Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 problemy se stabilitou wowu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dopey
Starting Member

2 Posts

Posted - 02/12/2005 :  12:41:42  Show Profile  Visit dopey's Homepage  Send dopey an ICQ Message Send dopey a Private Message  Reply with Quote
zdravim,
zhruba 1-2 tydny po vydani 1.7 mi zacal do ty doby naprosto stabilni a bezproblemovy wow docela blbnout. Jsou obdobi (vetsinou trva jeden cely den, nasledujici to zmizi), kdy se lognu a vse bezi ok az do okamziku, kdy se pokusim o jakoukoliv interakci se svetem (seslani kouzla, napsani nejaky zpravy atd). V tu chvili me to hodi do lagu a tamto kouzlo/zprava se neodesle i kdyz pockam treba 5 minut. Zajimavy ale je, ze okolni svet funguje naprosto normalne - hraci kolem me behaji, na kanalech se lidi bavi, jenom ja jsem jiz ve svym lagu. Jednou sem dokonce takle v lagu 5 minut sledoval nejaky duely, takze spojeni se serverem urcite preruseny neni (alespon tedy ne ze strany serveru). Tohle se deje zhruba 1-2 dny v tydnu po cely den, v jiny dny neni po tomhle problemu ani pamatky.

Jeste dodam, jak mi to od ty 1.7 chvilku fungovalo normalne, tak sem nic do wowu neinstaloval, zacalo to samo od sebe. A posledni zajimava vec je to, ze se mi to deje jenom s jednou postavou, u altu se mi zatim nic takovyho nestalo a to se vsema postavama pouzivam stejny pluginy se stejnym nastavenim. A pripojenim to byt nemuze, behem tech lagu internet funguje normalne dal a zadnej vyssi vyskyt PL jsem take nezaznamenal.

Nema nekdo podobny zkusenosti?

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 02/12/2005 :  13:37:15  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Reinstal wow, addonu naistalovat co nejmin a v nejnovejsich verzich.

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

dopey
Starting Member

2 Posts

Posted - 02/12/2005 :  14:42:47  Show Profile  Visit dopey's Homepage  Send dopey an ICQ Message Send dopey a Private Message  Reply with Quote
s tim pocitam, me spis zajima, jestli zazil nekdo neco podobnyho
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:41:24  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
me se treba stavalo ze kdyz jsem napsal u jedne postavy /2 + mezera (trade channel) tak to proste spadlo. Opravdu to vetsinou delaj addony+ tedka v poslednim patchi pridali do adresare wowu soubor repair.exe, tak muzes zkusit i tohle..
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 02/12/2005 :  21:27:38  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Me uz delal wow tolik veci ze to snad ani nema cenu resit od jiste doby ma jen CTmod + par addonu pro huntra a jsem spokojenej.

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 03/12/2005 :  02:11:24  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
100% je to addonama
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/12/2005 :  20:02:45  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Po hodne dlouhe dobe sem zacal zase hrat, mam uplne novou instalaci,novy addony a zda se mi ze mi to dela taky: dostanu se do silenyho lagu, vsechno kolem me se normalne hejbe (vidim treba jak do me busi mob, combat log mi vypisuje za kolik dostavam rany, ale ja nic delat nemuzu) pak se to nejak odsekne, udela se par veci, dalsi silenej lag a pak nasleduje DC nebo se to odsekne a jede to normalne, vubec nevim cim by to mohlo byt a uz sem na tom nekolikrat chcipnul

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2005 :  13:03:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Po hodne dlouhe dobe sem zacal zase hrat, mam uplne novou instalaci,novy addony a zda se mi ze mi to dela taky: dostanu se do silenyho lagu, vsechno kolem me se normalne hejbe (vidim treba jak do me busi mob, combat log mi vypisuje za kolik dostavam rany, ale ja nic delat nemuzu) pak se to nejak odsekne, udela se par veci, dalsi silenej lag a pak nasleduje DC nebo se to odsekne a jede to normalne, vubec nevim cim by to mohlo byt a uz sem na tom nekolikrat chcipnul

me delal wow uplne sileny veci a vzdy to bylo addonama, treba se mi po kazdem relogu vymazala vsechna makra a musel jsem je znova nastavit, teda ja jako druid mam jen jedno a to je insta heal pres nature swiftness a na tohle vymazani jsem pravidelne jednou umrel po relogu protoze jsem ho zapomnel znovu nastavit. Stacilo updatovat addony vyhazet ty co byly nepotrebne a najednou to nedela.

lastfm
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/12/2005 :  13:09:13  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak
me delal wow uplne sileny veci a vzdy to bylo addonama, treba se mi po kazdem relogu vymazala vsechna makra a musel jsem je znova nastavit, teda ja jako druid mam jen jedno a to je insta heal pres nature swiftness a na tohle vymazani jsem pravidelne jednou umrel po relogu protoze jsem ho zapomnel znovu nastavit. Stacilo updatovat addony vyhazet ty co byly nepotrebne a najednou to nedela.

jak vypada to tvoje makro na instant heal?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000