Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 MdK ZG raid, horde on ShadowMoon
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/12/2005 :  10:58:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nejak se nam pres nejlepsi vuli nedostava lidi (obcas se sejde mizerny termin, ktery vetsine nevyhovuje). Pokud nekdo mate chut to s nami zkusit, prihlasit se muzete na http://www.zdravyroznov.info/raidassist/.

Nejblizsi termin je dnes, uzaverka prihlasek v 17:00 (nebude-li do te doby dost prihlasek, raid bude zrusen.

Pouziva se bodovy system, do ktereho jsou zatim promitnute pouze dva raidy (zhruba 8 bosskillu), takze sanci na loot maji vsichni prihlaseni (ja ta mam momentalne taky 0 bodu ;-)). Nabidka je samozrejme vyhodna prevevsim pro zajemce o pravidlenejsi raidovani.

UG
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/12/2005 :  13:30:00  Show Profile  Send UG an ICQ Message Send UG a Private Message  Reply with Quote
Ojoj. Tak to nam moc radost nedelate. Misto spoluprace vytvaret konkurenci.

Ale i tak hodne stesti a at vam to jde pekne od ruky.

Troggar Druid (60) Masurito
WEB: http://masurito.web4u.cz/ Prihlasovani do raidu: http://www.netcafe.unas.cz/raid.php
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/12/2005 :  13:47:18  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Totez bych mohl rict i ja, tak to radsi nebudeme rozebirat.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/12/2005 :  14:44:07  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

tak to dejte dohromadz ne?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/12/2005 :  14:48:16  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Rahman

tak to dejte dohromadz ne?

Jsou veci, ktere si bude muset poresit vedeni gild, pokud to ma vubec nekdo resit. Ja muzu maximalne tak zalozit gildu novou ;-)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 09/12/2005 :  14:57:22  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Při pohledu na vaše raidassisty nechápu proč to nedáte dohromady. Hrát si na vlastním písečku povede akorát k rozčarování lidí, že se přihlásili a nic se nekonalo . No ale nechci vám do toho kecat. Jen dávám dobrou radu, kdy se nám tohle dřív stávalo v guildě taky

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/12/2005 :  15:00:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Při pohledu na vaše raidassisty nechápu proč to nedáte dohromady. Hrát si na vlastním písečku povede akorát k rozčarování lidí, že se přihlásili a nic se nekonalo . No ale nechci vám do toho kecat. Jen dávám dobrou radu, kdy se nám tohle dřív stávalo v guildě taky

Typuju ze zhruba proto, ze nekdo bude muset trochu ustoupit a zbytek se bude muset dohodnout, coz je mooooc tezky ukol.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000