Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SOE Offer Refund for 'Trials of Obi-Wan'
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/11/2005 :  07:54:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Earlier this month LucasArts & SOE announced new game enhancements for Star Wars Galaxies hoping to significantly improve the gameplay experience. However, if your Star Wars Galaxies account was in good standing as of November 3, 2005, you purchased the latest expansion pack, Trials of Obi- Wan prior to that date, and you find that these new enhancements are not to your liking, you may request a refund of the purchase price of the Trials of Obi-Wan expansion pack.

http://www.worthplaying.com/news.php?topic2=3

Tak jste se dockali

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/11/2005 :  09:52:20  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
proc zakladas na kazdou blbost novej topic? fajn, prachy ti vrati, ale treba ja na mustafar chci obcas zaletet

jakmile si nechas vratit prachy mas po mustafaru
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/11/2005 :  10:52:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rodiere di si zevlovat do svich online kanalu a nedelej tam bordel tady na SWG diskuzi. Nikdo se te neprosil aby si sem lezl.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/11/2005 :  13:23:30  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
i když je novej topic zbytečný, zajímavá informace ... popřemýšlím o tom
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/11/2005 :  15:32:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja ne, sice me to stalo 800.- ale z toho se neposeru, uz se mi podarilo utratit za blbosti i daleko voc
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/11/2005 :  15:34:05  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak v tomhle pripade se Brouka Pytlika musim zastat, pripada mi to jako dostatecne "silne" tema na zalozeni noveho topicu..

quote:
Originally posted by Almych

ja ne, sice me to stalo 800.- ale z toho se neposeru, uz se mi podarilo utratit za blbosti i daleko voc

tak nejak..
kdybych ho mel, asi uz bych si ho taky nechal, mozna kdybych uz vedel jiste, ze nebudu hrat, taky bych o vraceni pouvazoval..
ale vzhledem k tomu, ze ja to jeste ani nemam, tak neni co resit..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/11/2005 15:36:41
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/11/2005 :  13:41:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nechapu proc tu zakladate zbytecny flame a offtopic ;] casem ten topic az nebude aktualni zapadne.

takhle je to mnohem prehlednejsi, naucte se pouzivat fora omg.. jenom lamy cpou 10 temat do 1 topicu

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/11/2005 :  20:50:19  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

nechapu proc tu zakladate zbytecny flame a offtopic ;] casem ten topic az nebude aktualni zapadne.

takhle je to mnohem prehlednejsi, naucte se pouzivat fora omg.. jenom lamy cpou 10 temat do 1 topicu

az budes hrat SWG, tak si tu machruj a rozdavej rozumy, zatim se vrat do te rite, z ktere si se vysral

Edited by - Almych on 13/11/2005 20:51:01
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/11/2005 :  21:11:17  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

az budes hrat SWG, tak si tu machruj a rozdavej rozumy, zatim se vrat do te rite, z ktere si se vysral

takovou všeobecnou nenávist vůči někomu sem ještě neviděl ...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/11/2005 :  00:12:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Almychu tak to bylo vostry to slysim poprve .

Snowie - A tobe jeste neleze na nervy?
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 14/11/2005 :  12:30:39  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
navrhuji prejmenovat tento Top Topik na:
"Nadavani na Rodiera"

Dekuji, se srdecnym pozdravem,

Kofola

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“

Edited by - Olusriel on 14/11/2005 12:31:35
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 14/11/2005 :  15:32:25  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nevim proc do Roda tak rejpete obcas sem postne zajimavy info...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:00:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

jj, obcas (1%) sem postne neco zajimaveho - z toho 1% jeste musis ocistit asi 90% sice zajimavych, lec uplnych karovin - dale odectes tech 99% nezajimavych karovin - a zbyde cca 0,1% hodnotnych informaci..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 14/11/2005 :  17:28:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no myslim ze Rod neni jedinej kdo sem pise totalni kravoviny... ted nemyslim tebe jerzee klid :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  18:25:48  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Kravka

jj, obcas (1%) sem postne neco zajimaveho - z toho 1% jeste musis ocistit asi 90% sice zajimavych, lec uplnych karovin - dale odectes tech 99% nezajimavych karovin - a zbyde cca 0,1% hodnotnych informaci..

jenže i když už je informace hodnotná tak ho stejně zprasíte ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:46:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

jako to mas tak: na rodiera jsou uz za tu dobu vsichni alergicti, tak proto uz ho posilaji do pryc apriory.. schvalne se bez podivat na jina fora, treba na WoW foru je to totez, mozna jeste horsi, a nekde, tusim ve vseobecnych, je dokonce topic nadavame rodierovi, nebo neco v tom smyslu.. (dyt uz se jen podivej co ma v podpise a to jeste tam mel horsi veci..

rodier je proste takovy vdecny otloukanek.. a muze si za to sam.. znas to prece, kazdy sveho nestesti strojvudcem

a btw, zrovna tady jsem se ho zastal..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 14/11/2005 19:47:35
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/11/2005 :  19:49:10  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jako to mas tak: na rodiera jsou uz za tu dobu vsichni alergicti, tak proto uz ho posilaji do pryc apriory.. schvalne se bez podivat na jina fora, treba na WoW foru je to totez, mozna jeste horsi, a nekde, tusim ve vseobecnych, je dokonce topic nadavame rodierovi, nebo neco v tom smyslu.. (dyt uz se jen podivej co ma v podpise a to jeste tam mel horsi veci..

rodier je proste takovy vdecny otloukanek.. a muze si za to sam.. znas to prece, kazdy sveho nestesti strojvudcem

a btw, zrovna tady jsem se ho zastal..

sry to mělo bejt tak všeobecně ne reakce na tebe
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/11/2005 :  20:08:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

vsak v klidu, ja ti to jen tak vseobecne osvetluju

edit: ehm, dobre video - http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=213131

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 15/11/2005 18:08:57
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:13:05  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to video je trapný imho
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:15:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

to video je trapný imho

jo.. je totiz strasne kratke, na to, jak dlouho se mi nacitaly ty procenta, byl hned konec..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:16:33  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to video je trapný imho

No me se to video libi.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/11/2005 :  14:27:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no tak nevim, ale kde na mne ve wow nadavaji?? to mi teda ukaz?

jinak vseobecne se ta nenavist nese jeste z dob UO kdy jsem v pvp totalne ownoval vsechno a vsechny od ty doby se to proste prenasi. Proste dementni cesi no ;] delaji neco, protoze to delaji ostatni.. a kdyz se jich zeptas proc to delaji..tak vlastne nevi.

to je proste klasicka ceska natura. se podivej do historie.. prislo rakousko, tak cesi sevreli prdel a byli pod rakouskem..potom pod hitlerem a nakonec pod rusakama. ted zase pod amikama.. vetsina cechu jsou proste narozeni proto, aby delali to, co chce nekdo jinej..

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/11/2005 :  15:31:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

takto jsem to vubec nerekl.. tobe vubec casto unika vyznam sdeleni.. nauc se semantiku ceskeho jazyka..

nebudu kvuli tobe prohrabavat forum, nicmene jeden topic mi utkvel v pameti, protoze jsem se tehle stilgarove reakci obzvlast zasmal: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16312&whichpage=3&SearchTerms=,zalez,demente
jo a btw, to video, co jsem tady postoval o neco vyse, je taky z WoW fora, tvurcem je jeden z hracu WoW..

quote:

jinak vseobecne se ta nenavist nese jeste z dob UO kdy jsem v pvp totalne ownoval vsechno a vsechny od ty doby se to proste prenasi.

ty jsi nekdy nekoho ownoval ? nemyslis snad ten lidem neznamy free shard, kde krome tebe hralo uz jen tech 5 zacku druhe tridy zs a 3 mentalne postizeni ?

quote:

Proste dementni cesi no ;] delaji neco, protoze to delaji ostatni.. a kdyz se jich zeptas proc to delaji..tak vlastne nevi.

to je proste klasicka ceska natura. se podivej do historie.. prislo rakousko, tak cesi sevreli prdel a byli pod rakouskem..potom pod hitlerem a nakonec pod rusakama. ted zase pod amikama.. vetsina cechu jsou proste narozeni proto, aby delali to, co chce nekdo jinej..

k temhle kecum dodam jen: ROFL..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 17/11/2005 15:32:51
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 18/11/2005 :  01:24:47  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
chci vratit prasule za mustafar nevite nekdo jak na to nebo kde je na to navod ? dikes

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 18/11/2005 :  09:37:23  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
uz vim je to tady http://starwarsgalaxies.station.sony.com/players/news_archive.vm?id=66860&month=current

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/11/2005 :  09:58:04  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
jinak vseobecne se ta nenavist nese jeste z dob UO kdy jsem v pvp totalne ownoval vsechno a vsechny od ty doby se to proste prenasi. Proste dementni cesi no ;] delaji neco, protoze to delaji ostatni.. a kdyz se jich zeptas proc to delaji..tak vlastne nevi.

no coment

Asi sis spatne prelozil co znamena slovo ownovat, jediny co ownujes uz nejakych 10 let jsou diskuzni fora, zacalo to kdysi na mageu, ze VN_MUSILe ?

A to proc te lidi maji tak radi prameni jen z toho ze si hrajes na radoby vzeznalka, ktery ovsem umi akorat ctr+c a ctrl+v nic vic ses za tu dobu s pocitacem nenaucil.

Black
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 18/11/2005 :  12:52:58  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:

protoze sem ve WoW novej tak procitam kompletne zpetne ty jejich fora ;]] nadavaj na tebe skoro v kazdym (mozna druhym) topicu, a kde nenadavaj tak pisou: njn co bys cekal od rodiera ;]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 05/12/2005 :  00:17:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
dobrá zpráva, dnes mi vrátili na účet peníze za mustafar ani jim to moc netrvalo židákům heh a poslali jen o 11 kč míň

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 05/12/2005 00:20:20
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000