Author |
Topic  |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 21:51:12
|
mam problemek s ventrilem .. vzdy po urcity dobe mi uplne vypadne zvuk, a ikdyz ho shodim a nahodim tak je to porad stejny a musim restartovat comp. Ovladace zvukovky nainstalovany mam a hlavne tohle mi predtim nedelalo takze mi to neprijde jako HW zalezitost
nesetkal jste se nekdo s necim podobnym?
|
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
| |
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:14:50
|
quote: Originally posted by Reyden
mam problemek s ventrilem .. vzdy po urcity dobe mi uplne vypadne zvuk, a ikdyz ho shodim a nahodim tak je to porad stejny a musim restartovat comp. Ovladace zvukovky nainstalovany mam a hlavne tohle mi predtim nedelalo takze mi to neprijde jako HW zalezitost
nesetkal jste se nekdo s necim podobnym?
Měl sem to samé. (resp. mám). Ale já jedu na win 98, takže je to asi tím. Každopádně to souvisí s ramkou, pt. po čase mi začnou blbnout programy, nechcou se spouštět a tak. Stačí ale restart a vše je zase ok na pár hodin. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:25:15
|
win98 ... na tom hrajes i wow ? :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:13:59
|
quote: Originally posted by Colldor
win98 ... na tom hrajes i wow ? :)
Jo, pohoda. Win XP mi hodí blue screen rovnou u instalace, tak jsem odkázán na 98ky (na počítači nepracuju, takže je mi to vcelku fuk). WoW jede naprosto v pohodě, Office,Miranda a IE taky, tak co :) nic víc nepotřebuju  |
Arokh Estarioll |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:49:13
|
quote: Originally posted by Kořka
Jo, pohoda. Win XP mi hodí blue screen rovnou u instalace, tak jsem odkázán na 98ky (na počítači nepracuju, takže je mi to vcelku fuk). WoW jede naprosto v pohodě, Office,Miranda a IE taky, tak co :) nic víc nepotřebuju 
IE ? no fuj.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:55:32
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Kořka
Jo, pohoda. Win XP mi hodí blue screen rovnou u instalace, tak jsem odkázán na 98ky (na počítači nepracuju, takže je mi to vcelku fuk). WoW jede naprosto v pohodě, Office,Miranda a IE taky, tak co :) nic víc nepotřebuju 
IE ? no fuj..
Nah, powered by Opera  |
Arokh Estarioll |
 |
|
|
Topic  |
|