Tak Devové vymysleli (opět kolenem pravděpodobně - možná to byla i pata), že přidají armor staty ke clothingu (možná jen róbám) - to mi přijde jako to úplně nejstupidnější možné řešení problému jedi armoru! Pokud neudělaj craftable róby tak bude vypadat jeden jedi jak druhej
Tak Devové vymysleli (opět kolenem pravděpodobně - možná to byla i pata), že přidají armor staty ke clothingu (možná jen róbám) - to mi přijde jako to úplně nejstupidnější možné řešení problému jedi armoru! Pokud neudělaj craftable róby tak bude vypadat jeden jedi jak druhej
Aspon se trochu uzivej tailori, doted byl cloth jen na ozdobu a na kvalite temer nezalezelo.
Ovsem jestli se nemylim, tak tailoring je v domestic traderovi, coz bude asi nejlukrativnejsi craft, protoze dela i jidlo a to se jedine spotrebovava ve velkem, po ostatnich vecech neni poptavka, protoze nebude decay. Jeste mozna po spaceships protoze ty se pry nici bojem, ale kdo vi.
Mimochodem uz ted je dost hloupe, kdyz se polovina lidi prepravuje pomoci suicide a cloningu...
edit: další tentokrát prudící bug dočetl sem se, že Elder Jedi po nějaké době začne otravovat dědek (ano ten co zve do vesnice) - i když přijmete/nepřijmete quest tak se objevuje každých pár minut a ptá se vás pokaždé, jestli chcete nastoupit cestu Síly
edit: další tentokrát prudící bug dočetl sem se, že Elder Jedi po nějaké době začne otravovat dědek (ano ten co zve do vesnice) - i když přijmete/nepřijmete quest tak se objevuje každých pár minut a ptá se vás pokaždé, jestli chcete nastoupit cestu Síly
Z toho je vidět, že ani Old Man nepovažuje současného jedi za plnohodnotného "muže síly"
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Z toho je vidět, že ani Old Man nepovažuje současného jedi za plnohodnotného "muže síly"
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Ja jsem se vratil, abych si zahral nake to PvE, takze ja zatim zustavam. Ono uprime, odejdou ti hraci, kteri by stejne prestali hrat at uz by bylo NGE nebo nebylo. A zase prijdou novy hraci ... a cele se to opakuje.
Ja jsem se vratil, abych si zahral nake to PvE, takze ja zatim zustavam. Ono uprime, odejdou ti hraci, kteri by stejne prestali hrat at uz by bylo NGE nebo nebylo. A zase prijdou novy hraci ... a cele se to opakuje.
no ja bych teda nebyt nge neodesel.. me to bavilo asi nejvic od mych zacatku nez NGE ohlasili..
Zůstane vůbec někdo v SWG ? Začíná se to nějak hroutit
Ja koncim na 90 procent mam to predplaceny asi do 20 prosince.
ty pujdes na WOW? NEKECEJ?!
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
No ja zustavam, uz jen proto ze budu mit na starosti bohemku, ona je to prdel nahazet vsechno na Jorsska a jit si nekam jinam co lidi?
ja mam predúplaceno do 6.12. jestli se to moc nespravi, coz jako na 100% ne, tak sdavam mesic az 2 pauzu, pak se vratim Star Wars me fakt bavi, jak budou opraveny bugy tak to bude zase super gamesa...
Jooo to jaaa si uz nakou dobu v pohode a kldiecku uzivam v <cenzura pro jorsska aby z toho nedostal infarkt > Koudy byt tebou tak bych tomu dal sanci..
Jooo to jaaa si uz nakou dobu v pohode a kldiecku uzivam v <cenzura pro jorsska aby z toho nedostal infarkt > Koudy byt tebou tak bych tomu dal sanci..
WoW se zatim pokusim stahnout jen trial dyz se mi to zalibi tak si od kamose pucim verzi s patchem a kdyz se mit to bude libit tak to budu parit pri restartech.
to neni exploit, exploit je kdyz udelas neco co hra normalne nedovoluje, tohle je chyba u SOE ze to ma tak udelany.. aspon teda imho (ikdyz sem predtim rikal ze je pac sem byl nasranej)
Zůstane vůbec někdo v SWG ? Začíná se to nějak hroutit
Ja koncim na 90 procent mam to predplaceny asi do 20 prosince.
ty pujdes na WOW? NEKECEJ?!
No muj pohar trpelivosti nepretek ale vysoptil tak uvidim WoW mam predobjednany az bude tak bude zatim budu hrat SWG kdy se sakra uz vratis potrebujem lidi.
to neni exploit, exploit je kdyz udelas neco co hra normalne nedovoluje, tohle je chyba u SOE ze to ma tak udelany.. aspon teda imho (ikdyz sem predtim rikal ze je pac sem byl nasranej)
Tohle je exploit. Exploit je využití nějaké nedokonalosti ve hře - tudíž věci, kterou hra (byť ne záměrně) dovoluje. Když uděláš něco, co hra nedovoluje (např. něco hackneš a přidáš si bambilión kreditů), tak už je to ouplně normální cheat.
Jo, to jsou ta léta strávená u America´s Army.
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi.
No ja zustavam, uz jen proto ze budu mit na starosti bohemku, ona je to prdel nahazet vsechno na Jorsska a jit si nekam jinam co lidi?
Jorssku obcas te podezrivam z toho,ze jsi placeny agitator SOE:) Jestli ne,tak te za tvoji sverepou setrvalost a snahu o udrzeni Bohemie a veci okolo celkem obdivuju,ale nechapu. Kdyz tak procitam forum SWG,u ktere jsem vydrzel i v drevnich dobach pul roku a musim priznat,ze me to bavilo,tak je mi nynejsich hracu celkem lito. Kazdopadne vsem preju GL.
jen si zkuste představit jak by to vypadalo kdyby se Jorssk na swg vykaslal... jinyho takovyho tahouna a stmelovače komunity neznám.. takže Jorssku přeju pevné nervy a drž se chlapíku
Jorssku obcas te podezrivam z toho,ze jsi placeny agitator SOE:) Jestli ne,tak te za tvoji sverepou setrvalost a snahu o udrzeni Bohemie a veci okolo celkem obdivuju,ale nechapu. Kdyz tak procitam forum SWG,u ktere jsem vydrzel i v drevnich dobach pul roku a musim priznat,ze me to bavilo,tak je mi nynejsich hracu celkem lito. Kazdopadne vsem preju GL.
jorssk má v popisu práce hrát SWG - píše o ní do Levelu možná mu i platí měsíční poplatky ? mimochodem dal sem preventivní cancel - je šance, že reaktivuju než doběhne tenhle měsíc pokud něco se hrou udělaj ... pokud někoho zajímaj důvody odchodu: 1. veškerý můj majetek se změnil v odpadky (adk zbraně, brnění, SEAs) -> už mě nic ve hře nedrží, rozdíl mezi nováčkem a pokročilejším hráčem je maximálně ve výzdobě baráčku 2. NGE mě vůbec nebaví - nový systém mi přijde naprosto úchylný a nesmyslný 3. škola - aspoň na ni bude víc času koupím si GW na občasné zahrání a to bude vše - zatim ahoj