Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 jerzeeguv topic
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 25/11/2005 :  16:51:29  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

filco, ty jsi lama ?
ja udelal cooking z cca 200 na 300 behem casti jednoho vecera vcetne kvestu v gadgetzanu.. zelvi maso jsem koupil v AH a to jen proto, ze jsem se toho prubezne nasbiraneho nestastne kratce predtim zbavil.. a i kdyby, na jihu tanarisu je milion takovych zelev a tech par kusu masa, i kdyby to malo dropovalo, je prace na max par hodin, a to jeste kdyz jsi velky tulpas..
a delani cooking me velmi bavilo..
jinak mam herbal na 300, alchymii na 295, 1st aid 298 a fishing, ehm 15, zatim..

a jinak jeste k tem kvestum - ve WoW jsou nejen velmi zabavne a pestre, ale taky velmi vtipne (nektere).. a u rady z nich zirate, co vsecko blizzardy nenapadne..

Nevim o tom, ze bych byl lama. Citim se byt clovekem.

Cooking questy jsou bez invence. Sezen X neceho z Y. Napadite! Delal jsem to dele hlavne proto, ze zelvy v tanarisu byli non-stop campovane. Pozdeji jsem chodil na lvl 50 a tam moc lidi nebylo, tak to slo. Kupovat neco na AH neni ono.

Mel jsem vsechny profese u sveho priesta na max vcetne fishingu, kterej me vydelaval nejvice.

Mas pravdu, ze nektere vetsi questy jsou hezke a propracovane, ale jak uz jsem zminoval drive, originalita a zabava rapidne klesa s levelem.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor

Edited by - filcon on 25/11/2005 16:52:15
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 25/11/2005 :  20:06:40  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry, ze se seru do tvyho topiku ale kdyz je to tu SWG forum, tak mi to snad promines :
- ciste ze zvedavosti, bez naznaku flamu ani zasti (copyright Olusriel), zkusil jsi uz SWG za poslednich par dni ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 26/11/2005 :  01:20:02  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
mam jen jeden malej dotaz co sakra znamena flame

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/11/2005 :  01:38:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

F angličtině knižně oheň, v tomto případě (tj. net) rozdmýchávat oheň... diskuzní oheň. Tzn. přesunout rozhovor z rozumné debaty do šílené změti nadávek a urážek.

BTW - Mě tahle fce mentora děsně baví.

BTW - Si mě můžete přidat do seznamu WoW... ale nikoliv za Hordu. Ianek, Human Paladin, Shadow Moon, momentálně level 6 (až dostanu do ruky toho paznechta, co mi sebral jméno postavy, jeho prdel pozná válku s Plamennou Legií ).

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 26/11/2005 01:38:39
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/11/2005 :  09:33:43  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster
1/ Jaké hraješ postavy? Rogue? Něco plátovaného? Jako pláťák (při útoku na mne) (od určitých class) umírám do 2 vteřin.. pokud bych měl při každé smrti přicházet o peníze, tak bych asi nikdy nevystudoval :)
(a nevím k čemu by ti byly moje soulshardy :))))

Po pvp smrti by jsi dropoval to nejdrazsi co mas na sobe ci v baglech. Rare itemy by po pvp smrti dropovali vzdy, v jakemkoliv mnozstvi. Neres soulshardy ...

A jestli si myslite, ze nelze pri podobnych pravidlech hrat, tak se tezce mylite. Prave jednu podobnou mmorpg hraji ...

Edited by - VT on 26/11/2005 09:36:04
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/11/2005 :  09:46:16  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by WereHamster
1/ Jaké hraješ postavy? Rogue? Něco plátovaného? Jako pláťák (při útoku na mne) (od určitých class) umírám do 2 vteřin.. pokud bych měl při každé smrti přicházet o peníze, tak bych asi nikdy nevystudoval :)
(a nevím k čemu by ti byly moje soulshardy :))))

Po pvp smrti by jsi dropoval to nejdrazsi co mas na sobe ci v baglech. Rare itemy by po pvp smrti dropovali vzdy, v jakemkoliv mnozstvi. Neres soulshardy ...

A jestli si myslite, ze nelze pri podobnych pravidlech hrat, tak se tezce mylite. Prave jednu podobnou mmorpg hraji ...

tak ji hrej a nenut ji jinym co nemaji potrebu hrat "hardcore pvp"

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/11/2005 :  10:43:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

Kde nekomu neco nutim? Ukaz mi to v mem textu a nenazvu te hloupym trollem.

Edited by - VT on 26/11/2005 10:45:30
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/11/2005 :  10:52:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenom bych dodal, ze to co jsem popisoval (darktide pvp) neni vubec hardcore (no ok, mozna pro vas uslintany teenagery z wow ci swg to hc je). Je to prijemne ffa pvp s moznosti lootu nekolika itemu; vetsina hracu si dropy po smrti osetruje takzvanymi DI (death items), problemem jsou rare itemy, ale holt jich clovek nemuze mit na sobe zaveseno 20.

Skutecnym hardcore pvp se da nazvat asi m59 na 101.

Edited by - VT on 26/11/2005 11:07:02
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/11/2005 :  13:07:08  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Je zbytečné řešit, jestli by to fungovalo nebo nefungovalo - VT má prafdu (ostatně jako vždy ), fungovalo by to.

Jenže ve WoW probíhalo PvP tímhle stylem, nikdy by nedosáhl takového komerčního úspěchu. Ten je založen na příjemnosti a na tom, že si člověk může vybrat, co mu vyhovuje.

Něco jiného by bylo zavedení řekněmě Hardcore PvP serverů, potom by to smysl dávalo.

Ale takhle? Zase tu fšichni hádaj vo něčem, vo čem toho druhýho f životě nepřesvědčej... zatimco moje hledání toho šmejda Janka pokračuje.

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 26/11/2005 :  13:59:46  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
zatimco moje hledání toho šmejda Janka pokračuje.
To proto, ze se s ve spatny hre :-). V eq2 je Janke porad volnej :-)

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:10:10  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

F angličtině knižně oheň, v tomto případě (tj. net) rozdmýchávat oheň... diskuzní oheň. Tzn. přesunout rozhovor z rozumné debaty do šílené změti nadávek a urážek.

BTW - Mě tahle fce mentora děsně baví.

BTW - Si mě můžete přidat do seznamu WoW... ale nikoliv za Hordu. Ianek, Human Paladin, Shadow Moon, momentálně level 6 (až dostanu do ruky toho paznechta, co mi sebral jméno postavy, jeho prdel pozná válku s Plamennou Legií ).

dik , taky me naralo ze v SWG je zabrany meno Dreik ale dosud sem toho smejda ani nevidel

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:13:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

Sorry, ze se seru do tvyho topiku ale kdyz je to tu SWG forum, tak mi to snad promines :
- ciste ze zvedavosti, bez naznaku flamu ani zasti (copyright Olusriel), zkusil jsi uz SWG za poslednich par dni ?

jo, zkusil.. jerzeeho jsem nechal jako jedi, abych si ho prohlidl a kdyz misto mych oblibenych blesku, area KD a skrceni jsem nalezl jeden slaby, stredni a silny utok, ktere navic nic nedelaly, tak jsem radeji zabehl do domku a relognul yerzee, ktera je pro zmenu ehm trader munitions..

novy system se mi nelibi, je o nicem, zabugovany a na hovno.. a i kdyby nahodou po nekolika tydennim az mesicnim delani placeneho alfatestera (ovsem placeneho ne ze strany soe za testovani, ale davani penez soe za to, ze jim mohu testovat) zacal byt novy system zabavny, o cemz ovsem pochybuju, tak uz mam SOE az po krk.. tohle byla posledni kapka..
uz hodnekrat jsem uvazoval, ze se SWG prastim, mozna si vzpomenes na jeden pripad, jak onehda nefungovala manipulace s faction armory, ale dycky me prislo lito odejit..
ted uz na SWG nemam silu, naladu ani chut..
skvele se po dvou mesicich stale stejne jako na zacatku bavim ve WoW a zatim nevidim v dohledne dobe "vyhoreni" jeho hernezabavneho potencialu pro me.. (ted hraju od zacatku novou postavu s ennim, girossem a erdyskem = bomba.. do dokonalosti uz chybi jen nekolik lidi vcetne tebe)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:34:03  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sagger

quote:

jo, zkusil.. jerzeeho jsem nechal jako jedi, abych si ho prohlidl a kdyz misto mych oblibenych blesku, area KD a skrceni jsem nalezl jeden slaby, stredni a silny utok, ktere navic nic nedelaly, tak jsem radeji zabehl do domku a relognul yerzee, ktera je pro zmenu ehm trader munitions..

novy system se mi nelibi, je o nicem, zabugovany a na hovno.. a i kdyby nahodou po nekolika tydennim az mesicnim delani placeneho alfatestera (ovsem placeneho ne ze strany soe za testovani, ale davani penez soe za to, ze jim mohu testovat) zacal byt novy system zabavny, o cemz ovsem pochybuju, tak uz mam SOE az po krk.. tohle byla posledni kapka..
uz hodnekrat jsem uvazoval, ze se SWG prastim, mozna si vzpomenes na jeden pripad, jak onehda nefungovala manipulace s faction armory, ale dycky me prislo lito odejit..
ted uz na SWG nemam silu, naladu ani chut..
skvele se po dvou mesicich stale stejne jako na zacatku bavim ve WoW a zatim nevidim v dohledne dobe "vyhoreni" jeho hernezabavneho potencialu pro me.. (ted hraju od zacatku novou postavu s ennim, girossem a erdyskem = bomba.. do dokonalosti uz chybi jen nekolik lidi vcetne tebe)

me se WoW celkem zamlouva a hral ych ale je to ovsem moc drahy ale celkem se mi zamlouva Guild Wars nebo mozna EQ II
tak zatiim budu hrat BF2 dokud mi kamos nedonese WoW s patchem ale to se pak neda hrat na ofic serverech jako je Shadowmoon ze???

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/11/2005 :  11:12:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

me se WoW celkem zamlouva a hral ych ale je to ovsem moc drahy ale celkem se mi zamlouva Guild Wars nebo mozna EQ II
tak zatiim budu hrat BF2 dokud mi kamos nedonese WoW s patchem ale to se pak neda hrat na ofic serverech jako je Shadowmoon ze???

mno, pokud ti kamos donese piratskou verzi, bude to EU verze a budes mit trial key, tak si to muzes zkusit na officialnim EU serveru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/11/2005 :  11:52:49  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno, pokud ti kamos donese piratskou verzi, bude to EU verze a budes mit trial key, tak si to muzes zkusit na officialnim EU serveru..

EU verze je asi tak to posledni, co by ho melo zajimat. Verze EU/US se da vyresit stahnutim EU nebo US exace

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 27/11/2005 :  12:07:35  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

EU verze je asi tak to posledni, co by ho melo zajimat. Verze EU/US se da vyresit stahnutim EU nebo US exace

dik za odpovedi

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 27/11/2005 :  16:40:58  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
nevite odkud stahnout trial na WoW

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/11/2005 :  17:17:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rodier
[puvodni Eq melo o 50% vic predplatitelu nez od doby co to prejalo SoE].

Prejalo SOE?

Uz ve videu z bety EQ1 muzes spatrit informace o tom, ze hru produkuje Sony Entertainment America nebo tak nejak. Primarne hru mela na starosti dcerina spolecnost 989 Studios, kod vyvijel Verant.

Abych jen neplacal do vetru. Tady je to mnou zminovane prealpha video z roku 1997:

ftp://ftp.ubisoft.com/eqloft/download/eqmovie.zip

Sony Interactive Studios America

Edited by - VT on 27/11/2005 17:20:53
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/11/2005 :  21:10:37  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevite odkud stahnout trial na WoW

No taky sem nevedel a tak sem si to koupil No ale co. Uz sem utratil prachy za vetsi pitomosti, takze ani moc nenadavam.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/11/2005 :  22:40:27  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

neberte to jako provokaci, neni to kam jinam umistit..

WoW - EU - english - Shadow Moon - For The Horde:
ja - yerzee + jerzee
airvash - airvash
akoh - ?
almych - ?
erdisk - tissaia + evulienka + erdisk
giross - giross
riddle (enni) - essmeralda
sanix - axgri
werevlk (lygie) - chewie
werehamster - werehammie + drdynka + dalsi
whom (ocogak)- whom

Ianek, Human Paladin, Shadow Moon, momentálně level 6

Co treba na WOW forum
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/11/2005 :  10:42:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

urcite? ja musel stahovat cely asi 1GB soubor, do ktereho se prilepuji patche..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/11/2005 :  10:46:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

quote:

ja - yerzee + jerzee
airvash - airvash
akoh - ?
almych - ?
giross - giross
sanix - axgri
werevlk (lygie) - chewie
whom (ocogak)- whom

Ianek, Human Paladin, Shadow Moon, momentálně level 6

Co treba na WOW forum

to jsou ale informace pro lidi ze SWG fora, na dotaz polozeny na SWG foru.. na WoW foru imo celkem nikoho nezajima, ze parta lidi ze SWG prechazi do WoW..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 28/11/2005 :  18:20:56  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

urcite? ja musel stahovat cely asi 1GB soubor, do ktereho se prilepuji patche..

jo kamos to tak delal

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/11/2005 :  21:41:10  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by JerzeeG

ja - yerzee + jerzee
airvash - airvash
akoh - ?
almych - ?
giross - giross
sanix - axgri
werevlk (lygie) - chewie
whom (ocogak)- whom

WoW - EU - english - Shadow Moon - For The Alliance:
jedi_knight (janek) - ianek

cele jsem to hodil sem, at to nesvini v jinem topicu

Jerzee u me i u almycha si otaznik brzo zmenis almychovi to prislo dnes ja to mam objednany budu to mit ve ctvrtek nebo patek.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/11/2005 :  21:53:32  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
To zas bude pakarna zvyknout si na novej herni system ovladani a vse kolem WoWka uz se predem vidim jak se u toho budu srat no ale co nechci bejt pozadu.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 28/11/2005 :  23:17:02  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

To zas bude pakarna zvyknout si na novej herni system ovladani a vse kolem WoWka uz se predem vidim jak se u toho budu srat no ale co nechci bejt pozadu.

Ani ne, WoW je velmi podobny SWG CU, respektive SWG CU bylo podobne WoW

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Abadoncz
Starting Member

giger_satan_I

44 Posts

Posted - 28/11/2005 :  23:21:17  Show Profile  Send Abadoncz an ICQ Message Send Abadoncz a Private Message  Reply with Quote
Kurna jak jiz nekdo rekl za chvilku bude ve WoW cela BoH :)
Ze bych se tam taky nekdy podival?? No zatim zustanu u EQ2, ale WoW bych mohl brat jako alternativu k EQ2 kdyz uz teda nebudu hrat (mozna , nikdy nerikej nikdy ) SWG

LOTRO / Laurelin - Abadonorin (Champion) lvl 33 =Anarúth Order=
SWG / Eclipse - Abadoncz =IHC= - (Bounty Hunter), Belialcz =CzA= - (Jedi), Astaroth =CzA= - (Structures trader),Abadoxcz - (Engineering trader)
EQ2 / Runnyeye - Abadoncz =Shadow Wind= Shadow Knight lvl 67
WoW / Thunderhorn - Abadoncz (Warrior), Astarothcz - (Shaman)
AO - Abadoncz , Astarothcz

Edited by - Abadoncz on 29/11/2005 00:15:21
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 29/11/2005 :  10:49:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak jsem to vcera zkusil a moje dojmy po 3 hodinach hrani

- vychytane ovladani, vctene toho ze se da predelat komplet GUI
- grafika je docela hezka az ve chvili, kdy jsem si dal rozliseni na 1280x1024 a vsechno na full, ale k tehle hre tento styl grafiky patri
- system povolani je dobre promyslen, jeden paladin muze mit diky talentum uplne jiny temp
- zadne lagy
- trochu divny chat, ale asi pujde poladit
- tak nejak jsem pochopil, proc to hraje tolik lidi, ta hra neni only for kids, je to slozite stejne jako kazde jine MMORPG, ale je to radne odladene a otestovane, takze si proste hrajes a nemusi se rozcilovat ze neco nefunguje
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 29/11/2005 :  10:55:26  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Je velmi zajimave sledovat, jak zaprisahly SWG jadro mluvi pozitivne o World of Warcraft. Nebojte ta hra neni zase tak skvela (je ale velice nadprumerna), to poznate az budete par mesicu na lvl 60. Zalezi tedy co budou vase priority ve WoW.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 29/11/2005 13:52:29
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:28:14  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jestli se da jeste o nejakym swg jadru mluvit, lidi co jsem znal uz nehraji. lognu se, starporty sice plny lidi ale ve friend listu 2 lidi online.. a to jich tam mam pres 150. kvanta lidi ktery hrali furt jsem od nge jeste online nevidel. bud cekaji az se to doladi nebo skoncili. vytvari se novy jadro swg ktery nebude mit s cim srovnavat a mozna budou spokojeny..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 29/11/2005 :  14:29:56  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

jestli se da jeste o nejakym swg jadru mluvit, lidi co jsem znal uz nehraji. lognu se, starporty sice plny lidi ale ve friend listu 2 lidi online.. a to jich tam mam pres 150. kvanta lidi ktery hrali furt jsem od nge jeste online nevidel. bud cekaji az se to doladi nebo skoncili. vytvari se novy jadro swg ktery nebude mit s cim srovnavat a mozna budou spokojeny..

Ja s cim srovnavat mam a spokojen jsem.... Pravda prvni dojem byl negativni, ale chce to zkusit hrat dyl jak tejden.....
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 29/11/2005 :  16:13:27  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Pre príležitostnú zábavu úplne stačí, keď má hra nejaký kontent, je ako tak vybalancovaná má akceptovateľné množstvo chýb a hrá ju pár ľudí, s ktorými sa viem zabaviť.

Pre pravidelnú a dlhodobú zábavu potrebujem okrem prvého bodu aj to aby boli základné princípy hry, hodnota vecí a úroveň postavy dlhodobo stabilné a aby bolo v hre niečo o čo stojí bojovať aj z hľadiska dlhšej perspektívy.

To prvé spĺňa SWG v pohode. Lenže to spĺňa aj battlefield a vlastne väčšina hier, ktoré poznám.

To druhé SWG určite nespĺňa. Zatiaľ neviem, či to spĺňa Wow. Určite viem, že to spĺňa Eve online.

Tým chcem len povedať, že aj keby SWG prerobili na super vybalancovanú hru bez chýb a s perfektným kontentom, už SOE neuverím, že všetok strávený čas a energiu hráčov nezahodia nejakým ďalším upgrade. Takže by som si to zahral len ako chvíľkovú zábavu v rámci jednej akcie ak nebudem musieť pred tým stráviť mesiace grindom ... a to nejde.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 29/11/2005 :  16:47:07  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

No EVE je jednicka o tom nema cenu mluvit...
Jasny je ze u SOE nikdy nevis jakou bude mit rare item hodnotu druhej den. Zazil sem to nekolikrat... Nicmene ted mam pocit, ze swg po NGE neni zalozeny na uber rare itemech. Proste ted se bavim i u PVM a to mam v maloktery hre... Takze ja tu zmenu kvituju a ted se bavim... Taky je pravda ze o kredity nouzi nemam i po tom co mi diky NGE vyletelo cca 100+ mega kominem tak porad mam na najem.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/11/2005 :  00:14:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych
...

Proč Dragonmaw?

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/11/2005 :  08:05:50  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Almych
...

Proč Dragonmaw?

protoze tam hrajou lidi z RD2 a hlavne jeden z mych nejlepsich kamaradu
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 02/12/2005 :  20:37:21  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Doufám že se Jerzee nenaštve že použiju jeho topic
Šel jste někdo do EQ II ? Mám to objednaný,ale někde jsem četl že jsou tam hrozně malé lokace,že si tam hráč připadá jako v kleci jak se vám to zamlouvá
Předem děkuji za případné info

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 02/12/2005 :  21:06:02  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Šel jste někdo do EQ II ? Mám to objednaný,ale někde jsem četl že jsou tam hrozně malé lokace,že si tam hráč připadá jako v kleci jak se vám to zamlouvá

ja hral jen trial a celkem se mi to libilo

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/12/2005 :  01:29:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

blbost, budes se modlit aby si mel co nejdriv prachy na kone
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 03/12/2005 :  10:28:27  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Tak sem si predchvili vyzvednul WoWko na poste rikam si kua naka tezka krabice po rozbaleni vidim 5 CD tak sem to zas zabalil nemam naladu to instalovat.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/12/2005 :  10:56:42  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak sem si predchvili vyzvednul WoWko na poste rikam si kua naka tezka krabice po rozbaleni vidim 5 CD tak sem to zas zabalil nemam naladu to instalovat.

4CD

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/12/2005 :  11:56:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

4CD

5 CD.

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/12/2005 :  12:19:56  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
hmm, já šel do EQ2, zatím jsou tam pro mě lokace obrovské, a nebyl ani tak těžký - měl 2DVD
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 03/12/2005 :  13:57:14  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

hmm, já šel do EQ2, zatím jsou tam pro mě lokace obrovské, a nebyl ani tak těžký - měl 2DVD

To dela to ze tam sou questy kompletne dabovany.... coz je moc krasny...
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 03/12/2005 :  14:33:02  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Jak je to v EQII s bydlením je to podobny SWG ?

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion

Edited by - Yurekk on 03/12/2005 14:33:32
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 03/12/2005 :  14:39:52  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak je to v EQII s bydlením je to podobny SWG ?

Ja sem to zas tak dlouho nehral, ale co sem si vsimnul tak si tam pronajimas domy ve mestech a ty drahy to sou fakt palace.... Vlastni mesta se tam tusim nestavej.... Jestli ano tak me opravte...

Edited by - Arnie on 03/12/2005 14:40:29
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/12/2005 :  16:08:47  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

4CD

5 CD.

ja mam jen 4

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 03/12/2005 :  18:53:57  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Je normalni ze se me po nainstalovani WoW stahuje patch velkej jak krava asi 243 MB to je na dlouho docela.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 03/12/2005 :  19:01:03  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

4CD

5 CD.

ja mam jen 4

ja mam taky 5 CD ale to paty ma asi 60MB =]]

ps: WoW je fakt cool =]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 03/12/2005 :  19:24:54  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je normalni ze se me po nainstalovani WoW stahuje patch velkej jak krava asi 243 MB to je na dlouho docela.

jj

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 03/12/2005 :  19:28:08  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj

Pri tydle rychlosti tam mam ted asi 45 MB a pocitam ze to je tak na 3 hodinky.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000