Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 jerzeeguv topic
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:12:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
neberte to jako provokaci, neni to kam jinam umistit..
vcera byl zalozen chat kanal, prihlasite se /join SWG a pise se obvykle /5 blabla

WoW - EU - english - Shadow Moon - For The Horde:
jerzeeg - yerzee + jerzee
airvash - airvash
akoh - akoh
erdisk - erdisk + tissaia + evulienka
giross - giross
riddle (enni) - essmeralda
sanix - axgri
werevlk (lygie) - chewie
werehamster - werehammie + drdynka + dalsich asi 50 postav
whom (ocogak)- whom

WoW - EU - english - Shadow Moon - For The Alliance:
jedi_knight (janek) - ianek

cerna ovce na jinem serveru:
almych - ?

cele jsem to hodil sem, at to nesvini v jinem topicu

quote:
Originally posted by Olusriel

jerzee pod v patek na pivo na stodolni. Dame pivo, absinth a muzes si dat se mnou praska, jestli budes hodnej

podle toho v kolik, na sest musim jeste za klientem a v sobotu zase vstavam v 5 do roboty..

quote:
Originally posted by Kravka

jo ja jdu taky na pyvko s olu na stodolu a umotam poradnou mrkev a vysaju par piv at je klid :) jerzee pripoj se date si elixir pratelstvi hehe. jo a jerzee ja ti to nebastim jak mas swg u prdele kdyz sem furt neco postujes a sledujes deni, vsadim se ze vic nez u tvy novy hry kterou vychvalujes Myslim ze SWG ma jak rika Vladko "prostě blíž k tvýmu srdci" nez celej WOW, jen te soe jednoho dne tak nasralo ze sis rekl dost, nebudu nikomu delat vola, a ted nam to chces svymi posty neprimo sdelit, ze ses v podstate nestastnej ze ti wow nedava to co swg ale zaroven swg je ve stavu ve kterym ho odmitas hrat a asi dlouho jeste bude.. to jak sem postujes v 11 večer svedci jen o tom ze se imo ve wow nudis ale nepriznas to, radeji obcas kouknes na forum kdo co napsal :). v dobach kdy jsi fičel na swg a potreboval jsi kazdej den svou dávku muon goldu, jsi v 11 v noci nepostoval jelikoz na to nebyl cas kdyz bylo furt ve hre co delat hehe, nebo se pletu ? ... nechci te kritizovat jen to tak z tebe citim páč prozivam neco podobnyho ale mozna se v tobe pletu...

je to trochu jinak - v patek mi skoncil predplaceny mesic u WoW, na uctu je asi stovka a vcera si toho blizardi vsimli, proto jsem nemel co delat.. jinak, kdyby me WoW nebavil, tak nebudu delat kara a nebudu o nem porad basnit..
btw ve WoW je pocitadlo odehrane doby - ucet mam zalozen 2 mesice a par dni a cisteho casu (straveneho ve hre) mam odehrano asi 20 dni (tedy asi 500 hodin) - tak si to muzes spocitat - myslim, ze vetsina lidi te cifre nebude schopna uverit..

za druhe: ano, SW je mi bliz, je mi nejbliz ze vsech moznych existujicich svetu, bohuzel v podani SOE to dopadlo jak rikas - nebudu nikomu delat vola..
svet W mam ovsem taky rad, ne tolik jako SW, ale mam a kdyz se podivam, na zpusob, jakym je preveden do MMORPG, tak jsem proste nadseny..

kdyz to porovnam, tak temer ve vsech ohledech PRO ME OSOBNE vitezi WoW: (jinak je WoW ta nejvetsi picovina pod sluncem, pro vas ostatni)
1) grafika - sice stupidne jednoducha, ale me se presto moc libi, ja totiz nepatrim k tem, co slintaji nad nejnovejsima 3D hrama a pocitaji a uctivaji polygony.. naopak, pro me osobne ma stupidni grafika WoW "dusi" - proste ta WoW atmosfera z ni na me dycha..
vyhoda oproti SWG je v tom, ze kazdy kus uzemi vypada uplne jinak, teren je clenity a protoze (logicky) neexistuje radar, tak se muzes nepriteli napr. schovavat za kopcem ci stromem (to je pro me proste bomba)
2) uz jsem nakousl - pro me osobne WOW ma lepsi Warcraft atmosferu, nez ma SWG StarWars atmosferu..
3) PVP - vyjdu ze zakladni urovne pro nooby a kdekoliv a kdykoli muzu napadnou nepritele a zaroven se stale musim rozhlizet, jeslti nejde nekdo po me.. (bohuzel chozeni se zapnutym pvp flagem v SWG mi nevyhovuje a tuhle vymozenost nevynahrazuje)
3B) BG (battlegrounds) - bomba - zajit si kdykoli zaradit ve stylu capture flag, drzeni mist nebo dobyvani pozic
4) system boje - v SWG pred cu se mi libil, po cu se mi libil taky, po nge se mi nelibi - ve WoW se mi system boje libi jeste vice nez v swg (napriklad kdyz nekdo stoji za tebou, tak na nej nemuzes utocit (pokud to neni aoe) - a treba rogue toho vyuziva a nekomu do zad dava nejlepsi dmg (jj rogue to dela zezadu - taky za nej hrajou buzici, obzvlast ti, co hraji za alianci a rasu temne elfy )
5) bugy - za dva mesice jsem osobne narazil na jeden nahodny bug, kdy jsem propadl texturou na moste po pouziti magovskeho teleportu - uz je ovsem opraven), jinak vsecko funguje zatim tak jak ma - ani jediny bugnuty quest z tech asi 500 Q, co jsem udelal, zadne bugnute armory atd.. proste vse funguje jak ma, a co ne, je okamzite opraveno..
6) chovani blizzardu ke zakaznikum - parada..
nejede ti cely den server ? (zatim za 2 mesice jen jednou) - dostanes den zdarma ! (osobni zazitek)

mno a jedna nevyhoda WoW, ktera je ovsem pouze docasna - poslednich par dni, co hodne kvestuju s werehammie, jsem si uvedomil, ze mi chybi pratele jako jsem mel v SWG..
ve WoW jsem ve fajn guilde, cast z nich jsem si uz oblibil, ale hraju jen 2 mesice a to je pro me moc kratka doba, na to abych nekoho bral za opravdoveho kamarada, takoveho, za jake povazuju radu lidi v SWG, kde s nekteryma se znam uz rok a pul..
ale jinak jsem tam mimo guildu (a mimo tech nekolik lidi, co dosli ze SWG) nasel pouze jedineho, s kterym hraju opravdu rad, akorat ale ted mesic nehral a navic prichazi online v dobe, kdyz ja posledni mesic chodivam off (tedy kolem 22. hodiny)
z nejake duvodu jsem si totiz od zacatku drzel od ostatnich hracu odstup (mozna kvuli tomu, ze narozdil od 10 lidi v SWG, kde jsem byl za kazdeho dalsiho clovicka rad, je jich ve wow stovky ba tisice.. mozna kvuli rade hloupych lidi a decek, co wow hraje.. nicmene z nejvetsi casti kvuli tomu, hlavne prvni dny hrani wow, ze jsem si tam pripadal cizi, ostatni mi pripadali cizi a mel jsem pocit, ze opustim svuj domov, kterym mi SWG rok a pul byly)
v teto souvliskosti jeste zareaguju na drivejsi olusrieluv post o tom, ze jorsskovi pretahuju lidi - to je naprosta blbost, protoze v prvni rade prave jorsska bych ve WoW rad uvital.. uz jsem si rikal, ze po tom NGE to nezkousne kvuli tomu CH ani on, ale on se proste toho SWG drzi jako kliste a nechce pustit..

jinak timhle nechci nikoho nasrat, jen rikam, jak to u me je..

edit: jeste jedna vec me strasne sere na SWG:
treba nekomu, kdo hru zapne, chvilku si zabojuje a jde spat, je to jedno, ale potom si muzu jit zahrat treba unreal..
ja vsak u MMORPG hledam trvale hodnoty, vyhovuje mi dlouhodoby charakter hry - ne ze se za rok a neco 3X obrati naruby herni system, vsecky predmety maji jinou hodnotu a clovek aby zacinal od zacatku..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/12/2005 09:51:04

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:31:12  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nemas nejaky obrazky jak to ve hre realne vypada ? nemyslim libivy screeny ale real pohled z očí hráce se zapnutým ovladacim panelem atd.. pokud mas nejakej odkaz tak to sem pro mě postni dik.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:35:17  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
kua jerzee, tak si pockej nejakej ten den( tyden, mesic ), az se to zase vicemene opravi pod hrat

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:41:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemas nejaky obrazky jak to ve hre realne vypada ? nemyslim libivy screeny ale real pohled z očí hráce se zapnutým ovladacim panelem atd.. pokud mas nejakej odkaz tak to sem pro mě postni dik.

mno, mam jen 3, kde jde hlavne o rozlozeni UI, jeden od stillgara, druhy od kamosky a treti je muj, ovsem ted uz to vypada uplne jinak, protoze pouzivam jiny addon a UI jsem si cele predelal k obrazu svemu

ted ale jedu pryc, ale vecer to sem muzu dat, az prijdu na to, jak
teda az prijdu na to, kam je umistit na web, aby sem sly pouzit.. (moje radobystranka uz je plna, ma jen 1 nebo 2 MB kapacitu)

a az budu mit WOW zaplaceno, tak jich muzu pro tebe par udelat

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:42:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

kua jerzee, tak si pockej nejakej ten den( tyden, mesic ), az se to zase vicemene opravi pod hrat

no ucty nikdy neprodam, takze je mozne, ze se za par mesicu prijdu podivat, nicmene do 2.12. mam jeste SWG zaplaceno :)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 16/11/2005 :  18:03:46  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
Jerzeeku :o], protoze jsem hral SWG i WoW take, rad ti dam jednu radu. Dalsi mesic si ve WoW nekupuj, je to ztrata casu.
PvP je ve WoW uplne k nicemu. Battlegrounds tomu trosku pridali na zabave, ale jelikoz neexistuje zadny zebricek guild ci neco podobneho a ani to ta hra neumoznuje, tak to nema vyznam. Cele pvp ve wow se tudiz da shrnout do jednoho slova. Gangbang.
Dobra rada i pro ostatni. Jestli to nekdo s PvP v MMOG hre mysli vazne, tak hrajte GuildWars. Tam je jednoznacne nejlepsi PvP, ktere jsem v MMOG hre zatim videl.

WoW at si rika, kdo chce co chce, ma vylozene dobre PvE. Bohuzel to ma jeden hacek. Ten nejkvalitnejsi obsah je tak do lvl 50. Pak uz je to jen o cca 6 instancich, ktere chodite stale dokola. Honit se za lepsim brneni nebo zbrani, ktere vypada o trosku lepe nebo ma o jeden buff tady nebo tamhle navic. Tot vse. Na lvl 60 se dostanes tak za 2-3 mesice. S kvalitni guildou budes mit i kvalitni brnco a zbrane a pak uz jen budes hrabat prachy a stat non-stop u burzy v iron forge.

Co se tyce bugu (ad 5), taky bych par z historie wow mohl jmenovat, ale jinak kvalitne udelana hra. Srovnani bugu SWG a WoW je nesmysl. WoW je primitivni hra, ma mensi zaber, tudiz bugu je mene. User interface je kvalitni, ale jen diky tomu, ze dali moznost hracum si ho vytvaret (naprogramovat jako plugin) a pak jim vsechny nejlepsi napady slohli (cosmos atp.).

ad 1) radar existuje, maji ho treba ing. a jeste je tusim nejaky skill u jedne z profesi
ad 2) instance sou hezke
ad 3) non-stop gangbang lvl 60tkou v lvl 40 zone ... super vec
ad 4) myslim ze Wow je celkem normalni rpg, nic preborneho. D&D pravidla v RPGecku se me zdaji lepsi, ale kazdy ma rad neco jineho.
ad 6) Jen otazka casu kdy podobne sluzby zacnou nabizet i ostatni. Treba SOE nabizi za jednu mesicni cenu (tusim $21) hrat EQ, EQ2, MxO, SWG, Planetside a jeste neco. O tom si muze blizzard nechat zdat (i vzhledem k tomu ze maji pouze jednu hru). :)

Ber tyhle informace jako subjektivni nazor. Nechci zadnej flamewar.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 16/11/2005 :  18:19:25  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filcon

...

tak podle tohohle postu uz nevim kam pudu, pokud by nahoodou(50%) SWG zklamalo(nezpravili) .... jedina moznost sou asi Piskvorky On-line, to me vyjde i docela dobre na penizky
pak by me ale hrozilo, ze nebudu mit co hrat a budu se muset od pocitace odtrhnout (skoro jako amputace noh )

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  19:04:51  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

si stahni nejaka videa:
http://www.own-age.com/vids/list.aspx?game=73

..proste SWG po cu2 v kabatku warcraftu

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  19:12:30  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
takovej topic zase, ty seš nezmar chlape.

...nebo je ti tam fakt smutno

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  21:18:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerzeeku :o], protoze jsem hral SWG i WoW take, rad ti dam jednu radu. Dalsi mesic si ve WoW nekupuj, je to ztrata casu.

jak rikas, je to tvuj subjektivni nazor, me zase tedkom po NGE prijde jako ztrata casu SWG..

quote:

PvP je ve WoW uplne k nicemu. Battlegrounds tomu trosku pridali na zabave, ale jelikoz neexistuje zadny zebricek guild ci neco podobneho a ani to ta hra neumoznuje, tak to nema vyznam.

zebricek je - jednotlivcu, od toho se odvijeji hodnosti (scout, grunt, atd) a od tech se zase odviji moznost nosit nektere kvalitni predmety

quote:

Cele pvp ve wow se tudiz da shrnout do jednoho slova. Gangbang.

ano, gangbang to je, kdyz jdes do BG s pickupem, obzlast do AV.. jinak je PvP super, moje zazitky na lesni pesine jsou: 1 na 1, 1 na 2, 2 na 1, 1 na 3, 2 na 2, 3 na 2, 2 na 4, obcas 4 na 6 atd.. jsem naprosto spokojen..

quote:

Dobra rada i pro ostatni. Jestli to nekdo s PvP v MMOG hre mysli vazne, tak hrajte GuildWars. Tam je jednoznacne nejlepsi PvP, ktere jsem v MMOG hre zatim videl.

to nemohu posoudit, nebot jsem nehral, ale z toho, co vim, GW je uplne jiny druh hry, nez SWG, WoW, EQ atd.. takze bych vubec neporovnaval.. to uz bychom mohli vytasit i battlefield.. podle nekoho dobre, podle me spatne..

quote:

WoW at si rika, kdo chce co chce, ma vylozene dobre PvE. Bohuzel to ma jeden hacek. Ten nejkvalitnejsi obsah je tak do lvl 50. Pak uz je to jen o cca 6 instancich, ktere chodite stale dokola. Honit se za lepsim brneni nebo zbrani, ktere vypada o trosku lepe nebo ma o jeden buff tady nebo tamhle navic. Tot vse. Na lvl 60 se dostanes tak za 2-3 mesice. S kvalitni guildou budes mit i kvalitni brnco a zbrane a pak uz jen budes hrabat prachy a stat non-stop u burzy v iron forge.

mno, spise si myslel do levelu 60 a pak je to hlavne nekolik instanci, ve kterych padaji uber veci - toho se trosku bojim, nicmene, ani vybava neni vsemocna.. jedna vec je class, druha vybava a treti je hracsky skill

quote:

Co se tyce bugu (ad 5), taky bych par z historie wow mohl jmenovat, ale jinak kvalitne udelana hra. Srovnani bugu SWG a WoW je nesmysl. WoW je primitivni hra, ma mensi zaber, tudiz bugu je mene.

jisteze SWG MELO sirsi zaber, rekneme treba 3x sirsi zaber nez WoW, ale bugu v nem bylo vice ne 3x, ale 300x.. (dulezite je ovsem slovo MELO, protoze po prvnim zjednoduseni v CU, prislo druhe uz ne zjednoduseni, ale zestupidneni v NGE..)

quote:

User interface je kvalitni, ale jen diky tomu, ze dali moznost hracum si ho vytvaret (naprogramovat jako plugin) a pak jim vsechny nejlepsi napady slohli (cosmos atp.).

spise nez slohli bych pouzil termin "prevzali dobre napady od hracu a implementovali.." - a co je na tom spatneho ? me to naopak prijde jako dobre reseni

quote:

ad 1) radar existuje, maji ho treba ing. a jeste je tusim nejaky skill u jedne z profesi
ad 2) instance sou hezke
ad 3) non-stop gangbang lvl 60tkou v lvl 40 zone ... super vec
ad 4) myslim ze Wow je celkem normalni rpg, nic preborneho. D&D pravidla v RPGecku se me zdaji lepsi, ale kazdy ma rad neco jineho.
ad 6) Jen otazka casu kdy podobne sluzby zacnou nabizet i ostatni. Treba SOE nabizi za jednu mesicni cenu (tusim $21) hrat EQ, EQ2, MxO, SWG, Planetside a jeste neco. O tom si muze blizzard nechat zdat (i vzhledem k tomu ze maji pouze jednu hru). :)

Ber tyhle informace jako subjektivni nazor. Nechci zadnej flamewar.

ad 1) hunter ma neco takoveho, ale ne kazdy je hunter, nebo ing., ze ?
ad 2) asi jo, ja do nich moc nechodim, ale co jsem videl, libilo se mi
ad 3) cry more.. reroll PvE.. (btw, me se to jeste nikdy nestalo..)
ad 4) mozna jo, mozna ne.. minimalne je preborna v narustu hracu, serveru a penizku pro blizz
ad 6) jasne, ale 5x0 je porad nula.. to radeji jednu a poradnou (WoW)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 17/11/2005 :  00:29:24  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
ac sem se nikdy s jerzeem neshodnul (hnusnej impe, a hordaku)

tak ve 100 procentech toho co napsal o WOW a SWG (rozdily, nazory atd)ma (bohuzel?) pravdu..

SWG v NGE jsem nehral, ale to co mam wow (popsal jerzee) je pravda a me to po 3 mesicich opravdu neprestalo bavit

btw. lvl 60 jsem mel do 15dnu (cistyho casu) takze 1 mesic

a ted si opravdu uzivam...

to jerzee: skoda ze jsme se nejak predtim nedohodli kdyz jsi zacal, byval bych sel k horde, mam tam dost znamych a kdybych videl ze tam jdete i vy (z SWG) take bych byl poctivy undead prist... /cry /stupid /kiss /peace :)))

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 17/11/2005 :  10:39:00  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
No co dodat, naprostej souhlas s jerzee

ad Hunter, za coz hraju, ma 2 kouzla ktery NEMUZOU byt zaroven!

1. zobrazi na radarku jako tecky humanoidy (playery friendly, playery enemy, NPC friendly, NPC agresive).

2. zobrazi na radarku jako tecky animals (NPC friendly, NPC agresive).

POZOR ale zobrazuje vsechny tecky uplne stejne, takze nepoznas jestli za stromem stoji NPC frindly, nebo player utocnik ;] navic jako hunter v lese mas zaply vetsinou Animals ;]

Jinak WoW je fakt promakanej co se tyce delani spolecnych questu, hlavne pro zacatecniky je vybornej zabavnej rust PvE + Duely na kazdym kroku...

Jo taky se mi podarilo sejmout nakyho alika (ja byl na lvl 13), kterej byl ocividne namakanejsi a honil nakou Orku, tak sem se hned zapojil s vedomim ze to asi nepreziju coz on necekal, honil radsi dal holcinu, ve se zacal venovat az kdyz mel polovinu HP, a ja ho sejmul.. adrenalin necekanyho PvP na uzemi Hordy mazec ;]

Jo a neni vubec pravda ze by bylo WoW jednoducha hra pro deti !!!

Kdyz porovnam soucasny SWG NGE s WoW tak WoW je rozhodne komplikovanejsi a ruznorodejsi !!! si to zkuste trialy se daj sehnat lehce ;] (ja jeste hraju na trialu, ale uz mam koupenou krabici a pak ihned registruju)

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 17/11/2005 10:40:12
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/11/2005 :  10:55:18  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kdyz najedes na ten kterej konkretni bod na minimape, tak vidis nazev - takze i poznas o co go :)

jinak
http://www.fileplanet.com/promotions/worldofwarcraft/trial/wow_na.aspx
10 denni trial..ale musite tam jit pres proxy v US ;] viz samair.ru/proxy

popripade ti nekdo muze dat 10ti denni guest pass s tim, ze jde promenit na full a ten clovek co ti ho dal navic dostane 1m hrani gratis

kravka >
http://horst.borec.cz/ui.jpg - to je muj UI, obsahuje hlavne 4 addony. ten horni info panel je titan panel, dolejsek byl komplet oproti originalu vycisten diky baroption, dosadil jsem si tam vlastni panely s vlastni velikosti ikonek diky discord action bar, no a jak vidis nahore ten panel s mejma hp/mp a expou, tak to dela discord unit frames. viz discordmods.com nebo tak nejak

Filcon > lzes. zebricek hracu i guild ve wow je. Podle toho se totiz urcuje rank. Neni to tak stupidne jako v online RPG zvane GW (tudiz nechapu jak si dovolujes to srovnavat s mmorpg) kde staci gankovat hrace a mas rank. ve wow si ten rank musis udrzet, protoze je ten rank relativni. pokud budes mit 1000 killu tak jsi jeden den 1. potom ale prijde nekdo kdo jich udela 2000 a odhodi te az na Xte misto. tak to funguje a je jen skoda ze jsi celej ten system nepochopil.
Guild Wars je navic online RPG - nikde nikdo krom skupinky tvejch kamosu..hral jsem to a je to neuveritelna nuda. prazdny instance kde je max 5 potvor ktery zabijis na respawnu.. total NUDA.. zadne poradne PvP. Maximalne tak potom guildovni pvp v arenach = O NICEM !!! to neni pvp. PvP je to, co je ve wow.. jdes a porad adrenalin protoze nevis kdo te kde napadne. Navic ti rank zustava. ve wow prave ne. kvuli zebricku. ve kterem te lidi predhani i byt jen % uspesnosti a efektivitou.

co se tyce contentu - KAZDY MESIC pridaji alespon 2 nove dungeony pro high levely. Ted v 1.9.0 pridaji znova dalsi cast zeme..dalsi zonu a dungy. Navic uz se chysta datadisk kterej prida 1 celej kontinent. GW ma content ? mi povez jakej. Udelat 20 levelu + potom campovat spawny abys mel dobre vybaveni.. za 2 mesice jsi v te hre na max a co potom? jedine to pvp ktere je predem pripravene a o nicem.

a jeste neco. soe all access si koupi opravdu jen silenec. Jedine dobre hry ktere stali za to hrat byl Planetside a SWG. EQ/EQ2 - total srajda [puvodni Eq melo o 50% vic predplatitelu nez od doby co to prejalo SoE]. MxO - totalni propadak, meli 9 serveru, zrusili je a maji ted 3 a i ty jsou poloprazdne. a swg? to se uvidi.. radsi 1 onlinovku, ale poradnou ktera je po vsech strankach jasne to nejlepsi co existuje. GW muze mit lepsi PVP - KDYBY to byla mmorpg a ne online RPG a kdyby to nebylo jen o pvp v "arenach"

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 17/11/2005 11:16:21
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 17/11/2005 :  12:17:32  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
uups to s tim radarem je dobry ;]] dikec

jinak muj UI: http://sonic.czechcore.cz/wow_foto/axgri_ui.jpg

Edit: update UI, zjistil sem ze jde zmensit ty listy kolem a celkove UI ;]
http://sonic.czechcore.cz/wow_foto/axgri_ui2.jpg

Edited by - Sanix on 18/11/2005 13:12:24
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 17/11/2005 :  12:36:29  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
s dalsimy posty nemuzu opet nic jineho nez souhlasit

swg mam rad, fakt jsem byl pro to nadseny ale v co se to promenilo... nevim no, porad nekde v koutku duse tajne doufam v to, ze vyjde SWG2 v uplne jinem kabate, bude to opet ta slozita propracovana hra, kde si budu moct delat vice mene cokoliv, s notnou davkou pvp, pve a nejakym hustym systemem galakticke valky

ale to je pouze muj sen, a pochybuju, pokud tu hru /a pripadne pokracovni/ bude mit na starosti SOE, tak ze to podle toho snu nekdy bude...

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 17/11/2005 :  13:16:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airvash

swg mam rad, fakt jsem byl pro to nadseny ale v co se to promenilo... nevim no, porad nekde v koutku duse tajne doufam v to, ze vyjde SWG2 v uplne jinem kabate, bude to opet ta slozita propracovana hra, kde si budu moct delat vice mene cokoliv, s notnou davkou pvp, pve a nejakym hustym systemem galakticke valky

ale to je pouze muj sen, a pochybuju, pokud tu hru /a pripadne pokracovni/ bude mit na starosti SOE, tak ze to podle toho snu nekdy bude...

NGE možná přebije i moji fascinaci SW světem nevěřil jsem, že se to někdo SOE povede
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 17/11/2005 :  14:04:56  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podme sehnat par milionu dolaru a udelame si tu hru sami co rikate

Jinak co se tyce PVP tak to se mi zatim nejvic libilo v EVE online...
1) Dobyvas systemy nebo je hajis ne pro nejakou systemem urcenou frakci ale pro svoji guildu/allianci
2) Adrenalin jak svine v tom, ze muzes prijit o pekny prachy. Kdyz te nekdo sejme tak lod znicena. (Mas tam sice pojisteni a vratej ti nejaky prachy, ale hodnotu lodi zpet nedostanes) Dal pulka veci co mas u sebe se znici druha zustane v contejneru kterej muze lootnout kdokoliv to znamena i nepritel.
3) V pvp tam rozhodujou setupy lodi, kterejch je opravdu mraky a je jen na vas jak si to nakombinujete.
4) Clovek kterej hraje mesic se muze merit s clovekem hrajicim rok, zalezi prave na tom setupu. Noob je treba super clen do groupy a fakt muze ovlivnit bitvu x lodi, tim ze supportuje skillama, ktery ma za par dni nauceny. Takze kdyz milujes PVP nemusis cekat pul roku, jako u vetsiny her ale muzes v klidu po par dnech jit do toho...

Nicmene davam sanci NGE zatim si testuju Jediho s Areasem a az me vysvobodi jednotka z drapu rebelu tak se pridam i s MSGT Mortiferem Metusem jako officer. Jinak strasne mi tam chybi povolani Soldier. No co uz vsichni v jednotce asi budou commando

Edited by - Arnie on 17/11/2005 14:11:55
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/11/2005 :  14:29:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no.. chysta se star trek online... lepsi nez nic ne?

jinak zvazuju zkusit ten trial abych videl jak udelali ten fps system..ale to zmrseni na 9 povolani mne odrazuje ;[

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/11/2005 :  15:41:31  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

to jerzee: skoda ze jsme se nejak predtim nedohodli kdyz jsi zacal, byval bych sel k horde, mam tam dost znamych a kdybych videl ze tam jdete i vy (z SWG) take bych byl poctivy undead prist... /cry /stupid /kiss /peace :)))

sakra, to je pech.. ted uz se ti to menit nechce co ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 17/11/2005 :  20:26:53  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

uz mam moc veci :( taky me to ted stve ale uz je bohuzel pozde :(

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 18/11/2005 :  13:05:21  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

uz mam moc veci :( taky me to ted stve ale uz je bohuzel pozde :(

hele me napadlo, zkus nekde zainzerovat vymenu accountu na SM alik za Horde, treba se najde nejakej clovek co by naopak zkusil Alika misto Hordy a bude mit par specialitek, ze bys neprisel toliko zkratka ;]

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/11/2005 :  15:13:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
[puvodni Eq melo o 50% vic predplatitelu nez od doby co to prejalo SoE].

Prejalo SOE?

Uz ve videu z bety EQ1 muzes spatrit informace o tom, ze hru produkuje Sony Entertainment America nebo tak nejak. Primarne hru mela na starosti dcerina spolecnost 989 Studios, kod vyvijel Verant.

Chtel jsem okomentoval i ty sracky co jsi postnul o GW a o tom jak ma WoW uber nejlepsi pvp, ale nejak uz nemam silu ...

Edited by - VT on 18/11/2005 15:24:41
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 19/11/2005 :  15:58:11  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Filcon > lzes. zebricek hracu i guild ve wow je. Podle toho se totiz urcuje rank. Neni to tak stupidne jako v online RPG zvane GW (tudiz nechapu jak si dovolujes to srovnavat s mmorpg) kde staci gankovat hrace a mas rank. ve wow si ten rank musis udrzet, protoze je ten rank relativni. pokud budes mit 1000 killu tak jsi jeden den 1. potom ale prijde nekdo kdo jich udela 2000 a odhodi te az na Xte misto. tak to funguje a je jen skoda ze jsi celej ten system nepochopil.
Guild Wars je navic online RPG - nikde nikdo krom skupinky tvejch kamosu..hral jsem to a je to neuveritelna nuda. prazdny instance kde je max 5 potvor ktery zabijis na respawnu.. total NUDA.. zadne poradne PvP. Maximalne tak potom guildovni pvp v arenach = O NICEM !!! to neni pvp. PvP je to, co je ve wow.. jdes a porad adrenalin protoze nevis kdo te kde napadne. Navic ti rank zustava. ve wow prave ne. kvuli zebricku. ve kterem te lidi predhani i byt jen % uspesnosti a efektivitou.

Rodiere ty zase perlis . Mrkni na ladder.guildwars.com a ukaz mi neco podobneho ve WoW. Finale Champ. capu bude v Taipei viz. http://www.guildwars.com/events/championship/default.html .
V GW gankovat hrace nelze, protoze je to MMOG hra delana instancemi. V PvE ti nikdo nekempuje bose a v pvp na tebe nikdo nevybehne z poza rohu s levlem 60. Je to stejne jako instance ve WoW. Mas pravdu, ze GW neni cistokrevne MMORPG, je to MMOCG (cooperative game). Cela hra je o pvp a pve je tam jen jako doplnek na otevreni skillu.

Z tveho popisu je celkem jasne, ze si GW bud videl pouze na obrazku nebo to hral jeden den .

quote:
zebricek je - jednotlivcu, od toho se odvijeji hodnosti (scout, grunt, atd) a od tech se zase odviji moznost nosit nektere kvalitni predmety

Vim o zebricku. V dobe kdy ja hraval PvP tak zrovna hodnosti zavadeli. PvP bylo do WoW hozeno asi pul roku po vydani, takze celou tu dobu to byl jen gang gang gang. Po zavedeni hodnosti se to mirne zlepsilo. Po uvedeni battlegrounds sem hral pouze CTF pvp nic jineho. Dotahl jsem to u alliance na Sergant Major (rank 5 tusim). Problem je, ze WoW nema team PvP. Neexistuje zebricek guild, nelze organizovat turnaj mezi nimi, jednoduse to neni tymova pvp hra jak bych si predstavoval a PvE te relativne rychle prestane bavit.

Jestli to nekdo v MMOG hre mysli s PvP vazne skutecne doporucuji zkusit GuildWars nebo jak tu nekdo zminoval EVE Online, ktere je taky kvalitni. WoW je nesporne kvalitni hra, coz ukazuje jeji prodejnost a pocet hracu, ale neni to diky PvP.

Tak a ted jdu hrat za jedika v SWG . Zatim se me to docela libi po tech zmenach, az na tu hromadu bugu .

Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 19/11/2005 :  16:14:01  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
http://www.czechonline.net/modules/news/article.php?storyid=7

Tady je par videi z Guild vs Guild (GvG) pvp v GuildWars. Pro vasi predstavu.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/11/2005 :  11:12:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
SNowie - Me zase celkem v NGE nadchnulo pridani dalsich charakteru ze SW jako Panaka, Watto atd...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/11/2005 :  12:26:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

SNowie - Me zase celkem v NGE nadchnulo pridani dalsich charakteru ze SW jako Panaka, Watto atd...

jo ti se mi taky líbí watto je naprosto dokonale udělanej panaku sem ještě neviděl

Edited by - SNowie on 20/11/2005 12:28:20
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/11/2005 :  13:34:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

...V GW gankovat hrace nelze, protoze je to MMOG hra delana instancemi. V PvE ti nikdo nekempuje bose a v pvp na tebe nikdo nevybehne z poza rohu s levlem 60. Je to stejne jako instance ve WoW. Mas pravdu, ze GW neni cistokrevne MMORPG, je to MMOCG (cooperative game). Cela hra je o pvp a pve je tam jen jako doplnek na otevreni skillu...

jj jinymi slovy, je to takovy umely svet, kde se ti nemuze vubec nic stat, ale kdyz chces, tak si zajdes do areny "zavalcit" s jinymi hraci podle pravidel - diky, nemam zajem.. to si radeji zahraju s kamosi po LANce unreal nebo battlefield..

ale WOW - to je REAL WORLD.. je to pocit skutecneho sveta zmitaneho tu vice, tu mene valkou, ve kterem se postava pohybuje, a kdykoliv muze ocekavat smrt z rukou nepritele.. (pritom de stejne o houno, bo mrkvolu ani nelze okrast)

GW je dobre pro carebears, WoW je dobre pro ostatni..

quote:

...Problem je, ze WoW nema team PvP...

co to je "team PvP" ? pro me je team PvP, kdyz se grupa v arene, ale i v terenu, chova podle domluvene strategie, ci spise taktiky, jednotlivi clenove tymu koordinuji sve kroky (nejlepe pres ventrilo)

quote:

...WoW je nesporne kvalitni hra, coz ukazuje jeji prodejnost a pocet hracu, ale neni to diky PvP...

ano, neni to JEN diky PvP - a to je prave dobre.. Wow ma vsechno - spickove dungeony (hodne dungeonu) pro PvE hrace, areny pro
tymove PvP i realny a kruty "outdoor" svet, pro noncarebeary.. a hlavne ma atmosferu.. skutecny "warcraft feel"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 20/11/2005 :  15:36:13  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj jinymi slovy, je to takovy umely svet, kde se ti nemuze vubec nic stat, ale kdyz chces, tak si zajdes do areny "zavalcit" s jinymi hraci podle pravidel - diky, nemam zajem.. to si radeji zahraju s kamosi po LANce unreal nebo battlefield..

ale WOW - to je REAL WORLD.. je to pocit skutecneho sveta zmitaneho tu vice, tu mene valkou, ve kterem se postava pohybuje, a kdykoliv muze ocekavat smrt z rukou nepritele.. (pritom de stejne o houno, bo mrkvolu ani nelze okrast)

GW je dobre pro carebears, WoW je dobre pro ostatni..

Tady nejde o to jestli nekdo rad "chova medvidky" nebo ne. To s tim nema nic spolecneho.

Me ve WoW chybel pocit MMORPG sveta oproti treba SWG. Nemuzes tam v podstate nic zmenit, nemuzes si postavit baracek, nemuzes nic. Svet ve WoW je naskriptovanej, statickej. To me v PvE ve WoW pripadalo hodne pozadu, ale pribehove je WoW nejlepsi.

V GW taky neni housing, ale kazdym questem menis okoli. Nejake NPC zabijou a kdyz tam prijdes podruhe uz tam neni. Je to dano technologii. Instance se meni podle toho jake questy mas udelane a to me vyhovuje vice. V GW trosku schazi interakce mezi ostatnimi hraci, ktera je pouze ve mestech.

V SWG muzes minimalne menit okoli, stavet mesta. Ta interakce questu na okoli me trosku schazi vcetne nejake dejove linie. SWG vsechno ostatni dohani obsahem, preci jenom uz je online skoro 2 roky.

quote:
quote:

...Problem je, ze WoW nema team PvP...

co to je "team PvP" ? pro me je team PvP, kdyz se grupa v arene, ale i v terenu, chova podle domluvene strategie, ci spise taktiky, jednotlivi clenove tymu koordinuji sve kroky (nejlepe pres ventrilo)

Ve WoW tymovem pvp schazi ruznorodost. Popisu co tim myslim.

Jeden class ve WoW ma cca 70 skilu vcetne talentu, kdyz clovek pocita nejvyssi rank od kazdeho. Classu je 9, crafting profese nepocitam.

SWG ma nyni 9 profesi cca 30 skillu na jednu.

Jedna profese v GW ma cca 400 a neco skillu. Profesi je 6, coz dela dohromady cca 2400 skillu. Muzes mit 2 profese najednou, pricemz secondary profese je trosku oslabena (jeden attribut nemas).

Ve WoW tymovem PvP kazdy z tymu muze pouzit jakykoliv skill, ktery zrovna u sebe mas. To same plati u SWG. To sice rozsiruje moznosti hrace, ale snizuje moznost jakekoliv tymove strategie tzv. "buildu". Nic takoveho ve WoW ani SWG neni. Ikdyz neni omezeni na skills, ruznorodost je ve WoW i SWG mensi, protoze jednotlive profese/classy maji v podstate 10x mene skillu nez v GW.

V GW je neco, co me zaujalo. Do kazde PvP (nebo i PvE pokud vstupujes do instance) bitky, muzes vzit sebou pouze 10 skillu (z tech cca 800). Je tu prvek tymove build strategie, jak jsem psal nahore. Nic takoveho jsem v MMOG pvp hre zatim nikde jinde nevidel (opravte me jestli uz to nejaka MMOG hra mela). Nejde tudiz jen pouze o skilly a jak rychle klikas, nejde jen o strategie pohybu tymu po mape, ale take o schopnost postavit build, ktery bude co nejuniverzalnejsi. Nikdy totiz nevis s jakym buildem prijde protivnik. Jeden tym ma 8 lidi, kazdy 10 skillu z cca 800, tak si spocitej kolik ruznych team buildu muze existovat. Genialni.

quote:
quote:

...WoW je nesporne kvalitni hra, coz ukazuje jeji prodejnost a pocet hracu, ale neni to diky PvP...

ano, neni to JEN diky PvP - a to je prave dobre.. Wow ma vsechno - spickove dungeony (hodne dungeonu) pro PvE hrace, areny pro
tymove PvP i realny a kruty "outdoor" svet, pro noncarebeary.. a hlavne ma atmosferu.. skutecny "warcraft feel"..

Ano, warcraft feel, to je to proc ma WoW takovy uspech.
A dodam, jedno z nejlepsich PvP v MMOG s RPG prvky, to je to proc ma GW takovy uspech a SWG protoze je to jedine MMOG se "star wars feel".

Kazdy at si vybere, co se mu libi.

Edited by - filcon on 20/11/2005 15:39:25
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 20/11/2005 :  23:14:12  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:
filcon:

V GW je neco, co me zaujalo. Do kazde PvP (nebo i PvE pokud vstupujes do instance) bitky, muzes vzit sebou pouze 10 skillu (z tech cca 800). Je tu prvek tymove build strategie, jak jsem psal nahore. Nic takoveho jsem v MMOG pvp hre zatim nikde jinde nevidel (opravte me jestli uz to nejaka MMOG hra mela). Nejde tudiz jen pouze o skilly a jak rychle klikas, nejde jen o strategie pohybu tymu po mape, ale take o schopnost postavit build, ktery bude co nejuniverzalnejsi. Nikdy totiz nevis s jakym buildem prijde protivnik. Jeden tym ma 8 lidi, kazdy 10 skillu z cca 800, tak si spocitej kolik ruznych team buildu muze existovat. Genialni.

Oki sice jsem ji hral jen trial ale rekl bych ze EVE Online. MMOG to je, PvP taky a presto ze jsem se do PvP nedostal (malo casu), tak bych rekl ze tam ty buildy budou (celej system je na to stavenej).

BTW SNowie pred mesicem jsi v jednom topicu u EVE psal ze tam pujdes az te omrzi SWG - jak to vidis ted?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 20/11/2005 :  23:50:21  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marcurus

quote:
filcon:

Oki sice jsem ji hral jen trial ale rekl bych ze EVE Online. MMOG to je, PvP taky a presto ze jsem se do PvP nedostal (malo casu), tak bych rekl ze tam ty buildy budou (celej system je na to stavenej).

BTW SNowie pred mesicem jsi v jednom topicu u EVE psal ze tam pujdes az te omrzi SWG - jak to vidis ted?

Presne tak cely EVE je o setupech lodi... Je jen na tobe jestli si das setup na ruseni lodi, strelbu na dlouho nebo na kratkou vzdalenost, proti velkejm nebo malejm lodim, tank nebo dmg atd. Jak odstartujes ze stanice tak uz to nezmenis, takze jak si zvolil tak si zvolil. Na kazdou taktiku existuje protitaktika a i 1 vs 1 muze noob sundat veterana kdyz bude mit vhodnej setup. Samozrejme ze pocet skillu odviji pocet moznosti jak si setup udelat a dava vetsi svobodu a univerzalnost.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 21/11/2005 :  02:19:51  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
tohle je na me moc dolhy

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 21/11/2005 :  08:05:36  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie
Presne tak cely EVE je o setupech lodi... Je jen na tobe jestli si das setup na ruseni lodi, strelbu na dlouho nebo na kratkou vzdalenost, proti velkejm nebo malejm lodim, tank nebo dmg atd. Jak odstartujes ze stanice tak uz to nezmenis, takze jak si zvolil tak si zvolil. Na kazdou taktiku existuje protitaktika a i 1 vs 1 muze noob sundat veterana kdyz bude mit vhodnej setup. Samozrejme ze pocet skillu odviji pocet moznosti jak si setup udelat a dava vetsi svobodu a univerzalnost.

a neni to pak jen o stesti na koho (jakej setup) narazis ? muzes bejt kvalitni hrac ale proste dneska jsi narazil na nekoho s dobre nastavenou lodi, tak smula...

neztraci se tim to ze proste kdyz umis tak umis a vyhrajes?

jen se ptam ;]

Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 21/11/2005 :  14:56:25  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:

Pokud ta jedna 0 je myšlena jako EQ2 a ta druhá jako Planetside tak pochybuji že jsi ty hry někdy viděl. Na to že jsem vždycky odsuzoval PvP ve hrách tak PS je jedna z nejlepších onlineovek co jsem kdy hrál a to je pouze PvP. Můj názor na EQ2 je ten že si nulu taky nezaslouží. Každopádně hry u kterých jsem se bavil (Planeside se dokonce stále bavím)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  16:48:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee

quote:
quote:

Pokud ta jedna 0 je myšlena jako EQ2 a ta druhá jako Planetside tak pochybuji že jsi ty hry někdy viděl. Na to že jsem vždycky odsuzoval PvP ve hrách tak PS je jedna z nejlepších onlineovek co jsem kdy hrál a to je pouze PvP. Můj názor na EQ2 je ten že si nulu taky nezaslouží. Každopádně hry u kterých jsem se bavil (Planeside se dokonce stále bavím)

je to mysleno (myslim, ze to na zacatku nekde i rikam) jako subjektivni nazor - pro me jsou vsecky hry od SOE nuly, protoze ty co jsem hral, jsou dokurvene a ty co jsem nehral, jsem nehral proto, ze me vubec nelakaji..
ale priznavam, ze tak, jak to vyznelo, jsem to vedome napsal kvuli postouchnuti..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:21:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tady nejde o to jestli nekdo rad "chova medvidky" nebo ne. To s tim nema nic spolecneho.

Me ve WoW chybel pocit MMORPG sveta oproti treba SWG. Nemuzes tam v podstate nic zmenit, nemuzes si postavit baracek, nemuzes nic. Svet ve WoW je naskriptovanej, statickej. To me v PvE ve WoW pripadalo hodne pozadu, ale pribehove je WoW nejlepsi.

V GW taky neni housing, ale kazdym questem menis okoli. Nejake NPC zabijou a kdyz tam prijdes podruhe uz tam neni. Je to dano technologii. Instance se meni podle toho jake questy mas udelane a to me vyhovuje vice. V GW trosku schazi interakce mezi ostatnimi hraci, ktera je pouze ve mestech.

V SWG muzes minimalne menit okoli, stavet mesta. Ta interakce questu na okoli me trosku schazi vcetne nejake dejove linie. SWG vsechno ostatni dohani obsahem, preci jenom uz je online skoro 2 roky.

mno, je trapne, kdyz ve WoW odvedu nejakeho vezne z dungeonu na svobodu, aby tam za chvili byl zpet v kleci.. ale kdyz na to nemyslim, tak me to tak nestve.. to je proste dan za MMORPG.. jinak to udelat nejde, jedine tak, jak to je v GW, ale za tu cenu to neberu..
kdyz chci ja sam samojediny zachranovat svet, ci jej menit k lepsimu, tak si zahraju sinlovku.. do multi tohle proste nepatri, protoze to je nesmysl.. (nebudeme slovickarit o single/multi, jasne ze i "single" se da hrat ve vice lidech)

nerozumim vete "Me ve WoW chybel pocit MMORPG sveta oproti treba SWG." - jedine, co ma swg z tohohle navic, jsou hracska mesta/domy

quote:

Ve WoW tymovem pvp schazi ruznorodost. Popisu co tim myslim.

Jeden class ve WoW ma cca 70 skilu vcetne talentu, kdyz clovek pocita nejvyssi rank od kazdeho. Classu je 9, crafting profese nepocitam.

SWG ma nyni 9 profesi cca 30 skillu na jednu.

Jedna profese v GW ma cca 400 a neco skillu. Profesi je 6, coz dela dohromady cca 2400 skillu. Muzes mit 2 profese najednou, pricemz secondary profese je trosku oslabena (jeden attribut nemas).

Ve WoW tymovem PvP kazdy z tymu muze pouzit jakykoliv skill, ktery zrovna u sebe mas. To same plati u SWG. To sice rozsiruje moznosti hrace, ale snizuje moznost jakekoliv tymove strategie tzv. "buildu". Nic takoveho ve WoW ani SWG neni. Ikdyz neni omezeni na skills, ruznorodost je ve WoW i SWG mensi, protoze jednotlive profese/classy maji v podstate 10x mene skillu nez v GW.

k tomu pocitani skillu bych rekl, ze vice neznamena vzdy lepe..

a co se tyce buildu, tak je to sice zajimave, ale jak napsal sanix, nezalezi pak skutecne na nahode, co si zrovna vyberes ty a co druhy tym ?
trosku to rozeberu, a jsou dle me jen dve moznosti:

1) bud si vyberes z X skillu od Y hracu urcity Z build, ktery narazi na A) vzhledem ke tve kombinaci spatne slozeny tym nepritele a zvitezi
B) vzhledem ke tve kombinaci spravne slozeny tym nepritele a prohraje
pak to je ovsem jen o nahode..

nebo za 2) vyberes X urcitych skillu od Y urcitych hracu, abys mel urcity Z build, ktery "ma zbran" proti vsemu, co muze potkat - ale pak bude kazdy delat ten "nej" build a jsme zase tam, kde jsme byli, ze ?

jinak tvoreni buildu je, uznavam, velmi dobra zabava - hral jsem nejakou dobu dost aktivne Magicy, na turnajich a tak, takze o vybirani X karet z Y moznych ke ziskani Z buildu a naslednem narazeni na lepe, ci hure sedici buildy protivniku neco malo vim

quote:

Ano, warcraft feel, to je to proc ma WoW takovy uspech.
A dodam, jedno z nejlepsich PvP v MMOG s RPG prvky, to je to proc ma GW takovy uspech a SWG protoze je to jedine MMOG se "star wars feel".
Kazdy at si vybere, co se mu libi.

az nato, ze SWG bohuzel nema uspech.. pokud ovsem nepovazujes za uspech prodat 1.5M krabic, z kterych je aktivnich tak 10%..
a i kdyby se chtel nekdo prit, tak nejjasnejsi argument neuspechu SWG dodavaji samotni tvurci - neustalymi kotrmelci v hernim systemu, kvuli nalakani novych dusi..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 21/11/2005 17:22:15
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 21/11/2005 :  18:19:37  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno, je trapne, kdyz ve WoW odvedu nejakeho vezne z dungeonu na svobodu, aby tam za chvili byl zpet v kleci.. ale kdyz na to nemyslim, tak me to tak nestve.. to je proste dan za MMORPG.. jinak to udelat nejde, jedine tak, jak to je v GW, ale za tu cenu to neberu..
kdyz chci ja sam samojediny zachranovat svet, ci jej menit k lepsimu, tak si zahraju sinlovku.. do multi tohle proste nepatri, protoze to je nesmysl.. (nebudeme slovickarit o single/multi, jasne ze i "single" se da hrat ve vice lidech)

nerozumim vete "Me ve WoW chybel pocit MMORPG sveta oproti treba SWG." - jedine, co ma swg z tohohle navic, jsou hracska mesta/domy

JJ housing ten me ve WoW chybel asi nejvice nebo minimalne Guild Housing pro celej guild. Realny housing jako je v SWG by tam nesel. Ten svet je na to prilis malej.

quote:
k tomu pocitani skillu bych rekl, ze vice neznamena vzdy lepe..

a co se tyce buildu, tak je to sice zajimave, ale jak napsal sanix, nezalezi pak skutecne na nahode, co si zrovna vyberes ty a co druhy tym ?
trosku to rozeberu, a jsou dle me jen dve moznosti:

1) bud si vyberes z X skillu od Y hracu urcity Z build, ktery narazi na A) vzhledem ke tve kombinaci spatne slozeny tym nepritele a zvitezi
B) vzhledem ke tve kombinaci spravne slozeny tym nepritele a prohraje
pak to je ovsem jen o nahode..

nebo za 2) vyberes X urcitych skillu od Y urcitych hracu, abys mel urcity Z build, ktery "ma zbran" proti vsemu, co muze potkat - ale pak bude kazdy delat ten "nej" build a jsme zase tam, kde jsme byli, ze ?

jinak tvoreni buildu je, uznavam, velmi dobra zabava - hral jsem nejakou dobu dost aktivne Magicy, na turnajich a tak, takze o vybirani X karet z Y moznych ke ziskani Z buildu a naslednem narazeni na lepe, ci hure sedici buildy protivniku neco malo vim

Jak pises je to hodne podobne tem kartam. Build hraje obrovskou roli, proto ho guildy neustale vylepsuji, aby byl co nejuniverzalnejsi. Sou taky guildy (dobre na prednich mistech), ktere naopak hraji velmi zname buildy, ale maji ho tak perfektne nacvicen, ze proste vyhravaji.

quote:
az nato, ze SWG bohuzel nema uspech.. pokud ovsem nepovazujes za uspech prodat 1.5M krabic, z kterych je aktivnich tak 10%..
a i kdyby se chtel nekdo prit, tak nejjasnejsi argument neuspechu SWG dodavaji samotni tvurci - neustalymi kotrmelci v hernim systemu, kvuli nalakani novych dusi..

Mrkneme se do sveta .
Par tabulek (orientacnich):

http://www.mmogchart.com/Chart1.html
http://www.mmogchart.com/Chart2.html
http://www.mmogchart.com/Chart7.html

GW samozrejme neni zahrnuto, protoze se mesicne neplati. Krabic GW bylo prodano neco pres 1 milion.

At se to nezda SWG stale patri (podle neoficialnich statistik) do Top 10 se svejma 250k (6-7 misto). 250k je stale hodne a pokud pujdou do zpracovani na novej XBOX, bude to mit urcite vliv i na tyto cisla.

Mimochodem:
http://www.mmorpg.com - highest ranked mmorpg (vicemene zebricek platny pro severni ameriku)
1) EVE Online
2) GuildWars
3) WoW

Na prvnich dvou mistech ciste PvP MMOG hry...

V asijskem svete je jednoznacne nejlepsi serie Lineage I a II (stejna firma co vyrobila GuildWars) a za nima v zavesu se drzi WoW a GW (korejci skutecne umej).

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 21/11/2005 :  18:47:21  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
jerzeemu nejde o to jake jsou ostatni mmorpg hry. Jemu jde primarne o to nam sdelit, ze hrajeme spatnou hru a on tu dobrou. Proto by ho vsichni, ktere ma rad meli nasledovat a mozna pak skonci s propagandou.

Edited by - Olusriel on 21/11/2005 18:48:12
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 21/11/2005 :  19:17:30  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Me nastesti rad nema, tak do Wow nemusim
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 21/11/2005 :  19:50:19  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

a neni to pak jen o stesti na koho (jakej setup) narazis ? muzes bejt kvalitni hrac ale proste dneska jsi narazil na nekoho s dobre nastavenou lodi, tak smula...

neztraci se tim to ze proste kdyz umis tak umis a vyhrajes?

jen se ptam ;]

No to je na delsi debatu. Spis je to o tom, aby tym byl bud vyvazenej tak, ze si umi poradit s kazdou situaci, nebo aby se choval tak, aby jim vysla taktika pro kterou maj setup udelanej. Co se tyce 1vs1 (coz se zas tak casto nedeje)tak samozrejme tam nahoda muze sehrat svoji roly. Nic mene si myslim ze toje hlavne o tom jak je kdo dobrej. Videl sem video jak Xardos kdyz relativne zacinal s PVP v EVE jen tak tak stihl docknout pre jednim uber pvp hracem. Ten clovek mel super drahou lod a cekal pred stanici nez Xardos oddockne, aby ho sejmul. Jenze Xard presne odhadl jeho setup vzal vzal si jinou lod, nafitoval a oddocknul. Nechal ho na sebe zautocit, aby nepritel dostal agro a nemohl docknout a pak ho rusickama uplne rozlozil a nakonec i sundal (i kdyz mu malem utekl). Podle me to neni stesti. Je to o tom jak je kdo dobrej. At uz primo v cockpitu lodi a nebo pri sestavovani setupu...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  22:26:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mrkneme se do sveta .

GW samozrejme neni zahrnuto, protoze se mesicne neplati. Krabic GW bylo prodano neco pres 1 milion.

At se to nezda SWG stale patri (podle neoficialnich statistik) do Top 10 se svejma 250k (6-7 misto). 250k je stale hodne a pokud pujdou do zpracovani na novej XBOX, bude to mit urcite vliv i na tyto cisla.

ach jo filco, ty tabulky moc dobre znam.. znam uz asi pul roku.. staci takto ?
akorat mi u tebe prislo trosku smesne, ze jsi je pouzil a nepodival ses na datum..
treba WoW tam ma 2M uctu, zatimco pred par mesici uz mel 4M a stale roste..
jinak tam ten typek psal, ze snad pripravuje aktualni verzi, to bych byl moc zvedav..
osobni odhad - uz predbehl i L2, ma vice nez oba dily dohromady a je da best..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  22:30:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

jerzeemu nejde o to jake jsou ostatni mmorpg hry. Jemu jde primarne o to nam sdelit, ze hrajeme spatnou hru a on tu dobrou. Proto by ho vsichni, ktere ma rad meli nasledovat a mozna pak skonci s propagandou.

trosku vedle.. to, ze hrajete spatnou hru, uz snad neni treba ani zduraznovat.. to vime vsichni uz asi 2 roky.. ja vam chci primarne sdelit, ze hrajete mrtvou hru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  22:33:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

jaktoze ne ? a kdo ti porad laskyplne vysvetluje, ze se na clonewars nemas koukat, ze to je skarede ?

jo a dneska jsem zjistil jednu drsnou vec, ani nesmim rict jakou, nebo jorsska uz definitivne odvezou..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/11/2005 :  09:47:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jaktoze ne ? a kdo ti porad laskyplne vysvetluje, ze se na clonewars nemas koukat, ze to je skarede ?

jo a dneska jsem zjistil jednu drsnou vec, ani nesmim rict jakou, nebo jorsska uz definitivne odvezou..

Co? Že Leia je chlap????
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 22/11/2005 :  12:21:36  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jakou ?

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 22/11/2005 :  18:34:49  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mrkneme se do sveta .

ach jo filco, ty tabulky moc dobre znam.. znam uz asi pul roku.. staci takto ?
akorat mi u tebe prislo trosku smesne, ze jsi je pouzil a nepodival ses na datum..
treba WoW tam ma 2M uctu, zatimco pred par mesici uz mel 4M a stale roste..
jinak tam ten typek psal, ze snad pripravuje aktualni verzi, to bych byl moc zvedav..
osobni odhad - uz predbehl i L2, ma vice nez oba dily dohromady a je da best..

pokud si dobrep amatuju, nekdy minuly mesic LA2 prekrocilo hranici 5mega krabic..

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/11/2005 :  18:39:43  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
pokud si dobrep amatuju, nekdy minuly mesic LA2 prekrocilo hranici 5mega krabic..

Přičemž naprostá většina Čechů to šmelí na neofiko serverech.

Jinak dneska mi přišel World of Warcraft... takže až mě přesně bavit SW - Battlefront II, můžete mě tam čekat.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 22/11/2005 :  18:55:26  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Jinak dneska mi přišel World of Warcraft... takže až mě přesně bavit SW - Battlefront II, můžete mě tam čekat.

super!

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/11/2005 :  19:01:39  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

super!

kdyby ty židi nechtěli za WoW 1400,- tak bych ho taky zkusil
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 22/11/2005 :  19:05:48  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

quote:

super!

mam ten 10day free pass... pokud mas zajem to aspon zkusit..

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/11/2005 :  19:46:17  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

PROBOHA
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/11/2005 :  19:53:18  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

quote:

super!

mam ten 10day free pass... pokud mas zajem to aspon zkusit..

no pokud bys nevedel kam s nim tak bych to vyzkousel
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000