Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Noob dotazy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 27/10/2005 :  17:09:28  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

^ Existuju dva zakladne nazory na IDEALNY base group setup v Hibe na Classic servery.
Prvy: druid, druid, bard, bard, 3x tanky+ eldritch
Druhy: druid, druid, bard, warden, 3x tanky+ eldritch

Kazdy ma svoje pre a proti ale urcite by som netvrdil ze Wardena hra len clovek bez mozgu. Nie je to char na dmg ale na backup heal, REZISTY, dmg add pre tanky a TWF.

Skutecne ma kazdy char sve pro a proti ? Nepovidej.

Warden je gimplej char. Tecka. V porovnani s Bardem (ktery je jako takovy, pekne na prd v porovnani se sorcem a healerem) je Warden nula. Bard ma 10x vetsi utilitu, ma dlouhej mezz, ma shouty na interupt, ma SoS, ma melodie, ma unmezz a ressisty ma nakonec taky. Jediny co skutecne nema je TWFko. TWFko, ktere je velice situacni a neni nijak moc uber v pripade, ze protivnik vi, jak se proti nemu branit. A dmg add ... lol...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 27/10/2005 :  18:32:37  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
U wardena je hloupé to, že jako povolání neumí nic pořádně.
Takových povolání je víc a jejich užitečnost zachraňuje třeba nějaká jedinečná abilita.
Jenže zrovna u toho wardera to je pulsní bladeturn, který ani náhodou nevyváží to, že je warden v podstatě ve všem postradatelný a nahraditelný mnohem efektivnějšími povoláními, které to "své" (healování, damage, interupt) udělají daleko lépe už ze své podstaty.
Fakt, že je výsledek také závislý na umu hráče to jen podtrhuje.
Špičkově hraný a dokonale vybavený warden je stále jen "průmer" a jestli má hráč na hraní vlohy, mnohem více to bude znát, když bude hrát efektivnější povolání... neměl by ztrácet čas s wardenem, ale hrát třeba toho barda.

Edit: Jediné uplatnění wardena, resp. jeho TWF, bych viděl v hibícké "bomb" grupě. Jenže tenhle setup, aby byl úspěšný, musí hrát perfektně sehraní lidé, bo stačí dělat malé chybky a nefunguje to.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise

Edited by - Nat on 27/10/2005 18:37:23
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/02/2006 :  12:56:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Zjistil jsem, ze jsem nikdy nemel vic nez cca 10 rozdelanych questu, pac mne nikdy moc nebavili a nemam tuseni zda je v DAOCu tento pocet omezen.

Rekl bych, ze ne, ale nevite to nekdo s jistotou? )
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 05/02/2006 :  14:12:24  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
Ano, pocet questu je omezen, presny pocet nevim, ale cca 20. Kdyz se zacinas blizit limitu, tak pri kazdem nove zadavanem questu dostanes warning hlasku, neco jako "your quest journal is almost full, please, finish some of your quests first before obtaining a new one"

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000