Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 ostatni pokec v souvislosti s NGE
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/11/2005 :  14:17:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

jerzee, kdyz uz si z5, za koli kasi ukraftis 1 cast BH armoru, aby nebyl shitovskej ale zase ne nejak uber predrazenej?

mno.. pomalu s tou flintou.. jsem zpet hlavne proto, abych nejak udrzoval vendory a domy a prehled o deni v swg..

a pokud si dobre vzpominam, tak pokud mas schema, tak se na to daly pouzit bezne subkomponenty, ktere snad jeste nejake mam (jen mi dosel tusim kvalitni polymer a nechce se mi moc shanet..

par schemat mam, tak du rychle do 13.11 delat BH mise at mam na Celej armor a pls mej nachystane surovinky, par aspon tech par casti armoru si nechap urcite ukraftit

mozna se vyplati pockat.. pred CU1 jsem taky shanel suroviny jako debil a dal za ne hodne mega a craftil armory, hlavne jsme rychle dodelavali ten RIS - abych pak zjistil, ze po CU je to MNOHEM jednodussi a mene narocne..

quote:

k, sezenu jen schemata

quote:
Originally posted by Hosty

No ja cakam na moj BH uz... no dost dlho :) ze jo, jerzee ? tak som si spravil tamoniu, ale ta este neni master AS :) Tak potom by si mohol spravit nejaky hezky bh armor pre mna pls ? Mam vsetky schema(uz dost dlho, len som cakal kedy prides a budes mat polymer:))

quote:
Originally posted by baron432

quote:

k, sezenu jen schemata

Jj, radej pockej - nevis, jak se po CU2 zmeni a) povolani BH a b) vlastnosti zbrani a zejmena armoru.
Ja v teto chvili tvrde prodavam veskery loot, ktery prodat jde, abych si po CU2 mohl koupit (mozna za vyssi cenu nebo o neco horsi, ale to je pro mne unosne riziko) to, co bude vhodne pro mou zvolenou respecnutou postavu ...

quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

No ja cakam na moj BH uz... no dost dlho :) ze jo, jerzee ? tak som si spravil tamoniu, ale ta este neni master AS :) Tak potom by si mohol spravit nejaky hezky bh armor pre mna pls ? Mam vsetky schema(uz dost dlho, len som cakal kedy prides a budes mat polymer:))

..a nebylo by jednodussi se s nejakym AS domluvit? Pokud vim tak jerzee stejne neni 12pt. AS, takze max kvalitini brneni ti stejne nevyrobi. A delat kvuli brneni celou profesi je taky blbost..

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

..a nebylo by jednodussi se s nejakym AS domluvit? Pokud vim tak jerzee stejne neni 12pt. AS, takze max kvalitini brneni ti stejne nevyrobi. A delat kvuli brneni celou profesi je taky blbost..

tak zaprve yerzee shanela za tezke miliony attach. a JE 12pt. AS
za druhe to dneska (od CU1) uz je v podstate stejne jedno.. ze 3 fazi vyroby armoru to vyuzijes jen v prvni a to jeste jen k tomu, abys kondici armoru zvedl o par procent..
a za treti to vzdycky bylo a je o UBER surovinach.. (i kdyz po CU1 trochu mene)

edit: jo a tohle neni topic o armorech, na to tu je jiny, takze od ted uz ne tady, ale tam..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/11/2005 14:26:08

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  18:53:52  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Napiste na jakym kdo ste serveru popripade na vice serverech a jaky mate nicky a co testujet dikas.

Jinak ja sem na TC6 jako Akoh Adi a zkousim jediho byl sem jeste na TC2 tam sem zkousel Medica ale uz sem ho odstranil.

Edited by - Akoh Adi on 06/11/2005 18:57:24
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/11/2005 :  19:26:09  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Napiste na jakym kdo ste serveru popripade na vice serverech a jaky mate nicky a co testujet dikas.

Jinak ja sem na TC6 jako Akoh Adi a zkousim jediho byl sem jeste na TC2 tam sem zkousel Medica ale uz sem ho odstranil.

byl sem na TC6 a zkousel BH, odstranil jsem ho a tedka zkousim na TC2 jedie. BTW stejne uz tam asi nepujdu, co jsem zkusit chtel jsem zkusil, nebudu brat misto jinym kteri to chcou take zkusit

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 06/11/2005 19:29:14
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 06/11/2005 :  21:03:45  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Zkoušeli jste někdo dělat nějaké questy? Jak to vypadá s quest trewardy? Stojí za něco? Je proč ty questy dělat?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  21:12:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Zkoušeli jste někdo dělat nějaké questy? Jak to vypadá s quest trewardy? Stojí za něco? Je proč ty questy dělat?

reward vidis jeste nez quest prijmes - podle me zdaleka nejlepsi na questech jsou expy - tolik jich vymlatit by trvalo mnohem dele
jinak jsou vesmes vybij tamto tam nebo nekde jinde neco jineho, prines neco ...
zatim sem ale vyzkousel jen noobske questy na stanici a v mos eisley

Edited by - SNowie on 06/11/2005 21:14:54
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  21:15:50  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

reward vidis jeste nez quest prijmes - podle me zdaleka nejlepsi na questech jsou expy - tolik jich vymlatit by trvalo mnohem dele

Sem v eisly pred starportem jesi tam si taky?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  21:25:30  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:
Originally posted by SNowie

quote:

Sem v eisly pred starportem jesi tam si taky?

stojim pred tebou
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 06/11/2005 :  22:37:53  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
no lol to jsou dohady, me se to za ziveho boha nechce stahnou vzdy se to canceluje :/
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:11:54  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ja se jeste nedostal ani na jeden TC

EDIT: tak uz nejsou full, ale
Sorry, u r not allowed to create any more characters in this galaxy.

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT

Edited by - Pavel1269 on 07/11/2005 15:07:39
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 07/11/2005 :  15:37:26  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

no lol to jsou dohady, me se to za ziveho boha nechce stahnou vzdy se to canceluje :/

já to stahoval skoro 10 hodin, na forech officialnich jsou odkazy na manualni stahnuti. Dáš to do getrihta a stáhne se to i když to padá.

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 07/11/2005 :  16:14:51  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
Ja sem to tahal v patek odpoledne na CDMA Modemu od Eurotelu... tzn pres Mobilni Telefonni sit... (i kdyz je to teda megabit) a stahlo se to za 4 hodky vsechno (vcetne prvni instalace TC na muj komp)...

Logoval sem se od Patku prubezne kazdej den, i v noci nad ranem ... Problemy byly ruzny...
1. Nemoh sem se lognou do login serveru.
2. Vsechny Galaxie Full.
3. Kdyz byla naka Extremly Hard Populated, tak sem se logoval 3 Hodky na Galaxii a pak to spadlo.
4. Kdyz byla galaxie Extremly Hard Populated, nemohl sem tam vytvorit charakter (normalne se objevila hlaska jako bych tam uz char mel).
5. Kdyz sem vytvoril charakter Ithoriana, ale neslo se lognout do Galaxie. Pote sem vytvoril postavu Rodianka, mackal Randomize vzhledu a loglo me to do hry s Ithoriankem a Od te doby mam v seznamu vytvorenych postav Rodianka ale ve Hre mam Toho Ithoriana ;]]]

No nakonec sem hral asi 2-3 hodky...

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 07/11/2005 16:16:02
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 07/11/2005 :  18:22:10  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

Ja sem to tahal v patek odpoledne na CDMA Modemu od Eurotelu... tzn pres Mobilni Telefonni sit... (i kdyz je to teda megabit) a stahlo se to za 4 hodky vsechno (vcetne prvni instalace TC na muj komp)...

as asi to je jen na chellu v některých částech praglu :-)

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 07/11/2005 :  18:42:59  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

co je v praglu ? ja kempuju v obytnym aute v kempu u hradce kralove ;]]]
je fakt ze kdyby nebyl signal tak muzu popojet ;]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

bradycom
Starting Member

12 Posts

Posted - 10/11/2005 :  15:02:33  Show Profile  Send bradycom an ICQ Message Send bradycom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Quartax

quote:

co je v praglu ? ja kempuju v obytnym aute v kempu u hradce kralove ;]]]
je fakt ze kdyby nebyl signal tak muzu popojet ;]

ja to mel taky na CDMA za necely 4 hodky.. zadny chello, zadnej jinej kabel, zadny dsl :)

Kor Tah - Guild Wars - Guards Of Czech officier
Uwah Ihnema - sniper, bounty hunter, imperial ace - Eclipse - retired
BradycomCZ EVE Loď zničena i s celou posádkou
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 10/11/2005 :  19:07:43  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bradycom
ja to mel taky na CDMA za necely 4 hodky.. zadny chello, zadnej jinej kabel, zadny dsl :)

tak tam má část rozsahu omezení asi sme je moc dosovali

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000