Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:34:12  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
me by hlavne zajimalo jestli budeme moct udelat novej tutorial a nasledne pokracovat v kvestech (pokud tutorial preskocis zadny kvesty nemas zadany) a nebo jestli budem mit smulu..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  10:48:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
ve wayfar je konecne shuttle
na lvl 14 dostanete krystal a tim aktivujete fs questiky - prave zacinam info bude nasledovat

Edited by - SNowie on 07/11/2005 11:05:43
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:14:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by SNowie

na lvl 14 dostanete krystal a tim aktivujete fs questiky - prave zacinam info bude nasledovat

no jo, Snowie uz je natesenej na jediho. Hlavne ze tu pul roku rozkrikuje, jak do tehle hry nepatri

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:20:23  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

no jo, Snowie uz je natesenej na jediho. Hlavne ze tu pul roku rozkrikuje, jak do tehle hry nepatri

však je to jen TC
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:23:31  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
Hlavne by me ale zajimalo, jak bude peobihat update hry? To uz jako zadny nebude? Nebo jak to bude fungovat, kdyz to bude na i PS3/XBox 360?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:30:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message
quote:

Hlavne by me ale zajimalo, jak bude peobihat update hry? To uz jako zadny nebude? Nebo jak to bude fungovat, kdyz to bude na i PS3/XBox 360?

Naprosto normalne. Xbox Live a PS3 obdobna online sluzba. Kazda konzole ma normalni pristup na net a sluzby. Samozrejme maji take pevne disky

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 07/11/2005 11:30:35
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:30:56  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Naprosto normalne. Xbox Live a PS3 obdobna online sluzba. Kazda konzole ma normalni pristup na net a sluzby. Samozrejme maji take pevne disky

Aha, no to vis ja se o konzole moc nezajimam

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:43:29  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Xbox je v podstate PC s Windows, cele optimalizovane na hry

Taky sem byl na TC, a ty stovky jedi co tam pobihaji, to je fakt otresne...

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:49:07  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
A mimochodem, zkousel ste nekdo jak je to s healem? Umi nejaka postava mimo doctora healovat? Do ted mel nejakou cast doctora nebo combat medica kdekdo, ale ted, kdyz budou vsichni Jedi a obcas nejaky BH, tak se muze ukazat ze nebude skoro nikdo na kvalitni heal...

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  11:59:03  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
do SWG pronikl další fenomén - flinstones
http://img483.imageshack.us/img483/8555/flinstones4al.jpg
skoda ze nevidite jak kmita nohama :D i kdyz ten speeder stoji na miste
dokonce i rozjezd je autentickej :) pomalu se rozbiha a postupne zrychluje

Edited by - SNowie on 07/11/2005 11:59:46
Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 07/11/2005 :  12:17:17  Show Profile Send Yazon a Private Message
rikal jsem to loni v hospe arnimu a giltovi ..kdo si pocka ten se docka:)) rok se s rokem sesel a i Yazon muze byt Jedi!

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  12:31:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

A mimochodem, zkousel ste nekdo jak je to s healem? Umi nejaka postava mimo doctora healovat? Do ted mel nejakou cast doctora nebo combat medica kdekdo, ale ted, kdyz budou vsichni Jedi a obcas nejaky BH, tak se muze ukazat ze nebude skoro nikdo na kvalitni heal...

jedi umi healovat

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 07/11/2005 12:31:20
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/11/2005 :  12:36:55  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

olu : nelamej hul, dyt BH bude mit melee taky, podle me udelaj nejakej melee uder nebo udery a jestli mas v ruce piku nebo kladivo tak se to bude nejak chova podle toho co pouzijes, myslim ze to nebude uplne crap.

Aureol : nejsem hadavej typ tak jen pro tvoji lepsi orientaci. myslim ze vubec nezalezi na tom jestli jsem char prebral nebo ne. Je uplne jedno kdo s khaotem tahne myší, fakt je ten, že tento char je veteran jak poleno. prvni ceskej prepub9 jedi. Veteran hráč je pro mě khaot i když už dlouho nehraje a to proto, že dokázal jediho rozjet, prokousal se hologrindem, piplal postavu od nuly, ne přelévání skilů jako je tomu nyní. detailně znal hru, ke všemu se probádal sám. sice nehrál s jedim pvp (páč to zatím nešlo) a taky je to uplně jedno. A hlavně : Khaot je jeden z mála kdo se někdy před rokem bavil jako Jedi s nějakym novackem Kravkou teras kasim, dokázal mi s čímkoliv poradit, vysvětloval mi po ICQ jak hra funguje, co se jak dělá atd.. plno jiných primadon by napsalo obligátní - koukni na fora nebo se zeptej ve hře, ja nemam čas... a to jsem ho otravoval když byl v práci.
Píšeš že nevím co je grind, tomu se musím jen usmát, sám si někdy přeju abych nevěděl co je grind :) templ jsem předělával nejmín 10krát, nedostal jsem jediho ani zdaleka hotovyho a byl bez perel (crap perly nepocitam) bez jedi hader.. jediho si piplám jak dítě. po CU jsem se dal na vydělávání abych mu zajistil vybavení, nemůžu za to že někteří nevědí jak ve hře vydělat. běhěm asi dvou měsíců jsem vydělal a utratil přes 200mil který ted nosím na sobě, bohužel to byly jak se zdá vyhozený peníze... myslím si že dobře vím o čem mluvím když mluvím o veteránech tak si to příště dobře rozmysli než se začneš do někoho navážet, nehledě na to že já se do nikoho nenavážím kor do tebe ne.
muzes mi rikat ebay nebo jak je libo. myslím že hrám rozumíš a dokážeš se dobře orientovat ale měl by ses ještě naučit fungovat s lidma tak aby tě uznávali i na forech a to ne jen za znalosti hry, páč to není všechno ale i za přístup k lidem okolo.

Pardon, ze tak pozde o vikendu jsem byl mimo :-)

1) Ja vubec nerikam, nic o postave Khaota. Kdyz bych to mel rict jednoduse tak bych to rekl asi takhle. Souhlasim s tim, ze by postava Khaota mela dostat nejakou odpovidajici odmenu pre publish 9 jedimu. Ale zaroven chci aby hrac Kravka se o tuto odmenu nehlasil bo se o to, ze je Khaot pre publish 9 jedi nijak nezaslouzil.

2)Ty jsi veteran hrac. A sveho jediho ovladas velmi dobre. o grindu kterej jsi podstoupil nemluve. O tom se nepru. Jen pokud si dobre pamatuju zacal jsi hrat cca 2 mesice po publish 11. (ebo to bylao 10 uz presne nevim) A ten skutecnej porod jediho neznas (Prvni novic 12h cisteho casu.) vzdycky jsi mel uz velmi slusne zacnuteho jediho a jen predelaval template. Takze tohle sem myslel tim grindem.

3) Pravda k lidem bych mohl mit jiny pristup. Hlavni problem je asi v tom, ze ze zacatku jsem linej to vysvelovat delsim postem a pak to vypada jako cilenej utok coz kolikrat (jako ted) je mineno jinak. Pravda nekdy i to je mineno ciste jako utok (obzvlast kdyz mluvim k Jorsskovi nebo Snowiemu). Holt to beru moc fakticky.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:07:12  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:

Jestli to dobre chapu (na chvili jsem se dostal do TC), tak by ne-Doc povolani mela mit nejaky heal, ale jen na sebe, ostatni bude moct uzdravovat jen Doc. Ale ber to zatim jen jako nepotvrzenou tezi

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:21:29  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by baron432

quote:

Jestli to dobre chapu (na chvili jsem se dostal do TC), tak by ne-Doc povolani mela mit nejaky heal, ale jen na sebe, ostatni bude moct uzdravovat jen Doc. Ale ber to zatim jen jako nepotvrzenou tezi

ja si treba mezi skillama jediho zadnyho healu nevsiml
kazdopadne je dost hnus ze incap muze dostat clovek jen jednou asi za 3 minuty kdyz dostane znova hned clone

Edited by - SNowie on 07/11/2005 13:31:16
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:31:03  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:

quote:

ja si vsiml asi 3..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 07/11/2005 13:32:48
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:34:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ja si vsiml asi 3..

ted sem nasel jeden co premenuje force na health - tys nasel 3?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:34:57  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ja si vsiml asi 3..

jo a force uz nejspis nebude

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 07/11/2005 13:35:26
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:40:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ja si vsiml asi 3..

jo a force uz nejspis nebude

... draw on the force to heal themself ... to mi prijde jako ze premeni silu na zdravi nebo tak neco
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:10:58  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
Chlapci nechci byt neprijemny nebo vlezly ale nechcete se uz naucit quotovat. Oquotovat cely forum kvuli slovu ci dvema mi prijde..... hodne hloupe.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:24:03  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

Chlapci nechci byt neprijemny nebo vlezly ale nechcete se uz naucit quotovat. Oquotovat cely forum kvuli slovu ci dvema mi prijde..... hodne hloupe.

/agree

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:39:18  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message
quote:

Oquotovat cely forum kvuli slovu ci dvema mi prijde..... hodne hloupe.
Chacha gilte ty mi ctes myslenky. Zrovna jsem chtel napsat jak jenom na SWG topicu jsou schopni vytvorit 12ti strankovy topic, prave diky tomuto

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 07/11/2005 14:39:33
Go to Top of Page

Vlada
New Member

230 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:46:09  Show Profile  Send Vlada an ICQ Message Send Vlada a Private Message
Jak to vypada s enginem - videli jste nekde pohromade nejake vetsi mnozstvi postav? Co na to ping?

LOTRO - [EN-RP] Laurelin
Miranori GRD
Miranel LM
Miraniwen CPT

SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 07/11/2005 :  15:13:24  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
quote:
Originally posted by Vlada

Jak to vypada s enginem - videli jste nekde pohromade nejake vetsi mnozstvi postav? Co na to ping?

Videl jsem vsude pohromade velmi velke mnozstvi jedi, a mam docela slusne lagy. Ale je to stale hratelne...

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  15:18:22  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
ja lagy nikdy nemel, to bude spis problem u tebe (ani v prelidnenym mos eisley)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  15:30:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
bugy/podivnosti:
- velmi nepříjemná vlastnost - nelze prakticky ničemu utéct, vše běhá stejnou rychlostí jako já (někdy i když jedu ve speedru !) někdy u npc ani nefunguje zpomalení kvůli zbrani
- útěk nemá smysl, jednodušší je smířit se s osudem a zastavit
- zdraví se v průběhu boje neobnovuje - až když přestane (což je taky buglé a někdy se to prostě nevypne nebo stačí nahození buffu a už je "boj")
- 90% věcí je <biolink> dokonce i lootnuta CDEF rifle !!
- zbraně nemaj sac ani speed - asi je pevně daná podle typu zbraně
- "přebíjení zásobníku" mi nikdo u energetické zbraně nevysvětlí !
- první ztráta HP incap, druhá ztráta HP během dalších 3 minut po incapu = clone
- nefunguje jinej chat než spartial

Edited by - SNowie on 07/11/2005 16:28:51
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 07/11/2005 :  15:59:01  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
Tak sem se dnes rano konecne lognul na TC ;]

SUMARUM 2 hodin hrani:

+ Me to slape obnecne rychleji, na to kolik je tam lidi. ;]
+ Zamerovani a Strileni me bavi 200% x vic ;]
- Co se tyce pobihani u boje zajimal by me vliv accuracy, protoze ja mam penalty uz jen tou mysi, ale co protivnik ? ;[
+ U boje se mi libi ze jak ti "vbehne" nekdo do rany, tak ho sejmes ;]
+ Animace zupa.
- sem zvedavej kolik bude Animaci v questech ingame (az budu hrat pul roku, treba uz si ani neuvedomim ze v tyhle hre sou i animace)
- Uchylny menu kde se zobrazuje rust postavy a dovednosti.
- Ruznorodost povolani, co sem pochopi tak povolani ktery zvolis nebude mit zadny specialni vetveni a zamereni (neco jako talenty u WoW)
- Snad BUG, ale dali sme s nejakym typkem Groupu pri expeni na te stanici a misto 79-110 expu sem zacal dostavat kolem 40 expu, coz je polovina ;[[ asi se to primo delilo mezi nas... SNAD BUG ;[ (edit: ja byl na CL3 a on nevim)

Jinak na ovladani se da zvyknout... ale ze zacatku to je peklo...

Edit2: Utikani z boje v pohode, zdrhnul sem z boje asi 6x a v poho...

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 07/11/2005 16:03:03
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 07/11/2005 :  16:26:13  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:
Originally posted by Sanix

SUMARUM 2 hodin hrani:

- Co se tyce pobihani u boje zajimal by me vliv accuracy, protoze ja mam penalty uz jen tou mysi, ale co protivnik ? ;[
+ Animace zupa.
- sem zvedavej kolik bude Animaci v questech ingame (az budu hrat pul roku, treba uz si ani neuvedomim ze v tyhle hre sou i animace)
- Ruznorodost povolani, co sem pochopi tak povolani ktery zvolis nebude mit zadny specialni vetveni a zamereni (neco jako talenty u WoW)
- Snad BUG, ale dali sme s nejakym typkem Groupu pri expeni na te stanici a misto 79-110 expu sem zacal dostavat kolem 40 expu, coz je polovina ;[[ asi se to primo delilo mezi nas... SNAD BUG ;[ (edit: ja byl na CL3 a on nevim)

)
Nnei to bug ma to tak bejt.I ve WoW kdyz ses v group dostavas min....nojono smutny je ze SOE musi kopirovat WOW ....

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  16:27:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

SUMARUM 2 hodin hrani:

+ Animace zupa.

)
Nnei to bug ma to tak bejt.I ve WoW kdyz ses v group dostavas min....nojono smutny je ze SOE musi kopirovat WOW ....

jestli nebudou questy az do lvl 90 tak se na to vyseru ...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  16:31:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

uvidis jak ti to pude mimo stanici kde sou vsude dvere

Edited by - SNowie on 07/11/2005 16:32:07
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  16:42:23  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

jestli nebudou questy az do lvl 90 tak se na to vyseru ...

hlavne doufam ze nejaky kvesty dostanem, kdyz totiz preskocis tutorial (na TC) tak zadny kvesty zadany nemas..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/11/2005 :  17:58:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

me by hlavne zajimalo jestli budeme moct udelat novej tutorial a nasledne pokracovat v kvestech (pokud tutorial preskocis zadny kvesty nemas zadany) a nebo jestli budem mit smulu..

samozrejme bude moznost pokracovat v Q., ale ten prechod bude bugnuty, takze to fakticky nepujde..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/11/2005 :  18:04:58  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

u energeticke zbrane vymenujes "baterii" s energii
a dokonce, pokud se mi to neplete, tak konkretne v trilogii o hanu solovi se na nejakem miste vyslovne hrdina zminuje, ze vystrileli vsecky energeticke zasobniky a jsou v ...

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/11/2005 :  18:13:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

quote:

Oquotovat cely forum kvuli slovu ci dvema mi prijde..... hodne hloupe.
Chacha gilte ty mi ctes myslenky. Zrovna jsem chtel napsat jak jenom na SWG topicu jsou schopni vytvorit 12ti strankovy topic, prave diky tomuto

mno, kazda strana ma presne 25 postu, jen prvni ma 26 (navic je tam ten zakladajici post)..
takze jestli je nejaky post dlouhy jedno slovo, nebo treba tam je prekopirovany manual ke hre - je to jedno..

tim ovsem nechci rict, ze by se decka nemela naucit kuoutovat.. dalsi specialita (nebudu jmenovat, vid olusi ) je jeste vynechat cast "kodu", takze se odcituje jakysi paskvil v neprehledne forme..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  18:18:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

a dokonce, pokud se mi to neplete, tak konkretne v trilogii o hanu solovi se na nejakem miste vyslovne hrdina zminuje, ze vystrileli vsecky energeticke zasobniky a jsou v ...

spočítal sem, že přebíjení je po přibližně osmém výstřelu - hodněkrát sem kvůli němu chcípl
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 07/11/2005 :  20:59:11  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:

quote:

quote:

spočítal sem, že přebíjení je po přibližně osmém výstřelu - hodněkrát sem kvůli němu chcípl

LoL a melee si budou ostrit zbrane a jedi vrazet novou baterku do LS?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/11/2005 :  21:17:32  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

quote:

quote:

LoL a melee si budou ostrit zbrane a jedi vrazet novou baterku do LS?

Tak tak a pokud dodelate vsechny questy v tutorialu dostanete se na lvl 10 mam dojem a je udal vsechny.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/11/2005 :  21:23:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Tak tak a pokud dodelate vsechny questy v tutorialu dostanete se na lvl 10 mam dojem a je udal vsechny.

nerozumim tehle vete..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/11/2005 :  21:55:14  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Akoh Adi

nerozumim tehle vete..

To tak tak patri k Werevlkovi a zbytek je jen o tom ze doporucuju tutorial da se tam lehce udelat 10 lvl.Spatne sem to zformuloval sotva udrzim vicka mam za sebou 12 hodin v praci sry.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/11/2005 :  22:02:18  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
to s tim utekem je opravdu desny - 10 npc jedno je 50m ode me dalsi asi 100m, vystrelim na to nejblizsi nahodim mele a bezim pryc - ty ze 100m v pohode dobehnou a dorubou me a to maj vsichni rifle
dělá někdo questy kolem 15. levelu ? je to peklo ... 1-3 lidi maj problémy (čekám kdy mi carmax řekne že to solnul na 9. levelu jako hovno)

Edited by - SNowie on 07/11/2005 22:18:08
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/11/2005 :  23:22:16  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
moje dojmy

- jsem na TC2, ping nejde pod 200, lagy jak krava (uz jsem na zemi v ME)
- hnusny, ale opravdu na zbliti hnusny informacni okna, char okno, skill okno, proste vsechna nova
- tezke vykradani vseho mozneho z ostatnich onlinovek, nejvic EQ2 a WoW, neprisli s nicim vlatnim, proste bez napadu,
- chci videt boje v grupe, nekde ve fabrice na mustafaru, kdy v chumlu misto NPC budes strilet do lidi v grupe, to mireni se neda udrzet
- prijde mi ze je perma burst run
- 90% lidi bude jedi
- veskere predchozeni hrani muzete hodit za hlavu, vsechno bude jinak, je to proste jina hra
- zadna optimalizace engine, jenom prekopan system povolani

+ tohle nebude nikoho dlouho bavit, zavrou servery a ja usetrim

muj nazor na CU, urcite jsem na neco zapomel, budu doplnovat
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  23:37:33  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

čekám kdy mi carmax řekne že to solnul na 9. levelu jako hovno

to ti nereknu, to co jsem chtel jsem odzkousel takze uz na TC nehraju

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 07/11/2005 :  23:40:57  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
quote:

dělá někdo questy kolem 15. levelu ? je to peklo ... 1-3 lidi maj problémy (čekám kdy mi carmax řekne že to solnul na 9. levelu jako hovno)

Mne by spis zajimalo, jak je to s temi levely 80-90. Podle extrapolace obtiznosti bych usuzoval, ze to bude grind tak pul roku az rok lol.

A jak je to s expou v grupe, stale vsichni dostavaji full nebo se to zase deli poctem lidi v grupe?

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 07/11/2005 :  23:43:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

Mne by spis zajimalo, jak je to s temi levely 80-90. Podle extrapolace obtiznosti bych usuzoval, ze to bude grind tak pul roku az rok lol.

A jak je to s expou v grupe, stale vsichni dostavaji full nebo se to zase deli poctem lidi v grupe?

IMHO to bude formou kvestu, tam je expu celkem dost, a xp se deli poctem lidi v grupe

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 07/11/2005 23:43:50
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 08/11/2005 :  07:43:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
nevim proč, ale mám nepříjemné nutkání s tim seknout ... kdybych tohle věděl dříve tak bych se na nějakej mustafar vysral !
musim souhlasit se vším co napsal almych
... když to člověk zkouší chvilku (pár hodin) tak je to v pohodě, já to zkoušel asi 2 dny a chce se mi z toho blejt to zaměřování si v trochu větší grupě nedokážu představit ! ve čtyřech už sme si překáželi, v šesti sem se už raději jen koukal a když někdo vpředu padl tak sem začal střílet (ano jako jedi používám karabinu), byl to quest někam se probýt a stejně grindit nemá smysl zkoušet
navíc držení myšítka někdy nefunguje a je pořeba klikat jak zm*d
*** navrhuji podat hromadnou žalobu na SOE za podvod ! ***

Edited by - SNowie on 08/11/2005 07:59:00
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 08/11/2005 :  08:52:13  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

..byl to quest někam se probýt..

probít
quote:
*** navrhuji podat hromadnou žalobu na SOE za podvod ! ***

To nemuzes, kdyz spoustis hru , tak v nejakym bode mas napsany, ze ta hra patri jim a muzou si s ni delat kdykoliv a co se jim zlibi. Navic maji imho lepsi pravniky nez by sis ty dokazal najmout, takze tohle asi nevyjde

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/11/2005 :  09:44:05  Show Profile Send Jaffa a Private Message
quote:

quote:

quote:

Aha, no to vis ja se o konzole moc nezajimam

kde jste se dočetli že to bude na X360 a PS3?

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 08/11/2005 :  09:56:48  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
na ofic foru nekdo daval plan co se bude vydavat na PS3 a SWG tam bylo, navic nekdo ze SOE v rozhovoru rikal, ze vidi v konzolich velkej potencial a ze s nimi rozhodne zacnou spolupracovat nebo co.

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/11/2005 :  10:39:11  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
moje dojmy s cu2: http://www.starwarsgalaxies.cz/view.php?cisloclanku=2005110701 jinak me se to celkem libi, hlavne ten system boje. Naopak desing hudu a menu je peknej jde s dobou a neni jednobarevnej. Stribrne ramovani ma neco do sebe. Jinak burstrun neni stoplej bud je buglej nebo v tom lagu nefacha. Stejne tak jako sednou, lehnout atd. doufam ze to bude opravene nez to pujde live.

Edited by - Jorssk on 08/11/2005 10:41:04
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 08/11/2005 :  11:31:29  Show Profile Send baron432 a Private Message
Mé dojmy:
- je to jiné a hlavní otázka tak je "zapomenout na předchozí a vstřebat nové"
- je to víc svázáno se SW (což vítám), ale zároveň je téměř omezen "reálný život na SW nezávislý" (což je mi líto). Změna povolání i quest-based získávání XP a předmětů tomu odpovídá.
- solo akce jsou jednodušší (jen se bojím efektu "nejlepší obrana v otevřeném prostoru je poskakování", známé třeba z Battlefieldu); zaměřování je ve skupinových akcích opravdu nedobré (jakož i probíhání/střelba skrz blokující předměty). Do cca půl roku slibují dořešit kolizní model, tak nezbývá než doufat, protože bez něj je to pruda.
- ekonomika/XP/loot/profese, to vše je NAPROSTO odlišné od aktuálního stavu, že se nevyplatí dělat zásoby čehokoli krom peněz a combat levelu. Speciální předměty buď nebudou fungovat vůbec, nebo budou modifikovány a z questů v po CU2 se budou dát získat stejné, nebo lepší (devové uživatele MUSÍ motivovat pro hraní/pokračování v hraní)
- je pravděpodobné, že možnosti lootu všech povolání bude stejný, takže nebude důvod pro hraní BH pokud to člověk sám nechce

Summa summarum = asi dám šanci CU2

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,52 seconds. on eygor Snitz Forums 2000