Author |
Topic  |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 09:58:46
|
Počtěte si o Planetside v rodném jazyce.
http://myth.sk/planetside/articles/article.html?/planetside/articles/articles.html br / Velký dík autorovi!
|
Hermanek - outfit MYTH (VS, PlanetSide) - Star Kingdom of Manticore (EVE-online) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
|
Edited by - Hermanek2 on 13/12/2004 16:39:57
|
|
| |
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 11:27:14
|
Náš outfit stále funguje 
Kdo hledáte informace o PS navštivte prosím náš nový průvodce hrou: http://www.myth.sk/planetside/guide/ |
Hermanek - outfit MYTH (VS, PlanetSide) - Star Kingdom of Manticore (EVE-online) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 14:27:59
|
o vanocich se asi po roce a pul do PS znovu vratim :) doufam ze me vemete mezi sebe ;)
jinak kdybyste mi nekdo poslali buddy key tak bych se nezlobil |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 24/11/2005 14:38:52 |
 |
|
darlock
New Member

129 Posts |
Posted - 26/11/2005 : 10:16:09
|
quote: Originally posted by SHIMI
o vanocich se asi po roce a pul do PS znovu vratim :) doufam ze me vemete mezi sebe ;)
jinak kdybyste mi nekdo poslali buddy key tak bych se nezlobil
nepotrebujes buddy key ked uz mas konto , proste si cvakni napr. mesiac a si v hre |
Anarchy Online Trader Darlockus PlanetSide My Character LOTRO : Tallrian- elf -hunter |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 26/11/2005 : 14:51:03
|
quote: Originally posted by darlock
quote: Originally posted by SHIMI
jinak kdybyste mi nekdo poslali buddy key tak bych se nezlobil
nepotrebujes buddy key ked uz mas konto , proste si cvakni napr. mesiac a si v hre
ja vim,ale este nez se vratim bych si to chtel trochu osahat,tak jestli by mi nekdo vygeneroval nakej buddy key tak by to bylo supr :)
|
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 26/11/2005 18:22:28 |
 |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 12:43:30
|
Dnes 4.1.2006 náš outfit MYTH slaví druhé narozeniny!  |
|
 |
|
|
Topic  |
|