Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Arcanum of Rumination za Libram of Constitution
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/11/2005 :  10:24:22  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
zbylo mi jedno Lesser Arcanum od Rumination ( http://www.thottbot.com/?i=26645 ). Porad ho nosim v baglu a tak bych ho rad vymenil (enchant pres trade okno) za Libram of Constitution ( http://www.thottbot.com/?i=14354 ), ktery se da bezne koupit v AH nebo za 75G pripadne se muzem domluvit i jinak, shanim plate (mail) fire/nature resist veci...

Nejaky zajemce?

edit: doplneno o aktualni informace

Edited by - Warlord on 13/12/2005 10:06:18

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 08/12/2005 :  17:13:04  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Mozna by jsi to mohl jeste doplnit o info co vsechno je potreba na Acanum of Rumination, tj 30g za quest, priblizne 10g za Black diamond (neznam aktualni ceny) a minimalne jeden BRD trezor run. Preci jenom kdyz si prectu topic Rumination za Constitution, tak si maximalne zatukam na celo (ceny u aliance jsou docela rozdilny a predpokladam ze u hordy to bude podobny) .
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/12/2005 :  17:25:41  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
predpokladam, ze zajemce ma o vecech prehled a sam si rozhodne jestli si sezene vsechny veci a obetuje tomu ten cas (minimalne jeden vecer) nebo skoci do AH, koupi libram ktery chci a zkontaktuje me a ja mu udelam +150mana enchant na helmu nebo kalhoty...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000