Author |
Topic  |
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 19/10/2005 : 15:32:44
|
quote: Originally posted by SNowie
quote: Originally posted by WereHamster
Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...
nahodou ja z DJM dostal health wound pack   edit: stejne pochybuju ze ho nekdo sejme - miss miss miss miss miss miss ... ?
Se tak bojím... Zachvilku uslyšíme Roberiona, jak je sóluje a jak neví co s tím vším crapem, co z toho padá... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 19/10/2005 : 16:51:47
|
Ať si dají <jméno příšerky> perly do čehokoliv, ale ať se to nechá nějak kloudně tunit! Proč je ta dolní hranice úplně nepoužitelná? A doufám že ten 285 level bude taky dropovat action wound packy...
nahodou ja z DJM dostal health wound pack   edit: stejne pochybuju ze ho nekdo sejme - miss miss miss miss miss miss ... ?
Se tak bojím... Zachvilku uslyšíme Roberiona, jak je sóluje a jak neví co s tím vším crapem, co z toho padá...
na to zapomen uz jenom DJM je problem trefit a to je o DOST mensi lvl nez 285 ... |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 23:59:24
|
jasne ale vy to chlapci asi nechapete AI u defendera "NERF"
tak ze jedini co budou mit sanci ho porazit budou Guardiani jelikoz budou mit extra defenze a rychlejsi ofenzivu nez padawan....
DMG za 15000 jen tak normalne neustajis tak ze si nemyslim ze by jen tak nekdo to rozdejcha, ale prave diky tomu ze to bude hardcore budou znich padat ty spravne super veci... jako jsou perly |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 08:35:46
|
quote: Originally posted by riddle
tak ze jedini co budou mit sanci ho porazit budou Guardiani jelikoz budou mit extra defenze a rychlejsi ofenzivu nez padawan....
DMG za 15000 jen tak normalne neustajis tak ze si nemyslim ze by jen tak nekdo to rozdejcha, ale prave diky tomu ze to bude hardcore budou znich padat ty spravne super veci... jako jsou perly
A že o tom AI NERF defencera nebylo v update ani pípnutí? Včera jsem to zapoměl vyzkoušet..
Hergoth říkal, že prý změnili šance tunění k lepšímu, zkoušel jste někdo něco vytunit? |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 15:04:21
|
bylo to na ofic.. foru force powers with defenze... |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 15:10:36
|
DMG za 15000 jen tak normalne neustajis tak ze si nemyslim ze by jen tak nekdo to rozdejcha, ale prave diky tomu ze to bude hardcore budou znich padat ty spravne super veci... jako jsou perly
Se vubec nevi jak to bude s bonusama z ranku. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 10:55:58
|
lol ale ono zalezi jak to myslis... neni rank jako rank... mas rank jako titul: jedi padawan jedi knight jedi guardian jedi mastr
a pak ranky z urcite frakce enforcer/sentinel atd....
zakladni ranky budou pridavat veci jako speed accuracy a a jedi initiated defenze s blockem...
to uz je stara vec ktera je skoro vsude znama jakej vli na to bude mit zakladni rank= konecne bude to mit vyznam mit titul JediKnight  |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 17:11:09
|
Nevíš jak to bude se získáváním vyšších ranků? Budu jak kokot muset pozabíjet stovky jiných hráčů, nebo to vyřeší nějak inteligentně? Já jim na PvP seru, ja jsem jen PvE. Pochybuju, že Yoda nebo Anakin získali titul Jedi Knighta nebo Jedi Master zabíjením stovek nepřátel (stejně jako ho nezískali zabíjením stovek bolů a dewbacků). |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 17:25:45
|
pokud budes perma overt tak pvp nemuzes mit na haku jak pises... Chces-li postupovat v rank systemu musis - stat se knightem - byt perma overt - zabijet ostatni knighty - hrat pvp. jinak to neslo, me osobne se to nelibi tak jak to je a souhlasim s tebou ze by to mohli udelat nejak inteligentneji, promyslet to trochu vice. Poprosil bych pokud nekde najdete nejake zasadni informace ohledne změn jako psal Enni o AI tak sem postněte link pokud možno. Upozornuju ale že na americkych forech se napiše spousta blabolu, nejde vsemu verit.. osobně mam AI a zatim jsem zadny nerf nezaznamenal, az na to ze je obcas buglej timer a tak zbytecne zarvu. jo a zkousel jsem to ted, a nerfli forcerun behem avoidu.. to me nasrali. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 22/10/2005 17:29:14 |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 17:37:27
|
Hmm, tak to do knechta nepůjdu, dělat terč pro postup pro pár mamlasů s precu krystalama, abych jim pomáhal dosáhnout mastera, to nemusím.
Takže HURAAAAAAAAAA, já už vlastně mám svůj final template!!!!!!!!      |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 00:03:51
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Hmm, tak to do knechta nepůjdu, dělat terč pro postup pro pár mamlasů s precu krystalama, abych jim pomáhal dosáhnout mastera, to nemusím.
Takže HURAAAAAAAAAA, já už vlastně mám svůj final template!!!!!!!!     
dalsi duvod proc jediho vubec nedelat      ...   |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 14:38:41
|
quote: Originally posted by Carmax
quote: Originally posted by Jorssk
Jerzee - special uber perly pry budou za questy nebo special loot z uber mobu a ne beznych chuju jako krayti (slova deva).
to je nesmysl, proc to neudelaji jen jako drop z ancientu a ty nevyboosti na uroven nejakyho high end moba?
Kdyby mela byt z questu typu Kaminoan Great Staff treba Premium Pearl vubec by mi to neprislo nevyvazene - právě naopak. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 14:44:26
|
To je fakt, mít za nějakej super těžkej quest perlu 15 -2, to je můj sen. |
Edited by - WereHamster on 23/10/2005 14:44:49 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 15:45:54
|
To je fakt, mít za nějakej super těžkej quest perlu 15 -2, to je můj sen.
vyvazeny by to bylo v tom pripade, ze by se ta perla dala vytunit jenom na dmg 110+ a FC minimalne -6, protoze opravdu udelat uber tezkej kvest a vytunit to na 15 -2 je opravdu skvele.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 23/10/2005 15:47:17 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 17:05:29
|
vyvazeny by to bylo v tom pripade, ze by se ta perla dala vytunit jenom na dmg 110+ a FC minimalne -6, protoze opravdu udelat uber tezkej kvest a vytunit to na 15 -2 je opravdu skvele..
takhle jsem to samozrejme myslel...
dejme tomu, ze by se netunila vubec - mela pevny staty a byla v tom pripade non tradable. |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 17:46:38
|
quote: Originally posted by Olusriel
vyvazeny by to bylo v tom pripade, ze by se ta perla dala vytunit jenom na dmg 110+ a FC minimalne -6, protoze opravdu udelat uber tezkej kvest a vytunit to na 15 -2 je opravdu skvele..
takhle jsem to samozrejme myslel...
dejme tomu, ze by se netunila vubec - mela pevny staty a byla v tom pripade non tradable.
v tom pripade souhlasim |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 20:46:05
|
rofl tak to uz asi je dostatecne high end a je taky dobre ze z nej mam badge pac ted se asi bude blbe zabijet .
hele ja myslel ze badge je za navsteu hrbitova kryat.. jako za location ja ho dostal, on je jeste nejaka badge za zabiti ? ??? |
WoW: Axgri |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 21:05:11
|
quote: Originally posted by Sanix
rofl tak to uz asi je dostatecne high end a je taky dobre ze z nej mam badge pac ted se asi bude blbe zabijet .
hele ja myslel ze badge je za navsteu hrbitova kryat.. jako za location ja ho dostal, on je jeste nejaka badge za zabiti ? ???
je badge za zabiti ancienta (zkouseli sme ho s klukama a proste kdyz ma asi 20% zdravi tak se regeneruje tak rychle ze se to neda outdamagnout ani s MSL ) |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 22:05:26
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Takže HURAAAAAAAAAA, já už vlastně mám svůj final template!!!!!!!!     
..ono to ani moc neni o precu krystalech, ale daleko vice o grupe. Jedi muze byt sebesilnejsi, ale v okamziku kdy jsou proti nemu 2x1 - rekl bych dokonce jakekoliv profese - tece mu do bot. Pak uz je to jen na tom, jak dobre kdo taktizuje vzhledem k moznostem sveho buildu.
Precu mece, krystaly hraji zasadni roli pouze v duelech. A pokud jde o pvp tak z vlastni zkusenosti je to duel tak mozna ve 30%.... kdyz nekoho nahodou nacapes nebo kdyz se jako spravni rytiri domluvite na ferovku - duel s db.. |
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 15:34:39
|
hele ja myslel ze badge je za navsteu hrbitova kryat.. jako za location ja ho dostal, on je jeste nejaka badge za zabiti ? ???
je badge za zabiti ancienta (zkouseli sme ho s klukama a proste kdyz ma asi 20% zdravi tak se regeneruje tak rychle ze se to neda outdamagnout ani s MSL )
Tak dneska budu kazdyho otravovat at de se mnou na Ancienty! Zitra nastupuje mozna nova obtiznost, tak to snad dneska dame ne ? ;]] |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 17:22:45
|
je badge za zabiti ancienta (zkouseli sme ho s klukama a proste kdyz ma asi 20% zdravi tak se regeneruje tak rychle ze se to neda outdamagnout ani s MSL )
ne ta nastoupila s pub 24 ale whatever
Tak dneska budu kazdyho otravovat at de se mnou na Ancienty! Zitra nastupuje mozna nova obtiznost, tak to snad dneska dame ne ? ;]]
|
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 18:24:26
|
ne ta nastoupila s pub 24 ale whatever
Tak dneska budu kazdyho otravovat at de se mnou na Ancienty! Zitra nastupuje mozna nova obtiznost, tak to snad dneska dame ne ? ;]]
vite ze na kraytiky nefunguje armorbreak ? |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 18:44:11
|
vite ze na kraytiky nefunguje armorbreak ?
vime |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 24/10/2005 18:44:27 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 19:24:26
|
vite ze na kraytiky nefunguje armorbreak ?
vime
ok  |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 11:58:52
|
čau, možná to někdo tady bude vědět. Funguje Jedi Innate armor tak jak má ? mě to furt připadá že to nejede ... dik |
jůůz d fóós |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 09:42:09
|
Ahoj potrebuju poradit ohledne JEDI, prej vypli glowing nebo co, nemam moc praxi v hledani na eng serverech a chatech kdybyste o tom nekdo neco nasli, postnete sem naky info DIK!
navod z webu: Musíte nasbírat badge: 1 Profesni badge 5 Content badge (theme parky jabba,imp,warren atd.) 3 Jedi POI badges (ben kenobi's house tatooine,yavin 4 exar kun's palac,jedi temple 2 Difficult POI badges (tusken fort,krayt grave yard tatooine) 5 Easy POI badges (zkratka lehky mista na kterych vam nic nehrozi :o) )
1. mam: Master Marksman, Master Bounty Hunter, Master Carbineer. 2. mam: Jabba Theme Park, Nyms Theme Park, Imperial Theme Park, Warren (obe Badge) 3. mam: Ben kenobi's house Tatooine, Yavin 4 Exar Kun's Palace, Jedi Temple on Dantooine. 4. mam: Tusken Fort, Krayt Grave Yard Tatooine.
Dale mam: Kashyyk Hunting Grounds badge, Acklay Hunter, oba sharlacy......atd + asi 15-20 dalsich lokaci vcetne vsech co byli jmenovany na webu....
/check sem ale jen: 5/6: "You have a strong sense of the Force within you."
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 10:20:02
|
tohle je bug po pub24 - kazdej je ted jen strong (dokonce i jedi imho - at to zkusi) ja treba uz mam odemcenejch skoro 5 vetvi a sem najednou taky strong  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 10:57:45
|
tohle je bug po pub24 - kazdej je ted jen strong (dokonce i jedi imho - at to zkusi) ja treba uz mam odemcenejch skoro 5 vetvi a sem najednou taky strong 
ne ja jsem furt glow |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 11:21:27
|
tohle je bug po pub24 - kazdej je ted jen strong (dokonce i jedi imho - at to zkusi) ja treba uz mam odemcenejch skoro 5 vetvi a sem najednou taky strong 
ne ja jsem furt glow
kazdopadne to bylo i v bug reportu po pub24 - s tema jedi sem si nebyl jistej no :) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 12:04:16
|
to je umyslny bug, nastal konec jediu, na publish 27 chystaj permadeath |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 13:04:14
|
quote: Originally posted by Almych
to je umyslny bug, nastal konec jediu, na publish 27 chystaj permadeath
už je příliš pozdě     |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 13:07:25
|
Jestli bude pernadeath, tak to není nikdy pozdě :)))) Akorát pak bude Publish 28: kolektiv mladých developerů hledá práci v mladé progresivní firmě... a Publish 29: zlaté padáky pro management (případně povýšení) |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 13:10:58
|
Jestli bude pernadeath, tak to není nikdy pozdě :)))) Akorát pak bude Publish 28: kolektiv mladých developerů hledá práci v mladé progresivní firmě... a Publish 29: zlaté padáky pro management (případně povýšení)
    |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 13:15:08
|
no tak jestli to udelaji tak jim hodne lidi zrusi ucty... museji to nejak domyslet a udelat nejaky rozuzleni ale jako kdyz me neco zabije a Enni me umre a nebo budu novice ve vsem tak asi to chancelnu.... |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 13:17:27
|
no tak jestli to udelaji tak jim hodne lidi zrusi ucty... museji to nejak domyslet a udelat nejaky rozuzleni ale jako kdyz me neco zabije a Enni me umre a nebo budu novice ve vsem tak asi to chancelnu....
imo to byl jen vtip, kdyby byl permadeath tak by ti umrel jak jedi tak tvuj alt a musel bys zacit uplne od zacatku, to by jim moc lidi nevydrzelo a dopadlo by to jak rikal hammie |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 17:17:41
|
jj a tech poslednich par lidi co jeste v swg zbyva pujde Vy vite kam.. kdyby neco, je to server shadow moon, pamatujte si to, jo? ale vazne, pokud by to skutecne byla pravda, tak me osobni pocity jsou: uz ani nevim, jestli to je dobre nebo spatne.. za tech par mesicu, co mam jedi (myslim full templ.) uz me marketing SOE natolik zkazil, ze mi skoro jediove ani nevadi..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 27/10/2005 : 23:51:12
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jj a tech poslednich par lidi co jeste v swg zbyva pujde Vy vite kam.. kdyby neco, je to server shadow moon, pamatujte si to, jo? ale vazne, pokud by to skutecne byla pravda, tak me osobni pocity jsou: uz ani nevim, jestli to je dobre nebo spatne.. za tech par mesicu, co mam jedi (myslim full templ.) uz me marketing SOE natolik zkazil, ze mi skoro jediove ani nevadi.. 
jerzee no není to provokatér?! |
|
Edited by - Olusriel on 28/10/2005 01:25:57 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/10/2005 : 04:30:15
|
tak ze Jedi Cloack : +8 firce rgeneration +15 healt +250 force buff
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 28/10/2005 : 08:17:16
|
tak ze Jedi Cloack : +8 firce rgeneration +15 healt +250 force buff
A určitě se nedá nosit přes šaty... |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/10/2005 : 09:03:19
|
ale urcite se fakt na nosit pres saty... chova se to jako normalni cloack jen s rozdilem ze uz na sebe neobleces vesticku ale co... Aspon nemusim nosit robu a jsem na tom stejne. Jinak roba s cloackem nejde nasadit |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 17:32:46
|
nevite nekdo nejaky novinky ohledne tohodle, ja fakt nestiham cist eng fora.. mozna na to spis nemam chut...
kdybyste neco zaslechli dejte vedet, diky...
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 09:23:29
|
Novinka je takova ze to zatim opravene neni a az bude tak to poznas . |
 |
|