Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vypadávání ventrila
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 04/11/2005 :  21:51:12  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
mam problemek s ventrilem .. vzdy po urcity dobe mi uplne vypadne zvuk, a ikdyz ho shodim a nahodim tak je to porad stejny a musim restartovat comp. Ovladace zvukovky nainstalovany mam a hlavne tohle mi predtim nedelalo takze mi to neprijde jako HW zalezitost

nesetkal jste se nekdo s necim podobnym?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/11/2005 :  09:59:07  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Dival si se http://www.ventrilo.com/forums/forumdisplay.php?f=4 sem? Treba tam najdes odpoved.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/11/2005 :  12:14:50  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

mam problemek s ventrilem .. vzdy po urcity dobe mi uplne vypadne zvuk, a ikdyz ho shodim a nahodim tak je to porad stejny a musim restartovat comp. Ovladace zvukovky nainstalovany mam a hlavne tohle mi predtim nedelalo takze mi to neprijde jako HW zalezitost

nesetkal jste se nekdo s necim podobnym?

Měl sem to samé. (resp. mám). Ale já jedu na win 98, takže je to asi tím. Každopádně to souvisí s ramkou, pt. po čase mi začnou blbnout programy, nechcou se spouštět a tak. Stačí ale restart a vše je zase ok na pár hodin.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/11/2005 :  12:25:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
win98 ... na tom hrajes i wow ? :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/11/2005 :  14:13:59  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Jo, pohoda. Win XP mi hodí blue screen rovnou u instalace, tak jsem odkázán na 98ky (na počítači nepracuju, takže je mi to vcelku fuk). WoW jede naprosto v pohodě, Office,Miranda a IE taky, tak co :) nic víc nepotřebuju

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/11/2005 :  18:49:13  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Jo, pohoda. Win XP mi hodí blue screen rovnou u instalace, tak jsem odkázán na 98ky (na počítači nepracuju, takže je mi to vcelku fuk). WoW jede naprosto v pohodě, Office,Miranda a IE taky, tak co :) nic víc nepotřebuju

IE ? no fuj..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/11/2005 :  18:55:32  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Kořka

quote:

IE ? no fuj..

Nah, powered by Opera

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000