Author |
Topic  |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 12:33:16
|
Mám takovou otázku pro všechny hráče (jedno na jaké straně jsou) na AV. Včera se mě stalo toto: Dobili jsme bázi hordy a poslední hřbitov. 2 hodiny jsme se pokoušeli zabít generála (ve 40 lidech). Mezitím horda zaútočila na naší bázi a pak ji dobila. Konec AV. Tohle není žádný flame, ale pouze fakta. Stalo se to tak, že při boji s generálem hordy se nám začali neuvěřitelně rychle spamowat další a další NPC kteří se jmenovali přibližně: "Dun Bolgar Tower Warmaster" a to tak rychle, že když jsme je zabili, záhy po tom se spawnuli další (a to je pak jasné že bojovat s warmastery a generálem současně není žádný med). Teď mi nejde o to, že jsme to projeli (i když bych tomu vážně nevěřil a samozřejmě mě to dost mrzí), ale zajímalo by mě zda se to již stalo někomu jinému, nebo zda to mám brát jako normální či naopak jako velmi zvláštní. (Mě osobně se takovýhle spawn nikdy předtím nestal.) Máme různé teorie o tom, že např. to jsou NPC co se objeví když horda dobije bunkry v naší bázi (proto se tak ti warmasteři jmenují?), ale to jsou jen dohady. Ví o tom někdo víc?
|
Ninjagon |
|
| |
Pacient
New Member

297 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 14:14:16
|
Ninjo vy jste to vcerejsi vecerni AVcko projeli? To to snad ne? Musel jsem to vypnout, ale chytal jsem extremniho nerva, kdyz nikdo z prednich linii neprisel na obranu FW. Darilo se mi chvili zamezit doplnovani vasi grupy u FW, kdyz jste porad projizdeli kolem IB, ale v jednu chvili se to uz nedalo.
Doufam, ze to Felonton bral s usmevem.. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 28/11/2005 15:38:08 |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 14:44:44
|
ninjo, kup si u AV supplies vendora knizku ktora sa ti spristupni na honored. Pozorne si ju precitaj. + to co ti napisal pacient |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 15:31:56
|
co se stane pokud si navzajem vymlatite veze? maj obe strany 0 guardu navic nebo ne? |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 18:54:51
|
Jo už tušim že to bude těma věžema. To se fakt nedalo, furt tam byli, jeden za druhym ...  |
Ninjagon |
 |
|
|
Topic  |
|