Author |
Topic  |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 23:33:05
|
No, najdu sa nejake v MC ... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/11/2005 : 23:57:14
|
jo, bonereavers edge, budiz, i to se da vzit misto tuf |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 01:24:50
|
pro autoattack hity je samo lepci sword spec ... protoze ten hit navic muze crinout
ale + crit ovlivnuje i specialni hity (jako MC, exec, WW, ..) a nevim zda muze Sword spec procnout na MS (imo ne) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 05:21:43
|
no taky jeden velice hezky mecik pada z razorgora napr najdou se schopne mece jenom j treba hledat
krom toho sword spec oproti axe spec to je otazka na dlouhe psani napr crit spusti deep wounds na impale ma 20% navic na spec utoky atd... ale ve vysledku je sword spec kapanek lepsi i kdyz jenom lehce |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 08:14:22
|
quote: Originally posted by Stilgar
ale + crit ovlivnuje i specialni hity (jako MC, exec, WW, ..) a nevim zda muze Sword spec procnout na MS (imo ne)
reknu ti to takhle - muze kritnout snad uple na vse, i sam na sebe!
Z vlastni zkusenosti: charge - autohit - swproc - hamstring - swproc crit - swproc - autohit - MS
tohle se stalo behem 2-3s sranda je mit na meci fiery enchant, kterej taky neprocuje nejak malo - a cim vic hitu tim vic procu
SW specka je proste ultimatni a cim vic ma clovek %crit tim je jeste lepsi
S tema mecema ve hre bych byl opatrny, neni jich zase tolik. Mece spis byli hraci prehlizeny - aspon mi to tak prislo diky axe/polearms manii |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 08:15:17
|
quote: Originally posted by Deimos
no taky jeden velice hezky mecik pada z razorgora napr
nejsem si jistej, ale myslim, ze ten mec je sen snad kazdeho SW spec warra 
edit - teda muj urcite jo |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 09/11/2005 08:15:36 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 08:38:15
|
quote: Originally posted by Seth
quote: Originally posted by Deimos
no taky jeden velice hezky mecik pada z razorgora napr
nejsem si jistej, ale myslim, ze ten mec je sen snad kazdeho SW spec warra 
edit - teda muj urcite jo
Muj tedy ne . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 09:29:15
|
dali buh tak to mozna nekdy zkusim s rank14 mecem |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 09:48:28
|
quote: Originally posted by MegaDeath
dali buh tak to mozna nekdy zkusim s rank14 mecem
Snad nefarmis na rank 14? |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 09:56:23
|
no jeste uvidim, jestli dneska budu mit 12ku, tak mozna ty dva mesice tomu zasvetim |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 10:24:06
|
no jeste uvidim, jestli dneska budu mit 12ku, tak mozna ty dva mesice tomu zasvetim
Taky bral tvuj cas . |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 10:34:51
|
hele co jsem cetl a Megadeath me v tom utvrzuje, tak rank14 neni zase takovej shit jak to vypada Dulezita je spoluprace lidi ve skupine, aby se presne urcilo kdo prvni, kdo druhy atd... a pak staci jen hrat, az se dosahne ranku 14, tak se to jen o stupen posune
Defakto pak staci min bodu/hodin na rank, protoze clovek nesoutezi s celym serverem, ale jen se svou grupou, a ta uz to ma predem urceno. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 10:56:37
|
quote: Originally posted by Seth
hele co jsem cetl a Megadeath me v tom utvrzuje, tak rank14 neni zase takovej shit jak to vypada Dulezita je spoluprace lidi ve skupine, aby se presne urcilo kdo prvni, kdo druhy atd... a pak staci jen hrat, az se dosahne ranku 14, tak se to jen o stupen posune
Defakto pak staci min bodu/hodin na rank, protoze clovek nesoutezi s celym serverem, ale jen se svou grupou, a ta uz to ma predem urceno.
je to tak jak pises mame 3 rank14, za dva tydny bude dalsi, zhruba dva tydny na to dalsi, kazdy tyden mame urcene poradi kdo musi byt standing 1.,2.,3. snazime se to brat efektivne, nikdo se svym tydenim honorem nesmi utyct, vetsinou to je tak ze standing 1 uz v pondeli konci s hranim a ostatni se k nemu priblizujou, pokud v utery ma nekdo vic nez standing 1. clovek tak ten zacne zase hrat neboli hlavni honor se ziskava streda-nedele, pondeli a utery je na doladeni situace
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 15:42:54
|
neni to jednoducha matika, vesmes to vychazi tak ze je to srovnatelny
ze je ve hre spousta mecu? jeden pada z hakara, druhej z nefariona a zbytek stoji za hovno...
no tak treba me by ted potesil "obycejny" The Untamed Blade, kdyz mam "jen" Obsidian Edged Blade.... ale radsi bych nejakou obdobnou sekeru
navic si nemyslim, ze je to tak jasne tech 6% na mec... rekneme ze mas 20% crit, kdyz tomu vezmes 5% na sekery mas 25% sanci a tak ti nevim jestli je to lepsi nez sance 20% a 6% .... je to cista statistika a asi si to dam za domaci ukol spocitat, pac stejne za mesic budu z tohohle hnusu fialovyho (copyright nas admin ) delat zkousku  ...ale jak znam Blizzard, statisticky to vyjde stejne jestli sekeru nebo mec... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 17:37:38
|
Co jsem si pocital crit chance u sword specky u blue equip + epics (stronghold, lion), tak mi to vychazi na cca 25% v Battle Stance. Se sekerou bych mel sice 30, ale 25% staci.
Vyhoda axe je imo jinde. Sezenes si equip pouze do 20%critu + 5 Axe (to je 25 dohromady ). Ostatni casti equipu muzes pilovat sta+str. Vite moc dobre, ze vetsina itemu, ktere pridavaji pevne +x na crit nemaji vetsinou zadne dalsi bonusy a pokud je maji, tak jsou pouze male (mrknete treba na emberfury talisman). Kdezto kdyz vam axe da 5 procent na crit, muzete v klidu obetovat nektere casti a sehnat si pouze sta+str gear. U sword specky musite na sebe davat mnozstvi crit gearu, ale prichazite o dost sta+str. Kdyz si to spocitate, tak zjistite, ze je to hodne. Mluvim tady o nekolika set HP, ktere jsou zatracene znat a zvlast u warra.
Presto to muze sword specka vyrovnat diky extra hitu = mate vice rage a tim padem rychleji zabijete protivnika (jste schopni tocit vicekrat MS, Whirlwind, atp). Diky trinketu Hand of Justice se teoreticky dostavate na 8 procent. Pry se to stackuje. Kdo vi zda je to pravda.
Drzim se pri zemi a mluvim o equipu, ktery je dostupny pro vsechny. Tak mi nezminujte, ze na krk lze dat Escandar Collar apod... |
|
Edited by - Shemiramoth on 09/11/2005 17:46:30 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 17:47:46
|
Já bych si vzal Pigsticker, nejlepší model :p btw, ty specky jsou úplně __________________________ (=rovné). Akorát hamma je na hovno. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 17:53:08
|
quote: Originally posted by Kořka
Já bych si vzal Pigsticker, nejlepší model :p btw, ty specky jsou úplně __________________________ (=rovné). Akorát hamma je na hovno.
Mno uplne _________________________ nejsou. Btw prijde mi ze mace specka je dobra akorat na DW, ale jaksi to nevychazi v talentech, kdyz chces Death Wish. Nekde se stala chyba .
Edit: nechcete mi kua rict ze Axe specka se nestackuje s normal critem? Tzn. treba 20% + (5% Axe) ...to je blbost ne? To by se nepsalo dohromady..nebo... |
|
Edited by - Shemiramoth on 09/11/2005 17:57:23 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 09/11/2005 : 19:34:51
|
no jeste uvidim, jestli dneska budu mit 12ku, tak mozna ty dva mesice tomu zasvetim
Za jak dlouho se dá dostat na rank7-8 při lvlu 50-59? Je odhadem... to by se během měsíce (4* týden) dalo, kdyby se vycházelo z ranku3, ne? PLZ, POKUD NĚKDO VÍTE, ALESPOŇ PŘIBLIŽNĚ, ŘEKNĚTE...
EDIT: co je to ten Battle standard? |
(\_/) (0.o) (> <) |
Edited by - Nisha on 09/11/2005 19:50:36 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 00:15:25
|
quote: Originally posted by Nisha
Za jak dlouho se dá dostat na rank7-8 při lvlu 50-59? Je odhadem... to by se během měsíce (4* týden) dalo, kdyby se vycházelo z ranku3, ne? PLZ, POKUD NĚKDO VÍTE, ALESPOŇ PŘIBLIŽNĚ, ŘEKNĚTE...
EDIT: co je to ten Battle standard?
na lvl nizsim nez 60 nema cenu vubec delat rank, radsi 5dni leveluj a pak se do toho pust, tech par dni bez pvp rychle dozenes, jelikoz davky honoru ktery dostavas na lvl 60 jsou temer nasobne vyssi...
na lvl60 to muzes asi udelat za mesic
battle standarda je proste vlajka, kterou das na zem a cela grupa ma o 10% hp vic, cooldown 10min |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 00:17:26
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Kořka
Já bych si vzal Pigsticker, nejlepší model :p btw, ty specky jsou úplně __________________________ (=rovné). Akorát hamma je na hovno.
Mno uplne _________________________ nejsou. Btw prijde mi ze mace specka je dobra akorat na DW, ale jaksi to nevychazi v talentech, kdyz chces Death Wish. Nekde se stala chyba .
Edit: nechcete mi kua rict ze Axe specka se nestackuje s normal critem? Tzn. treba 20% + (5% Axe) ...to je blbost ne? To by se nepsalo dohromady..nebo...
vsechno se stackuje hand of justice je "on hit" item, takze se da rict, ze se taky stackuje se sword speckou, ale jsou to jen proste dve uplne jiny veci
mace specka v dual wieldu je asi nejvetsi hloupost :)) diminishing returns tohle uplne pohrbily (byl to kdysi build u rogua) das charge, pak nahodne 3 stuny s macem a uz je souper immuni na vsechno vcetne interceptu... |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 05:48:25
|
specky si rovne nejsou sword>axe>Polearm>mace Sword specka = best dmg output plus nejlepsi moznosti burst dmg Axe specka = Dmg output lehce nizsi nez u ssword specky moznosti burst dmg hodne mensi Polearm specka - to iste co axe jenom je o stupen v strome vys co znemoznuje optimalny talent build Mace specka vicemene na nic a v mnoha pripadech kontraproduktivni. stun je absolutne nekontrolovatelny a trpi diminishing rturnami co potom otravuje tech par regulernich stunu co warr ma. to uz je lepsi si dat 5% na dmg zbrane
|
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 09:22:36
|
quote: Originally posted by Warlord
no tak treba me by ted potesil "obycejny" The Untamed Blade, kdyz mam "jen" Obsidian Edged Blade.... ale radsi bych nejakou obdobnou sekeru
Ty me taky pekne ..... pry obycejny Untamed Blade  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 09:57:49
|
az tak uplne superior ta sword specka taky neni, prece jen kdyz das crit specialnim utokem, tak das 220% dmg + deep wounds, kdyz das misto toho jen non-crit specialni utok + extra hit, tak je to 200% dmg, samozrejme ze muzes mit stesti a dat crit MS + extrahit crit, kterej jeste jednou procne a da dalsi extrahit crit, ale ta sance ze se ti to povede je mensi, nez ze ti padne epic item z moba
ja myslim, ze nejdulezitejsi vec, ktera asi maximalne ovlivnuje vyber specky je v podstate jen to, jestli dostanes do ruky nejakou dobrou zbran ;) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 10:00:27
|
jinak kolem lvl50 sem behal se sword speckou se stoneslayerem, ta sance 6% znamena, ze mi to procnulo tak jednou za 3-4 souboje |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 10:26:01
|
jak rika MD, je to o zbrani.... ja mam bud sword nebo axe specku podle toho, co mam zrovna za zbran :) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 12:01:19
|
quote: Originally posted by MegaDeath anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection
Je na tom neco pravdy? Nejak se mi to nezda.. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 12:08:46
|
marigold: nevim jestli je to pravda; ja anger management mam a je pravda, ze mi pri combatu pribyva 1 rage per tick, ale jestli je to z anger managementu to opravdu netusim, protoze ja ho mam hlavne na udrzeni rage a ne na jeji generaci  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 13:06:34
|
quote: Originally posted by Marigold
quote: Originally posted by MegaDeath anger management - nikdy sem tenhle talent nemel, co jsem se docetl, tak po dobu, kdy je clovek v combatu, tak generuje 1rage/tick (to se v popisce nepise). To mi prijde jako dobrej kseft, a pokud by to byla pravda, tak bych tomu obetoval 1% parry z deflection
Je na tom neco pravdy? Nejak se mi to nezda..
je to pravda, prespecnul sem prave ted a je to tak, po dobu co si v combatu i kdyz ses afk tak ti porad roste rage 1/tick |
Edited by - MegaDeath on 10/11/2005 13:06:51 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 13:18:48
|
co ctu na forech funguje to tak, ze warrior behem boje generuje 3 rage / tick a zaroven normalne ztraci 3 rage / tick (v combatu i mimo nej) a diku tomuhle talentu ty ztratis pouze 2 rage / tick - tudiz zisk je 1 rage / tick v combatu |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 15:45:10
|
Grr to ste mi nemeli rikat, uz sem byl s buildem docela spokojenej a ted to zas nebude vychazet ;-) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/11/2005 : 19:11:09
|
moje zkusenosti s blood craze - v BG kdyz sem buflej tak mi to regeneruje 62hp/tick - to je jako 18stamina
3/3 blood craze + 1/5 imp. battle shout vs 4/5 battle shout = v praxi to u me predstavuje vymenit 15 str za 15+ stamina
kazdej si musi zvazit co to pro nej znamena a co je vyhodnejsi |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 07:39:00
|
Chci se zeptat vyplati se jet na PvP wariora v talentech na 17/34/0 nebo je lepsi jet 31/20/0 ? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 09:31:20
|
quote: Originally posted by Mrcek
Chci se zeptat vyplati se jet na PvP wariora v talentech na 17/34/0 nebo je lepsi jet 31/20/0 ?
Vyplati se hrat cokoliv te bavi ... fury warr je lepsi na zacatku na levelovani/grind (nebo alespon tak rikaj - osobne si myslim ze od zacatku se ma jet 31/20) ... ovsem pak na lvl 60 na pvp je samozrejme uz nutnost jet 31/20 ...
I kdyz, pokud sezenes fakt dobre epic klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 09:37:11
|
quote: Originally posted by Colldor
I kdyz, pokud sezenes fakt dobre EPIC klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp.
ano presne to je to dulezite slovo fury bez toho v pvp nahovno (cti horsi nez arms/fury) |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 09:44:46
|
moje zkusenosti s blood craze - v BG kdyz sem buflej tak mi to regeneruje 62hp/tick - to je jako 18stamina
3/3 blood craze + 1/5 imp. battle shout vs 4/5 battle shout = v praxi to u me predstavuje vymenit 15 str za 15+ stamina
kazdej si musi zvazit co to pro nej znamena a co je vyhodnejsi
Já bych bral spíš battle shout, profitují z něj i roguové, a v ZG to je třeba u Jinda cítit :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 09:49:58
|
3 body v battle shout = 15 str, to se bojim ze neni nic co by rozhodlo bitvu.. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 09:54:37
|
co si myslite, ze je lepsi varianta:
a) jit si koupit TUF za 120g s tim, ze bych predelal talenty (nejak, ale urcite ne mace spec) za dalsich myslim 30g
b) nebo si nechat Obsidian Edged Blade se sword speckou?
sword ma vetsi dps o kousek a ma dobrou specku, TUF ma zase vetsi dmg per hit, tak vam nevim... navic mam penez akorat tak na ten TUF  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 10:11:18
|
nevymyslej picoviny a bud rad za to co mas  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 10:46:31
|
OEB) 176 - 264 Damage +42 str 42*2 /14 = 6 (+DPS), 6* 3,6 (je ta konstanta pro instahity ne ?) = +21,6 DMG per hit (u instahitu) dmg zbrane (pro instahit) 197-286 oprava: 196-284
2) TUF 175 - 292 Damage +19 str, +9,77 184.8-301.8 oprava:184-301
takze vidis, ze min ma dokone oeb lepci, max o 15 mensi (to fakt neni moc), ma +8 2H sword (hodi se) a ma lepci specku v talentech (o dost)
TUF ma +15 stam a 2 crit ...
vzhledem k tomu ze 2 crit je nic proti 6% na sword spec a pres to, ze OEB je 3,4 speec tak na instaht ma defakto stejnej dmg (a autoattackem mas a minutu o 2 hity vic) ... tak jedina vyhoda tufu je 15 stamina ... ..kterou bych v t¨na tvym miste klidne ozelel |
|
Edited by - Stilgar on 11/11/2005 11:49:55 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 10:52:32
|
diky stilgu za trosku matiky :) premyslim nad tim cele dopoledne a myslim ze to necham jak je, uz jen kvuli financim :P
BTW neni ta konstanta pro 2H 3,3s ? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 11:25:25
|
je to 3.3
pokud ti jde o damage co budes davat v instancich, tak rozhodne oeb, pokud battlegroundy, tak je to vesmes ciste na vkusu soudruha, rany budes davat vetsi s tufem a ten stun v pvp neni uplne useless (2 crit se taky hodi a stamina taky) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 11:52:07
|
je to 3.3
pokud ti jde o damage co budes davat v instancich, tak rozhodne oeb, pokud battlegroundy, tak je to vesmes ciste na vkusu soudruha, rany budes davat vetsi s tufem a ten stun v pvp neni uplne useless (2 crit se taky hodi a stamina taky)
no me ten stun prijde hodne kontraproduktivni v pvp ...
procne .. na 1 sec stunne .. vetsinou nanic (malokdy se stane ze to treba breakne nakej spellcast) pak to treba procne podruhe ...
potrebuju HoJ a co to, on trval jen 2 sec (misto 6) ...
to stejny warrior ... charge (stun), pak to 2x procne ... pak hodis intercept a IMMUNE
diminishing returns ten proc zabily (ten Knockdown byl 1000X lepci, meli snizit proc rate ale nemenit ho)
z Unstoppabl force je ted Stoppable |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 12:38:47
|
to se stava malo, az udelas whirlwind a zastavis spellcast 3 priestum tak poznas o cem to je |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 13:11:23
|
to se stava malo, az udelas whirlwind a zastavis spellcast 3 priestum tak poznas o cem to je
to se stava prave uplne stejne (resp 3x proc v rade u ww min nez 2x behem par hitu po charge) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 14:49:59
|
malo souperu prezije 3 stuny, je to fakt jedno |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 14:52:41
|
quote: Originally posted by Colldor I kdyz, pokud sezenes fakt dobre epic klacky ( fast mainhand - slow off-hand) tak muzes jet i fury build v pvp.
Neni to nahodou presne opacne, ie. Slow Mainhand (specky) + Fast Offhand (rage generation)? Na co me bude slow offhand kdyz s nim budu casto missovat a s rychlou mainhandou to nebude bolet? |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 14:59:06
|
Fast main hand, u furry buildu jedes primarne heroic strike a na ten je lepsi rychla zbran. Ale ten slou offhand taky nejak nechapu :) |
Edited by - Rahman on 11/11/2005 15:04:12 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 15:03:52
|
v pve rychlej main hand na spam heroic striku, v pvp potrebujes do ruky bud neco jako thunderfury nebo naopak pomalej main hand na co nejvetsi burst damage
zajima me, kdo tu hraje fury build za hordu a spamuje v molten core heroic striky? nebojite se preagrovani? heroic narozdil od MS generuje dost velky agro |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/11/2005 : 15:12:51
|
Existuje zajimavej post od fearlessa na MC fury warra. Pokud ho najdu, repostnu to sem ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 12/11/2005 : 09:35:59
|
jj hledej, docela dost me to zajima, jelikoz heroic+sunder jsou zarucene tank nastroje na udrzeni aggra |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Topic  |
|