Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vse o Hunterovi a Petech
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 24/10/2005 :  12:46:33  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
dikes

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/10/2005 :  13:49:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono je uplne jedno aky lvl si, podla toho nevyberaj peta ... a je to duplovane jedno kedze mozes mat jedneho peta od lvl 10.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 24/10/2005 :  16:13:16  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
no jestli budes mit peta od lvl 10 a budes na nej prdet tak to bude pekna lama musis ho furt neco ucit a tak a ja sem trosku preskocil s lvl moji kocicku tak du do jiny

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:34:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak to si dobry lamer ked neucis svojho peta nove ability, pretoze ani lvl 60 tamnuty pet nema vsetky ability, a je to len tvoja stupidita ze ho to neucis.

A mal som peta od lvl 10 - lvl 57 The Rake a ani raz sa mi nestalo ze by som ju predbehol o nejake lvly.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:57:04  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
a kdo rek ze ho neucim lamer si mozna ty ja jenom od lvl 58(pet 57) sen pak chodil jenom instance UBRS LBRS Scholo Baron a jaxi tam peta mit nebudu tak proto sem ho trosku preskocil a sou i lepsi peti nez muj tak proto se ptam abych mel lepsiho

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/10/2005 :  11:10:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neznamena vacsi lvl lepsi pet. Dlhe mesiace najlepsi pet v hre bol lvl 37 alebo potom najrychlejsi lvl 10 pet ... len teraz prisiel ten ZG netopier, takze sa to rozdelilo na dva tabory, ti co uznavaju Broken Tooth a ti co uznavaju toho netopiera.

A rozdiel 3 lvl je fakt markantny, to sa ti necudujem ze potrebujes vymenit peta 3 hodky grindenia a je 60, ale to ty musis vediet.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 27/10/2005 :  00:02:00  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
nj jenze muj broken tooth ma lvl 37

Go to Top of Page

anoniim
Starting Member

5 Posts

Posted - 05/11/2005 :  13:05:17  Show Profile  Send anoniim an ICQ Message Send anoniim a Private Message  Reply with Quote
Takže build 31/20/0 bude asi dobrej. Při výběru peta se taky spíš přikláním k BT, ale v tomhle případě asi musim hodně investovat do staminy a armoru, co? Asi to taky chce mu v talentech zvednout o 15% lify, ale to teda do zvednutí DMG dostanu jenom jeden bod (3%). Snad to bude staičt, když mají kočky vysokou DPS. Při volbě medvěda by to asi bylo jinak, ne? Protože při PvP se hodi vysoká DPS, při PvE zase hodně lifu a tankovat. To už záleží na výběru. (Mně se teda na kočkách líbí to DPS a taky, že se můžou naučit většinu ostatních abilit - jako je cower, bite, claw atd ...)
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli bude pet mít na 60lvl training body na všechny ability od pet trainera (greater stamina, armor, všechny resistance ...), nebo jestli budu muset vybírat?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 05/11/2005 :  13:22:05  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim ja sem BM zkousel a nelibilo se mi to proto jedu ted 0/21/30 a rekl bych na pvp to nejlepsi

Go to Top of Page

anoniim
Starting Member

5 Posts

Posted - 05/11/2005 :  14:42:59  Show Profile  Send anoniim an ICQ Message Send anoniim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

no ja nevim ja sem BM zkousel a nelibilo se mi to proto jedu ted 0/21/30 a rekl bych na pvp to nejlepsi

Jo, lepší než BM to možná je, ale to ti pak pet moc nepomáhá (a ztrácíš tim tu největší výhodu Huntera).
Spíš bych to řekl takhle, Survival je lepší na PvP, ale BM se dá použít jak na PvP tak na PvE (A na PvE je s timhle Hunter nejlepší solo charakter - podle mě teda)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/11/2005 :  00:05:00  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
novej pet kamose (aliance - Huntercz :-) )

http://mageo.cz/home/ELIJA/prase.jpg

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 14/11/2005 :  15:02:07  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gandalf

quote:
Originally posted by Petr Vok

Ja mam asi dost blbej dotaz, ale proc kdyz mam peta a on mi sam smazne moba, proc toho moba uz nemuzu vybrat a nedostanu ani expu?
V jinych hrach to prece slo ne?

protoze by si pak hunter mohl nastavit peta aby sam utocil a sel by si sednout afk mezi spawn nejakejch zelenejch mobu a pet by ho sam expil...

ted me napadlo, takhle by se dal naexpit pet, kteryho tamnes na nizkym lvl, na vysokej ne ?

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 14/11/2005 :  16:44:30  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anoniim

quote:
Originally posted by Ilinia

Jo, lepší než BM to možná je, ale to ti pak pet moc nepomáhá (a ztrácíš tim tu největší výhodu Huntera).
Spíš bych to řekl takhle, Survival je lepší na PvP, ale BM se dá použít jak na PvP tak na PvE (A na PvE je s timhle Hunter nejlepší solo charakter - podle mě teda)

to jo ale jaksi ja pve delam uz jenom instance MC apod a pak jedu pvp sice mam shitu peta ale ted si budu ochocovat netopejra ze ZG

Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 14/11/2005 :  16:45:10  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

to znam to je potvora v RzK kdybych nebyl linej tak si ho vezmu:)

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 21/11/2005 :  15:28:55  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
tak jaky davate šance třem hunterum lvl 40,43 a 45 že dají uldaman ? a hned na to zulfarag ? :)

Spite - UO Moria - Ranger
Dyshar WoW SM - DarkPriest
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:48:17  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ghrrr

tak jaky davate šance třem hunterum lvl 40,43 a 45 že dají uldaman ? a hned na to zulfarag ? :)

zadnou.. (ale mohou prekvapit)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:55:02  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

... Ach jo, kam ten svět MMORPGs spjeje.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/11/2005 :  23:45:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Skor kam ta CZ komunita speje
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/11/2005 :  15:55:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Skor kam ta CZ komunita speje

mno je fakt, ze jsem jeste nikdy nikde nevidel postavu se jmenem nekdoSK.. jestli si ti parchanti nedavaj taky CZ..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/11/2005 :  16:02:36  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nedelej si iluze s SK jsem videl spoustu lidi.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/11/2005 :  01:33:16  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, ja to skor myslel ako cesko slovenska komunita, nie iba ceska...
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 24/11/2005 :  07:31:47  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Jakej je podle vasnejlepci tankovaci pet? myslim neco jako je v pvp Broken tooth:), ale moh by vypadat lip nez on:))

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 24/11/2005 :  09:34:21  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi tankovaci pet je ten co muze pouzivat "Screech" - snizuje AP a buduje tim brutalni agro hunter pak muze klidne critnout do moba a nepreagruje

jinak by se mohlo nekomu hodit tohle
http://petcalc.tripod.com/

RL @ League of Legends

Edited by - Curtis on 24/11/2005 09:35:21
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 25/11/2005 :  07:50:11  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curtis

Nejlepsi tankovaci pet je ten co muze pouzivat "Screech" - snizuje AP a buduje tim brutalni agro hunter pak muze klidne critnout do moba a nepreagruje

jinak by se mohlo nekomu hodit tohle
http://petcalc.tripod.com/

juu supr dik, ale ja spis myslel nejakyho ktery ma vyssi armor nebo vic zivotu nez normalni obyc zvirata:)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/11/2005 :  13:24:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze napriklad kazdy medved ma rovnako armoru atd. len sa lisia attack speedom.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 25/11/2005 :  15:14:30  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote

nejem si uplne jisty ale dost veliky rozdil dle me delaji ELITE zvirata, ty maj vetsi armor i heal...

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/11/2005 :  18:34:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nemaji, je to uplne to iste.

Edited by - Pepo on 25/11/2005 18:34:24
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 25/11/2005 :  20:11:05  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslis jako ---------------------- ? (rovné)

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 25/11/2005 :  21:49:15  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, oki. V tom pripade nejde o to ze sou "Elite" ale nekteri "Rare" nebo "Elite" jsou proste jiny druh zvirete, protoze kdyz sem tamnul pavouka zelenyho, tak mel polovinu HP a Armor jako Besseleth "Elite".... na stejnym levelu...
Jenze ten druh pavouka co je Besseleth asi jinde nesezenes nez toho Elite....
Dalsim prikladem muze byt 1x za 10 hodin objevujici se "Rare" Cernej Lev u Ratchetu.... Humar the Pridelord http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=5828
(toho bych i bral ale po pul hodine cekani me to prestalo bavit)

Tento druh Vlka ma taky nadherny Staty vcetne Speed 1.20 ale existuje jen "Elite" co sem zatim pochopil
(toho mam tamnutyho a je boziiii)
http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=3862

takto je to mozne ?

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 25/11/2005 :  22:10:25  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote

jo a tady este pisou ze prej po tamnuti bestie by se ji mely znehodnotit veskery vlastnosti, jako speed, ale prej je to BUG Blizzardu ze se ten speed zustane... jak je to s ostatnima statama? Ten Bug uz opravili ?

http://tkasomething.com/attackspeeds.php

(ptam se pac mam odehrano zatim jen neco pres 3 dny cisteho casu a spise questim, tak nemam zkusenosti)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/11/2005 :  23:46:46  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Huntra som hral naposledy asi pred 3 tyzdnami a viem ze ten bug am stale bol. Tamol som si Broken Tooth co je pet s 1,0 attack speed ap redtym som mal The Rake (ten ma asi 1,2 atack speed). Lenze ten The Rake je asi najrychlejsi pet hned po tom ZG netopierovy. Takze urcite sa peti lisia v running speed.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/11/2005 :  23:57:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

Myslis jako ---------------------- ? (rovné)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 28/11/2005 :  08:04:53  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Huntra som hral naposledy asi pred 3 tyzdnami a viem ze ten bug am stale bol. Tamol som si Broken Tooth co je pet s 1,0 attack speed ap redtym som mal The Rake (ten ma asi 1,2 atack speed). Lenze ten The Rake je asi najrychlejsi pet hned po tom ZG netopierovy. Takze urcite sa peti lisia v running speed.

Broken tooth je stejne rychlej jak ten netopyr, mel sem jak The Rake tak pak toho cernyho lva:) ale broken je jasne nejlepci, vsichci to sou elitaci.

No ja chtel prave cedet jestli nekdo mate tankovaciho peta na pve, stejnych kvalit jako se broken tooth lisi od obyc lvu a vlku v pvp.
To znamena ze by me zajimalo meno:)

Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 28/11/2005 :  08:06:44  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jeste myslis ze de o bug? odle em je to udelayn schvalne, jinak by ty zvirata nemely smysl, maj hroznej timer na spawn a zadnej quest na ne neni, takze podle em je to kvuli tamovani, pac sou lepci a blizard to tak i chtel. Jinak bych vyznam tech zvirat nevidel

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/11/2005 :  08:35:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

quote:

Broken tooth je stejne rychlej jak ten netopyr, mel sem jak The Rake tak pak toho cernyho lva:) ale broken je jasne nejlepci, vsichci to sou elitaci.

No ja chtel prave cedet jestli nekdo mate tankovaciho peta na pve, stejnych kvalit jako se broken tooth lisi od obyc lvu a vlku v pvp.
To znamena ze by me zajimalo meno:)

The Rake je lvl 10 kocka ktora urcite NENI elite.

Borken Tooth je 37 lvl kocka ktora urcite NENI elite, a urcite je pomalsia ako The Rake.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/11/2005 :  08:36:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a jeste myslis ze de o bug? odle em je to udelayn schvalne, jinak by ty zvirata nemely smysl, maj hroznej timer na spawn a zadnej quest na ne neni, takze podle em je to kvuli tamovani, pac sou lepci a blizard to tak i chtel. Jinak bych vyznam tech zvirat nevidel

Hroznej timer ?

CO viem tak taky timer ma len Broken Tooth ktory ma 8h respawn a je campovany. The Rake ma asi 10 minutovy respawn a netopier je normalny mob, lenze je v instancii takze je to tahsie sa k nemu dostat ...
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 28/11/2005 :  09:30:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Omg vsechny zvirata maj prakticky stejne staty,lisi se jen mirnym poctem hp a armoru......a samozrejmne rychlosti utoku...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/11/2005 :  14:05:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Omg vsechny zvirata maj prakticky stejne staty,lisi se jen mirnym poctem hp a armoru......a samozrejmne rychlosti utoku...

Amen ... niekdo to proste nechce pochopit
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 29/11/2005 :  07:49:50  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Pepo: no z rychlosti si asi nerozumime ja myslim rychlost utoku ne rychlost behani, to muze bejt rake rychlejsi. Jinak Broken elite je a to je fakt, rake uz si nepamatruju preci jen je to dost levlu zpatky. Humar the Pridelord je taky elite.

K tomu ze se lisi pouze HP, armorem a rychlosti utoku toje vtip? aco vic by si jako chtel?:) to bohate staci a prave kvuli tomu sou lepci:)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/11/2005 :  09:06:28  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
The Rake je rare mob (stribrnej drak) tzn taky elite. Vcera sem si ho s twinkem natamoval.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 29/11/2005 :  09:20:53  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

The Rake je rare mob (stribrnej drak) tzn taky elite. Vcera sem si ho s twinkem natamoval.

zapni ICQ lenochu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/11/2005 :  09:32:07  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pepo: no z rychlosti si asi nerozumime ja myslim rychlost utoku ne rychlost behani, to muze bejt rake rychlejsi. Jinak Broken elite je a to je fakt, rake uz si nepamatruju preci jen je to dost levlu zpatky. Humar the Pridelord je taky elite.

K tomu ze se lisi pouze HP, armorem a rychlosti utoku toje vtip? aco vic by si jako chtel?:) to bohate staci a prave kvuli tomu sou lepci:)

boze ty ses fakt lol :)) rake ma stejnej utok/hp/ar jako vsechny ostatni kocky taky ma stejnou rychlost behu, JEDINE vcem se od sebe kazdej jeden zivocisnej druh lisi je rychlost utoku.....

tzn: VSICHNI medvedi maj stejne ar/hp/speed jenom rychlost utoku muzou mit ruznou...

navic i ty rozdily v ziv. tridach jsou minimalni cca 5-10%
Sice maj nekteri peti buglou rychlost behu,ale ja mel s hunterem stejne +speed talent po kterem je to vsechno stejne...

.....

Edited by - beldor5 on 29/11/2005 09:34:20
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/11/2005 :  10:32:29  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Mel bych dotaz. Pokud na zacatku naucim peta dejme tomu bite 1 a pozdeji ho naucim bite 2 a dale, bude me to stat stejne training bodu nebo je lepsi naucit ho az posledni rank? protoze mam pocit ze kdyz sem ucil
(napr)
Bite 1 - 1 bod
Bite 2 - 5 bodu

naucil sem ho nejdriv Bite 1, ale Bite 2 stal stale 5 bodu :(. Tzn me to stalo bodu 6? Potreboval bych to trosku osvetlit, s hunterem teprve zacinam ;)

Edit: nebo musim peta naucit vsechny ranky od jednicky by mohl pouzivat ten nejvyssi? A tim padem kdyz se treba od nekoho naucim dash 3 tak abych ho mohl naucit sveho peta, musim najit moba ktery me nauci jeste ranky 1 a 2 a ty pak vsechny 3 naucit sveho peta?

Edited by - Little on 29/11/2005 10:38:25
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/11/2005 :  10:56:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Staci ho naucit najvyssi lvl ...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:01:44  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Staci ho naucit najvyssi lvl ...

a jak je to s tema bodama? Kdyz ho naucim nizsi lvl ability tak vyssi levnejsi nemam. Tzn je lepsi ho na zacatku neucit vubec nic a naucit ho pak az nejvyssi ranky, abych mel vic bodu napr na resisty/HP/armor ?

Edit: a jeste k tomu jeden dotaz zdali se da pet repecnout. Tzn zrusit vsechny ability co sem ho driv naucil a naucit ho jine :)

Edited by - Little on 29/11/2005 11:06:39
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:08:07  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
a jeste k tomu jeden dotaz zdali se da pet repecnout. Tzn zrusit vsechny ability co sem ho driv naucil a naucit ho jine :)

jo...

.....
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:09:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
a jeste k tomu jeden dotaz zdali se da pet repecnout. Tzn zrusit vsechny ability co sem ho driv naucil a naucit ho jine :)

jo...

A super, takze uz to predchozi nemusim resit, proste ho naucim to co chci ted a pozdeji ho respecnu diky.

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:10:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
little ty se seres do hunterovani? :))

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/11/2005 :  11:16:12  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Mno jo druida i roguea uz mam podle mych moznosti hotovyho (MC/BWL nebude a na rank vyssi nez legionar asi nemam chut tomu ten cas obetovat), tak to chce zase zmenu :). A stejne je ve wow nejzabavnejsi levelovani a ty prvopocatky PVP

Holt farma AB, ci highcontent instanci mi neprijde jako takova zabava

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 29/11/2005 :  12:06:48  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

On se sere do vseho

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic