Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Parental Controls for World of Warcraf
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 19/11/2005 :  07:41:23  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
We are proud to unveil our new parental control system (https://www.worldofwarcraft.com/account/parental-control-schedule.html) for World of Warcraft, which allows account owners to create play schedules for their accounts. With the parental control system, you can determine when your World of Warcraft account is accessible. This system can be used, for example, to ensure that your children only play during predetermined hours, such as after homework is done or on weekends. For more information on how to access and use these controls, go here (http://www.worldofwarcraft.com/info/faq/parental-control-faq-small.html).

LoL. Som zvedavy kedy zacnu pribalovat este aj plienky a barbie k wow boxu.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 19/11/2005 :  09:04:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Proc LOL ? Tedy pokud jsi dite tak to chapu.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/11/2005 :  09:17:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mne rodice pred 15 lety comp zamykali (ani nevim zda jeste dnesni casy maji zamecek). Slo to velice jednoduse obejit - pujcil jsem si od kamarada klicek, ten pasoval ke vsem podobnym zamkum ).

Taky na Parental Control nevidim nic lolovaciho. Uz ted mam problemy moje deti od compu dostat. Maji zatim neoficialni limit 30 minut per day, ale to bez problemu pretahnou, aniz to nejak zaregistruji (hraji v podstate vsechny mmorpg, ktere ted hraji ja (platim accounty) - ac, daoc, wow, dofus, eq, gw).

Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 19/11/2005 :  09:24:50  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Mne rodice pred 15 lety comp zamykali (ani nevim zda jeste dnesni casy maji zamecek). Slo to velice jednoduse obejit - pujcil jsem si od kamarada klicek, ten pasoval ke vsem podobnym zamkum ).

Taky na Parental Control nevidim nic lolovaciho. Uz ted mam problemy moje deti od compu dostat. Maji zatim neoficialni limit 30 minut per day, ale to bez problemu pretahnou, aniz to nejak zaregistruji (hraji v podstate vsechny mmorpg, ktere ted hraji ja (platim accounty) - ac, daoc, wow, dofus, eq, gw).

Hehe mne matka brala napájecí kábela nebo zaheslovala bios:)Joo to byly časy

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 19/11/2005 :  11:37:24  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
^Odvtedy trpis maniou na biele pismenka (tak ako ja na modre :P)

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 19/11/2005 :  12:22:45  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zamek na locknuti klavesnice uz dlouho neexistuje. Ne jenom, ze neni na casech, ale neni ani podpora ze strany vyrobcu desek. :) Aspon ne na casech/deskach co "ja" prodavam.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 19/11/2005 :  12:24:35  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Odvážení napájecího kabelu byla klasika, proto jsem měl náhradní..
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/11/2005 :  12:48:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
S tymto som mal nastastie pokoj, nasi sa mi iba vyhrazali, ale nikdy to nedoslo tak daleko, lebo som si vedel aj ja povedat kedy je toho dost
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/11/2005 :  15:08:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

ORLY ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/11/2005 :  15:23:14  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
me brali klavesnicu neby mys :) ale po 2 takovymdle odebrani uz sem mel stejne vsechno rezervni do zasoby :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

KK
Starting Member

9 Posts

Posted - 19/11/2005 :  17:51:45  Show Profile Send KK a Private Message  Reply with Quote
Jj napajeci kabel zamceny u rodicu v pokoji. - Sehnal jsem si druhy.
Brani pojistky ze zasuvky s ochranou - Jednu jsem si tajne ukoristil.
Pak mi otec bral celou prodluzovacku. :( Stehovat kazdy den pocitac se vsim vsudy na druhou stranu pokoje k zasuvce se mi nechtelo a ostatni prodluzovacky taky schoval.
Prvni moji prodluzovacku, kterou sem si po case koupil mi po par dnech (necekanym odhalenim) zabavil :)
Ale stejne nejlepsi byla mama. Rovnou mi vytahovala bezici komp ze zasuvky :(( To otec jako technik nedelal.

Achh to byly casy Tenkrat jsem to chapal jako hroznou nespravedlnost. Dneska jsem za to rad.

(hracova cesta byva trnita a ja byl neposlusne ditko) :)

Edit: Tyhle ochrany muzou byt dost uzitecny. Treba v Cine, kde maji diky ne zas tak davnemu boomu internetu a herni zabavy nemale problemy se zavislosti... co jsem tak nedavno cetl.

Edited by - KK on 19/11/2005 18:04:02
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 20/11/2005 :  02:54:51  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz ted mam problemy moje deti od compu dostat. Maji zatim neoficialni limit 30 minut per day, ale to bez problemu pretahnou, aniz to nejak zaregistruji (hraji v podstate vsechny mmorpg, ktere ted hraji ja (platim accounty) - ac, daoc, wow, dofus, eq, gw).

To je imho dosti krute. Kdybych si predstavil, ze otec v dobe, kdy mohl resit mou dobu stravenou na pocitaci vedel jak mi zakazat a byl dusledny v zakazech, tak 30 minut per day by me zabilo. Vzdyt to jako hrac musis chapat, ne? Pul hodina je o hovne..to se do toho chce zabrat aspon na 4 hodky :))
Maji aspon tech 30min per day kumulativni charakter? :)
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 20/11/2005 :  11:04:50  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe vychova se nesmi zanedbavat =] mas taky este nejakej svuj osobni limit per day ? nebo uz mas unlimited access ? ;]]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 20/11/2005 :  18:26:54  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster

quote:

Uz ted mam problemy moje deti od compu dostat. Maji zatim neoficialni limit 30 minut per day, ale to bez problemu pretahnou, aniz to nejak zaregistruji (hraji v podstate vsechny mmorpg, ktere ted hraji ja (platim accounty) - ac, daoc, wow, dofus, eq, gw).

To je imho dosti krute. Kdybych si predstavil, ze otec v dobe, kdy mohl resit mou dobu stravenou na pocitaci vedel jak mi zakazat a byl dusledny v zakazech, tak 30 minut per day by me zabilo. Vzdyt to jako hrac musis chapat, ne? Pul hodina je o hovne..to se do toho chce zabrat aspon na 4 hodky :))
Maji aspon tech 30min per day kumulativni charakter? :)

Taky mi tricet minut prijde malo, je jasny ze je otazka jak sou deti stary. Kdyz snad jednou budu mit svoje male nerady taky nebudou mit moznost hrani pc her neomezenou (stejne zajem o pc hry pry klesa) tak jim to taky budu limitovat, ale optimalni se me zda hodina... Neni to moc, ale neni to malo. Ale to bych spis videla tak po 10. roku nebo kdyz nepude o vychovnou hru. Mensi prcky bych asi taky nechala tak tech 30 minut, dyl jedine kdyby slo o nejakou "vyukovku". Doted nemuzu zaponout na to jak jsem se krasne ucila vyjmenovany slova nebo nasobilku na starym dobrym atarku... A to slo o kravinu jestli panacek dojde k balonku nebo ne :)

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:36:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

Taky mi tricet minut prijde malo, je jasny ze je otazka jak sou deti stary. Kdyz snad jednou budu mit svoje male nerady taky nebudou mit moznost hrani pc her neomezenou (stejne zajem o pc hry pry klesa) tak jim to taky budu limitovat, ale optimalni se me zda hodina... Neni to moc, ale neni to malo. Ale to bych spis videla tak po 10. roku nebo kdyz nepude o vychovnou hru. Mensi prcky bych asi taky nechala tak tech 30 minut, dyl jedine kdyby slo o nejakou "vyukovku". Doted nemuzu zaponout na to jak jsem se krasne ucila vyjmenovany slova nebo nasobilku na starym dobrym atarku... A to slo o kravinu jestli panacek dojde k balonku nebo ne :)

ehm..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:50:45  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
V dnešní době prý děcka už v deseti kouří, berou drogy, znásilňují spolužačky... Nevim, jeslti jim ta půl hodina hraní bude stačit
Na jednu stranu je ten lock dobrý nápad, na druhou stranu na krabičce od wowu by místo +12 mělo svítit číslo vyšší a takový problém by odpadl.
Vytažený kabel od internetu to stejně jistí

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 21/11/2005 19:28:30
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 21/11/2005 :  19:19:56  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

V dnešní době prý děcka už v deseti kouří, berou drogy, znásilňují spolužačky... Nevim, jeslti jim ta půl hodina hraní bude stačit
Na jednu stranu je ten lock dobrý nápad, na druhou stranu na krabičce by místo +12 mělo svítit číslo vyšší a takový problém by odpadl.

JJ tak nejak vyber si - bud budou sedet u kompu, nebo se venku s kamaradama ucit chlastat (zkouseno v 1-vni tride ale tehda jen blahe pameti s Pitem ), kourit (zkouseno v druhe tride), hazet spreje s kulickama do ohne a vyrabet improvizovane delbuchy ze sirek, klicu a hrebiku (zkouseno asi v druhe tride} a dnes se k tomu pridava jeste drogova otazka coz drive takovej problem nebyl. Z meho postrehu kdo ze spoluzaku ze stredni nemel doma komp, tak 90 procent jich kourilo a chlastalo jak o zivot a minimalne toho koureni se nekteri chteli zbavit ale uz na to nemeli vuli. Takze ocekavam ze se to s nimi tahne od zakladky. Ted de jen o to ktere zlo bude pro rodice mensi
Samozrejme lze zapsat decka do nakyho sportu, ale kdyz to bude delat 2x - 3x tydne tak lze taky za par let zjistit ze ma klouby v haji a pokud se nevypracuje na totalni spicku tak uplne k nicemu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/11/2005 :  15:58:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlask

quote:

Na jednu stranu je ten lock dobrý nápad, na druhou stranu na krabičce by místo +12 mělo svítit číslo vyšší a takový problém by odpadl.

JJ tak nejak vyber si - bud budou sedet u kompu, nebo se venku s kamaradama ucit chlastat (zkouseno v 1-vni tride ale tehda jen blahe pameti s Pitem ), kourit (zkouseno v druhe tride), hazet spreje s kulickama do ohne a vyrabet improvizovane delbuchy ze sirek, klicu a hrebiku (zkouseno asi v druhe tride} a dnes se k tomu pridava jeste drogova otazka coz drive takovej problem nebyl. Z meho postrehu kdo ze spoluzaku ze stredni nemel doma komp, tak 90 procent jich kourilo a chlastalo jak o zivot a minimalne toho koureni se nekteri chteli zbavit ale uz na to nemeli vuli. Takze ocekavam ze se to s nimi tahne od zakladky. Ted de jen o to ktere zlo bude pro rodice mensi
Samozrejme lze zapsat decka do nakyho sportu, ale kdyz to bude delat 2x - 3x tydne tak lze taky za par let zjistit ze ma klouby v haji a pokud se nevypracuje na totalni spicku tak uplne k nicemu.

jj at se na to podivas z jakekoli srany, tak to je proste vzdycky v pr.... nejlepsi by asi pro kazdeho bylo hned po narozeni zemrit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/11/2005 :  13:00:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
parental control zavedli kvuli natlaku cinske vlady. staci googlit.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

chinesefarmer
Starting Member

8 Posts

Posted - 28/11/2005 :  16:31:12  Show Profile  Send chinesefarmer an ICQ Message Send chinesefarmer a Private Message  Reply with Quote
to je jedine dobre, aspon nam ten ekonomickej system este par let vydrzi ...

Kseft je kseft!
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/11/2005 :  10:29:02  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
premyslim, ze kvuli zkouskam si to aplikuju sam na sebe
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/11/2005 :  14:55:17  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

Já to tak kvůli matuře už udělal, 19. končím

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/11/2005 :  18:36:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Warlord

Já to tak kvůli matuře už udělal, 19. končím

Keca, ako poznam korku tak sa este vrati. Je ako kolombo, tiez sa 3x vracia
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/11/2005 :  18:37:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
BTW nasi tiez stale nadavali ze za tym sedim nonstop, potom som zacal chodit von a vraciat sa domov o 01:00 a uz boli radi ked som si radsej zahral ten kompik doma

A teraz som na intraku, nikdo do mna nehubuje ze hram tak dlho, len asi budu ak nahodou neurobim skusky
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000