Author |
Topic  |
|
Radovanus
Starting Member
7 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 16:25:15
|
Zdravim Vsechny, nikde jsem nenasel odpoved na mou otazku, tak jsem si dovolil zolozit novej topic
Pri zakladani wow uctu jsem zadal platbu kreditkou, ale ted bych radeji platil predplatnymi kupony. Ma nekdo zkusenost, nebo napad jak to provest?
Dik za odpoved
|
Armus - Dwarf hunter |
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 16:40:08
|
krok 1: https://www.wow-europe.com/account/ krok 2: kliknout na "Change Your Payment Method" krok 3: zaskrtnout "Pre-paid Game Card"
(krok 4: zamyslet se proc me to hned nenapadlo ) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 18:41:37
|
reyden ti pekne poradil.. no a ja te, jako uz je tradici, zjebu za to, ze jsi dotaz neumistil do topicu "Sticky: Otázky a odpovědi", nybrz zbytecne zalozil topic novy..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Radovanus
Starting Member
7 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 19:25:58
|
Ja vim, ja vim, vsak jsem se hned ze zacatku omlouval za zakladani noveho top. Teprve se ve foru zacinam orientovat. Priste uz to zkusim nepos...
A ohledne toho proc jsem si to nerozmyslel driv: - pri zakladani uctu nebylo mozne kupon sehnat, naopak kreditka byla poruce, {ale ne te moji }
Kazdopadne diky za odpoved. Kopu se do ...... ze me to samotneho nenapdlo. |
Armus - Dwarf hunter |
 |
|
|
Topic  |
|