Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SWG alebo E2 ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  00:45:10  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
Prosim vas o radu
Na vianoce chcem MMORPG ale rozhodujem sa medzi SWG a E2.
Svet Star Wars ma bavi velmi ale tak isto ma pritahuje aj Everquest2 a preto sa pytam vas lebo to tu seci hrate aj jedno aj druhe ..Co je lepsie???
dakujem.

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 11/11/2005 :  01:37:42  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
To se tezko rika. Kazda hra ma svoje. Ale po 15. 11. kdy se ma zmenit celej system SWG ti asi rekneme vic. Ted nikdo nevo jaky to SWG po 15. bude....
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/11/2005 :  07:28:16  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Klidne hraj oboje, na kazde je neco. Kdyz si zaplatis station access za zhruba 645.-, mas v EQ2 aventure packy v cene.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  07:32:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Klidne hraj oboje, na kazde je neco. Kdyz si zaplatis station access za zhruba 645.-, mas v EQ2 aventure packy v cene.

jenom pro upřesnění: station access je měsíční poplatek, za který můžeš hrát všechny online hry od SOE, které vlastníš (koupil sis krabici ...)
edit: EQ2 si můžeš vyzkoušet trial už teď, v SWG se chystá (konečně...)

Edited by - SNowie on 11/11/2005 07:34:24
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  12:45:06  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
E2 som hral trial namakana hra vazne ale chcem aj vyskusat SWG tial som aj nasiel 14 denni ale nejako sa mi nedal stiahnut...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  13:50:16  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thomas_182

E2 som hral trial namakana hra vazne ale chcem aj vyskusat SWG tial som aj nasiel 14 denni ale nejako sa mi nedal stiahnut...

ten už dlouho nefunguje - ale slibují nový trial, tak pokud nespěcháš počkej si na něj, protože tu z nás opravdu nikdo nedokáže objektivně posoudit nový systém hry ...
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  13:55:30  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
tak radsej pockam na ten trial a newes kedy presne ma vist?
a bit Jedim je naozaj taka nuda jak sa pise? je slaby?......
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:31:15  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

co se týče trialu - to opravdu nevím kdy bude, jen že bude a že bude omezen na lvl10 (tedy na tutorialovou vesmírnou stanici)
co se týče jediho tak toho zkouším na testcenteru a na lvl18 jen těžko poznám jak je silný - podle toho videa co postoval carmax (?) to vypadá, že nebude nijak uber
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:43:17  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

co se týče trialu - to opravdu nevím kdy bude, jen že bude a že bude omezen na lvl10 (tedy na tutorialovou vesmírnou stanici)
co se týče jediho tak toho zkouším na testcenteru a na lvl18 jen těžko poznám jak je silný - podle toho videa co postoval carmax (?) to vypadá, že nebude nijak uber

no lebo som cital ze za Jediho je to chabe hrat a ze je velmi slabucky...Inak ako vyzera mas aj plast?a mec ? aky?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:48:04  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no lebo som cital ze za Jediho je to chabe hrat a ze je velmi slabucky...Inak ako vyzera mas aj plast?a mec ? aky?

ne, chodi v hadrech z popelnice a seka klacikem..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 11/11/2005 14:48:21
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:51:21  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

quote:

první LS má na asi 30. levelu
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:55:19  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jj ..pocuj ake je to hrat za jediho?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/11/2005 :  15:24:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosim vas o radu
Svet Star Wars ma bavi velmi ale tak isto ma pritahuje aj Everquest2 a preto sa pytam vas lebo to tu seci hrate aj jedno aj druhe ..Co je lepsie???
dakujem.

ja tady radsi svuj nazor psat nebudu, at zase lidi nenaseru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  15:28:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Prosim vas o radu
dakujem.

o *censored* tu nikdo nemluví ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/11/2005 :  15:32:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

o *censored* tu nikdo nemluví ...

a to je prave mozna chyba.. zuzovat vyber na dve hry a obe jeste k tomu od *censored* spolecnosti

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  19:13:20  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
pocujte a este nieco . Ako budem mat istotu ze ked im nadiktujem cislo kreditky mojej mamy (nemam 18) ze si nebudu vyberat peniaze kedy sa im zachce a neokradnu ma?
(toto sa pyta moja mamka) ja som to len prelozil
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/11/2005 :  19:16:34  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

pocujte a este nieco . Ako budem mat istotu ze ked im nadiktujem cislo kreditky mojej mamy (nemam 18) ze si nebudu vyberat peniaze kedy sa im zachce a neokradnu ma?

mam dojem ze SOE to cislo karty nevidi, vidi jen prvni a posledni ctyri cisla a tip karty takze to cislo karty nemaj sanci nijak zneuzit ale nevim to urcite

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  19:19:41  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mam dojem ze SOE to cislo karty nevidi, vidi jen prvni a posledni ctyri cisla a tip karty takze to cislo karty nemaj sanci nijak zneuzit ale nevim to urcite

no lebo by som to rad vedel...fuha ale dufam ze nie.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 11/11/2005 :  22:03:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Mno, kdyby ti i ukradli 10.000 a rozneslo se to, budou mit takovy pruser a prijdou o tolik zakazniku, ze jim to za to nestoji, nahrabou si dost...

To spis bacha na male obchudky - u tech jdu radsi pres PayPal
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/11/2005 :  22:10:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

presne jak rika koudy, tak velka firma si nemuze v zadnem pripade dovolit ani pomysleni na pripadne zneuziti zakaznikovy kreditky..

ale pokud chce mit mamka 100% jistotu, tak at ti (na sebe) zalozi zdarma specialni internetovy ucet http://banka.seznam.cz/, k tomu dostanes internetovou "kreditni" kartu a na ten ucet vlozis jen par penez, tak, aby nebylo "co" zneuzit..
edit: tady je cenik - http://www.ebanka.cz/bankaSeznam/cenik_seznamBanka.htm - vetsina veci je draha jako prase, ale pokud jej pouzijes jen pro ten ucel, tak jediny naklad bude 150 kč za rok za vedeni karty..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 11/11/2005 22:16:40
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/11/2005 :  22:16:59  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

presne jak rika koudy, tak velka firma si nemuze v zadnem pripade dovolit ani pomysleni na pripadne zneuziti zakaznikovy kreditky..

ale pokud chce mit mamka 100% jistotu, tak at ti (na sebe) zalozi zdarma specialni internetovy ucet http://banka.seznam.cz/, k tomu dostanes internetovou "kreditni" kartu a na ten ucet vlozis jen par penez, tak, aby nebylo "co" zneuzit..

aha no dobre a ked nemam 18 rokov, da sa aj tak ?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/11/2005 :  23:14:34  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

aha no dobre a ked nemam 18 rokov, da sa aj tak ?

jak říkal jerzeeg musí si ho založit tvoje mamka - třeba jen na placení té hry a převádět tam jen tolik peněz, kolik je potřeba
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/11/2005 :  00:43:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja sem si ucet na SWG taky zakladal kdyz mi jeste nebylo 18. Jinak k jedimu, ted by mel byt vyrovnany s ostatnimi povolani, takze nebude nejakej lepsi nez treba commando. Standartni jediove noseji hlavne roby (bez plastu) a plaste lootuji z nepratelskych NPC na mustafaru nebo ho muzu usit pac jorsskina je tailor.

Novy trial by mohl byt s CU2.

Edited by - Jorssk on 12/11/2005 00:45:08
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/11/2005 :  08:03:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tady mas clanek o zalozeni te kreditky
http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=631
nemusi ti byt 18 let, ale smlouvu za tebe musi podepsat rodic. Karta ale bude vedena na tebe i ucet :)
Navic k tomu je zdarma Internet banking = kdykoliv pres internet uvidis kolik na tom ucte mas a zda uz ti strhli platbu atp.

Ad ti tam mamka posila kazdy mesic 400kc a je to.

Jinak EQ2 sem hral a nic moc.. pokud chces mermomoci mmorpg fantasy, tak si radeji zkus "vsichni vedi co, ale abych nenasral par jedincu jako jerzeeg tak to radeji nenapisu". Davaji taky trial :) resp. davaji kazdemu kdo to ma 10 dni pass a vzhledem k tomu ze "TO" hraje 1000 cechu, neni problem si ho sehnat. Nebo si pockej na to SWG:)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/11/2005 :  10:53:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No SWG ma poplatek 450 takze pokud by mu tam posilala 400 tak si moc nezahraje.
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 12/11/2005 :  12:42:43  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
OK nooo aale nedalo by sa to niako urobit aj na slovensku?
lebo mam taky pocit ze EBANKA je cesko nie? ale ja som slovak.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/11/2005 :  13:39:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

v tomhle ti může poradit jen některý ze slovenských hráčů
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 12/11/2005 :  13:42:46  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
tak v tomto pripade bude asi najlepsie urobit to na kreditku mojej mamky co?
..dufam teda ze mas neokradnu
Kazdopadne dik za info vsetkym co mi odpisali ...
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 12/11/2005 :  14:04:32  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Ať si třeba založí e-card, snad každá banka ji nabízí, u Komerčky za ni platím jenom 50Kč za rok, mám k účtu jak normální kreditku, tak e-card. E-card se dá používat jen pro platby na internetu, odpadá tedy možnost zneužití, že by na to někdo vybíral peníze nebo tím platil v obchodě. A neboj, já tím platím už 5 let a ještě mi nikdo nic neukradl.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 12/11/2005 :  14:58:54  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vo VUB banke:
VISA WebStudent 50,- Sk/1 rok
VISA WebStandard 100,- Sk/1 rok
Zrušenie karty bezplatne

V Tatrabanke:
VISA virtuálna
Mesačný poplatok 69,- Sk
Ak urobíš mesačne transakcie za min. 8.500,- tak nemáš mesačné poplatky.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/11/2005 :  15:39:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

dobry dzouk

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

A neboj, já tím platím už 5 let a ještě mi nikdo nic neukradl.

vsak vsecko je jednou poprve.. (doufam, ze to na neprivolam..)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/11/2005 15:41:30
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 12/11/2005 :  18:05:57  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Jorssk

dobry dzouk

hele, tady to mas i presneji :)

08.11.2005
17,61 USD,SOE(EUR) STARWARSGALAX, 858-790-7827, USA
Platba kartou
-444,86

pres 450 se to zatim jeste nedostalo a
16.3 05 to stalo jen 402,72Kc, niz sem to nezazil

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 13/11/2005 :  12:27:26  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

quote:

Vo VUB banke:
VISA WebStudent 50,- Sk/1 rok
VISA WebStandard 100,- Sk/1 rok
Zrušenie karty bezplatne

V Tatrabanke:
VISA virtuálna
Mesačný poplatok 69,- Sk
Ak urobíš mesačne transakcie za min. 8.500,- tak nemáš mesačné poplatky.

A ti to tak tobis ?? ti este nemas 18+ ? a zobere mi to prei registracii aj taku kreditku VISA WebStudent ? Ak ano tak potom v pohode
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/11/2005 :  15:15:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
trial SWG je skutečností ... pro ty co chtěj sosat třeba přes reget přímej odkaz:
http://download.newaol.com/pub/gfiles/SWG_Trial.exe
Go to Top of Page

thomas_182
Starting Member

23 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:34:56  Show Profile  Send thomas_182 an ICQ Message Send thomas_182 a Private Message  Reply with Quote
quote:

trial SWG je skutečností ... pro ty co chtěj sosat třeba přes reget přímej odkaz:
http://download.newaol.com/pub/gfiles/SWG_Trial.exe

Ano uz viem ...ved uz aj taham
uvidime ake to je
Go to Top of Page

Barell
Starting Member

2 Posts

Posted - 24/11/2005 :  20:10:09  Show Profile Send Barell a Private Message  Reply with Quote
quote:

akurat som to pozeral pretoze chcem zacat nieco hrat a VUB ma velmu zaujimave virtualne karty za 50sk/rok!! http://www.vub.sk/show.asp?category=378
Hned zajtra rano tam volam :)
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/11/2005 :  02:06:30  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
kde se da stahnout ten trial na EQ2

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/11/2005 :  07:25:07  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dreik

kde se da stahnout ten trial na EQ2

zkoušel si www.everquest2.com ? je to na úvodní stránce
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/11/2005 :  10:01:02  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
to me nenapadlo di k

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/11/2005 :  20:07:20  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
hmmm oskousel sem ten trial a celkem se mi to libilo

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000