Author |
Topic  |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 20:51:26
|
quote: Originally posted by spajdr
no konečně začíná podle toho co čtu vypadat zajímavě SWG 
Rika clovek, ktery nevydrzi u zadne hry dele jak 2 mesice. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 20:56:35
|
každopádně to minimálně těch pár dní před CU2 totálně zvrátí ekonomiku - nejlépe asi vyjdou ti co budou mít co nejvíc proměněno v kredity myslítě, že se budou opět konvertovat zbraně ? Co moje draze vydřená uber karabinka na kterou sem tak pyšnej ?  Co moje nejoblíbenější povolání carbineer ?  ... no, ale stále jsem optimista vždyť budem hrát úplně novou hru  |
Edited by - SNowie on 03/11/2005 21:06:11 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 21:10:12
|
quote: Originally posted by Almych
veci se budou nicit pouzivanim, nebudou postihy za smrt
VI. No More Item Decay
Item decay has been completely removed from the game.
Z toho spis plyne ze nebude zadnej decay, nejen za smrt
|
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 23:10:37
|
Vzhledem k tomu, ze to z ofic fora asi brzo nekdo smaze zkopiruju to cele. Podle mne to nema daleko od pravdy...
quote:
This is not an "Enhancement" to the current PC game... This change WAS ALWAYS intended to make the online pc game compatible with the upcoming PS3, XBOX 360 version of SWG... The static RAM and processors on consoles cannot handle the complex subsystems on the current PC game.... The current HUD would be a NIGHTMARE to control on a console control pad so they have to be simplified to be palatible by console gamers... These "ENHANCEMENTS" are NOT enhancements at ALL stop F--king lying about it SOE ! You have to make the current SWG a PC driven console game so that your xbox, ps3 players can play alongside the PC players... These changes WERE NOT brought about by "Focus Groups, Player Strategics groups, Player requests" you're f--cking SONY ACCOUNTING department probably had a few meetings on this, and decided to do this because console games sllighty outsell PC games and figure lumping us PC/console players in together can mean more money for YOU SOE !! Stop f--king LYING SOE - your PR SPIN Bulls-it that you're doing this at OUR request, because WE asked for it... Grow a collective pair and own up to the fact that this change in the game is for SOE's MONETARY better not to give us "An Exciting fast-paced gaming experience !!" yada yada ( You guessed it QUIT F--king LYING SOE ) Stop turning the g--dam game upside down every 8 months or so SOE, WE'RE F--king TIRED of it and for GAWD'S SAKE everytime YOU train wreck this game ( Once more time STOP F--KING LYING SOE ) saying you are doing it for OUR betterment and Enjoyment... Nice of you to spring this on us after we all paid for the expansion so we're f--cked if we don't like it... Revamp the CH profession make it popular again put in some high-end CH loot necklaces and then pull the profession out of the game ? You Slimy scheming **edit** SOE.... To all the lemmings, "Duh me likey changes all de time Duh huh, Duh huh, j00 stoopid if you no likey changes..." let's see what you say when this becomes Battlefront 3.... You lying, deceptive - money grubbing, corporate scumbags, give yourself ONE shred of dignity and AT LEAST admit you are downgrading this game for the console version and stop saying that you've removed 23 professions from the game... FOR OUR ENJOYMENT... How stupid does that sound ? "We're taking away 23 other professions leaving you with 9 to choose from for your ENJOYMENT Duh huh, Duh huh" this shows your UTTER contempt for your customers and your belief of how stupid customers are...
|
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 02:55:04
|
quote: Originally posted by Olusriel
uplne mi zrusili moje povolani a adk ve kterych mam prachy jsou na ozdobu.. THX SOE

Ale no tak.... Vzdyt jsou to lidi, ktery obdivujes. Tak prece by si nebyl nastvanej.  |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 07:40:52
|
Takze od vcerejska se mi uz trochu zklidnily nervy a vyspal sem se na to....
Zmeny NGE me fakt nasrali, mam na Chimere CH, na hrach miluju rozmanitost (hlavne povolani), mrte cisilek, propocitavani statu itemu, skillu a podobne.....
Ale co se da delat ? Jit hrat WoW, kdyz vlastne SWG bude podobny WoW ? Myslim ze tento efekt spis vyvola pravej opak, SWG se zjednodusi na WoW a uz nebude pro nikoho duvod odchazet...
Casem si kazdej zvykne a bude jen vzpominat... no co pockame az to odladej a budem hrat dal... Clovek uz do toho nasral takovych prachu, prece nebudu kupovat dalsi hru, ktera bude podobna, akorat fantasy..
Mozna SWG pujde do .... az se na trhu objevi nejaka prekvapujici novinka... uvidime....
Ti co prijdete o ADK a Jedaje, doufejte ze Vam SOE tyhle veci pri konverzi zkonvertuje na neco stejne Vzacnyho... Vzacny veci musej byt v kazdy hre...
Jediny co doufam ze vyresej je Decay a Crafteri, budou mit komu prodavat kdyz se veci nenici ? Ja sem teda pochopil ze veci se budou nicit pouzivanim, ale uvidime...
Pevny nervy vsem.... |
WoW: Axgri |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:06:00
|
quote: Originally posted by Sanix
Ale co se da delat ? Jit hrat WoW, kdyz vlastne SWG bude podobny WoW ?
To nebude. Na cem pracoval Blizzard 5 let nedokaze nahnat SOE ani za dva roky. Problem je jinde a to v balancu obecne. Contentu muzes vymyslet mraky, ovsem musi to mit hlavu a patu, rewardy musi byt rozumny, dale je nutne balancovat classy, aby se nestal nejaky imba, diky novemu lootu, musi to byt co nejvice bugless a neni mozne, aby se jednim patches posralo treba jedno craft povolani atd. Jsem byvaly pre CU player SWG, ale SOE to nemela vychytany uz od zacatku. Porad jsem mel pocit, ze hraju betu.  quote: Mozna SWG pujde do .... az se na trhu objevi nejaka prekvapujici novinka... uvidime....
Abych rekl pravdu, tak bych byl rad, kdyby SOE zacala delat SWG 2, to bych na 100 procent vyzkousel, ale upgradovat domecek z karet a pridavat nove patra se mi nelibi. Tedka se jim to sesypalo a jedou znovu. Tohle neni dobry. Porad me neuveritelne zarazi, ze na to maji "koule". |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 04/11/2005 09:08:35 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:10:13
|
Hmm s tou knoverzi to rikali i pri prvnim CU a pak stejne pulka itemu nebyla konvertovanych a mohl si je strcit do zadku. Podle me ted bude ADK uplne k hovnu stejne jako plno veci. To s tim wow mas sice pravdu ale tam maji alespon v jednom povolani neco jako creature handler, taky tam chyta zvirata. Tady se to povolani nesnazili ani zapojit do jinych proste ho smazali, sraci jedni.
Jinak JJ vsichni rikaji ze je to zjednoduseni kvuli pridani SWG na novy PS a Xbox. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:29:55
|
Pro tvou informaci ve WoWku je Hunter, ktery muze tamovat pety (ne vsechny ale dost druhu). Huntera zrovna tedka zlepsovali, muzes si vice cvicit peta v ruznych abilitach, trosku predelali talent tree. .
SWG bylo super, ale ja treba nejsem hardcore fanousek do SW, tim padem kdyz toho mam dost, tak jdu pryc. Neni mozny trpet mesice excesy jaky SOE delala/dela. Proste si vezmes svych par svestek a jdes. Diky bohu, ze je na svete tolik online her.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:55:17
|
quote: Originally posted by Shemiramoth Porad jsem mel pocit, ze hraju betu.
To ti zavidim ja mel pocit ze alfu. Kdyz jsem delal beta testy nekolika her rozhodne na tom nebyli co se bugu, unbalance a prekopavani tyce tak spatne.
Uvidime treba aspon udelaj vetsi SW feel. Kdyz rifle strilela jednou za pul hodiny tam kde stejna puska ve filmu strilela full auto..... |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 10:23:09
|
No já jsem zvědavej, kdo první po CU2 udělá DWB :)))) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 10:50:34
|
Premyslel jsem o tech povolanich. Torres psal, ze vybrali techto 9 povolani kvuli tomu, ze ostatni povolani skoro nikdo nehral. Ted po tomhle downgrade to bude vypadat tak, ze 95% lidi bude jedi, 3% craftu a 2% zbytek, takze za pul roku bude dalsi update a vsichni budou jenom jedi a udelaj z toho online slusne vypadajici Diablo. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:06:58
|
quote: Originally posted by Almych
Premyslel jsem o tech povolanich. Torres psal, ze vybrali techto 9 povolani kvuli tomu, ze ostatni povolani skoro nikdo nehral. Ted po tomhle downgrade to bude vypadat tak, ze 95% lidi bude jedi, 3% craftu a 2% zbytek, takze za pul roku bude dalsi update a vsichni budou jenom jedi a udelaj z toho online slusne vypadajici Diablo.
Asi ne moc dlouho . Ja nevim jestli jsi to cetl. Jedi bude co se sily (ne te sily :) ) na stejne urovni jako commando, bh, atd. Dobrej player ho zabije stejne dobre jako kdokoliv jiny. (1vs1) Lide se budou moci chovat vice jako jedi, vice hrat RP, budou-li chtit. Budou vedet, ze jsou normalni lide, kteri zvladaji silu, ale nejsou to demigods. Bude vice prostoru pro to chovat se tak je bys "mel" a hrat co bys mel. Pak muze prijit PvP, az classy vybalancuji. Mohou se delat armady jediu, ale stejne tak armada commandos je klidne smete z povrchu. Bude prostor pro support od jinych classu, zjednodusi se to. Tzn. ze 5 jediu by melo byt zakonice slabsi nez dobre zkloubena grupa 5 lidi. Tohle je dobry smer a craft muze delat kdo chce. Proc by to musel byt novy class, neni duvod. 
Jeste by to mohlo nabrat dobry smer. Luke, Bobba Fett, Han Solo nebo jak to tedka nazyvaji maji kazdy stejne sance, jenom hrac ukaze kdo je dobrej, mozna to bude konecne vice o skillu a ne o uber abilitach a uber itemech jak to bylo doposud (hlavne v pripade jediho).
Jedi nemel vubec byt implementovany jako hratelny class anebo to mel byt normal class, jak to planuji tedka. Je to stejne jako kdyby ve wowku najednou mohlo byt par vyvolenych elite a teoricky mohli presahnout lvl 60. Vede to pouze k tomu, ze to zvrhne bud v remcani tech co nemaji na grind cas anebo v remcani od tech co jsou elite, ale chteji vice vylepseni. Dej hracum prst a urvou ti ruku. Dali jim jedie, ale chteli vic a SOE kyvlo ..historie je znama. |
|
Edited by - Shemiramoth on 04/11/2005 11:10:20 |
 |
|
Xardos
Starting Member
50 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:11:36
|
tak z toho udelali peknej WoW, kterej me bavil asi 10 dni. Pak si clovek uvedomi jaka je to blbost pro deti. Nejvic jsem to hral s neteri, ktera ma 5 let a desne se ji to libilo. Tehdy jsem zjistil cilovou skupinu Jsem asi nakonec rad ze vic jak pred rokem jsem povesil SWG na hrebik a dal se na Eve. jooo zlatej Eve. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:28:00
|
No nebudu nikoho presvedcovat, ale ja hraju WoW a 5 let mi neni. Dalsim 40ti lidem co znam je tak 25+, otcove rodin apod. Az budes hru hrat dele jak 6 mesicu, tak pak ji hodnot. Tohle je moje doba na to, abych si dovolil hodnotit nejakou online hru. |
|
 |
|
Xardos
Starting Member
50 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:31:33
|
nevim, ale ja nerikal ze 30ti lety chlapy nemuze bavit hra pro deti. Na vojacky si hrajeme cely zivot. To nebyl smysl myho topicu, ale asi si to nepochopil. |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:38:01
|
musi nějak zvyhodnit veterany, pokud to neudelaji tak at dou do prdele. taky je rozdil veteran a veteran ze.. prece nedaj stejny vyhody pre pub 9 jedimu kterej hologrindil jako blazen , jako nekomu kdo ted behem 3 tydnu rychle dogrindi full templ, i kdyz tak to asi dopadne. jeste by měli dat do spuštění double nebo tripple expu, to by jistě ještě hráče přitáhlo. spravne by měl byt reward podle toho kdy jediho hrač unlocknul. navrhuju udelat pearl hunty, ty budou imo rare porad. myslim ze si na zacatku kazdej udela jediho aby si to zkusil, ale jak uz tady nekdo psal, parkrat takovej jedi dostane na prdel od han sola, nebo boby feta a respecne. to je muj nazor. |
jůůz d fóós |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 12:09:20
|
Neni veteran jako veteran.
V SWG jsou v mych ocich dva druhy jedi veteranu:
1. Veteran grindu (holo grind, expa grind, ) 2. Veteran skillu a grindu (je to skilled player, ale musi grindit, protoze tak funguji mechaniky hry)
Meli by pridat PvP a videli byste kdo je veteran a kdo ne .
Edit: Sry, u me plati PvP > PvE |
|
Edited by - Shemiramoth on 04/11/2005 12:10:40 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 12:28:54
|
Kravka: Jakozto Ebay bych o veteranech a jediich co museli drit drzel pusu.
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 13:18:17
|
quote: Originally posted by Giltanas
nejak mi uchází cos tím chtěl říct... |
jůůz d fóós |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 13:31:18
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Neni veteran jako veteran.
V SWG jsou v mych ocich dva druhy jedi veteranu:
1. Veteran grindu (holo grind, expa grind, ) 2. Veteran skillu a grindu (je to skilled player, ale musi grindit, protoze tak funguji mechaniky hry)
Meli by pridat PvP a videli byste kdo je veteran a kdo ne .
Edit: Sry, u me plati PvP > PvE
jedina vec, jak lze poznat veterany, je podle dni, jak dlouho hraji. Hodnotit veterany podle toho, jak ryhle udelal jedie, mi prijde nesmysl. Ale budiz.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 13:35:09
|
Souhlasim. Jenze veteran neboli jinymi slovy elite player by mel byt clovek co neco UMI a ne jak dlouho hraje nebo jak rychle byl schopen udelat jedie (jak jsi sam napsal). Ja jsem taky veteran player podle stavajici zebricku, ale skillem jsem v pekle (slusne receno) |
|
Edited by - Shemiramoth on 04/11/2005 13:36:15 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 13:45:19
|
 |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 14:42:44 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:04:15
|
Už někdo testuje na TC? |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:04:48
|
quote: Originally posted by WereHamster
Už někdo testuje na TC?
jeste to tam neni |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:32:53
|
[quote]Originally posted by Giltanas
dovolím si tvrdit,že ty víš o mastrování a pilovani jedi postavy hovno giltanasi..
gilte, omlouvam se Ti, rekl jsem to uplne zbytecne ostre 
..proste tak dobrej jedi jako khaot nebo hergoth jsi nikdy nebyl, proto mas aspon blby narazky 
Arrhhg, jeste ze uz je ten patek .. a pristi tyden dovolena  |
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:43:47
|
quote: Originally posted by Kravka nejak mi uchází cos tím chtěl říct...
No jak uz se stava traci zase o tom, ze Jedi vymakany za starych systemu by meli mit vetsi rewardy idealne ty co to meli holocronem mega uber. Ale sam si tim neprosel. Nemas tuseni (osobni zkusenost) co to obnasi. Ale rves nejvic.
quote: Originally posted by Olusriel Lepsi je mit jedi z ebaye nez jedi lamu a jeste retired.. Nehlede na to, ze zadny cech tady nema jedi z ebaye..
1) Vubec se tu nebavim o tom co je moralnejsi jestli mit vlastnorucne delanyho jediho nebo koupenyho. To nebylo predmetem myho postu. Vubec nezalezi na tom jestli mam jediho lamu (coz mam protoze jsem sel vic do SW feel nez do power. Ale zase mam koule na to s tou lamou vyhravat PvP) o tom retired bych se nedohadoval vubec jak se prokazalo to ze jsem retired me povysuje nad tebe protoze jsem nesplachnul cca 100 dolaru do hajzlu za grind kterej je mi ted k nicemu. A vzhledem k tomu, ze mi SWG grind neprinasel zadnou zabavu pouze opruz byl odchod z SWG velmi rozumne reseni. ale ani to nebylo predmetem myho postu.
2) Pokud by si se vic bavil v SWG s neceskou komunitou (rozumej i s nekym jinym nez s cechy a slovaky) vedel bys, ze vyraz eBay se v teto komunite uziva pro jediho koupeneho a v celku moc nezalezi na tom jestli na ebay nebo ne. Ebay je jen nejrozsirenejsi tak se to pouzilo.
quote: Originally posted by Olusriel dovolím si tvrdit,že ty víš o mastrování a pilovani jedi postavy hovno giltanasi..
Dovolim si tvrdit ze docela dost, ale to neni predmetem diskuze
Jestli se chces nejak hadat fajn zaloz si topic s tebou se pohadam vzdycky rad.
Edit: Mas pravdu equipem ani skillama skutecne ne. Ale svoji postavu umim ovladat temer dokonale. |
Edited by - Giltanas on 04/11/2005 14:48:33 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:46:57
|
Uz jsem se ti omluvil, jenom se mi udelalo cerveno pred ocima a trochu jsem to prehnal 
Jsem totiz porad nasr.. ze mi zrusi moje oblibene povolani, nemuzu to pochopit ani nejak rozdychat, nemuzu na to ani pomyslet.. je mne z toho uplne soufl..
S tebou si radeji zacinat hadat nebudu, leda bych si vzal dovolenou jeste na dalsi tyden  Ber to jako poklonu tvym argumentacnim dovednostem 
|
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 15:05:05 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 14:49:56
|
Jo jo omluvu beru  |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 15:50:30
|
olu : nelamej hul, dyt BH bude mit melee taky, podle me udelaj nejakej melee uder nebo udery a jestli mas v ruce piku nebo kladivo tak se to bude nejak chova podle toho co pouzijes, myslim ze to nebude uplne crap.
Aureol : nejsem hadavej typ tak jen pro tvoji lepsi orientaci. myslim ze vubec nezalezi na tom jestli jsem char prebral nebo ne. Je uplne jedno kdo s khaotem tahne myší, fakt je ten, že tento char je veteran jak poleno. prvni ceskej prepub9 jedi. Veteran hráč je pro mě khaot i když už dlouho nehraje a to proto, že dokázal jediho rozjet, prokousal se hologrindem, piplal postavu od nuly, ne přelévání skilů jako je tomu nyní. detailně znal hru, ke všemu se probádal sám. sice nehrál s jedim pvp (páč to zatím nešlo) a taky je to uplně jedno. A hlavně : Khaot je jeden z mála kdo se někdy před rokem bavil jako Jedi s nějakym novackem Kravkou teras kasim, dokázal mi s čímkoliv poradit, vysvětloval mi po ICQ jak hra funguje, co se jak dělá atd.. plno jiných primadon by napsalo obligátní - koukni na fora nebo se zeptej ve hře, ja nemam čas... a to jsem ho otravoval když byl v práci. Píšeš že nevím co je grind, tomu se musím jen usmát, sám si někdy přeju abych nevěděl co je grind :) templ jsem předělával nejmín 10krát, nedostal jsem jediho ani zdaleka hotovyho a byl bez perel (crap perly nepocitam) bez jedi hader.. jediho si piplám jak dítě. po CU jsem se dal na vydělávání abych mu zajistil vybavení, nemůžu za to že někteří nevědí jak ve hře vydělat. běhěm asi dvou měsíců jsem vydělal a utratil přes 200mil který ted nosím na sobě, bohužel to byly jak se zdá vyhozený peníze... myslím si že dobře vím o čem mluvím když mluvím o veteránech tak si to příště dobře rozmysli než se začneš do někoho navážet, nehledě na to že já se do nikoho nenavážím kor do tebe ne. muzes mi rikat ebay nebo jak je libo. myslím že hrám rozumíš a dokážeš se dobře orientovat ale měl by ses ještě naučit fungovat s lidma tak aby tě uznávali i na forech a to ne jen za znalosti hry, páč to není všechno ale i za přístup k lidem okolo. |
jůůz d fóós |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 16:18:29
|
Tak sem videl ikonky vyberu povolani: nadherny ikonky hana, leyi, luka - 9 prednastavenych namalovanych ikonek pro U.S. deti a za tim jednoduchej nenarocnej system, 3 typy expy atd. (Proti staremu slozitemu systemu bez malovanych ikonek, kudrlinek s povolanimi u kterych je nutno hodne uvazovat, kombinovat zkratka myslet..) Zjednodusuje se to na cisty konzum a mne se z toho chce grcat 
Takove mam zatim dojmy z cu2 |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 16:35:58
|
quote: Originally posted by Carmax
[quote]Originally posted by Olusriel
Tak sem videl ikonky vyberu povolani: nadherny ikonky hana, leyi, luka - 9 prednastavenych namalovanych ikonek pro U.S. deti a za tim jednoduchej nenarocnej system, 3 typy expy atd. (Proti staremu slozitemu systemu bez malovanych ikonek, kudrlinek s povolanimi u kterych je nutno hodne uvazovat, kombinovat zkratka myslet..) Zjednodusuje se to na cisty konzum a mne se z toho chce grcat 
Takove mam zatim dojmy z cu2
co je? uz Devy neucticas? 
Ne. Ale uznej, ze tohle asi nikdo necekal, ze se stane. To nas zase jednou vsechny dostali.. Koho by napadlo, ze budou chtit zrusit 24 povolani a ten zbytek napasovat na pitome filmove postavicky, ktere jsou mi, ač by neměly, úplně volné (nikdy sem se s žádnou neztotožnil). A navic to vypada, jak uz nekdo rikal na kotor online, tj vsude plno jedi a bh, crafteni jednoduchych uplnych zbytecnosti(zanik krafticich specializovanych profesi) a hlavne zanik vsech melee profesi 
Proc nemuzu byt do řitě hloupý barbar s velkym mecem?!! Nejsem luk ani leia ani obiwan...proc mi je kua nuti?! |
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 16:38:25 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 16:46:10
|
jo, mas pravdu. Ja se jen musel usmat, kdyz jsem si vybavil, jak tu pred tydnem basnis jak je uznavas  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 16:56:56
|
jo, mas pravdu. Ja se jen musel usmat, kdyz jsem si vybavil, jak tu pred tydnem basnis jak je uznavas 
nj, myslel jsem ze dostali rozum a zacnou delat veci pro hrace. Jsem duverivej vůl...
Dovedes si predstavit kolik bude vsude behat jedi!? Uz ted, kazdej novacek ve hre chce byt jedi jako Luk (zeptej se irrataki nebo oldase)!! Vsude budou samy pyzama a baterky, jeste daleko vice nez ted! |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 17:38:46
|
jo, mas pravdu. Ja se jen musel usmat, kdyz jsem si vybavil, jak tu pred tydnem basnis jak je uznavas 
nj, myslel jsem ze dostali rozum a zacnou delat veci pro hrace. Jsem duverivej vůl...
Dovedes si predstavit kolik bude vsude behat jedi!? Uz ted, kazdej novacek ve hre chce byt jedi jako Luk (zeptej se irrataki nebo oldase)!! Vsude budou samy pyzama a baterky, jeste daleko vice nez ted!
jj, naprosto souhlasim, prvni, co kazdej novacek udela kdyz se napoji na CZE channel poprve tak je to, ze se zepta: Jak muzu byt jedi? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 04/11/2005 17:39:18 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 17:57:40
|
quote: Originally posted by SNowie nezdá se vám, že se víceméně systémem a komplexností výjimečná hra SWG mění v něco na způsob naprosto běžné mmorpg jako wow nebo lineage ? 
 Ano, zda. A presne tak to je a tak to bude. A jsem z toho opravdu smutny  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:02:37
|
co je? uz Devy neucticas? 
Ne. Ale uznej, ze tohle asi nikdo necekal, ze se stane. To nas zase jednou vsechny dostali..
vsechny ne..
Proc nemuzu byt do řitě hloupý barbar s velkym mecem?!!
proc by ne ? --> server - shadow moon strana - horde rasa - necham na tobe, idealne orc nebo tauren class - warrior talent zamereni - crit war
ja jsem taky duverivej vul, ale koukam ze ne az tak duverivej.. ja jsem pochopil SOE uz (az) nekdy v lete 2005.. tim "az" narazim na to, ze mi to trvalo cely jeden rok.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:11:10
|
neni ebay jako ebay.. sice uz se ohradil(i) sam(i), ale nadzvedlo to i me  co se tyce olusriela a kravky (hergoth a khaot) tak skutecne toho jediho maji(meli) vydreneho, vypiplaneho, vychytaneho do posledni mrte.. stejne tak enni a girossczr.. tihle 4 lidi jsou pro me z czsk komunity v SWG jedini "pravi" jediove.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:15:35
|
quote: Originally posted by JerzeeG
neni ebay jako ebay.. sice uz se ohradil(i) sam(i), ale nadzvedlo to i me  co se tyce olusriela a kravky (hergoth a khaot) tak skutecne toho jediho maji(meli) vydreneho, vypiplaneho, vychytaneho do posledni mrte.. stejne tak enni a girossczr.. tihle 4 lidi jsou pro me z czsk komunity v SWG jedini "pravi" jediove..
a co lygie? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:23:56
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by SNowie nezdá se vám, že se víceméně systémem a komplexností výjimečná hra SWG mění v něco na způsob naprosto běžné mmorpg jako wow nebo lineage ? 
 Ano, zda. A presne tak to je a tak to bude. A jsem z toho opravdu smutny 
jako u tech, co hrali WoW tyden apod. me neprekvapuje, ze tohle placnou, ale u tebe saggere jo..
nad tim se uz jen vetsinou pousmeju, jak lidi tvrdi, ze WoW je snadne, lehke, pro deti.. ono totiz zas az tak jednoduche neni - pokud ho dotycny sam na jednoduche urovni nehraje..
ono treba MtG (Magic The Gathering, sberatelsko karetni hra - pro neznale) je taky snadne se naucit, ale zvladnout ho dokonale uz je neco krapet jineho.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:27:27
|
quote: Originally posted by Sagger
 Ano, zda. A presne tak to je a tak to bude. A jsem z toho opravdu smutny 
jako u tech, co hrali WoW tyden apod. me neprekvapuje, ze tohle placnou, ale u tebe saggere jo..
nad tim se uz jen vetsinou pousmeju, jak lidi tvrdi, ze WoW je snadne, lehke, pro deti.. ono totiz zas az tak jednoduche neni - pokud ho dotycny sam na jednoduche urovni nehraje..
ono treba MtG (Magic The Gathering, sberatelsko karetni hra - pro neznale) je taky snadne se naucit, ale zvladnout ho dokonale uz je neco krapet jineho..
seš s tim WoW už trapnej, člověk o něm nemůže ani napsat svůj názor, aby ses z toho nemusel po*rat, navíc si zase lákal o post výše na WoW hráče jen co si vycítil příležitost připadá mi to dost laciné od člověka, kterému SWG přinášelo zábavu tak dlouho jako tobě !! možná to nechápeš opravdu už nevidím žádny nový způsob jak ti sdělit, že většinu z nás tvůj WoW NEZAJÍMÁ a na to, že ho tu někdo označí za například běžné mmorpg je úplně normální ... zajímá mě, jestli vám na část imperia.cz o WoW chodí neustále někdo prudit s tim, že je to shit a ať jdete do SWG
          ještě jednou: NIKOHO TO NEZAJÍMÁ TADY SE BAVÍME O SWG A NE O WOW  |
Edited by - SNowie on 04/11/2005 18:30:39 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:31:27
|
Ja to nechapu proc se ti kokoti ze soe snazi napodobit WOW.. To jim nedochazi, ze se ta hra do ted hraje hlavne protoze je jina nez WOW? A i kdyz pak treba bude dobra, porad to bude jenom kopie wow.. Kdyz budu chtit hrat kvalitni hru alá wow, pujdu hrat WOW, protoze v tom danem konceptu uz je to ta nejlepsi hra a nove swg ji asi tezko v necem predci..Nebo maji SOE ambice byt lepsi, vzit system z wow a udelat kopii lepsi originalu?? Pri zkusenostech se SOE a jejich talentu "vymyslet nove veci" a "nove herni prvky" to bude zase jenom nejaka slatanina, na kterou budou vsichni nadavat a tvrdit, ze predchozi system byl lepsi(pokud tu zmenu samozrejme rozdychaji)..
Jejich problem je v tom, ze neumi veci dodelat a lzou. Vymysli novy system a namisto jeho vybalancovani lzou hracum ze na tom pracuji a pritom vyrabi novou mrtvolku, kterou ozivi uplne neuvazene nedodelanou jako nejakeho polomrtvolu, kterou nasledne pul roku opravuji, aby zjistili, ze ten system nevyhovuje "market demands". Uplne to vidim.. "Ubyvaji nam ucty, neco s tim musime delat".. "Jaky byl vyvoj poctu uctu po prvnim CU?".."Pocty uctu klesly nejspise proto, ze zmeny nebyly dost razantni...".."Panove proc vymyslime ameriku? podivete se do blizzardu, tam to funguje!" "Potrebujeme jinou hru, jednodussi koncept, levelovani, min profesi"
..a rozhodne clovek, ktery swg nehraje, ale "dela" v hernim byznysu. |
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 18:58:38 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:36:59
|
quote: Originally posted by SNowie
seš s tim WoW už trapnej, člověk o něm nemůže ani napsat svůj názor, aby ses z toho nemusel po*rat, navíc si zase lákal o post výše na WoW hráče jen co si vycítil příležitost připadá mi to dost laciné od člověka, kterému SWG přinášelo zábavu tak dlouho jako tobě !! 
rofl ty jsi srandovni.. jestli si myslis, ze nekoho do WoW lakam, tak jsi asi upad ne ? jo do SWG, to jsem lidi lakal, vsude, kde se dalo (a taky jsem jich osobne 5 privedl - ze hrali par mesicu a prestalo je to bavit, taky asi o necem vypovida, ze ?), protoze SWG dycky hralo cechu pet a pul.. ale ve WoW je cechu tolik, az mi z toho pekne neni.. takze je mi uplne u zadku, kdo bude WoW hrat.. (jo vyjimka je par lidi, umyslne nebudu jmenovat, s kterymi bych WoW hral samozrejme moc rad)
jinak jsi trapny ty, protoze ja se vubec neposiram (jen obcas, kdyz nedobehnu od pocitace na hajzlik, ale to uz se mi dlouho nestalo ), jen jsem na TVUJ nazor reagoval MYM nazorem.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:41:13
|
seš s tim WoW už trapnej, člověk o něm nemůže ani napsat svůj názor, aby ses z toho nemusel po*rat, navíc si zase lákal o post výše na WoW hráče jen co si vycítil příležitost připadá mi to dost laciné od člověka, kterému SWG přinášelo zábavu tak dlouho jako tobě !! 
rofl ty jsi srandovni.. jestli si myslis, ze nekoho do WoW lakam, tak jsi asi upad ne ? jo do SWG, to jsem lidi lakal, vsude, kde se dalo (a taky jsem jich osobne 5 privedl - ze hrali par mesicu a prestalo je to bavit, taky asi o necem vypovida, ze ?), protoze SWG dycky hralo cechu pet a pul.. ale ve WoW je cechu tolik, az mi z toho pekne neni.. takze je mi uplne u zadku, kdo bude WoW hrat.. (jo vyjimka je par lidi, umyslne nebudu jmenovat, s kterymi bych WoW hral samozrejme moc rad)
jinak jsi trapny ty, protoze ja se vubec neposiram (jen obcas, kdyz nedobehnu od pocitace na hajzlik, ale to uz se mi dlouho nestalo ), jen jsem na TVUJ nazor reagoval MYM nazorem..
tomuhle ty říkáš NELÁKÁM LIDI ?
quote: Originally posted by JerzeeG proc by ne ? --> server - shadow moon strana - horde rasa - necham na tobe, idealne orc nebo tauren class - warrior talent zamereni - crit war
možná si zapomněl, žes to někdy napsal tak ti to připomínám ! jo ještě sem od tebe neslyšel jediné vysvětlení toho, proč sem ten WoW vůbec taháš ? má to nějaký důvod ? nebo nás jen chceš deptat, protože ti v tom nikdo nedokáže zabránit ? |
Edited by - SNowie on 04/11/2005 18:44:57 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:43:54
|
seš s tim WoW už trapnej, člověk o něm nemůže ani napsat svůj názor, aby ses z toho nemusel po*rat, navíc si zase lákal o post výše na WoW hráče jen co si vycítil příležitost připadá mi to dost laciné od člověka, kterému SWG přinášelo zábavu tak dlouho jako tobě !! možná to nechápeš opravdu už nevidím žádny nový způsob jak ti sdělit, že většinu z nás tvůj WoW NEZAJÍMÁ a na to, že ho tu někdo označí za například běžné mmorpg je úplně normální ... zajímá mě, jestli vám na část imperia.cz o WoW chodí neustále někdo prudit s tim, že je to shit a ať jdete do SWG
          ještě jednou: NIKOHO TO NEZAJÍMÁ TADY SE BAVÍME O SWG A NE O WOW 
ROFL ty jsi jeste srandovnejsi.. tak shodou okolnosti zrovna predvcerem na WoW foru psal nekdo o AO, nebo co to uz bylo.. ale o to vubec nejde..
spise vidim, ze tvoje "NIKOHO TO NEZAJÍMÁ TADY SE BAVÍME O SWG A NE O WOW " plati, jen kdyz se ti hodi..
at se ti to libi nebo ne, tak ja hraju/zajimam se o obe hry a chodim na obe fora.. a kdyz uvidim, jak nekdo rika o KTEREKOLIV z techto dvou her KDEKOLIV COKOLIV, co se mi nelibi, tak na to BUDU reagovat.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:44:04
|
quote: Originally posted by JerzeeG jako u tech, co hrali WoW tyden apod. me neprekvapuje, ze tohle placnou, ale u tebe saggere jo..
ono treba MtG (Magic The Gathering, sberatelsko karetni hra - pro neznale) je taky snadne se naucit, ale zvladnout ho dokonale uz je neco krapet jineho..
Ty to ale vubec nechapes.
WoW je skvele urcitym zpusobem. SWG je skvele urcitym zpusobem. Obe hry se diametralne lisi, kazda ma jiny cil a jiny system.
A vo tom to kurva je. Ja nechci hrat porad ty stejne hry se stejnym systemem ale jinym prostredim a kabatem.
Uz ? |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:46:31
|
          ještě jednou: NIKOHO TO NEZAJÍMÁ TADY SE BAVÍME O SWG A NE O WOW 
ROFL ty jsi jeste srandovnejsi.. tak shodou okolnosti zrovna predvcerem na WoW foru psal nekdo o AO, nebo co to uz bylo.. ale o to vubec nejde..
spise vidim, ze tvoje "NIKOHO TO NEZAJÍMÁ TADY SE BAVÍME O SWG A NE O WOW " plati, jen kdyz se ti hodi..
at se ti to libi nebo ne, tak ja hraju/zajimam se o obe hry a chodim na obe fora.. a kdyz uvidim, jak nekdo rika o KTEREKOLIV z techto dvou her KDEKOLIV COKOLIV, co se mi nelibi, tak na to BUDU reagovat..
je rozdíl, když někdo napíše něco o hře jednou dvakrát - a tím, když se jeho posty smrsknou prakticky pouze na to téma ! (i když píšeš o něčem jiném alespoň skrytě WoW zmíníš !) |
 |
|
Topic  |
|
|
|