Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/11/2005 :  10:54:28  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
heh, jsem se docetl zvesti, ze mando armor a jetpack bude quest reward pro BH
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  11:50:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

Bezva, tak zavřeme DWB, už tam nemá cenu chodit. Nebo tam bude nějaký nový uber reward? Lucasovy spoďáry?

Nejžádanější a nejcennější předmět bude mít ve hře každý mamlas a vsadím se, že ty, které si poctivě hráči ucraftili budou mít o polovinu horší staty, než budou mít quest items.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  12:25:48  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

Bezva, tak zavřeme DWB, už tam nemá cenu chodit. Nebo tam bude nějaký nový uber reward? Lucasovy spoďáry?

Nejžádanější a nejcennější předmět bude mít ve hře každý mamlas a vsadím se, že ty, které si poctivě hráči ucraftili budou mít o polovinu horší staty, než budou mít quest items.

pokud vam to leze na nervy, jste otraveni z toho co se deje
momentalne uplne nejlepsi vec je dat si ze swg dovolenou. Nema cenu nic testovat ani cist fora nebo psat petice. To vsechno vede jenom k pocitu zmaru, znechuceni a negativity nad tim co jeste dalsiho SOE podelali, co bude fungovat spatne, co nefunguje, co nebude atd -- jenom se clovek nasira.

takze doporucuju bud dovolenou ze hry na cca 2 mesice, anebo se nad to vsechno uplne povznest a konecne se smirit s tim, ze vam vymazou vase profese a budete hrat zabugovanou konzoloidni real-time mlaticku z prostredi swg(coz mne osobne moc nelaka, natoz za to platit).

Nema cenu propadat skepsi z TC. Nema cenu to ani testovat, ztracet s nimi cas, stejne si to udelaji jak budou chtit, nazory hracu je nezajimaji(btw slyseli jste taky, ze budou uplne rusit hracske korespondenty? ... co na to rici..)

Takze dokud zije stara verze, budu se v ni poflakovat, po spusteni cu2 to samozrejme vyzkousim, ale nez abych se u nejakych obrich bugu zbytecne nasiral, radeji to vypnu a pujdu dat nejakou doomovku.

Po nejakem mesici, dvou to pustim znovu. Kdyz to bude dobry, ok. Pokud ne, pockam jeste dalsi mesic. Pak mi konci subskripce a verim, ze uz bude situace dost vykrystalizovana. ... S tim rozdilem, ze bez mych pocuchanych nervu..

Takto uvazujicich lidi podle mne bude hodne, takze je jen na SOE, jak se jim povede vratit te hre kouzlo, hratelnost, zabavu, atd.

PS.Jeste jeden muj subjektivni pocit, misto grind based budou swg quest queing based MMORPG, coz bych rekl je spise downgrade :)

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 14/11/2005 :  12:57:26  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel

Naprosty souhlas ;]

Udelal jsem to obdobne: Nechal sem si aktivovany SWG pres 15.11. abych se mohl podivat jak uvedli do provozu nove zmeny, zkusim si udela par questiku apod... (6.12. konci sub) pak odlognu, cancel subscription na mesic, budu hrat WoW a pak se vratim se podivat jak to dopadlo, zjistit jestli odstranili ty veci co mi vadili, nejvetsi bugy etc...

Celkove k SWG ted i potom pristupuju jako k uplne nove hre... snazim se zapomenout jak to vypadalo a proste si navazuju atmosferu nove hry skvelych Star Wars... jaka asi bude ? ;]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 14/11/2005 :  15:28:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
ja uz zacal hrat neco jinyho... urcite to zkusim ale dost pochybuju ze to bude stovnatelne s old times..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/11/2005 :  15:38:09  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
co hrajes?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 14/11/2005 :  15:42:38  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:

co hrajes?

zatim nejaky offlinovky na ktery jsem diky SW nemel cas ale po kvalitni onlinovce se rozhlizim, zatim nevim do ceho jit.. zase toho neni bohuzel tolik na vyber. na swg poprvy po dlouhe dobe uz ani nemyslim a prestavaj mi chybet.obcas se lognu, dva lidi online a zase odlognu.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 14/11/2005 15:43:33
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 14/11/2005 :  16:17:35  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

co hrajes?

zatim nejaky offlinovky na ktery jsem diky SW nemel cas ale po kvalitni onlinovce se rozhlizim, zatim nevim do ceho jit.. zase toho neni bohuzel tolik na vyber. na swg poprvy po dlouhe dobe uz ani nemyslim a prestavaj mi chybet.obcas se lognu, dva lidi online a zase odlognu.

cekam kdy "nekdo" zareaguje at des hrat WoW ;]]] (tak pod..)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:05:29  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
quote:

ja som to vedel ja som to hovoril ja som to tusil

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:08:12  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

co hrajes?

Řikam ti furt kurnikšopa, pojď zkusit far cry, je to fakt dobra hra a navic ted stoji 299, to je min, nez jeden měsiční poplatek za super hru a fakt dobrej mulťák!!
Jeste kdyz jdes pres ventrilo, muzes ve trojko treba obsadit nejaky vrsek s kulometama a totalne rulovat...

Edited by - Olusriel on 14/11/2005 17:09:13
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:11:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
jeste pockam na live a omrknu to, jestli nahodou, protoze jsem nebyl na TC vubec, ale na 99.9% uz se SWG koncim..
(jo tento tyden budu doufam online a prodavat/rozdavat vsecky moje zasoby, predmety atd..)

takze pratele, ted to myslim smrtelne vazne, pojdte hrat WoW.. neni to zadne rypani nebo podobne, podle meho nazoru je toto konec SWG a czsk komunity, tak jak jsem ji vice nez rok znal..

proto budu rad, kdyz mi oblibeni lidi pujdou hrat to, co hraju ja..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:28:45  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

jeste pockam na live a omrknu to, jestli nahodou, protoze jsem nebyl na TC vubec, ale na 99.9% uz se SWG koncim..
(jo tento tyden budu doufam online a prodavat/rozdavat vsecky moje zasoby, predmety atd..)

takze pratele, ted to myslim smrtelne vazne, pojdte hrat WoW.. neni to zadne rypani nebo podobne, podle meho nazoru je toto konec SWG a czsk komunity, tak jak jsem ji vice nez rok znal..

jerzee skoncil, coz znamena konec ceske SWG komunity. Proto vsichni rychle do wow, protoze jerzee si to preje. Ty ses lolda

..a btw Far Cry je o DOST lepsi nez WOW, tak vsichni do Far Cry, protoze ja si to přeju.

Edited by - Olusriel on 14/11/2005 17:30:37
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  18:25:06  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

jerzee skoncil, coz znamena konec ceske SWG komunity. Proto vsichni rychle do wow, protoze jerzee si to preje. Ty ses lolda

..a btw Far Cry je o DOST lepsi nez WOW, tak vsichni do Far Cry, protoze ja si to přeju.

lepší je se bát u F.E.A.R.
edit: budete mě hodně nenávidět, když si vezmu jediho ? grindit ho musí být opruz tak si nechám původní výbavu pro druhou slibovanou postavičku ... že mi to nemáte za zlé

Edited by - SNowie on 14/11/2005 18:27:29
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  18:35:36  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Co takhle znovu dojet Baldurs Gate + datadisk, Baldurs Gate 2 + datadisk, Icewind Dale + datadisk a Icewind Dale 2? Teď jsem viděl Neverwinter nights + oba datadisky za 499, asi do toho půjdu
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  18:43:54  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

lepší je se bát u F.E.A.R.
edit: budete mě hodně nenávidět, když si vezmu jediho ? grindit ho musí být opruz tak si nechám původní výbavu pro druhou slibovanou postavičku ... že mi to nemáte za zlé

nemame, neboj. My totiz budeme taky jedi, vsichni

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  18:45:29  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

Co takhle znovu dojet Baldurs Gate + datadisk, Baldurs Gate 2 + datadisk, Icewind Dale + datadisk a Icewind Dale 2? Teď jsem viděl Neverwinter nights + oba datadisky za 499, asi do toho půjdu

To si vsechno dohral synečku?? Tož to klobúk dolů. A co takové Morrowind, ten ťa nepolubil?

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:21:31  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

ne ja se jen pousmeju kdyz si reknu zes pred mesicem prihlasoval ze by jedijove meli byt odstraneni ze hry a ze bys za nej nikdy nehral

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:22:00  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

To si vsechno dohral synečku?? Tož to klobúk dolů. A co takové Morrowind, ten ťa nepolubil?

NWN sem dohrál všechny s trpaslíkem a sekerkou ---> GIMLI RULER --- YARPEN RULER <---
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:42:17  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

ne ja se jen pousmeju kdyz si reknu zes pred mesicem prihlasoval ze by jedijove meli byt odstraneni ze hry a ze bys za nej nikdy nehral

tož vidis to.. misto aby zaprali jedi do horúcich pekel mustafárských lávových lázní, podrezali vseckych jejich protivnikov - udatnych meleerov a bunty huntera vykastrovali ak jarního býčka. Tož ta jedi pakáž zasa vyhrála.

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:44:14  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:

quote:

tož vidis to.. misto aby zaprali jedi do horúcich pekel mustafárských lávových lázní, podrezali vseckych jejich protivnikov - udatnych meleerov a bunty huntera vykastrovali ak jarního býčka. Tož ta jedi pakáž zasa vyhrála.

melee muze byt kazdy bojovy povolani uz nejsou skilly jako ranged speed/ranged acc a melee speed/acc uz muzes byt klidne BH s kladivem

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 14/11/2005 19:45:03
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/11/2005 :  20:03:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

quote:

mno.. rekl bych, ze jediny, kdo to pochopil "po svem", jsi ty, ale dobre, vysvetlim to i pomaleji, resp. pokrivene myslicim.. "...toto (NGE) je konec..." komunity takove, jaka byla - vetsina mych pratel a znamych, potazmo vsech veteranu imho driv nebo pozdeji odejde (pokud uz neodesla davno) - tozn. uz komunita nebude nikdy takova, jako driv...
ona uz totiz czsk komunita tak tak preziva od leta 2004 a NGE je posledni rana z milosti..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 14/11/2005 :  20:16:41  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
quote:

urcite asi pudu za tebou, ale prodej mi tvoje suroviny pls a treba tech mnoho shitskych daruj, ale koupim je

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  20:39:56  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

quote:

mno.. rekl bych, ze jediny, kdo to pochopil "po svem", jsi ty, ale dobre, vysvetlim to i pomaleji, resp. pokrivene myslicim.. "...toto (NGE) je konec..." komunity takove, jaka byla - vetsina mych pratel a znamych, potazmo vsech veteranu imho driv nebo pozdeji odejde (pokud uz neodesla davno) - tozn. uz komunita nebude nikdy takova, jako driv...
ona uz totiz czsk komunita tak tak preziva od leta 2004 a NGE je posledni rana z milosti..

z tebe by byl dobry krestansky misionar jerze, takhle neunavne lovit dusicky.. kdovi co tam na dalekem vychode delas v rl

Konec BOH nebo jak ty rikas komunity uz tu jednou byl pred cca dvema lety, kdy odeslo hlavni jadro tehdejsiho BOH a zustali jorssk, enni a par lidi, tys byl tehdy mlíčnák. A nakonec to vubec nebylo tak zhave, jen si vzpomen, BOH vstanul jako bajny ptak fenix z popela. Tak si tady nevymyslej kokotiny, pro ktere nemas zadny realny zaklad.

BTW, to co tady delas je rozestvavani uz tak dost nasranejch lidi ze SWG, kteri to ale jeste nezabalili jako ty a uvazuji, ze treba zustanou. Myslis si ze je kamaradske vuci treba jorsskovi, pretahovat mu lidi z gildy do jine hry?? Ja si to nemyslim. Uvedom si, ze mu tim davas najevo ze na nej seres, chces SVE kamarady do SVE hry.
...TY MNE muzes neco rikat o sobectvi...

Edited by - Olusriel on 14/11/2005 21:02:08
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:03:24  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

urcite asi pudu za tebou, ale prodej mi tvoje suroviny pls a treba tech mnoho shitskych daruj, ale koupim je

Edited by - Olusriel on 14/11/2005 21:04:09
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:24:17  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:

quote:

No vidíš to, já mám vlastně ještě Morrowind GOTY ve skříni. Sice už jsem to párkrát dohrál, ale opakování...

A možná bych mohl dát Planescape: Torment, Nameless a Morte stojí za to oprášit. A ještě bych mohl jednou dát Lionheart a ještě jsem nedohrál Pool of radiance
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:28:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
no ja v SWG zustanu dokavad me bude svet SW fascinovat a dokavad tam budou lidi se kterymi bude stale co probirat a spolecne si hrat.
Ano hral jsem WoW a je to fakt good ale SWG hraji jiz desi dobu a nechtel bych se ukvapit a rict ze tn novej system bude spatnej a proto nebudu hrat.

A proto rikam SWG RULEZZZZZZ

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:29:00  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Mno, na mě má to jerzeeho lákání úplně opačný efekt - čím víc tlačí na pilu, tím víc se mi chce blít při zaslechnutí Wow. I když jsem kdysi uvažoval, že bych to zkusil, dnes radši než Wow nebudu hrát nic.

Takový vliv na mě mají reklamy - čím víc je slyším v TV, tím spíš si ty shitky co tam propagují nekoupím.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:31:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

Mno, na mě má to jerzeeho lákání úplně opačný efekt - čím víc tlačí na pilu, tím víc se mi chce blít při zaslechnutí Wow. I když jsem kdysi uvažoval, že bych to zkusil, dnes radši než Wow nebudu hrát nic.

Takový vliv na mě mají reklamy - čím víc je slyším v TV, tím spíš si ty shitky co tam propagují nekoupím.

jo přesně stejný vliv to má na mě ... jsem alergický na WoW ...
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:35:32  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
quote:

quote:

na me jen neco .... sem alergickej na matonku v tv a pomalu i kdyz ji vidim v rl .... ale zase WoW me zacina lakat ..... uz tam je mooc lidi, cechu i kamosu a kazdej o tom sni

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:38:20  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:

a zkusils to nekdy? neodsuzuj neco cos nikdy ani poradne nevidel. Ja prvne WoW taky vsude fakoval a rikal jserm ze je to shit a kdyz jsem to zkusil uplne jsem zmenil nazor

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:41:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Jestli půjdu do jiné onlineovky, tak jedině když tam najdu bojovníky, palladiny, elfy, temné elfy, trpaslíky, barbary, kouzelníky, nekromancery, lichy, sem tam nějakého půlčíka-zloděje a DRAKY.

Ideálně aby se to vše odehrávalo někde mezi Calimportem, Amnem, Baldurovou Bránou, případně na severu v zasněžených Planinách ledového větru.

Možná bych ještě vzal, kdyby se to odehrávalo v prostředí Útěšína, Solamnije a v okolí krvavého moře Istharu.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:42:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

quote:

a zkusils to nekdy? neodsuzuj neco cos nikdy ani poradne nevidel. Ja prvne WoW taky vsude fakoval a rikal jserm ze je to shit a kdyz jsem to zkusil uplne jsem zmenil nazor

ja nerikam, ze je to shit ... jen me vecne jerzeeho vylevy odradili od toho vubec ho zkouset
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:47:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

Jestli půjdu do jiné onlineovky, tak jedině když tam najdu bojovníky, palladiny, elfy, temné elfy, trpaslíky, barbary, kouzelníky, nekromancery, lichy, sem tam nějakého půlčíka-zloděje a DRAKY.

Ideálně aby se to vše odehrávalo někde mezi Calimportem, Amnem, Baldurovou Bránou, případně na severu v zasněžených Planinách ledového větru.

Možná bych ještě vzal, kdyby se to odehrávalo v prostředí Útěšína, Solamnije a v okolí krvavého moře Istharu.

tak tohle asi nevyjde jelikoz prava na baldurs gate, icewind dale atp ma blackisle ktery uz neni ale jinak tohle vsechno najdes v podstate kazde fantasy MMO (krom tech svetu teda)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 14/11/2005 21:48:15
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:48:33  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

ja sem toho moc nezahral ale BG2 mne vzalo fakt poradne. Jedina hra, kde jsem na konci bulel, jak mne to sebralo, ze uz to vsechno konci (priznavam bez muceni:)

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:49:46  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:

ja sem toho moc nezahral ale BG2 mne vzalo fakt poradne. Jedina hra, kde jsem na konci bulel, jak mne to sebralo, ze uz to vsechno konci (priznavam bez muceni:)

to jo, akorat ten Irenicus byl celkem lamka, ale to uz je offtopic

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  21:53:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Tak to ti fakt doporučuju si zahrát i BG1 a IWD1 a 2, teď se prodávají (pozor reklama) vždy jedna hra včetně datadisků po 199Kč. Ta atmosféra se dá krájet, třeba když se ti v jedničce podaří zabít Drizzt DoUrdena, tak na něm najdeš dva nejlepší meče v celé hře: Scimitar +5 Defender a Scimitar +3 Frostbrand (btw kdo jste četli trilogii Planina ledového větru - v originále Icewind Dale, objevuje se tam jak Drizzt, tak další věci, které se pak objeví i v obou hrách). Zítra si jedu pro ten Newerwinter nights, snad mi ho nikdo nevykoupí.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  22:03:34  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

quote:

to jo, akorat ten Irenicus byl celkem lamka, ale to uz je offtopic

akorat mne fakt nasralo, ze jsem hral se vsemi 6chary a na konci nemel dost expy na nejvyssi kouzla treba to zastaveni casu, vyvolani nejvetsich demonu atd. To mne fakt nasr..

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2005 :  22:07:45  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
hmm, je to asi fakt offtopic, ale já měl 4 postavy a když se měla dostávat nějaká expa za quest, tak jsem ty 2 poslední, co se mnou chodily, vyrazil a pak zase znovu přijal . Navíc to stálo za to, mít aspoň dvě NPC herní postavy, docela srandovní hlášky občas měli a Gábinku (moji hlavní postavu ) vždycky chtěli sbalit....
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  23:21:51  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

hmm, je to asi fakt offtopic, ale já měl 4 postavy a když se měla dostávat nějaká expa za quest, tak jsem ty 2 poslední, co se mnou chodily, vyrazil a pak zase znovu přijal . Navíc to stálo za to, mít aspoň dvě NPC herní postavy, docela srandovní hlášky občas měli a Gábinku (moji hlavní postavu ) vždycky chtěli sbalit....

jj to jsem docela cumel, jak to mezi nima zacinalo harasit az spolu nektery dokonce šous..ly a pak snad i nejaka svatba lidi v grupe nebo co tam bylo. Fakt promakany bylo, jak se mezi sebou zacali bavit a treba hadat :0

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/11/2005 :  04:00:18  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Jerzee - Nepujcil sem ti penize na swg aby si ted s tim zkoncil a tahal lidi do wow. Takovedle sracky ze je konec si muzes strcit nekam, cz komunita prezila CU1 a mela stejne pochybnosti. Takze prezije i CU2 a ja doufam ze uplny konec swg jeste nebude.

Jinak lidi vcera rano sem byl na TC a videl jsem tu Jedi Elder Reward robu a fakt sila!! Je to roba s plastem!! Mam ji na screenu tak ji pak nekdy postnu jo a jeste jsem videl glowing hrace. Takovej modrak .
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 15/11/2005 :  11:24:39  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message
Pozrite zatial na nove stranky SWG. Hlavne skill path pre profesie. Sice bude speciek dost, ale na urcitom levely sa oplati pouzivat len dve-tri posledne ziskane. power attack, heal, buf/debuf.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 15/11/2005 :  13:00:02  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
Pekne to zacina web servery jsou down

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 15/11/2005 :  13:01:01  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
quote:

quote:

quote:

SOUHLASIM ;]]

wow sem zkusil je fakt super, hraju huntera a tamuju si pety ;]

ale na druhou stranu SWG to nenahradi, protoze miluju scifi hry + Star Wars prostredi => 60% bonus k hodnoceni hry..

Kdybych mel volit ciste mezi kvalitou hry, jako hratelnost, ovladani, bugy, QUESTY, tak volim jednoznacne WoW....

Sere me jen ze nemuzes ve wow prohlizet itemy ze vsech stran jak to je v swg kdyz das examine, ve wow sou jen maly ikonky ;[

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 15/11/2005 :  13:08:22  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
quote:

Idealni hra pro me:

Fallout Online !!!
- hratelnost na urovni Fallout 1 % 2
- uplne namakana bozi grafika ve stylu fallout
- tvorba postavy ala swg CU 1 (pre-CU1 neznam)
- navic svet falloutu nabizi spousty stran/frakci
- moznost nachazeni pozustatku technologii, na tom by se dalo postavit bozi crafteni
- zbytek si uz domyslite...

ani na to nemuzu myslet, derou se mi do oci slzy...

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:00:08  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message
Inak beží ostrý server tempest ...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:05:54  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by erdisk

Inak beží ostrý server tempest ...

co to? co to? že by se už blížila online vlna ?
už jich běží skoro 10

Edited by - SNowie on 15/11/2005 14:08:37
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:08:28  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
quote:
Originally posted by Sanix

- tvorba postavy ala swg CU 1 (pre-CU1 neznam)

bylo to uplne stejne, akorat si dostal akorat 1 novice, zbytek ses musel doucit sam ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:39:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
fallout online by byl hustec to bych bral
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:41:27  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

fallout online by byl hustec to bych bral

Jo ja taky jak Fallout 1 i 2 sou nej hry co sem kdy hral a mockrat dohral a myslim ze este dohraju Tactics me uz moc nechyt i kdyz sem ho taky dohral nebylo to ono.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:05:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
Tak nevím, mě to hlásí 5h stahování, má to vůbec cenu stahovat?

Btw. jsem si pořídil Neverwinter Nights včetně obou datadisků za pěkných 499 Kč
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000