Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/11/2005 :  23:33:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, najdu sa nejake v MC ...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/11/2005 :  23:57:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo, bonereavers edge, budiz, i to se da vzit misto tuf
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/11/2005 :  01:24:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
pro autoattack hity je samo lepci sword spec ... protoze ten hit navic muze crinout

ale + crit ovlivnuje i specialni hity (jako MC, exec, WW, ..) a nevim zda muze Sword spec procnout na MS (imo ne)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 09/11/2005 :  05:21:43  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no taky jeden velice hezky mecik pada z razorgora napr
najdou se schopne mece jenom j treba hledat

krom toho sword spec oproti axe spec to je otazka na dlouhe psani
napr crit spusti deep wounds na impale ma 20% navic na spec utoky atd...
ale ve vysledku je sword spec kapanek lepsi i kdyz jenom lehce

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/11/2005 :  08:14:22  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

ale + crit ovlivnuje i specialni hity (jako MC, exec, WW, ..) a nevim zda muze Sword spec procnout na MS (imo ne)

reknu ti to takhle - muze kritnout snad uple na vse, i sam na sebe!

Z vlastni zkusenosti:
charge - autohit - swproc - hamstring - swproc crit - swproc - autohit - MS

tohle se stalo behem 2-3s
sranda je mit na meci fiery enchant, kterej taky neprocuje nejak malo - a cim vic hitu tim vic procu

SW specka je proste ultimatni a cim vic ma clovek %crit tim je jeste lepsi

S tema mecema ve hre bych byl opatrny, neni jich zase tolik. Mece spis byli hraci prehlizeny - aspon mi to tak prislo diky axe/polearms manii

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/11/2005 :  08:15:17  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

nejsem si jistej, ale myslim, ze ten mec je sen snad kazdeho SW spec warra

edit - teda muj urcite jo

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 09/11/2005 08:15:36
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/11/2005 :  08:38:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:
Originally posted by Deimos

nejsem si jistej, ale myslim, ze ten mec je sen snad kazdeho SW spec warra

edit - teda muj urcite jo

Muj tedy ne .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/11/2005 :  09:29:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
dali buh tak to mozna nekdy zkusim s rank14 mecem
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/11/2005 :  09:48:28  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

dali buh tak to mozna nekdy zkusim s rank14 mecem

Snad nefarmis na rank 14?

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/11/2005 :  09:56:23  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no jeste uvidim, jestli dneska budu mit 12ku, tak mozna ty dva mesice tomu zasvetim
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/11/2005 :  10:24:06  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jeste uvidim, jestli dneska budu mit 12ku, tak mozna ty dva mesice tomu zasvetim
Taky bral tvuj cas .

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/11/2005 :  10:34:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
hele co jsem cetl a Megadeath me v tom utvrzuje, tak rank14 neni zase takovej shit jak to vypada
Dulezita je spoluprace lidi ve skupine, aby se presne urcilo kdo prvni, kdo druhy atd... a pak staci jen hrat, az se dosahne ranku 14, tak se to jen o stupen posune

Defakto pak staci min bodu/hodin na rank, protoze clovek nesoutezi s celym serverem, ale jen se svou grupou, a ta uz to ma predem urceno.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/11/2005 :  10:56:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

hele co jsem cetl a Megadeath me v tom utvrzuje, tak rank14 neni zase takovej shit jak to vypada
Dulezita je spoluprace lidi ve skupine, aby se presne urcilo kdo prvni, kdo druhy atd... a pak staci jen hrat, az se dosahne ranku 14, tak se to jen o stupen posune

Defakto pak staci min bodu/hodin na rank, protoze clovek nesoutezi s celym serverem, ale jen se svou grupou, a ta uz to ma predem urceno.

je to tak jak pises
mame 3 rank14, za dva tydny bude dalsi, zhruba dva tydny na to dalsi, kazdy tyden mame urcene poradi kdo musi byt standing 1.,2.,3.
snazime se to brat efektivne, nikdo se svym tydenim honorem nesmi utyct, vetsinou to je tak ze standing 1 uz v pondeli konci s hranim a ostatni se k nemu priblizujou, pokud v utery ma nekdo vic nez standing 1. clovek tak ten zacne zase hrat neboli hlavni honor se ziskava streda-nedele, pondeli a utery je na doladeni situace
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/11/2005 :  15:42:54  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

neni to jednoducha matika, vesmes to vychazi tak ze je to srovnatelny

ze je ve hre spousta mecu? jeden pada z hakara, druhej z nefariona a zbytek stoji za hovno...

no tak treba me by ted potesil "obycejny" The Untamed Blade, kdyz mam "jen" Obsidian Edged Blade.... ale radsi bych nejakou obdobnou sekeru

navic si nemyslim, ze je to tak jasne tech 6% na mec... rekneme ze mas 20% crit, kdyz tomu vezmes 5% na sekery mas 25% sanci a tak ti nevim jestli je to lepsi nez sance 20% a 6% .... je to cista statistika a asi si to dam za domaci ukol spocitat, pac stejne za mesic budu z tohohle hnusu fialovyho (copyright nas admin ) delat zkousku ...ale jak znam Blizzard, statisticky to vyjde stejne jestli sekeru nebo mec...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/11/2005 :  17:37:38  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Co jsem si pocital crit chance u sword specky u blue equip + epics (stronghold, lion), tak mi to vychazi na cca 25% v Battle Stance. Se sekerou bych mel sice 30, ale 25% staci.

Vyhoda axe je imo jinde. Sezenes si equip pouze do 20%critu + 5 Axe (to je 25 dohromady ). Ostatni casti equipu muzes pilovat sta+str. Vite moc dobre, ze vetsina itemu, ktere pridavaji pevne +x na crit nemaji vetsinou zadne dalsi bonusy a pokud je maji, tak jsou pouze male (mrknete treba na emberfury talisman). Kdezto kdyz vam axe da 5 procent na crit, muzete v klidu obetovat nektere casti a sehnat si pouze sta+str gear. U sword specky musite na sebe davat mnozstvi crit gearu, ale prichazite o dost sta+str. Kdyz si to spocitate, tak zjistite, ze je to hodne. Mluvim tady o nekolika set HP, ktere jsou zatracene znat a zvlast u warra.

Presto to muze sword specka vyrovnat diky extra hitu = mate vice rage a tim padem rychleji zabijete protivnika (jste schopni tocit vicekrat MS, Whirlwind, atp). Diky trinketu Hand of Justice se teoreticky dostavate na 8 procent. Pry se to stackuje. Kdo vi zda je to pravda.

Drzim se pri zemi a mluvim o equipu, ktery je dostupny pro vsechny. Tak mi nezminujte, ze na krk lze dat Escandar Collar apod...

Edited by - Shemiramoth on 09/11/2005 17:46:30
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/11/2005 :  17:47:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Já bych si vzal Pigsticker, nejlepší model :p
btw, ty specky jsou úplně __________________________ (=rovné). Akorát hamma je na hovno.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/11/2005 :  17:53:08  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

btw, ty specky jsou úplně __________________________ (=rovné). Akorát hamma je na hovno.

Mno uplne _________________________ nejsou. Btw prijde mi ze mace specka je dobra akorat na DW, ale jaksi to nevychazi v talentech, kdyz chces Death Wish. Nekde se stala chyba .

Edit:
nechcete mi kua rict ze Axe specka se nestackuje s normal critem?
Tzn. treba 20% + (5% Axe) ...to je blbost ne? To by se nepsalo dohromady..nebo...

Edited by - Shemiramoth on 09/11/2005 17:57:23
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 09/11/2005 :  19:34:51  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za jak dlouho se dá dostat na rank7-8 při lvlu 50-59?
Je odhadem... to by se během měsíce (4* týden) dalo, kdyby se vycházelo z ranku3, ne?
PLZ, POKUD NĚKDO VÍTE, ALESPOŇ PŘIBLIŽNĚ, ŘEKNĚTE...

EDIT: co je to ten Battle standard?

(\_/)
(0.o)
(> <)

Edited by - Nisha on 09/11/2005 19:50:36
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  00:15:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

quote:

Za jak dlouho se dá dostat na rank7-8 při lvlu 50-59?
Je odhadem... to by se během měsíce (4* týden) dalo, kdyby se vycházelo z ranku3, ne?
PLZ, POKUD NĚKDO VÍTE, ALESPOŇ PŘIBLIŽNĚ, ŘEKNĚTE...

EDIT: co je to ten Battle standard?

na lvl nizsim nez 60 nema cenu vubec delat rank, radsi 5dni leveluj a pak se do toho pust, tech par dni bez pvp rychle dozenes, jelikoz davky honoru ktery dostavas na lvl 60 jsou temer nasobne vyssi...

na lvl60 to muzes asi udelat za mesic

battle standarda je proste vlajka, kterou das na zem a cela grupa ma o 10% hp vic, cooldown 10min
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  00:17:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Kořka

Mno uplne _________________________ nejsou. Btw prijde mi ze mace specka je dobra akorat na DW, ale jaksi to nevychazi v talentech, kdyz chces Death Wish. Nekde se stala chyba .

Edit:
nechcete mi kua rict ze Axe specka se nestackuje s normal critem?
Tzn. treba 20% + (5% Axe) ...to je blbost ne? To by se nepsalo dohromady..nebo...

vsechno se stackuje
hand of justice je "on hit" item, takze se da rict, ze se taky stackuje se sword speckou, ale jsou to jen proste dve uplne jiny veci

mace specka v dual wieldu je asi nejvetsi hloupost :)) diminishing returns tohle uplne pohrbily (byl to kdysi build u rogua) das charge, pak nahodne 3 stuny s macem a uz je souper immuni na vsechno vcetne interceptu...
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 10/11/2005 :  05:48:25  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
specky si rovne nejsou
sword>axe>Polearm>mace
Sword specka = best dmg output plus nejlepsi moznosti burst dmg
Axe specka = Dmg output lehce nizsi nez u ssword specky moznosti burst dmg hodne mensi
Polearm specka - to iste co axe jenom je o stupen v strome vys co znemoznuje optimalny talent build
Mace specka vicemene na nic a v mnoha pripadech kontraproduktivni. stun je absolutne nekontrolovatelny a trpi diminishing rturnami co potom otravuje tech par regulernich stunu co warr ma. to uz je lepsi si dat 5% na dmg zbrane

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/11/2005 :  09:22:36  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

no tak treba me by ted potesil "obycejny" The Untamed Blade, kdyz mam "jen" Obsidian Edged Blade.... ale radsi bych nejakou obdobnou sekeru

Ty me taky pekne .....
pry obycejny Untamed Blade

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  09:57:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
az tak uplne superior ta sword specka taky neni, prece jen kdyz das crit specialnim utokem, tak das 220% dmg + deep wounds, kdyz das misto toho jen non-crit specialni utok + extra hit, tak je to 200% dmg, samozrejme ze muzes mit stesti a dat crit MS + extrahit crit, kterej jeste jednou procne a da dalsi extrahit crit, ale ta sance ze se ti to povede je mensi, nez ze ti padne epic item z moba

ja myslim, ze nejdulezitejsi vec, ktera asi maximalne ovlivnuje vyber specky je v podstate jen to, jestli dostanes do ruky nejakou dobrou zbran ;)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  10:00:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jinak kolem lvl50 sem behal se sword speckou se stoneslayerem, ta sance 6% znamena, ze mi to procnulo tak jednou za 3-4 souboje
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/11/2005 :  10:26:01  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jak rika MD, je to o zbrani.... ja mam bud sword nebo axe specku podle toho, co mam zrovna za zbran :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/11/2005 :  12:01:19  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection

Je na tom neco pravdy? Nejak se mi to nezda..
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/11/2005 :  12:08:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
marigold: nevim jestli je to pravda; ja anger management mam a je pravda, ze mi pri combatu pribyva 1 rage per tick, ale jestli je to z anger managementu to opravdu netusim, protoze ja ho mam hlavne na udrzeni rage a ne na jeji generaci
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  13:06:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection

Je na tom neco pravdy? Nejak se mi to nezda..

je to pravda, prespecnul sem prave ted a je to tak, po dobu co si v combatu i kdyz ses afk tak ti porad roste rage 1/tick

Edited by - MegaDeath on 10/11/2005 13:06:51
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  13:18:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
co ctu na forech funguje to tak, ze warrior behem boje generuje 3 rage / tick a zaroven normalne ztraci 3 rage / tick (v combatu i mimo nej) a diku tomuhle talentu ty ztratis pouze 2 rage / tick - tudiz zisk je 1 rage / tick v combatu
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/11/2005 :  15:45:10  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Grr to ste mi nemeli rikat, uz sem byl s buildem docela spokojenej a ted to zas nebude vychazet ;-)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/11/2005 :  19:11:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
moje zkusenosti s blood craze - v BG kdyz sem buflej tak mi to regeneruje 62hp/tick - to je jako 18stamina

3/3 blood craze + 1/5 imp. battle shout vs 4/5 battle shout = v praxi to u me predstavuje vymenit 15 str za 15+ stamina

kazdej si musi zvazit co to pro nej znamena a co je vyhodnejsi
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 11/11/2005 :  07:39:00  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat vyplati se jet na PvP wariora v talentech na 17/34/0 nebo je lepsi jet 31/20/0 ?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:31:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Chci se zeptat vyplati se jet na PvP wariora v talentech na 17/34/0 nebo je lepsi jet 31/20/0 ?

Vyplati se hrat cokoliv te bavi ... fury warr je lepsi na zacatku na levelovani/grind (nebo alespon tak rikaj - osobne si myslim ze od zacatku se ma jet 31/20) ... ovsem pak na lvl 60 na pvp je samozrejme uz nutnost jet 31/20 ...

I kdyz, pokud sezenes fakt dobre epic klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:37:11  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

I kdyz, pokud sezenes fakt dobre EPIC klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp.

ano presne to je to dulezite slovo
fury bez toho v pvp nahovno (cti horsi nez arms/fury)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:44:46  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

moje zkusenosti s blood craze - v BG kdyz sem buflej tak mi to regeneruje 62hp/tick - to je jako 18stamina

3/3 blood craze + 1/5 imp. battle shout vs 4/5 battle shout = v praxi to u me predstavuje vymenit 15 str za 15+ stamina

kazdej si musi zvazit co to pro nej znamena a co je vyhodnejsi

Já bych bral spíš battle shout, profitují z něj i roguové, a v ZG to je třeba u Jinda cítit :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:49:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
3 body v battle shout = 15 str, to se bojim ze neni nic co by rozhodlo bitvu..
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/11/2005 :  09:54:37  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
co si myslite, ze je lepsi varianta:

a) jit si koupit TUF za 120g s tim, ze bych predelal talenty (nejak, ale urcite ne mace spec) za dalsich myslim 30g

b) nebo si nechat Obsidian Edged Blade se sword speckou?

sword ma vetsi dps o kousek a ma dobrou specku, TUF ma zase vetsi dmg per hit, tak vam nevim... navic mam penez akorat tak na ten TUF
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/11/2005 :  10:11:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
nevymyslej picoviny a bud rad za to co mas

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/11/2005 :  10:46:31  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
OEB)
176 - 264 Damage
+42 str
42*2 /14 = 6 (+DPS), 6* 3,6 (je ta konstanta pro instahity ne ?) = +21,6 DMG per hit (u instahitu)
dmg zbrane (pro instahit)
197-286
oprava:
196-284

2) TUF
175 - 292 Damage
+19 str, +9,77
184.8-301.8
oprava:184-301

takze vidis, ze min ma dokone oeb lepci, max o 15 mensi (to fakt neni moc), ma +8 2H sword (hodi se) a ma lepci specku v talentech (o dost)

TUF ma +15 stam a 2 crit ...

vzhledem k tomu ze 2 crit je nic proti 6% na sword spec a pres to, ze OEB je 3,4 speec tak na instaht ma defakto stejnej dmg (a autoattackem mas a minutu o 2 hity vic) ... tak jedina vyhoda tufu je 15 stamina ...
..kterou bych v t¨na tvym miste klidne ozelel

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 11/11/2005 11:49:55
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/11/2005 :  10:52:32  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
diky stilgu za trosku matiky :) premyslim nad tim cele dopoledne a myslim ze to necham jak je, uz jen kvuli financim :P

BTW neni ta konstanta pro 2H 3,3s ?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/11/2005 :  11:25:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je to 3.3

pokud ti jde o damage co budes davat v instancich, tak rozhodne oeb, pokud battlegroundy, tak je to vesmes ciste na vkusu soudruha, rany budes davat vetsi s tufem a ten stun v pvp neni uplne useless (2 crit se taky hodi a stamina taky)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/11/2005 :  11:52:07  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to 3.3

pokud ti jde o damage co budes davat v instancich, tak rozhodne oeb, pokud battlegroundy, tak je to vesmes ciste na vkusu soudruha, rany budes davat vetsi s tufem a ten stun v pvp neni uplne useless (2 crit se taky hodi a stamina taky)

no me ten stun prijde hodne kontraproduktivni v pvp ...

procne .. na 1 sec stunne .. vetsinou nanic (malokdy se stane ze to treba breakne nakej spellcast)
pak to treba procne podruhe ...

potrebuju HoJ a co to, on trval jen 2 sec (misto 6) ...

to stejny warrior ... charge (stun), pak to 2x procne ... pak hodis intercept a IMMUNE

diminishing returns ten proc zabily (ten Knockdown byl 1000X lepci, meli snizit proc rate ale nemenit ho)

z Unstoppabl force je ted Stoppable

[Stilgar]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/11/2005 :  12:38:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to se stava malo, az udelas whirlwind a zastavis spellcast 3 priestum tak poznas o cem to je
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/11/2005 :  13:11:23  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

to se stava malo, az udelas whirlwind a zastavis spellcast 3 priestum tak poznas o cem to je

to se stava prave uplne stejne (resp 3x proc v rade u ww min nez 2x behem par hitu po charge)

[Stilgar]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:49:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
malo souperu prezije 3 stuny, je to fakt jedno
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:52:41  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor
I kdyz, pokud sezenes fakt dobre epic klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp.

Neni to nahodou presne opacne, ie. Slow Mainhand (specky) + Fast Offhand (rage generation)? Na co me bude slow offhand kdyz s nim budu casto missovat a s rychlou mainhandou to nebude bolet?

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/11/2005 :  14:59:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Fast main hand, u furry buildu jedes primarne heroic strike a na ten je lepsi rychla zbran. Ale ten slou offhand taky nejak nechapu :)

Edited by - Rahman on 11/11/2005 15:04:12
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/11/2005 :  15:03:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
v pve rychlej main hand na spam heroic striku, v pvp potrebujes do ruky bud neco jako thunderfury nebo naopak pomalej main hand na co nejvetsi burst damage

zajima me, kdo tu hraje fury build za hordu a spamuje v molten core heroic striky? nebojite se preagrovani? heroic narozdil od MS generuje dost velky agro
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 11/11/2005 :  15:12:51  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Existuje zajimavej post od fearlessa na MC fury warra. Pokud ho najdu, repostnu to sem ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/11/2005 :  09:35:59  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jj hledej, docela dost me to zajima, jelikoz heroic+sunder jsou zarucene tank nastroje na udrzeni aggra

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,61 seconds. on eygor Snitz Forums 2000