na TC nehraju - na co, kdyz to stejne pustej uz zejtra, zatim zustavam a hlavni duvod je ten ze vesmir nechali jak je, ale stejne me pekne nastvali, pac sem si chtel zkusit CH (hrozne me nadchnul dewback od jorsska )
Ja testoval na TC6 Jediho a Medica a na TC2 Tradera-Structures fakt se me moc libil uz taky netestuju pockam na zejtra uvidime co za rychlokvasku vypustej.
nestacilo pac na tc neni vetsinou finalni verze co jde do live
Muzes mi rict jak si na tuhle picovinu prisel??
no, ja po zkopirovani stahoval cca 3min , takze to staci
ja to nekopiroval a stahoval em 10 minut a to co pise jorssk neni blbost to psal nejakej dev kde nejakej manik tohle radil lidem co meli dlouhy stahovani
+ jako jedi můžu zároveň tančit v kantýně + můj ls je silnější než cokoliv, co jsem našel (i loot z Mustafaru)
- systém targetování zničil možnost používání jakéhokoliv emote : zkuste hodit emote na pohybující se cíl - melee char nemá šanci : po půl minutě honění npc ve vzdálenosti 0m a nulového poškozování jsem musel použít blesky, jinak bych ho honil až do restartu - systém chůze hráče a mounta (bantha) je otřesný! Proboha, je rok 2005, to je opravdu takovej problém udělat normální chůzi? Abych nekrasobruslil a bantha nehrabala nohama dopředu při chůzi dozadu? - přímo před domem se mi vygeneroval npc domeček, takže už jsem se do domečku nedostal - lagy a ztráta paketů... stěžovalo si na to více lidí, asi nebude chyba jen u mne - systém dvojkliku na title od chatu by mne opravdu nenapadl (pro zpřístupnění nastavení chatu)
TODO: až se dostanu k nějaké ranged zbrani, tak vyzkouším střelbu z mounta