Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:13:27  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Tak nevím, mě to hlásí 5h stahování, má to vůbec cenu stahovat?

Btw. jsem si pořídil Neverwinter Nights včetně obou datadisků za pěkných 499 Kč

NWN je nesmysl

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:21:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
ja znam typka kterej je do te hry cvok, btw. koudy ty si mel vypnute bits download nebo ti nefunguji? Jinak zatim to klidne stahuj eclipse stejne nebezi.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:37:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
mno, olusrielovy konopne vyblitky uz nebudu ani moc komentovat.. (clovek, ktery tvrdi, ze pred cca dvema lety odeslo jadro boh, kdyz v te dobe byla hra par mesicu na trhu a boh ani neexistoval.. co k tomu dodat ? snad jen projdi si stare posty.. pak uvidime, kdo ma realny zaklad a kdo zije jen v konopnem oparu..)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/11/2005 :  19:25:58  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

mno, olusrielovy konopne vyblitky uz nebudu ani moc komentovat.. (clovek, ktery tvrdi, ze pred cca dvema lety odeslo jadro boh, kdyz v te dobe byla hra par mesicu na trhu a boh ani neexistoval.. co k tomu dodat ? snad jen projdi si stare posty.. pak uvidime, kdo ma realny zaklad a kdo zije jen v konopnem oparu..)

NEbo je to tim kdyz se blbost skombinuje s tendenci byt za kazdou cenu vtipny..

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 15/11/2005 19:26:20
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 15/11/2005 :  19:28:48  Show Profile Send Quartax a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

ja znam typka kterej je do te hry cvok, btw. koudy ty si mel vypnute bits download nebo ti nefunguji? Jinak zatim to klidne stahuj eclipse stejne nebezi.

tohle nebyl bitsovaný, je to normální patch a ten se taky nebitsuje :-)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/11/2005 :  22:23:05  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

pujcit si na jedne strane v rl od jorsska prachy na subskripci SWG a ve stejnem case mu pretahovat lidi z gildy a flamit proti jeho oblibene hre - SWG.
...to muze udelat jenom primitiv, ktery si nevidi na spicku nosu..

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“

Edited by - Olusriel on 15/11/2005 23:12:44
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/11/2005 :  23:17:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:

pujcit si na jedne strane v rl od jorsska prachy na subskripci SWG a ve stejnem case mu pretahovat lidi z gildy a flamit proti jeho oblibene hre - SWG.

bez si dat dalsiho praska, kofolaku..

(jo a tech penez, co jsem si pujcil na to, abych je vyhodil do hajzlu, je mi fakt lito - kdybych pred 14 dny vedel, ze se SOE chysta potaji a za jejich zady takhle se svymi zakazniky vyjebat, tak uz do SWG nelognu nikdy a tech 10 baraku vcetne veci necham spadnout a postavy smazat..)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/11/2005 :  23:35:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
za to SOE nemohla to se SOE vyjebal LucasArts todle je jeho dilo jerzee...a neni to tak hrozne to se jen nekomu nechce zvykat na novy system.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  00:05:34  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

bez si dat dalsiho praska, kofolaku..

(jo a tech penez, co jsem si pujcil na to, abych je vyhodil do hajzlu, je mi fakt lito - kdybych pred 14 dny vedel, ze se SOE chysta potaji a za jejich zady takhle se svymi zakazniky vyjebat, tak uz do SWG nelognu nikdy a tech 10 baraku vcetne veci necham spadnout a postavy smazat..)

jerzee pod v patek na pivo na stodolni. Dame pivo, absinth a muzes si dat se mnou praska, jestli budes hodnej

Edited by - Olusriel on 16/11/2005 00:07:02
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  00:44:37  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
jo ja jdu taky na pyvko s olu na stodolu a umotam poradnou mrkev a vysaju par piv at je klid :) jerzee pripoj se date si elixir pratelstvi hehe. jo a jerzee ja ti to nebastim jak mas swg u prdele kdyz sem furt neco postujes a sledujes deni, vsadim se ze vic nez u tvy novy hry kterou vychvalujes Myslim ze SWG ma jak rika Vladko "prostě blíž k tvýmu srdci" nez celej WOW, jen te soe jednoho dne tak nasralo ze sis rekl dost, nebudu nikomu delat vola, a ted nam to chces svymi posty neprimo sdelit, ze ses v podstate nestastnej ze ti wow nedava to co swg ale zaroven swg je ve stavu ve kterym ho odmitas hrat a asi dlouho jeste bude.. to jak sem postujes v 11 večer svedci jen o tom ze se imo ve wow nudis ale nepriznas to, radeji obcas kouknes na forum kdo co napsal :). v dobach kdy jsi fičel na swg a potreboval jsi kazdej den svou dávku muon goldu, jsi v 11 v noci nepostoval jelikoz na to nebyl cas kdyz bylo furt ve hre co delat hehe, nebo se pletu ? ... nechci te kritizovat jen to tak z tebe citim páč prozivam neco podobnyho ale mozna se v tobe pletu...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  00:46:56  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
remaining 50hours.. jak je to mozny sakra ja to snad nestahnu

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/11/2005 :  08:25:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
TH postoval, ze bychom meli dostat profession rewardy po respecu, ale jsem zvedaf jestli je dostanu i potom, co jsem se respecnul pred hotfixem
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/11/2005 :  08:59:54  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Hmm, dneska jsem se tam zastavil ráno na chvíli, nějak nechápu, moje nejlepší krystaly se vytunily na 4-5, ty co byly vytuněné shitově (ještě že jsem je asi před měsícem přestal vyhazovat) jsou některé na 16-17).

Nějak jsem nepochopil ten systém - to musím udělat quest abych mohl postoupit na další úroveň, nebo co? Kdo mi ty questy zadá? Nějaký trenér? A můžu dodělat ty nižší questy kvůli rewardům? Nevím, zabil jsem 2 rilly, každého asi třemi mávnutími mečem (lvl 1 rill) a přitom mi ubylo 66 z healthu u každého. Bude zajímavé až půjdu na lvl 20 potvoru. A taky jsem si všimnul že mám health nějak 10200. No nevím
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:04:49  Show Profile Send baron432 a Private Message
Včera jsem zkusil svého Jedi a můj dojem je ... úděsný:
- při výběru elder itemů (volí se vždy ze 2 variant [temné a světlé], přičemž jediné, co má člověk při výběru k dispozici, je název [takže nemá šanci vytušit co si může vybrat, nebo to, že obě možnosti jsou co do vlastností stejné])
- je sice hezké, že můj jedi má základní schopnosti entertainera, ale nenašel jsem ani jeden aoe útok
- pokud ne-elder buffy jsou horší, než mé elder, pak potěš pámbu - nezpozoroval jsem žádný znatelný vliv těch mých "silnějších"
- jedi schopnosti jsou sice velmi pestře označeny a pojmenovány, nicméně pod tím se vždy skrývá jen útok-silnější-ještěsilnější-nejsilnější, obrana-... Tyto schopnosti pak fungují obdobně či stejně, jako u jiných melee-schopných povolání
- kde je kruci nějaká Force?
- můj nejsilnější útok ubíral lvl 43 korzárům jen o něco víc bodů, než oni mě. Můj "svazovací útok" je nechával zcela klidnými a běhali, mršky, snad ještě rychleji. Boj se třemi lvl 43 korzáry byl pro mého lvl 80 jedi smrtelný - než jsem zabil jednoho a z 50% načal druhého, byl jsem (se všemi buffy) incap. Zvedl jsem se, uzdravil, ale to jsem neměl dělat - ke dvěma stávajícím se díky heal agro přidal opět třetí a byl jsem dead
- v clone centru jsem zkusil uložit svá data - stojí to 6000 a po volbě "uložit" to okénko nezmizí, takže můžete opět kliknout na "yes", opět za 6000 uložit data (aniž by se objevila obvyklá hláška "you already stored your data here" nebo tak nějak, jak se to objevovalo předtím)
- co je to v této verzi proboha polearm, potřebný pro Polearm Throw jedna ze schopností jedi)??? V předchozích tak byl často označován double-bladed LS, ale co si o tom mám myslet, když mi to s d-b LS v ruce píše "nejsi vybaven správnou zbraní"???
- skilly (a pilotní zejména) jsou nepřehledné - už jen to, že ty, které mám, jsou červené a ty, které ještě nemám, jsou zelené ...

Jsem, bohužel, už téměř přesvědčen o tom, že tahle "Pokemon Online" sračka si nezaslouží mou pozornost.

BTW už je jasné, proč na TC bylo tolik pozornosti věnováno úvodnímu tréninku a hráč téměř neměl šanci se dostat na vyšší lvl - SOE chce nalákat nové hráče a přitom nikomu neukázat, jaká sračka je čeká pak ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 16/11/2005 09:12:10
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:07:42  Show Profile Send baron432 a Private Message
Jo a s respecy ještě počkejte - při respecu bychom opravdu měli dostat všechny rewardy daného povolání, ale ... ale zatím to nefunguje a bude na to hotfix !!!!!!!!!!!!!!

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders

Edited by - baron432 on 16/11/2005 09:31:55
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:47:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by baron432

Jo a s respecy ještě počkejte - při respecu bychom opravdu měli dostat všechny rewardy daného povolání, ale ... ale zatím to nefunguje a bude na to hotfix !!!!!!!!!!!!!!

díky za info ... co se týče toho polearm throw a podobně - na všechny LS by měl fungovat LS throw to ostatní je na normální mele zbraně ! (vyzkoušeno - funguje)
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:53:45  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:
Originally posted by SNowie

co se týče toho polearm throw a podobně - na všechny LS by měl fungovat LS throw to ostatní je na normální mele zbraně ! (vyzkoušeno - funguje)

Hmmm, toho jsem se bál - tím se počet "jedi skills" ještě snižuje:
- jeden "single-target" útok (síla nic moc)
- jeden hod LS
- jeden (nebo dva?) "vázací" útok, který však nikoho neváže
- jeden (nebo dva??) blesk
- jedno zvýšení obrany v melee (nějak jsem nepozoroval výrazný účinek)
- jedno zvýšení obrany ranged (to samé)
- jeden heal (který dělá agro široko daleko, i u NPC, kteří tě nevidí)

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:56:50  Show Profile Send baron432 a Private Message
Oficiální stránky SOE SWG jsou v rekonstrukci - fóra nepřístupná, některé skupiny padají do chyby databáze, na jiných jsou pouze sebechvalné výplody na NGE.
Komplexní MMORPG hra je podle mne postupně a nenávratně nahrazována "co nejhezčími obrázky".

Go to Top of Page

Kozomrd
Starting Member

68 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:05:21  Show Profile Send Kozomrd a Private Message
NEvím, jestli nejsem naivní, ale já ještě pořád doufám, že se všichni pletete. Věřím, že až se připojím (zatím jsem jen nakoukl na TC), zvyknu si na novoty a bude mě to bavit stejně (ne-li víc) jako dřív. Plosím, plosím, plosím....

SWG: Semir Ferhis (Eclipse)
Ich möchte Knedel mit Kaugummi.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:21:50  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
to je jednoduchy, zdejsi horke hlavy nechapou, ze prvni den nemuze byt vsechno tip,ťop. Dejte si mesic pauzu a setrete nervy.

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:25:59  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
mesic je malo. byl jsem ve hre par minut a stacilo mi to... nebudu to nikomu testovat a nasirat se, pockam si. mam 551 dmg na meci a laser rifle uplna mrdka co jsem nosil na vodu ma 756 hehe

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:42:54  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:

to je jednoduchy, zdejsi horke hlavy nechapou, ze prvni den nemuze byt vsechno tip,ťop. Dejte si mesic pauzu a setrete nervy.

Hmmm, a až si půjdeš do obchodu koupit DVD, taky se spokojíš se zjevnými chybami a počkáš měsíc, aby to výrobce mohl dovést do ťip-ťop stavu?

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  10:45:38  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

mesic je malo. byl jsem ve hre par minut a stacilo mi to... nebudu to nikomu testovat a nasirat se, pockam si. mam 551 dmg na meci a laser rifle uplna mrdka co jsem nosil na vodu ma 756 hehe

Ta rifle má ale poloviční (ne-li méně) firerate, takže na pohyblivé cíle nepříliš použitelná
BTW pokud tvá kvalitní LS má dmg 551 a má post-CU s krystalama před NGE jen mezi 70 a 86 má 530, pak se podle mne nevyplatí nějak shánět lepší krystaly a perly
BTW má vzácná, slicovaná a powered-up trandoshanská rifle (kterou si budu moct vzít až s lvl 88 a víc) má dmg velmi podobný tvé "na vodu" ...

Edited by - baron432 on 16/11/2005 10:47:29
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:01:48  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message
quote:

Ja se obavam, ze to neni otazka horke/chladne hlavy pripadne lenosti zvykat si na nove ovladani...

- BUGY
Uvedomme si, ze swg jsou placena sluzba. Pokud si koupim telefon, tak ocekavam ze bude fungovat. A ne, ze budu cekat par mesicu, nez to milostive nekdo uvede do stavu pouzitelnosi. Predpokladam argumentaci ve smyslu, ale s vyvojem software je to jinak... Ne neni. Je to cinnost jako kazda jina. Je jasne ze neni mozne neco takoveho jako NGE zbastlit na prvni pokus, ale od toho je snad testovani. Obcene vzato, jako zakaznika me nejake technicke problemy nemusi zajimat. Ja ocekavam funkcni sluzbu. Nejaky drobny bug se da omluvit, ale take je treba chapat, kde zacina vytirani si prdele se zakaznikem.

- NGE
Asi nebudu velka vyjimka kdyz reknu, ze ovladani mi ted prijde vsechno mozne, jen ne prijemne a herni system jako celek je podivny hybrid nekolika her. Pujde si na to zvyknout, ale rad bych videl ty obrovske houfy nadsencu, kteri za to SOE tleskaji... Kdzy k tomu pridam i celkovy zpusob chovani SOE k zakaznikum tak me SWG spis sere nez prinasi radost.
Na druhou stranu jsou tu i dva sakra velke duvody proc zustat. Jsou to preci Star Wars a rad se online potkam s urcitymi lidmi.

Takze zatim zustavam, ale zacinam se divat i po forech jinych her. Kdo vi kdy prijde nejake NGE2 - Lobotomic edition a pak uz zustat proste nepujde.

Pokud byl CU pro stare hrace podobne negativni zmena zmena, jako je ted NGE pro mne, musim rici Klobouk dolu panove, ze jste stale zde a mate na to porad nervy

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:13:57  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
co se tyce profession rewardu a respecu, pokud jste respec spachali vcera hned jak to nabehlo, tzn pred hotfixem, musite pouzit dalsi 2 respec, jeden na jine povolani a druhy zpet na jedi, teprve potom vam do inventory naskacou rewardy, a musite mit volnych 20 pozic

posted by TH
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=5103#M5103

k tomu neni co dodat, nejdriv ze rewardy nebudou, pak budou, ale nedockavci musej vyplytvat 2 respec

Edited by - Almych on 16/11/2005 11:18:12
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:21:56  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

co se tyce profession rewardu a respecu, pokud jste respec spachali vcera hned jak to nabehlo, tzn pred hotfixem, musite pouzit dalsi 2 respec, jeden na jine povolani a druhy zpet na jedi, teprve potom vam do inventory naskacou rewardy, a musite mit volnych 20 pozic

posted by TH
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=5103#M5103

k tomu neni co dodat, nejdriv ze rewardy nebudou, pak budou, ale nedockavci musej vyplytvat 2 respec

a stejne nic nedostanete

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 16/11/2005 :  11:46:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
co se týče těch zbraní - moje uber Infliction, osobní to zbraň inji se změnila na úžasnej shit s max dmg 210 ... stála mě 13M
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 16/11/2005 :  12:30:06  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message
SOE nesklamala.
- chce prachy za hru, ktora ma viac bugov ako akakolvek beta.
- bez problemov niekolko krat za sebou zmeni (znici) hodnotu veci v hre a vynalozeny cas hracov pre nich nema absolutne ziadnu cenu.

Na novy system by som si vedel zvyknut, zvysena narocnost sa mi celkom pozdava, musis davat bacha aby si netrafil nieco ine, musis brat do uvahy teren. To vsetko dava hre trochu iny rozmer. Sila nepriatela uz nezavisi len od levelu, ale aj od pohyblivosti, velkosti a terenu ... (na to ale v SOE dopredu evidentne nemysleli)

Na druhej strane vsetko zjednosdusili. Kazdy ma 3-4 pouzitelne specky. Power attack, granat, buf/debuf, heal. Vsetko len inak nazvane a s inou animaciou. Par zaujimavosti, ktore ma officier, alebo spy ...

Este si respecnem na jediho, urobim si fotku ako jedi a zase o rok dovi ...
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 16/11/2005 :  12:31:29  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
jinak ja zkousel commanda a granaty (jako specky ne itemy) me sly hazet z max vzdalenosti asi 5-8 metru... takze sem strilel z carbiny 30 metru a muzel dycky pribehnout az k cili a tam hodit granat ;[

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 16/11/2005 12:32:21
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  13:00:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
zdá se mi že to tady furt někomu nedochází. Musíme se smířit s tím že to prostě pár měsíců fungovat nebude jak má. Jistě že někdo namítne platím tak chci službu kvalitní a hned, jenže $OE tak prostě nefunguje. když jsem viděl ten hybrid co spustili tak mi bylo blbě, fakt shit mnohem větší než první CU, ale u toho jsem měl ještě sílu a chut to hned po vypuštění zkoušet. ted na to kašlu, at si to odzkouší jiní, jen me sere ze za to platím. oni prostě ziji z toho ze sw je tak chytlavy tema že mnoho lidí u hry drží právě vztah k SW. kdyby to byla nejaka fantasy mrdka hra bez předlohy a vypustili by ji v takovym stavu jako ted tak by jim vsichni odesli. je mi tech skalnich fandu az trochu lito ze musej na sebe tak nechat srát. prostě se připravte na to, že budete nadavat, nadavat, nadavat, budou vychazet hotfixy, dalsi a dalsi, a kdyz soe zjisti po roce ze to neni to co ocekavali, klidne zas vsechno změní, protože oni můžou, je to jejich hra, muzou si s ní dělat co chtějí.. je to banda zmrdů. jak mužou u LS dat 3 staty (dmg,range,element dmg) to mi hlava nebere. zadna speed, force cost, wounds, dps.... prostě nic, nemam slov... muj pre CU1 ls na kterym jsem makal at stoji za to, je ted crap, atd atd... ach jo, kdyz se ted kouknu na svyho jediho kterej uz byl docela mlaticka, spousta vychytavek atd jak se mění v cosi co nedokažu ani pojmenovat.. tak je mi z toho divně... tolik měsíců dřiny k ničemu... sw jaky jsem měl tak rad je minulost... /cry

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 16/11/2005 13:15:22
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 16/11/2005 :  13:09:36  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
...

mluvis mi z duse

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 16/11/2005 :  13:36:52  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Jak na expu v NGE?

Zatim nejrychlejsi je delat dokola Lava Flea Hunt quest na Mustafaru. Je za to 50k xp, a trva to tak 10min, a jde opakovat.

Info:
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=game_guides&message.id=308008

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 16/11/2005 :  13:37:55  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

Jak na expu v NGE?

Zatim nejrychlejsi je delat dokola Lava Flea Hunt quest na Mustafaru. Je za to 50k xp, a trva to tak 10min, a jde opakovat.

Info:
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=game_guides&message.id=308008

LOL ted jsem to docetl =) no takze prvni duvod proc si TOOW fakt poridit :-)

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 16/11/2005 :  14:55:17  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
Veni Vidi Cancel
Myslim, ze je cas rict "Goodbye, Farewell and Amen"
29 mesicu jsem hral SWG ale tuhle odpornou sracku, kterou z toho vcera udelali, uz zrejme hrat nebudu.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:05:13  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
jo a taky jsem cetl ze maj zrusit hráčská města...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:15:16  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:

Warum?

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:19:35  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
quote:
Originally posted by WanargiMort

quote:

Warum?

Lol, ziadny warum. To keby spravili, tak by aj Jorssk prestal hrat. Kazdy by sa im na to vysral, nech s tym idu niekam

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:51:28  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by Hosty

quote:
Originally posted by WanargiMort

quote:

Warum?

Lol, ziadny warum. To keby spravili, tak by aj Jorssk prestal hrat. Kazdy by sa im na to vysral, nech s tym idu niekam

To je mi jasne, ze by tohle dorazilo spoustu dalsich lidi, ptal jsem se proc by to chteli zavadet.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:52:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
to je jednoduche, rapidne by se jim zmensila databaze = snadnejsi udrzba
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 16/11/2005 :  16:28:30  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
ten hotfix uz bol ?
dik :)

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  16:32:06  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

Hmmm, a až si půjdeš do obchodu koupit DVD, taky se spokojíš se zjevnými chybami a počkáš měsíc, aby to výrobce mohl dovést do ťip-ťop stavu?

prekvapuje mne, jak tohle muze napsat systemovy inzenyr... Z toho co porad dokola pises jsi spise "out of box" specialista (-rozbalit krabici, vlozit cd do mechaniky a spustit instalator pres setup.exe)

Nasazoval jsi někdy Informační systém pro tisíce, desetitisíce nebo statisíce(SWG) uživatelů?

Je prece logické, že se systém bude jinak chovat v pilotním provozu(TC) a jinak při reálném zatížení. Reálné zatížení jde sice simulovat, nikdy ale nedocílíš 100% podobnosti simulace s reálnou podobou po implementaci. A ten rozdíl např 0,5% představují zde některé bugy, které se nedají odstranit jinak, než až za provozu, protoze pri pilotu je jednoduse nezjistíš

Edited by - Olusriel on 16/11/2005 16:59:16
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:03:28  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message
quote:

quote:

quote:

prekvapuje mne, jak tohle muze napsat systemovy inzenyr... Z toho co porad dokola pises jsi spise "out of box" specialista (-rozbalit krabici, vlozit cd do mechaniky a spustit instalator pres setup.exe)

Nasazoval jsi někdy Informační systém pro tisíce, desetitisíce nebo statisíce(SWG) uživatelů?

Je prece logické, že se systém bude jinak chovat v pilotním provozu(TC) a jinak při reálném zatížení. Reálné zatížení jde sice simulovat, nikdy ale nedocílíš 100% podobnosti simulace s reálnou podobou po implementaci. A ten rozdíl např 0,5% představují zde některé bugy, které se nedají odstranit jinak, než až za provozu, protoze pri pilotu je jednoduse nezjistíš

heh, no mne to skôr pripomína implementáciu systému, pri ktorom nikde nie je dopredu napísané, čo to má robiť a nie sú dopredu zadefinované ani minimálne akceptačné kritériá pre spustenie pilotu. Skrátka urobíme best effort, ale nesľubujeme, že systém bude na niečo použiteľný . Načo aj. Na tento systém máme monopol a nikto iný ho dodávať nemôže.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:03:49  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:

Příteli, přestaň mne konečně urážet.
Jak už jsem říkal, jsem vývojář pojišťovnických systémů, takže o vývoji a nasazení multiuživatelských aplikací jaksi něco vím. Jenže -asi narozdíl od tebe - se řídím krédem firmy, která zakázku považuje za hotovou pouze tehdy, když je zákazník SPOKOJEN. Jistě, některé chyby se projeví až za provozu a dolaďování na míru zákazníka může trvat roky, ale nemohu takové chyby nechat v projektu vědomě, minimálně bez nějaké formy akceptace klientem. BTW velká část chyb CU2 není věcí provozního zatížení, ale jen a pouze následkem chyb/opomenutí při vývoji základních objektů a metod systému, které se nikdo neobtěžoval ani zkusit. A dělat si z klienta betatestera? Si snad děláš prdel?
Dodat shit se závažnými chybami a přesvědčovat přitom zákazníka o tom, že se nic neděje a za pár měsíců mu to odladíme, to opravdu NENÍ nic, co by dělalo dobrého vývojáře/obchodníka.
A jako klient se pak pochopitelně bouřím, když SOE prodává takto nekvalitní zboží/služby mě.

Edit: BTW to, o čem mluvíš, je "vývoj systému se zákazníkem" resp. "přizpůsobení systému specifickým potřebám zákazníka (customisation)". Tam je podobný postup samozřejmý a také předem smluvně podchycený. Tady se však o nic takového nejedná - SOE nám prodává hotový produkt a o nutnosti(podmínkách spolupráce a snášení chyb není v EULA ani slovo

Edited by - baron432 on 16/11/2005 17:58:49
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:09:52  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message
To baron432: Ani nevis jak mi mluvis z duse...

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:15:37  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
[/quote]
problem je v rozdilnem uhlu pohledu.
Ty to porad beres jako zakaznik, nasranej, nespokojenej, vymyslejici si nove funkcionality.
Ja se je snazim pochopit. Na jedne strane jsou tlaceni hraci, kteri bouri jednu flame za druhou, na druhe strane nenazrany zidovsky management SOE, ktery chce vice hrabat. Mezi temito mlynskymi koly vyvijej IS pro +100k useru ...Rekl bych ze lidi jako Julio, Tiggs a dalsi ani zdaleka nemaji klidne spani, protoze jsou neustale mezi temito dvema mlynskymi koly. Jejich problemy jim vubec nezavidim.. /respect

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:18:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
jj fakt olusi, tentokrat se vyvaruju urazek, ale ty jsi mi divny patron..
nedavno jsme se hadali, kdy jsme ti rikali (kazdy jinymi slovy) baron, ja i dalsi, ze SOE jsou hovada a ty jsi je porad branil..
pak se ti za to SOE pekne odvdecili, kdyz vyrobili NGE - to jsi byl nasrany a sam jsi rikal, ze to uz prehnali a ze to nikdo necekal..
no a ted uz za ne (za SOE) zase orodujes..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:20:45  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
olusriel /agree

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Richie
Starting Member

Trooper

49 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:25:24  Show Profile  Send Richie an ICQ Message Send Richie a Private Message
OK Olusi,
ja to beru jako zakaznik. Ale to je take presne to co pro SOE jsem...

Zrovna tak jako je firma xxxx zakaznik pro mne a par mesicu jsem mel spatne spani z participace na update, ktery se tykal asi 1mil. klientu. Ale krom toho ze jsem mel spatne spani se na tom take poradne makalo aby nenastalo to co v pripade SWG.

Jak jsem psal rano. Chyba se stat muzue, ale cely update nesmi vypadat jak jedna velka chyba. A moje reakce jako poskytovatele sluzby nesmi byt plane kecy, kterych se nam dostava ze strany SOE vrchnovate.

SGT Kyarc Kirych
1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:27:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

problem je v rozdilnem uhlu pohledu.
Ty to porad beres jako zakaznik, nasranej, nespokojenej, vymyslejici si nove funkcionality.
Ja se je snazim pochopit. Na jedne strane jsou tlaceni hraci, kteri bouri jednu flame za druhou, na druhe strane nenazrany zidovsky management SOE, ktery chce vice hrabat. Mezi temito mlynskymi koly vyvijej IS pro +100k useru ...Rekl bych ze lidi jako Julio, Tiggs a dalsi ani zdaleka nemaji klidne spani, protoze jsou neustale mezi temito dvema mlynskymi koly. Jejich problemy jim vubec nezavidim.. /respect
[/quote]
jiste, z tohohle pohledu to lze pochopit, ale proc by to melo kohokoli z nas zajimat ?

at zrusi na nekolik mesicu mesicni poplatky - a rada lidi jim to bude testovat rada..

ale proc by mel za klidne spani onech lidi platit klient ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 16/11/2005 :  17:37:36  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
quote:
ale proc by mel za klidne spani onech lidi platit klient ?

odpoved ala SOE: a proc by ne?

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000