Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Jedi v NGE
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:45:41  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:
Originally posted by SNowie

stejne budeme vypadat divně, když nedostanem ani padawan robu ani treninkovej LS když respecneme na jediho

padavan robu dostanes u toho kamene nebo pomnicku nebo co to je.. Staci kleknout na kolena a neco zablekotat nebo z radial menu zvolit. Tak to teda fungovalo ve starym systemu kdyz jsem predtim paddy robu znicil a pak ji chtel zpet.

tohle uz nejni

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:58:50  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

stejne budeme vypadat divně, když nedostanem ani padawan robu ani treninkovej LS když respecneme na jediho

padavan robu dostanes u toho kamene nebo pomnicku nebo co to je.. Staci kleknout na kolena a neco zablekotat nebo z radial menu zvolit. Tak to teda fungovalo ve starym systemu kdyz jsem predtim paddy robu znicil a pak ji chtel zpet.

tohle uz nejni

Furt je.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/11/2005 :  19:59:22  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

quote:

quote:

tohle uz nejni

Furt je.

ja fasoval dark jedi knight robu v jedi enklavě na javinu 4. byl tam terminal kterej mi jich dal neomezene mnozstvi. ta ale stejne nemaka.. mozna to bude dost rare hehe nekde ji jeste mam, moc jedi ji mit nebude imo.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 16/11/2005 :  08:50:03  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
Tak jake jsou vase zkusenosti s Jedim. Podle mne je to ted nehratelny, bez innate armoru me zabijou 2 zeleny moby. A spousta bugu samozrejme.

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:15:50  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

Tak jake jsou vase zkusenosti s Jedim. Podle mne je to ted nehratelny, bez innate armoru me zabijou 2 zeleny moby. A spousta bugu samozrejme.

Jj, psal jsem své poznatky do obecného NGE - jedi je běžné melee povolání a navíc značně zpackané

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:16:35  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
+ lightsaber damage - celkem me to prekvapilo, ze davam dost vysoky damage

+ ping 80 az 90ms, lagy jsem mel hodne u obi wana v domecku, kam se nahnala vetsina jediu

- nenasel jsem dovednost ktera by suplovala KD, choke a blesky jsou sice fajn ale preci jenom KD by bylo vhodnejsi

-/+ pripada mi ze utoky josu rychlejsi pokud klikam levym tlacitkem nez kdyz ho jenom drzim stisknute

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:49:22  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WanargiMort

- nenasel jsem dovednost ktera by suplovala KD, choke a blesky jsou sice fajn ale preci jenom KD by bylo vhodnejsi

Funguje ti "nový root"? Mě sežere víc jak půlku action bodů a zasažený cíl utíká jak zajíc ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:48:17  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Funguje ti "nový root"? Mě sežere víc jak půlku action bodů a zasažený cíl utíká jak zajíc ...

root ani KD prý v NGE vůbec neni - co sem slyšel má to být silný snare, ale je to buglý
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:56:14  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Myslis Graple nebo jak se to jmenuje? No zkousel jsem to na Corsairech ale mam problem jako vetsina ostatnich, nekdy specky nefunguji.

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 16/11/2005 :  13:02:19  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
Pozor na nakup crystalu a perel!

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=7710

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 18/11/2005 :  08:02:28  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
No, podle toho, co devove slibuji opravit (resp. "maji uz hotovo, jen testuji"), nezbyva, nez rychle "vylavovat" lvl 90 a cekat

Jinak - podle prvnich informaci o hotfixu na profesni rewardy radej pockam s respecy, treba pak chvili pujde respec jedi->neco jineho->jedi->neco jineho->... se ziskanim itemu vickrat

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/11/2005 :  09:08:57  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
navod na vyrobu LS, pro jedi newbie

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=8033
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  10:32:34  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
pro ty, co se těšili na perlu za 50. level - je to poor kvalita ..
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/11/2005 :  10:33:32  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

hahahahahahahahahaha

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  12:36:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hahahahahahahahahaha

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:03:07  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:

To už ty profession rewardy fungují?

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:14:43  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:15:03  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ano krome toho za 78 lvl ten nedostane zadne povolani (nevim proc)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:19:27  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

co kecas ja ten meditation crystal dostal

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:43:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nedostal sem lvl78 odmenu ani za oficer ani za jediho stejne tak akoh ani sestra tak me nerikej ze kecam
urcite nejsme sami
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=20326
schvalne kdo jeste ho dostal krome carmaxe
nechapu jak zrovna ty si ho dostal !

Edited by - SNowie on 18/11/2005 14:46:05
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:44:13  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedostal sem lvl78 odmenu ani za oficer ani za jediho stejne tak akoh ani sestra tak me nerikej ze kecam
urcite nejsme sami
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=20326

chces screen? :P

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:46:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

urcite nejsme sami

chces screen? :P

precti si na co se ptal koudy Pave'l - jestli funguji rewardy - kdyz ho nemusi dostat tak mu to sem napisu, schvalne kdo jeste dostal lvl78 reward
edit: ten screen sem klidne hod, jeste sem ho nikde nevidel

Edited by - SNowie on 18/11/2005 15:09:20
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:46:54  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
stejne jsou ty rewardy na prd, za dva respecy to nestoji
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:49:49  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

stejne jsou ty rewardy na prd, za dva respecy to nestoji

některé by měli spouštět questy pro povolání tušim
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:53:11  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.abcdefg.wz.cz/mc.jpg

ma to skaredou kvalitu aby to bylo maly

a btw, ptal se Pave'l, ne koudy

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 18/11/2005 14:56:09
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/11/2005 :  14:55:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hmm super doufam, ze budem muset znovu 2x respecovat abysme ho dostali dostal jeste nekdo lvl78 reward
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/11/2005 :  21:34:48  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hmm super doufam, ze budem muset znovu 2x respecovat abysme ho dostali dostal jeste nekdo lvl78 reward

Ja to dostal taky.

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 26/11/2005 :  10:16:07  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Aktualizace návodu pro výrobu LS (platí minimálně pro jedi lvl 90):
1. Zapomeňte na všechny předchozí návody, téměř nic z nich už neplatí
2. Se schopnostmi lvl 90 a vybavením jedi domku v SH (možná i bez něj) jsou všechna sestavení/experimenty Great Success
3. Rozdíl mezi výsledkem Great a Amazing success buď není žádný, nebo je velmi malý
- hilt s oběma výsledky je má naprosto shodné vlastnosti
- pokud jsem se při experimentování buffoval, dosahl jsem 2 Amazing z 10 pokusů (viz dále) a výsledná dmg hiltu byla stejná, jako bez buffů a s "pouze" Great success
4. Jako lvl 90 mám k dispozici 12 bodů experimentování, ale ať už jedu bod po bodíku nebo vše najednou, utratím jen maximálně 10, dostanu se na 97% a... konec, ty dva body prostě není jak použít (nejvíc na.ere když se okno experimentování při odchodu zeptá "opravdu chcete odejít i když vám zbývají ještě nespotřebované body?")
5. Můj pre-NGE hilt, při jehož výrobě jsem dal 1 bod do efektivity a 2 body do rychlosti + nedosahl ani jednoho Amazing, je stále o 2 dmg lepší, než super výsledek z post-NGE
6. Můj průměrný pre-NGE LS s průměrnými pre-NGE krystaly/perlami má dnes jen o 18 menší dmg, než superkvalitní pre-CU se superperlami

Závěr: čas, který byste třeba náhodou chtěli strávit "pilováním" své výbavy věnujte raději posezení v hospodě ...

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 30/11/2005 :  11:03:52  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=55384&page=1

Blixtev wrote:
On to my main Note:

I have been given the go ahead to move the "Jedi Armor" implementation from Pub 26 to this upcoming hotfix later in the week! However from here on out I'd like to avoid the term Armor and call it "Force Protection" or something similar. It just seems odd calling it armor, however it will function identically.

You should see a "Force Protection Intensity" value on all the existing and new Robes/Cloaks. I also went ahead and added some additional stats to them as they pretty much take up all a characters clothing slots. The Protection values will be something like Weak, Faint, Luminous, Lucet, Glowing, One with the Force, etc. I really didn't want to use numbers on the clothing as it just didn't feel right. If you really need to know the number value press C and look at it on the character sheet, where you should see your character's value for Kinetic and Energy go up as you equip/ un equip them.

I also went ahead and itemized some of the elite/boss NPC's in the game with new Robes so there is some robe growth at 40, 60 , 80. As for now I am going to keep the Elder Robe balanced as a level 90 item statwise.

---------------------------------------------------------------------

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=55087&page=1

I wanted to give you folks an update on Jedi Armor. We hope to have Jedi armor going in for the next Hot Fix which may be as early as Thursday. Look for more details soon.
Brenlo Bixiebopper
Director, Global Community Relations - SOE
---------------------------------------------
It's a rough life, but someone has to live it.

Ze by se stal zazrak?

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2005 :  12:32:49  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Já pořád doufám (postavu jsem ještě nesmazal, ani nevyhodil / neprodal účet).

Teď jedu EQ2, nedá mi to abych se nepodělil o mé dojmy. Moc se mi líbí, že každý level má svůj smysl (ne každý čtvrtý až osmý jako v SWG), přidá nová kouzla, schopnosti. Navíc jsou docela kvalitní perky každé dva levely. Ale co se mi líbí nejvíc, že z většiny zabitých nepřátel něco padne, ale to něco není crap, ale dá se použít / prodat. Třeba takový Badge of Honor potěší, když ho člověk prodá za 14 stříbrných (pro mě ještě dost vysoká částka).

Navíc v ekonomice tam není taková hyperinflace jako v SWG, kde za každou trochu lepší věc chtějí miliony. A tak by to mělo být (i v SWG - přece pro Hana Sola bylo 15k kreditů pro Jabbu neřešitelným problémem, v rámci světa SWG by to muselo být 15 milionů kreditů).

Možná později se to změní s vyšším levelem, až budu mít plné kapsy platináků, ale zatím se mi tento systém moc líbí, obrovská radost když prošacuju orka a zjistím, že on svůj plat nepropil a má v kapse ještě skoro tři stříbrňáky.

Sorry, že to postuju sem, ale napadlo mě to při reakci Karlíka bez továrny na čokoládu, tak jsem to tam hned připsal...
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 30/11/2005 :  12:47:04  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Já pořád doufám (postavu jsem ještě nesmazal, ani nevyhodil / neprodal účet).

Teď jedu EQ2, nedá mi to abych se nepodělil o mé dojmy. Moc se mi líbí, že každý level má svůj smysl (ne každý čtvrtý až osmý jako v SWG), přidá nová kouzla, schopnosti. Navíc jsou docela kvalitní perky každé dva levely. Ale co se mi líbí nejvíc, že z většiny zabitých nepřátel něco padne, ale to něco není crap, ale dá se použít / prodat. Třeba takový Badge of Honor potěší, když ho člověk prodá za 14 stříbrných (pro mě ještě dost vysoká částka).

Navíc v ekonomice tam není taková hyperinflace jako v SWG, kde za každou trochu lepší věc chtějí miliony. A tak by to mělo být (i v SWG - přece pro Hana Sola bylo 15k kreditů pro Jabbu neřešitelným problémem, v rámci světa SWG by to muselo být 15 milionů kreditů).

Možná později se to změní s vyšším levelem, až budu mít plné kapsy platináků, ale zatím se mi tento systém moc líbí, obrovská radost když prošacuju orka a zjistím, že on svůj plat nepropil a má v kapse ještě skoro tři stříbrňáky.

Sorry, že to postuju sem, ale napadlo mě to při reakci Karlíka bez továrny na čokoládu, tak jsem to tam hned připsal...

Koudy

kazda hra ma svoje kouzlo, SWG prozatim pro tebe svoje kouzlo ztratila, mozna ze jen do doby nez se "nejvic do oci bijici" bugy a chyby opravi. Pak treba si reknes, ze SWG za ten cas stoji a zase budes travit cas v SWG

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2005 :  13:43:53  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Neříkám že ne, sám bych byl rád, kdyby to tak bylo - akorát se musím přenést přes to, co s tím udělali teď. Ale zatím se mi tam líbí
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 01/12/2005 :  10:34:17  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=57990&page=1

Got some Info for you all from the new Patch on Jedi Robe armor mods.

Elder Jedi Robe cl 80 stats before/after
Agility +50 123/153
Constitution +120 26/271
Strentgh 117/167

Kinetic Protestion 6500
Energy Protestion 6500

Force Protection Intensity Radiant

Cloak of Kursk cl80
Agility +0
Constitution +30
Strength +0

Kinetic Protestion 4500
Energy Protection 4500

Force Protection Intensity Lucent

PreNGE Padiwan robe Aka Initiate Robe cl80
Agility +0
Constitution +30
Strength +0

Kinetic Protection 1400
Energy Protection 1400

Force Protection Intensity Lucent

Thats all I have for now. I'll try to get more before this goes live in 7 hours. If you have questions I will try to check back and answer them.

Update. Robes are being looted. They are not tradable at this time.

Acoylt robe cl40 I looted mine from the elite rebel commander in front of the Moenia starport
Const. +40 Igie got his from an Elite ST. The kind that drop from the shuttles
K 3000
E 3000

Jedi Knight Robe cl80 We Looted 3 of these in the DWB from Deathwatch Wraiths from about 15 kills
Agility +40
Const. +80
Strength +20
k 5000
E 5000

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/12/2005 :  03:57:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jedi uz je lepsi ma armor a neni takova chcanka .
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 02/12/2005 :  10:03:36  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

No ten armor nic moc, cekal sem ze bude lepsi, ale aspon uz zabiju bez problemu modreho moba :). A ten defenzivni buff taky stale moc nefunguje.

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 02/12/2005 :  15:28:17  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No ten armor nic moc, cekal sem ze bude lepsi, ale aspon uz zabiju bez problemu modreho moba :). A ten defenzivni buff taky stale moc nefunguje.

Vcera jsem byl s Jorsskem a Patttem u Stormlorda a testoval jsem co jedi vydrzi. Povodil jsem dva zealoty cl 83, a cca 4 guardy cl 80.
Nejsem skiller to vubec ale tohle me potesilo

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:50:51  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vcera jsem byl s Jorsskem a Patttem u Stormlorda a testoval jsem co jedi vydrzi. Povodil jsem dva zealoty cl 83, a cca 4 guardy cl 80.

Dva zealoty a 4 guardy tak to docela de ale s Elder robou ze jinak ty ostatni sou na dve veci.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:55:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:

quote:

quote:

Dva zealoty a 4 guardy tak to docela de ale s Elder robou ze jinak ty ostatni sou na dve veci.

aspon v jednom maji elderi vyhodu proti post NGE respec n00bum

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:56:32  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:

quote:

quote:

No jo s elder robou . Jeste zkusim jestli se da pouzit PSG a treba to bude dobre.

A jen tak mimochodem Elder Roba ma status Radiant/Glowing
Tzn. ze existuje lepsi a to se statusem One with the Force
Blixtev a TH je pry implementovali do posledniho patche/hotfixu
Takze Elder Roba neni uplne uber

Edited by - WanargiMort on 02/12/2005 16:58:23
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:58:03  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Blixtev a TH je pry implementovali do posledni patche/hotfixu

mozna to je ta jedi master roba co pada z HKcka

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 02/12/2005 :  16:59:57  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Blixtev a TH je pry implementovali do posledni patche/hotfixu

mozna to je ta jedi master roba co pada z HKcka

Jop jop na swg foru psali ze by to mohla byt ta ze Sher-kara nebo jak se jmenuje.

Jinac Dark Jedi Knight Robes se daji lootnout na Yavinu z Black Sunu
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=62461

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 02/12/2005 :  17:16:26  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
podle všeho má bejt pre nge paddy lucent , ale moje je faint co dělám špatně?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 02/12/2005 :  18:08:31  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem, konverze jidel mi prisla nejaka divna.
Pre-NGE Vegeparsine dava +62 agility (melee defense) to uz je u jediho poznat, ale nejlepsi co je craftovatelne ted dava +29.
Coz je dano pravdepodobne tim, ze nejsou k dospozici aditiva,
ktera vyrabel Bio-Engineer.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000