používat její číslo a pak zadám novou.
Kdyžtak se potkáme na Venture Co - tam asi zkusím alianci a pak zkusím ještě jiný server. Asi PvP - tedy pokud VC není PvP :)
jo, máš mail, ale tentokráte z jiné adresy, jelikož stará zlobí. |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 06/01/2006 : 23:41:53
|
Morphe, ten klíč píše, že je používám. Ale podařilo se mi to vyřídit a teď čekám, až mi pošlou nový klíč a budu muci provést upgrade toho guest účtu a pak se budeme vídat častěji. Veškerá další konverzace přes ICQ. :) |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:34:46
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Ach jo neco se posralo se serverem Venture Co.
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support-en&T=241013&P=3
Pro vsechny kdo ste tam lognuti a neustale vam to haze 3 munitovou snahu o connect a pak disconnect. Lognete se, dejte behem pokusu o connect dejte cancel. A vuberte si pro nejakou dobu, snad jen pro dnesek jiny server.
on nejde ani zadny jiny server takze bohuzel :) |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 13:00:48
|
takze nevim jestli na Venture Co. hrajou nejaky dalsi cesi za alianci mimo pohadku ale stalo se par veci ktery me tak nejak nuti psat tenhle post
nekteri lide odesli z VeCo. na jiny server, nekteri lide odesli z Pohadky k jinym guildam a nekteri odesli z wow uplne
no a vysledkem je ze je nas v pohadce malo coz bych chtel nejak vyresit
takze hledam jine ceske guildy ktere by chteli s pohadkou spolupracovat nebo se spojit (pripojit pohadku k sobe) hledam ceske hrace kteri jsou v zahranicnich guildach ale chteli by se pripojit k ceske komunite hledam nove hrace nebo hrace bez guild kteri by se chteli pripojit k pohadce
uvitam i treba jen informace o guildach abych je mohl kontaktovat ingame
momentalni stav pohadky je takovy ze nepostavime 10ti clenny tym na podobnem levelu (5ticleny postavime :) )
takze jestli jste cesi na VeCo. nebo nejake znate dejte prosim vedet sem nebo ingame ... aj icq muzete pouzit :)
|
|
Edited by - Eagle on 27/03/2006 13:01:24 |
 |
|
Hardwire
Starting Member
2 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 01:09:05
|
No já Venture Co občas hraju, ale hodně zřídka, protože nemám moc času a 3x do týdne chodím BWL/AQ. RP sem v Pohádce nikdy nezaznamenal, když sem si chtěl zahrát, tak sem musel potkat hráče, kerý to akceptovali. Dobrý místo je Goldshire, tam to žije:) Poslední dobou ale se ten server začíná čímdálvíc zaplňovat lidma z PvP serverů... |
Hardwire - 60 rogue, Thunderhorn Sipka - 45+ warrior, Venture Co. Bearen z Medvědova - rebel nerebel z Demony:) |
 |
|
Listerr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 12:14:27
|
Rád bych vyměnil account na venture. aliance warrior 60 half epic rank 10 druid 42
nejradši za mága lvl 55+ alianci když by tam byl i rozehranej druid tak bych byl rád:-) pište sem.
Listerr |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 13:40:33
|
ja ti myho nedam :) |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 14:17:48
|
dame na Venture dohromady nejakou vetsi ceskou grupu? nemyslim guildu ale kolik tak cechu tam hraje co by se mohlo potkat ...
vim ze jsou cesi rozhazeni v nekolika guildach ale nekteri mi pisi abych obnovil pohadku ... tak me zajima jen jesli je to mozne nebo jeslti je aspon mozne poradat spolecne akce |
|
 |
|
Topic  |
|